Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
28.11.2011 18:54:52
|
|
|
Olen näinud neid telefone, mis 40€ või tasuta saab (antud nutitelefoni ei tea). No täielikud pasad. Eelkõige just nupud, mida ei anna kasutada mitte vähem kui kahekaupa. Ise pole ma nendesse ämbritesse astunud, kuid osad tuttavad on hankinud.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
tarmo242
HV vaatleja
|
28.11.2011 20:39:56
|
|
|
Tere! Sain mindi proovida 7 päevaks ja probleem selline et peale 5-15minutilist kasutamist ükski leht ei ava ?,kuigi levi olemas... aitab ainult elisa programmile restart teha
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kevvare
Kreisi kasutaja

|
28.11.2011 21:17:22
|
|
|
Küsimus, et kui ma võtsin mindi kuukeskel ja nagu teada, on pulkadel kuupiirangud peal ehk selleks on 50gb. Seega millal läheb mu kuumaht neil nulli, kas igakuukeskel ehk alates sellest mil ma mindi võtsin või on kõigil kindel kuupäev?
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
28.11.2011 21:29:20
|
|
|
Kevvare, kuulimiit läheb nulli iga uue kuu alguses. Kuna 50 GB on piisavalt mahukas, siis selle pärast pole tarvis muretseda.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupz
HV Guru

|
28.11.2011 23:39:14
|
|
|
Mis paketil see 50gb kirjas on ?
Elisa lehel ainult rasvane kiri "mahupiiranguid MiNT pakettidel pole!"
_________________ O: VW T2 Hipibussi Transporter T2a VolksWagen T1 või Vana Põrnika |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
28.11.2011 23:45:04
|
|
|
kaupz, sest tegelikkuses määratud piirangut peetakse niivõrd suureks, et see ongi praktiliselt piiramatu. Loe peenikest kirja -> http://www.elisa.ee/mint/#/milleks-mint-sobib
Ja see 50 GB pole mingi jumala otsus, et selle ületamise korral piiratakse sinu allalaadimiskiirust. Allalaadimiskiirust võidakse piirata ka siis, kui midagi väga suuremahulist tõmbad (näiteks torrentid). Ka siis võidakse kiirus piirata 0,2 Mbit/sek peale. Väidetavalt aga antakse sellest sulle eelnevalt teada.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
29.11.2011 00:06:08
|
|
|
Hiid kirjutas: |
ewur kirjutas: |
Et kus kohast veel saab selle nuti sellise hinnaga...?  |
mis teed sellise sitanutiga?  |
Ma just eile näppisin sõbra lapsele ostetud sellist, odava androidika kohta kärab küll. Miskite LG P500-de ja HTC Wildfirede kõrval suht konkurentsivõimeline.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Margus
HV pensionär

|
29.11.2011 00:07:56
|
|
|
Mul naise klots(x8)nüüd 9h ja 32m järjest otsas olnud läpparil läbi usb .Koht Hiiumaal,Vahtrepa. Toimib .Kusjuures 2 päeva tagasi oli suht 0 nett siin
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaXakas
Kreisi kasutaja

|
29.11.2011 00:31:00
|
|
|
Kurat, täna õhtul paneb mint segast Nagu joutuubist midagi vaatama hakkan, kukub pulk 2G peale ja kuni youtube laadida üritab ei lähe tagasi 3G peale Elisa joutuubiga tülli läinud?
Ah et miks ma pulka 3Gsse ei lukusta... Millegi pärast mu linuxi networkmanager ei saa sellega hakkama, ei ole aega asjasse süveneda.
_________________ There is no such thing as allkiri! |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
29.11.2011 00:38:14
|
|
|
MaXakas kirjutas: |
Kurat, täna õhtul paneb mint segast Nagu joutuubist midagi vaatama hakkan, kukub pulk 2G peale ja kuni youtube laadida üritab ei lähe tagasi 3G peale Elisa joutuubiga tülli läinud?
Ah et miks ma pulka 3Gsse ei lukusta... Millegi pärast mu linuxi networkmanager ei saa sellega hakkama, ei ole aega asjasse süveneda. |
Aga miks sa teda 3G-sse ei sunni?
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaXakas
Kreisi kasutaja

