Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Archangel
HV veteran

|
29.11.2011 04:39:28
|
|
|
Killer85 kirjutas: |
Questide eest tasustamine paneb muigama. Vedasin söögikraami Greybeardide mäe otsa, sain 1k kulda. Järgmises questis oli vaja giant maha lüüa, auhinnaks anti 100 kulda Laibalt tuli ka rohkem looti, kui see õnnetu bounty. |
Jep. Persuadisin mingi tüübi oma alluvat vähem piinama ning too andis mulle kahe nädala palga 500g. Viisin mingile tüübile kaotatud raamatu - 500g.
Lõin mingid kollid mättasse kuskil. 25g tasuks.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
bulldozer
Aeg Maha 2a
|
29.11.2011 10:57:47
|
|
|
kas see mäng töötab normaalselt socket a 2,5ghz ja 7900agp peal?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sven
Kreisi kasutaja

|
29.11.2011 11:03:05
|
|
|
bulldozer kirjutas: |
kas see mäng töötab normaalselt socket a 2,5ghz ja 7900agp peal? |
Low graafikaga võib-olla jah.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
1 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
29.11.2011 11:31:00
|
|
|
Ületasin ennast ja suutsin ühe Bethesda mängu põhiquesti lõpuni teha. (arvestades kui lühike see oli , pole isegi kindel kas selles mängus üldse mingit põhiquesti on )
Arvamus:
Ilmselt kõige paremini viimisteltud maailm mida ma ühes mängus näinud olen.
Kahjuks on see kõik.
UI - "ei kommantaari"
Võitlus süsteem - Vilets. Kogu võitlus koosneb enamasti 1 hiirenupu vajutamisest. Mingit strateegilist või mängija skilli põhist lähenemist ei ole.
Story - Lühike .Ei tekita mingeid emotsioone. Ma ei saa siiamaani aru miks Anduin kangelase hukkamise ajal laamendama hakkas.
Seosetu. Isegi kõige karmimad tegevused ei muuda maailma ja npc-de suthumist. No keda see ikka huvitab et ma mõrvan skyrimit külastava imperaatori. Ühel õhtul tapan küla mehe silmade all ta naise ja tütre. Teisel õhtul pakub ta ise oma teist tütart naiseks ja ma olen ta parim sõber. Pohhui ju.
Leveli ja skillide/talentide süsteem. Keskmise konsooli kasutaja kes esimesena nude addoni alla tirib ja naisi taga ajama hakkab - sobib.
Minu jaoks : Parem kui oblivionis, aga Liiga lihtne ühe RPG jaoks. Olukord kus support skillid (speeech,blacksmithing jne) leveldavad su chari rohkem kui võitlus skillid viib mängu tasakaalust välja.
Tasakaal - olematu. Mängus on liigapalju asju mis muudavad mängu raskusastme 0 lähedaseks. Ise tegin master teaseme läbi ilma blacksimithingu enchantingut , foodi, alkeemiat kasutamata. Seljas olevad esemed olid mängu esimesest poolest. Potte või toitu ei läinud isegi mängu kõige raskemates võitlustes vaja.
Ma ei saa aru miks enamus ülevaateid seda promovad kui head RPG-d. Game of the year ? Ei tea mille pealt.
Ühte asja pean tunnistama. Olin ka üks nendest kelle tegijad oma ilusa algusega ära suutsid petta.
Tegijad on väga hästi ära tabanud kui kaugele peab minema ja milline peab mäng olema et häid ülevaateid saada. Mäng on täpselt selle hetkeni tehtud kus kriitikud mängimise ära lõpetavad. See et RPG fännid pärast kuskil foorumites virisevad ei oma ilmselt enam tähtsust. Modide tegijad teevad jälle oma töö ja tõsistele fännidele ilmselt sellest piisab.
Mitte fännid , minusugused siis ... Minu puhul pole mõtet isegi kettale mõnda pareamt modi ootama jääda. Mäng on selliste põhimõtteliste vigadega mida ilmselt ükski modija ei suuda parandada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
29.11.2011 11:41:49
|
|
|
tsitaat: |
Tasakaal - olematu. Mängus on liigapalju asju mis muudavad mängu raskusastme 0 lähedaseks. Ise tegin master teaseme läbi ilma blacksimithingu enchantingut , foodi, alkeemiat kasutamata. Seljas olevad esemed olid mängu esimesest poolest. Potte või toitu ei läinud isegi mängu kõige raskemates võitlustes vaja. |
Tee ka muid asju peale main questi, siis võibolla astud mõne challengi otsa ka. Mul on hetkel kaks questi pooleli ja just sellepärast, et tüübid seal questid on liiga ulmed.
Olen 24 vist, oma esimese glass asja olen ka kätte saanud.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
viimati muutis Redikate 29.11.2011 11:42:17, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
29.11.2011 11:49:45
|
|
|
SirAskAlot oli see vend , kes miljoni kaaslasega lahinguid pidas ?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
29.11.2011 11:53:24
|
|
|
SirAskAlot, ui osas ma ka ei kommentaari.
aga ühe koma teise osas tahaks sulle küll vastu vaielda.
- võitlussüsteemi osas pead sa silmas meleed? seda ma pole korralikult tarbinud. vibutamine on küll väga lahe, perkid annavad käegakatsutavaid tulemusi, skill leveli tõus vist peale dämmi suurt muuks asjalik pole. manamine tundub ka üsna okei.
- leveldamise osas, minu arvamuse järgi on support skille pigem vähe ja need on tugevalt underused. rpg ei pea koosnema vaid võitlusskillidest.
- tasakaalu osas ma ei hakka seisukohta võtma. ilmselgelt ei ole arvestatud minusuguste imelike tüüpidega kes kõik kohad läbi kondavad ja sidequestid enne main questi ära teevad. ma olen main questi alguses levelcapis ja see paistab välja. või noh, tekitab ka naljakaid olukordi, näiteks kus mulle shoute õpetatakse... mitte et mul neid 10+ juba niigi olemas ja teada oleks.
aga väga õigus on sul selles osas, et selle mängu päästjaks on maailm ja kogu see loodud keskkond.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
XT
HV kasutaja

|
29.11.2011 11:57:09
|
|
|
-Kaivo- kirjutas: |
SirAskAlot oli see vend , kes miljoni kaaslasega lahinguid pidas ? |
2 kaaslast on võimalik kaasas vedada vanillas(1 inimene ja 1 elukas), muidugi kui mingi companioni modi peale surad siis jah saaks kõik vast kaasa vedada.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
29.11.2011 12:49:14
|
|
|
väga huvitav on väita et mäng on lühike, ei mäleta ammu enam mängu kuhu vähemalt 60+ tundi olen matnud ja lõppu ei paista veel kuskil, nii palju erinevaid questi linesid on teha. Minu arust just need quest lined annavad väga palju juurde et ei ole lihtsalt side questid et mine otsi mu mõõk üles vms vaid on pika ja täiesti oma ette stooryga quest lined. Ainuüksi nende läbimine on juba oma ette elamus, rääkimata võimalustest mis siin mängus teha annab.
Levelid skillid/talendid on minu arust super hea lahendus, saad mängida täpselt sellist tegelast nagu enda soov on. Paljudel RPG mägnudel piiratakse see kohe alguses ikka ära, valid kas oled warrior, mage, rogue vms. ja siis jäädki sinna klassi juurde kinni, siin seda pole, oled kes taha ja vastavalt kasutamisele muutuvad need skillid tugevamaks mida kasutad.
UI on selline asi et kui endale kogu aeg korrutada "see on jura" "see on jura" siis jääbki selline mulje, mina olen sellega ära harjunud nagu paljud ja ei leia et see nüüd mängu nii kehvaks teeb.
Raskuaste on minu arust täiesti mõistlik, mängin ise Experdi peal ja ei ütle et liiga lihtne, mõnikord kui korralik kamp ikka selga vajub on tükk tegemist. Kui adepti pealt experdi peale vahetasin tuli palju ette olukordi kus potionid hakkasid lihtsalt otsa saama ja tuli raskus astet kergemaks panna et läbi saada, nüüd experdiga ära harjunud.
See mida see mäng annab oma võimaluste ja huvitavate lugudega kaalub iga kell üle mõned üksikud bugid või UI
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
29.11.2011 12:51:42
|
|
|
inimene harjub ka poomisega, alguses siputab, pärast jääb vagaseks.
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
29.11.2011 13:19:47
|
|
|
londiste kirjutas: |
SirAskAlot, ui osas ma ka ei kommentaari.
aga ühe koma teise osas tahaks sulle küll vastu vaielda.
- võitlussüsteemi osas pead sa silmas meleed? seda ma pole korralikult tarbinud. vibutamine on küll väga lahe, perkid annavad käegakatsutavaid tulemusi, skill leveli tõus vist peale dämmi suurt muuks asjalik pole. manamine tundub ka üsna okei.
- leveldamise osas, minu arvamuse järgi on support skille pigem vähe ja need on tugevalt underused. rpg ei pea koosnema vaid võitlusskillidest.
- tasakaalu osas ma ei hakka seisukohta võtma. ilmselgelt ei ole arvestatud minusuguste imelike tüüpidega kes kõik kohad läbi kondavad ja sidequestid enne main questi ära teevad. ma olen main questi alguses levelcapis ja see paistab välja. või noh, tekitab ka naljakaid olukordi, näiteks kus mulle shoute õpetatakse... mitte et mul neid 10+ juba niigi olemas ja teada oleks.
aga väga õigus on sul selles osas, et selle mängu päästjaks on maailm ja kogu see loodud keskkond. |
Võitlus süsteemi all pean silmas otsest võitlust. See mida sa võitluse ajal teed et vastast võita.
Mängija oskustel põhinev süsteem , parim näide mida ma fantaasia valdkonnast oskan tuua on WoW . Seal on oluline kuna, kuidas ja mida sa teed. (eelkõige raidimse ja PvP ajal) .Strateegial põhinev näiteks DA:O . Enamus turnbased rpg-sid läheks vast siia kategooriasse.
Support skillid võivad olla , võib ka rohkem olla kui mõni tahab. Üldjuhul annavad support skillid ise mingeid bonuseid. Kui nad veel kangelast ka leveldavad on mängu väga raske tasakaalustada.
Eks ma tegin ka neid sidequeste omajagu. Maagi ja darkbrotherhoodi ja muud ka. Anduin suri kui ma olin l36. Level oleks ilmselt kõrgem olnud kui ma poleks support skille ja skilli õpetajaid vältinud. Mängu kõige raskem võitlus oli osas kuhu ma oma kaaslast kaasa tuua ei saanud. Võitlesin seal korraga dragon priesti + 2 drugar overlordi + 1 caster tüüp kes veel summis oma addi (vabandan kui nimedega eksin). Lisaks kõigele muule ressis dragon priest undeade. Võimalik et 4-ga ei oleks korraga pidanud korraga võitlema. Jooksin kogemata preestrile selga kui ma 2 esimesega kaklesin. See oli ainuke võitlus master tasemel kus ma pidin natuke mõtlema mida, kuidas ja kuna ma teen. Tundub et bethesda üritab "hard" mõistet ümber teha. Edu neile.
Edit :
Ei ma ei vedanud kaaslasi kaasas. Lihtaslt arutasin palju korraga kaasa saaks võtta. 1-st kaaslasest piisab enamasti täiesti, et kogu mäng mõtetult lihtsaks teha.
Ma ei pidanud mängu pikkust silmas vaid main questi pikkust. Mängu enda pikkus on lõputu.
viimati muutis SirAskAlot 29.11.2011 13:26:06, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
bulldozer
Aeg Maha 2a
|
29.11.2011 13:20:59
|
|
|
londiste kirjutas: |
inimene harjub ka poomisega, alguses siputab, pärast jääb vagaseks. |
Mitte et asi harjumisest oleks vaid inimne sureb ära ja sellepärast ta enam ei siputa.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sav1saar
HV kasutaja

|
29.11.2011 13:28:41
|
|
|
Kui liituda nende nordidest metsas mässajatega, kas siis imperialitüüpide juurde pole enam asja? Ja kui imperialide poolele asun, siis vastupidine lugu?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
29.11.2011 13:40:21
|
|
|
sav1saar kirjutas: |
Kui liituda nende nordidest metsas mässajatega, kas siis imperialitüüpide juurde pole enam asja? Ja kui imperialide poolele asun, siis vastupidine lugu? |
ma ühinesin nordi vabadus võitlejatega ja eile kaardi peal ring ratsutades sattusin mingisse imperiali campi kus alguses soovitati tungivalt lahkuda ja siis tuli kogu see hunnik inimesi mulle kallale.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
29.11.2011 15:46:02
|
|
|
Destructionit ei tasu nimelt 100 peale leveldada, kuskil grindides. Need viimased master tasemel spellid on eriline fail. Castib mingi pool päeva ja lõpuks teeb keskmisel tasemel dmgid ainult vaenlastele, kes on sinu läheduses. Lightning storm on mul üldse vigane ei mingit dmgid. Ainuke spell mis omab on Fireball. Aga seda saab kasutada kui oled üksi või paned kaaslasele fire resistand rüü selga.
Magickasse ei tasu punkte palju panna, sest destruktion spellide mana kulu saab Enchantides kõvasti langetada isegi 0 oli võimalik.
Conjuration on kasulik 75 peal saab ühte deemonit kutsuda, kes on väga asjalik ka bossude vastu.
Vahetasin oma rüü Glass armori vastu ja topin nüüd punne Light armorisse. Sest pidev one hit mingi suvalise noole poolt hakkas kõvasti häirima. Mis siis, et spellid teevad nüüd natuke vähem dmgid.
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
bulldozer
Aeg Maha 2a
|
29.11.2011 17:57:47
|
|
|
Kas siis saab ka seal mängus abielluda ja äkki isegi seda täiskasvanute asja teha? Kunagi räägiti, et saab vms mina vaid sain fake abielu vahepeal seal misisioonide käigust
|
|
tagasi üles |
|
 |
kriist
HV veteran

|
29.11.2011 18:18:53
|
|
|
Oskab keegi öelda kas "khmm"-versiooni save läheb steami omaga tööle? Või oleks äkki mõni nõus proovima?
|
|
Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
29.11.2011 18:20:43
|
|
|
jah, läheb.
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
kriist
HV veteran

|
29.11.2011 18:26:25
|
|
|
londiste, Aeg siis "demomine" ära lõpetada ja mäng osta.
|
|
Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
bulldozer
Aeg Maha 2a
|
29.11.2011 18:41:14
|
|
|
kust ostad ja kas ostad selle 7,99 eurilise venevarjandi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
29.11.2011 18:46:48
|
|
|
bulldozer kirjutas: |
Kas siis saab ka seal mängus abielluda ja äkki isegi seda täiskasvanute asja teha? Kunagi räägiti, et saab vms mina vaid sain fake abielu vahepeal seal misisioonide käigust |
Abielluda saab.Tsuksutada ei saa.Pole ette nähtud
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
bulldozer
Aeg Maha 2a
|
29.11.2011 18:50:02
|
|
|
Kahju, falloudis sai litsidelt seksi nuruda. Aga mida abielu kaasa toob, saab mingeid eeliseid ka? Ja kas saab abielluda vaid mingite kindlate inimestega või saab ka näiteks gay abielu teha või lausa kuninganna omale naiseks saada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|