Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Wreckie
HV kasutaja
|
26.11.2011 01:08:26
|
|
|
The_Boss kirjutas: |
Mis nüüd on win ja android sarnased??? |
Mitte päris, aga point on see, et esimesena kasutusele võetud tarkvaraga harjub ära ning hiljem on raske ümber harjuda, sellest need igasugused fan-boyd tulevadki, kui nii neid kutsuda võib. Igal tootel oma fänn.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
26.11.2011 01:10:16
|
|
|
Jah, esimesena kasutasin iOS ja siis alles vist kaks aastat hiljem androidi. Selle loogika järgi peaks ma ju Apple fanboy olema... Ja pole ma ka android fan-boy. Tuleb midagi paremat, liigun edasi, no problem.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wreckie
HV kasutaja
|
26.11.2011 01:18:03
|
|
|
Alati leidub erandeid.
Ootan huviga, mis teleriga Apple välja tuleb, esimene teler, eks näis mis välja kukub.
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
26.11.2011 02:25:21
|
|
|
Ise ka apple tooteid omanud - aga nii hea on kaeda kuidas need tulihingelised fännid põlema lähevad kui üksainus negatiivne asi ütelda apple kohta.
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
26.11.2011 13:49:24
|
|
|
PCman kirjutas: |
Ise ka apple tooteid omanud - aga nii hea on kaeda kuidas need tulihingelised fännid põlema lähevad kui üksainus negatiivne asi ütelda apple kohta.  |
Apple toodetel ei ole puudusi ega negatiivseid külgi. Kõik on positiivne. Isegi akulemmid on + ja +.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
26.11.2011 13:58:42
|
|
|
Wreckie: Väikse kõrvalteemana - Apple iTV on ju juba ammu olemas, nüüd leiutatakse sellele "mustale karbile" veel statsionaarne LCD-paneel külge.
http://www.apple.com/appletv/#tv-overview
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wreckie
HV kasutaja
|
26.11.2011 18:44:43
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Wreckie: Väikse kõrvalteemana - Apple iTV on ju juba ammu olemas, nüüd leiutatakse sellele "mustale karbile" veel statsionaarne LCD-paneel külge.
http://www.apple.com/appletv/#tv-overview |
Selliseid karpe toodab ta juba ammu, telerit ennast pole veel toodetud.
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
26.11.2011 18:48:25
|
|
|
Wreckie kirjutas: |
tahanteada kirjutas: |
http://www.apple.com/appletv/#tv-overview |
Selliseid karpe toodab ta juba ammu, telerit ennast pole veel toodetud. |
see karp ei ole ka suurem asi. Kuulujutud käivad siiski selle uues OSi/teleka kohta.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
AC7
HV kasutaja

|
29.11.2011 18:27:01
|
|
|
Ma küll kujutan ette, et Apple-i telekad tulevad mis kõiksuguste tarkvaraliste lisadega. Ja ameeriklastele läheb see peale nagu või saiale, saavad kõik oma tegemised tugitoolis teleka taga ära teha ja ei peagi kunagi püsti tõusma. Ideaalne elu nende arust. (Kusjuures saab seda kõike ka praegu teha, aga pole lihtsalt populaarne veel)
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vermon
Kreisi kasutaja

|
30.11.2011 11:38:10
|
|
|
Mul juba on Apple TV, panin oma kineskoobile vana MacBooki järgi
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
01.12.2011 11:55:52
|
|
|
Äkki siis saab 4K resosid ka telekal näha, apple oli ka esimene minumeelest kes 2560x1600 reso meile tõi
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
6 :: |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
01.12.2011 12:04:06
|
|
|
Taavi© kirjutas: |
apple oli ka esimene minumeelest kes 2560x1600 reso meile tõi  |
Kas mitte Dell enne välja ei tulnud sellisega?
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
01.12.2011 14:31:41
|
|
|
Igati tore kui Apple, miski mõistliku kasutajaliidese teleritesse toodaks sest antud hetkel "käed õliseks" varainte on aga ükski ei tööta päris okilt. Kui võtt asja puhtalt MediaPC'ina siis XBMC on päris ok, kiire jne samas kui telerit ka tahta jooksutada siis MediaPortal on selline uimane lehm oma kiiksudega, et kui seda tahta mugavaks ja loogiliseks teha oleks vaja tõesti käed nii õliseks teha, et jube. Üldiselt olen ma olnud terve oma elu wini mees win 3.1 kuni siis 7 välja aga olles paar korda Mace näpind, siis ma kaldun küll selle poole, et järgmine arvuti saab mac olema. Sama ka telefoniga, hetkel oman androidi ja sellega võimelmine on väsitav ja korralike rakendusi vaat, et pole.
Seega loodangi, et Apple teeb teleri tarkvara ja kasutamise vallas midagi revolutsioonilist just selles mõttes, et asi oleks lihtne ja mugav ja siis saaks jälle näha kuidas teised asju copyma kukuvad Copymine pole iseenesest halb, osad ideed ja asjad on androdil päris mugavad ja apple on need isegi oma seadmetele külge pookind. Seega win win nii andorid kasutajatele kui apple toodete kasutajatele.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
01.12.2011 20:05:51
|
|
|
karuke, kusjuures ma ei imestaks üldse kui Apple uuel telekal näiteks pulti poleks. Kas ütled Siirile, et ole hea tüdruk ja vaheta kanalit või siis viipad käega heli vaigistamiseks või midagi sarnast. Mulle sobiks hästi kui saaks kodust puldimajandust pikas plaanis vähemaks.
Ning ei, universaalpult pole ei seksikas ega nutikas lahendus.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
01.12.2011 20:13:46
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
Ning ei, universaalpult pole ei seksikas ega nutikas lahendus. |
Küll aga oluliselt mugavam-kiirem.
Kasvõi kujuta ette olukorda kus on vaja helitugevust juurde keerata et kuuleks täpselt mis toimub ilma, et asja telekaga jutustamisega veel hullemaks teekisd.
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
01.12.2011 21:17:52
|
|
|
Stampides kinni olles ei jõua kuhugi. Meenuta näiteks Henry Fordi kuulsaid sõnu tarbijate ning hobuste kohta. Loomulikult tahavad eluaeg pulte kasutanud inimesed uusi, veel võimsamaid ja erilisemaid pulte. Samamoodi nagu omal ajal taheti võimsamaid hobuseid.
|
|
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
01.12.2011 21:20:15
|
|
|
Jah, ning neile pakuti hobuste asemel zeppeline
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
01.12.2011 21:47:50
|
|
|
Mark0: N-ö "käega juhtimise" patendid on Microsofti valduses ja võid kasutust näha Microsofti Kinect peal.
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
02.12.2011 11:26:04
|
|
|
noh Apple puhul peaks arvestama, et see on midagi sellist, mida keegi ei oska pakkuda, samas see on midagi lihtsat, ma ise pakuks midagi sellist, et osad asjad Siri, nagu näiteks play, paus, start jne. Aga kui vaja siis iPodi taoline pult. Käe viipeid ma väga ka ei usu, kuna nad ei tahaks ilmselt MS'ile maksta või kohut käia. Ilmselt oleks ka võimalus läbi kõigi iSeadmete asju juhtida. Saateid salvestama panna jne. Ja otseloomulikult läbi itunes store omale asju osta. Ilmselt oleks seal ka 1 TB ketas sees, kuna Apple puhul ma välistesse lisaseadmetesse ei usu.
karuke, kusjuures ma ei imestaks üldse kui Apple uuel telekal näiteks pulti poleks. Kas ütled Siirile, et ole hea tüdruk ja vaheta kanalit või siis viipad käega heli vaigistamiseks või midagi sarnast. Mulle sobiks hästi kui saaks kodust puldimajandust pikas plaanis vähemaks.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
02.12.2011 12:14:17
|
|
|
Väikse ääremärkusena: Niikaua, kui kasutatakse Koduseadmete juhtimiseks infrapunakiirt ja erinevaid juhtkoode, niikauaks jäävad olema nii puldid koos oma "infrapuna-saatjaga", kui ka kodutehnika, koos oma "infrapuna-vastuvõtjaga".
Ajaloos on ka teisi versioone katsetatud peale infrapuna, aga need üritused on senini kõik läbi kukkunud ja on taas infrapuna kasutusele jäänud.
-------------------------------
Põhjus on proosaline - infrapuna ei levi teise tuppa / teise korterisse vms. ja ei tekita siis seda segadust, et lülitatakse ka mõnda võõrast või valet seadet.
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
02.12.2011 12:44:18
|
|
|
aga mobiiltelefon?
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
02.12.2011 12:58:48
|
|
|
SurfData, karuke, ka unustasin jah enne kirjutada, et ei imestaks üldse kui ühe "puldina" oleks kasutusel iPhone ja/või iPad. Nagu praegu saab näiteks Elioni nutiTV'd iOS'is ja Androidis läbi vastava app'i juhtida.
|
|
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
02.12.2011 14:43:05
|
|
|
Meediakeskust samuti päris hea läbi touch-screeniga telefoni juhtida. Jääb ära mure, et arvutiga kaasa tulnud pult ei taha suvalises suunas keerates hästi reageerida (Expresscardi pesasse istuv).
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
02.12.2011 14:50:18
|
|
|
Stampides kinni olles ei jõua kuhugi. Meenuta näiteks Henry Fordi kuulsaid sõnu tarbijate ning hobuste kohta. Loomulikult tahavad eluaeg pulte kasutanud inimesed uusi, veel võimsamaid ja erilisemaid pulte. Samamoodi nagu omal ajal taheti võimsamaid hobuseid. |
... see tähendaks millegi originaalsega välja tulemist, kuid praeguseks on i-seadmed lihtsalt laenanud vanu ideid ja tänu korralikule kliendibaasile need turule sisse söötnud. Hobuse ja auto laadne revolutsioon meeldiks ilmselt õunafirmale väga, kuid see tuleks enne leiutada. Vehkimise ja häälega pulti asendada oleks ütlematult totter ruumis, kus on reeglina palju inimesi ja müra. Ma väga ei usu, et esikseadmel hakatakse kohe stampe murdma, see oleks äriliselt liiga riskantne, pigem võidakse lisada mingeid sarnaseid omadusi nagu wii puldi puhul vms.. Minu jaoks oleks revolutsioon juba see, kui IR puldid asendataks ükskord ometi RF pultidega, see täppi tulistamine on üks tüütumaid asju praeguste pultide juures ...
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
GertR
Kreisi kasutaja

|
02.12.2011 15:50:34
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
Stampides kinni olles ei jõua kuhugi. Meenuta näiteks Henry Fordi kuulsaid sõnu tarbijate ning hobuste kohta. Loomulikult tahavad eluaeg pulte kasutanud inimesed uusi, veel võimsamaid ja erilisemaid pulte. Samamoodi nagu omal ajal taheti võimsamaid hobuseid. |
... see tähendaks millegi originaalsega välja tulemist, kuid praeguseks on i-seadmed lihtsalt laenanud vanu ideid ja tänu korralikule kliendibaasile need turule sisse söötnud. Hobuse ja auto laadne revolutsioon meeldiks ilmselt õunafirmale väga, kuid see tuleks enne leiutada. ... |
Ega Henry ka autot leiutanud vaid viis selle massidesse.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|