|
29.11.2011 01:24:57
|
|
|
rex, lugeda ei oska? Kirjas, et linuxi networkmanager ei saa asjaga hakkama... Ilmselt out-of-box kasutab valesid AT käske. Igatahes kui knetworkmanageris asja 3Gks surun, siis ei ühenda üldse ära.
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
vana_urr
Kreisi kasutaja
|
29.11.2011 08:16:37
|
|
|
Ah et miks ma pulka 3Gsse ei lukusta... Millegi pärast mu linuxi networkmanager ei saa sellega hakkama, ei ole aega asjasse süveneda. |
Muide, 3Gs on leviala suhtes koormusesse... Mida suurem koormus, seda väiksem leviala.
Ilmselt sinu koormus on viimane piisk...
|
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
29.11.2011 09:53:32
|
|
|
rex, lugeda ei oska? Kirjas, et linuxi networkmanager ei saa asjaga hakkama... Ilmselt out-of-box kasutab valesid AT käske. Igatahes kui knetworkmanageris asja 3Gks surun, siis ei ühenda üldse ära. |
Jah, pole aega väikses kirjas asjadesse süveneda, kui just alla kirjutama ei pea.
Ise otsisin just samalaadse jama pärast iPhone'ile 3G-only hack'i välja. Püsib ilusti, kui sundida.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
29.11.2011 11:38:37
|
|
|
LiivaneLord: Suuremahuliste netitegevuste korral tasub alla- ja üleslaadmismahtu ikka jälgida küll, kuna täiesti vabalt võib selle mahumäära "50GB" täis saada ka mingi 2-3 päevaga ja seda siis ka Mint Lightiga arvestuses.
Tund allalaadimist = a 800MB
Ööpäevas sel juhul allalaadmismaht = a 19GB
Ja see siis ainult allalaadmismaht, ilma ülelaadmist veel otsa liitmata.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaXakas
Kreisi kasutaja

|
29.11.2011 13:21:21
|
|
|
vana_urr kirjutas: |
Muide, 3Gs on leviala suhtes koormusesse... Mida suurem koormus, seda väiksem leviala.
Ilmselt sinu koormus on viimane piisk... |
Tundub, et mastis kõrbes tehnika Täna hommikul 3Gd ei eksisteerinud. Oli ainult edge. Kui peale tööd asi korras pole, hakkan elisa telefone punaseks ajama.
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
29.11.2011 20:12:00
|
|
|
Hetkel Peetri külas küll internet peaaegu kadunud. 3G on justkui olemas, aga kiirust absoluutselt pole.
_________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
markedmen
HV kasutaja

|
29.11.2011 20:41:14
|
|
|
krist2an kirjutas: |
Hetkel Peetri külas küll internet peaaegu kadunud. 3G on justkui olemas, aga kiirust absoluutselt pole. |
Endal Peetri külas hetkel vägagi normaalne nett. 2.3 MB/s näitab speedtest
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
sanwert
HV vaatleja
|
30.11.2011 13:51:17
|
|
|
lkits kirjutas: |
Kevvare kirjutas: |
Tean, et siin ei sallita neid, kes tirivad Mindiga torrentitest kuid äkki keegi siiski võiks öelda, kuidas saab mindiga torrentitest tõmmata? |
Pane encryption "forced". |
See mul ei aitanud. Proovisin ka proXPNiga, 2 korda sain läbi selle uTorrenti tõmbama, nüüd võtab proXPN neti üldse ära ja seega see variant ka ei sobi enam. Ma tõmbaks vabalt ka filesonicust ja sarnastest kohtadest, kuid mingi probleem seal ka. Panen sarja tõmbama, kuid teatud aja pärast lihtsalt tõmbamine katkeb. Interrupted või lihtsalt ütleb, et sai tõmmatud, kuid avades selgub, et poolik. Proovisin flashgeti ka, see tõmbab mingi 20kb ja ütleb, et valmis. On mingi lahendus, kas saaks torrenti tõmbama või saaks läbi filesonicu jooksma.
|
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
30.11.2011 13:58:42
|
|
|
lahendus on see, kui kõik mint kliendid oma pulgad lauale lööks ja ütleks et vsjoo rohkem teenust ei tarbi, enne kui saab normaalse neti. ja alles PÄRAST seda elisa siis teeb oma paketid ümber ja võimaldab kõigile midagi. hetkel antud lahendus ei toimi nii ehknaa, ei tavalise neti ega advanced neti jaoks.
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristocfc
HV veteran

|
30.11.2011 15:18:10
|
|
|
RCC kirjutas: |
lahendus on see, kui kõik mint kliendid oma pulgad lauale lööks ja ütleks et vsjoo rohkem teenust ei tarbi, enne kui saab normaalse neti. ja alles PÄRAST seda elisa siis teeb oma paketid ümber ja võimaldab kõigile midagi. hetkel antud lahendus ei toimi nii ehknaa, ei tavalise neti ega advanced neti jaoks. |
Minul sai eile villand näiteks
Oleksin peaaegu oma klaveri ja arvutilaua pooleks löönud:P
Olen istunud kuskil maist vist Mint otsas. Esialgu paketiks mint light... Kuni sügiseni eriti probleeme polnud- lasin isegi Battlefield BC2 sellega. Nüüd sügisest üks ona teise otsa. Kuna naisel ka sama pulk siis on saanud proovida erinevate pulkadega ja väljareklaamitud ühenduse kiirust ei kusagilt.
Siis soetasin 5m usb kaabli võimendusega. Ning pulk akna vahelt välja. Levi põhjas, kiirused ikka allapoole igasugust arvestust.
Siis esimesel novembril istusin öösel netis ja proovisin läbi iseteeninduse kõik erinevad mindi paketid läbi. ID kaardiga allkirjastasin aga lepinguid jne.
Tulemus
Mint strong andis öösel maksimaalseks ühenduse kiiruseks 3,5-3,9 mbps
Järelikult oli mõtekaim pakett mint medium
Samas selle maksimumi sain too öö kuskil 3mbps piiridesse... Niimoodi tundus et pakett annab ka ülemist otsa natuke juurde.
Mint mediumiga terve kuu, aga rahul ei ole. Kohe mitte üldse
Tõenäoliselt on mul piirangud peale ka laksatud. Tirin mänge steamist või originist peale ostmist.
Viimane nädal iga päev peale tööpäeva lõppu allalaadimise kiirused 0,5 kbps. Nu i nahhui- õnneks on mul pulk vanemate käest saadud, nii et lepinguga mul vaid sim. Eile võtsin elioni wimaxi suhtes ühendust ja järgmisest nädalast peaks saama wimaxi sisse- AITAB MINT'ist
Naisel nagunii see paariaastane leping peal nii et suvila avariiks jääb see huiway pulk.
Kui wimax ka normaalset kvaliteeti ei anna (Jõelähtme, loo külje all.) Siis perse kõik see mobiilne internet istun tööl netis ja kodus toksin seent:P
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
2 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
sanwert
HV vaatleja
|
30.11.2011 16:21:45
|
|
|
No muidu mul ok. Kiirus on normaalne (va lasnamäel, seal on ikka üsna pekkis). Ainuke probleem, et torrent ei funka. Sai endale kampaania ajal Mint võetud, praegu veel alla aasta kasutada. Aga, kui ma seda torrenti asja ei suuda ära lahendada, siis ilmselt ostan pulga välja ja proovin teisi teenusepakkujaid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kevvare
Kreisi kasutaja

|
30.11.2011 16:42:02
|
|
|
Megaupload + Cryptload = bueno. Saab ka muude lehtede saite sinna toppida kuid osadel küsib koodi ning pead ise selle trükkima ning see on välistatud kuna ma ise panen kuskil öösel kahest tirima või poolekolmest ning kui hommikul kooli lähen kuskil kaheksapaiku panen kinni ja tänase ööga tõmbas nii 7gb ehk täiesti piisav kui sarjadest otsakorral ning nüüd taas rahu majas mõneks ajaks.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
30.11.2011 17:22:59
|
|
|
Seltsimees MaXakas võib teil aidata torrenti tööle saada ka päeval.
Ise olen ära testinud ja töötab.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |