Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kissu19
HV kasutaja
|
28.11.2011 11:14:25
|
|
|
Sai tibake cheatimist tehtud, närvi ajas see kolaga majandamine kogu aeg.
> player.modav carryweight 5000
Ajab asja ära
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
sigakoer
Kreisi kasutaja
|
28.11.2011 11:19:21
|
|
|
Ma ei saa aru, kuidas rahval raha pole majade ostmiseks. Omal on igas linnas 100% sisustatud apartemendid ning raha ikka 120k käes vedelemas. Level 49 muidu... varsti tuleb cap
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
1 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
28.11.2011 11:20:48
|
|
|
sklillide aretamine röövib raha.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
sav1saar
HV kasutaja

|
28.11.2011 11:21:29
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
Kõik side questid ei ole igavad. Enamik, mis sinna Miscellaneous alla topitakse on suht üksluised, kuid need, mis eraldi suuremad questid on, on kohati päris head.
Ja itemid ja spellid ilmuvad jah nii poodidesse kui ka maailma vastavalt levelile. |
Kas siis kõik asjad levelduvad tegelinskiga kaasa ning selliseid tarvikuid ei olegi, mille efektiivsus sõltub sellest, mil levelil selle enda kätte said?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
28.11.2011 11:23:30
|
|
|
Täiesti kino, mõtled et nüüd ratsutad linnast välja questi tegema ja tee peale jääb nii palju koopaid ja asundusi et lõpuks peale 5 tundi lammutamist ei jõuagi questi tegema, magama vaja ära minna.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
28.11.2011 11:27:28
|
|
|
sigakoer kirjutas: |
Ma ei saa aru, kuidas rahval raha pole majade ostmiseks. Omal on igas linnas 100% sisustatud apartemendid ning raha ikka 120k käes vedelemas. Level 49 muidu... varsti tuleb cap  |
oleneb palju asju müügiks kokku tassid?
mul statistika ütleb, et kogu üleskorjatud raha on mingi 1,2 miljonit ja hetkel käes on ~430k
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
tqz
Kreisi kasutaja

|
28.11.2011 11:31:38
|
|
|
Ma ei saa aru, kuidas rahval raha pole majade ostmiseks. Omal on igas linnas 100% sisustatud apartemendid ning raha ikka 120k käes vedelemas. Level 49 muidu... varsti tuleb cap  |
Mina jälle ei saa aru, kust te kõik seda raha võtate. Mul pole üle 4000 olnudki ja kui midagi on, siis panen treeningu peale hakkama. Spellid ka suht kallid. Level 19 küll ka (alles? ).
Mängus mingeid bug'e polegi nagu kohanud, kui välja arvata vaikimisi väga vastik mouse lag. Vsynci kinni keeramisega saab sellest lahti, aga siis on jälle X ja Y teljel tundlikkused paigast ära. Nokk kinni, saba lahti.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
28.11.2011 11:42:26
|
|
|
tqz kirjutas: |
Mina jälle ei saa aru, kust te kõik seda raha võtate. Mul pole üle 4000 olnudki ja kui midagi on, siis panen treeningu peale hakkama. Spellid ka suht kallid. Level 19 küll ka (alles? ).
Mängus mingeid bug'e polegi nagu kohanud, kui välja arvata vaikimisi väga vastik mouse lag. Vsynci kinni keeramisega saab sellest lahti, aga siis on jälle X ja Y teljel tundlikkused paigast ära. Nokk kinni, saba lahti.  |
mul kõigub raha 2k-12k vahel, kui 10k käes siis shoppan ja treenin, siis mingi aeg võtan rahulikumalt jälle. Hetkel plaan Daedra set saada omale, ostsin Ebony metalli varu, läks miksi 6k maksma, nüüd vaja veel neid südameid hakata leidma kuskilt. Ise olen lvl 37
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
28.11.2011 11:52:53
|
|
|
Ravenclaw kirjutas: |
tqz kirjutas: |
Mängus mingeid bug'e polegi nagu kohanud, kui välja arvata vaikimisi väga vastik mouse lag. Vsynci kinni keeramisega saab sellest lahti, aga siis on jälle X ja Y teljel tundlikkused paigast ära. Nokk kinni, saba lahti.  |
mul kõigub raha 2k-12k vahel, kui 10k käes siis shoppan ja treenin, siis mingi aeg võtan rahulikumalt jälle. Hetkel plaan Daedra set saada omale, ostsin Ebony metalli varu, läks miksi 6k maksma, nüüd vaja veel neid südameid hakata leidma kuskilt. Ise olen lvl 37 |
Sama.Vahepeal oli tõesti rahaga lebo aga nüüd jälle kitsam.Enne kukub uus level kui ma saan nii palju raha kokku, et eelmise leveli 5x treeningut ära teha
Üks treening juba 4,5k
Btw kas on vahet kes ma treenins masteri juures või valin mõne algajama?
Loogika ütleb, et masteriga peaks ka üldine level tõusma treenimisel kiiremini...
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
28.11.2011 12:10:46
|
|
|
mul kõigub raha 2k-12k vahel, kui 10k käes siis shoppan ja treenin, siis mingi aeg võtan rahulikumalt jälle. Hetkel plaan Daedra set saada omale, ostsin Ebony metalli varu, läks miksi 6k maksma, nüüd vaja veel neid südameid hakata leidma kuskilt. Ise olen lvl 37 |
Tee see muuseumi quest (mingi tüüp tõi sulle kutse peale l20) ära, sealt saad 4 tk tasuta. Lisaks veel hulga muud kraami mille hulgas võib ka ebony ingoteid olla.
Koht resetib mingi aja järel. Aega ei oska täpselt ütelda, aga tundub suht kiire reset olevat. Ilmselt on see üks premaid kohti mängus kui kiirelt kulda vaja on. Läheduses elab draakon . See respawnib vist samal ajal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
28.11.2011 12:13:05
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Btw kas on vahet kes ma treenins masteri juures või valin mõne algajama?
Loogika ütleb, et masteriga peaks ka üldine level tõusma treenimisel kiiremini... |
ei ole vahet. master treenib kõrgemale lihtsalt, kuni l90 iirc.
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
28.11.2011 12:14:04
|
|
|
SirAskAlot kirjutas: |
Tee see muuseumi quest (mingi tüüp tõi sulle kutse peale l20) ära, sealt saad 4 tk tasuta. Lisaks veel hulga muud kraami mille hulgas võib ka ebony ingoteid olla.
Koht resetib mingi aja järel. Aega ei oska täpselt ütelda, aga tundub suht kiire reset olevat. Ilmselt on see üks premaid kohti mängus kui kiirelt kulda vaja on. Läheduses elab draakon . See respawnib vist samal ajal. |
nüüd plaan jah sinna Dawnstari linna minna, eile lõpetasin Winterholdi maagide college ära.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
28.11.2011 12:15:48
|
|
|
muide, kuidas char level progress trainimisega toimub. graafiliselt nagu näitab, et char level progress suureneb ainult 2 esimese skill increasega. kuidas see tegelikult käib?
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
thenoob
HV kasutaja

|
28.11.2011 12:19:43
|
|
|
Koht resetib mingi aja järel. Aega ei oska täpselt ütelda, aga tundub suht kiire reset olevat. Ilmselt on see üks premaid kohti mängus kui kiirelt kulda vaja on. Läheduses elab draakon . See respawnib vist samal ajal. |
Soovitan ka sama questi teha, lisaks kõigele muule saab sealt ka ühe väga hea daggeri, nime kahjuks ei mäleta peast.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
28.11.2011 12:35:09
|
|
|
londiste kirjutas: |
muide, kuidas char level progress trainimisega toimub. graafiliselt nagu näitab, et char level progress suureneb ainult 2 esimese skill increasega. kuidas see tegelikult käib? |
Esimesel hetkel pakuks tunde pealt , et nagu tavaline leveldamine. Level bar vist jäi jah seisma , aga minuarust sai char kogu ... emm expi ... punktid ... what ever asjad kätte. Kontrollida praegu kahjuks ei saa.
Kas keegi oskab ütelda mõne rakse koha ? Ma sain aru , et mängus pidi ka raskemaid kohti olema. Antud hetkel on kogu mängu sisu masendavalt kerge.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sav1saar
HV kasutaja

|
28.11.2011 12:38:07
|
|
|
sav1saar kirjutas: |
LightsabeR kirjutas: |
Ja itemid ja spellid ilmuvad jah nii poodidesse kui ka maailma vastavalt levelile. |
Kas absull-kõik asjad levelduvad tegelinskiga kaasa ning selliseid tarvikuid ei olegi, mille efektiivsus sõltub sellest, mil levelil selle enda kätte said? |
on nii siis või?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
NeroEST
Kreisi kasutaja

|
28.11.2011 12:40:51
|
|
|
DrZ kirjutas: |
Witcher 2 on parem Aga jah ,viga ei ole eriti tal midagi  |
Kohe kindlasti mitte, witcher 2 on näotu sisutu ja emotsioonitu käkk skyrimi kõrval:)
minu arvamus.
_________________ Winter is coming... |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
28.11.2011 12:56:05
|
|
|
thenoob kirjutas: |
Soovitan ka sama questi teha, lisaks kõigele muule saab sealt ka ühe väga hea daggeri, nime kahjuks ei mäleta peast. |
Mehrunes razor.
Täitsa toimiv relv. Kindlasti soovitan nendele kellel 1 käe relva skill madal on. Tegin dark brotherhoodi questi liini ja üks tegelane keeldus sneak atacki peale suremast. Arvestades ta heavy armorit ja mu olematut 1 käe relva skilli polnud see mingi üllatus. Plõksisin siis teda razoriga, tüüp plokkis hoolega vastu. Mingi 75% elupealt kukkus pikali ja oligi surnud.
NeroEST kirjutas: |
DrZ kirjutas: |
Witcher 2 on parem Aga jah ,viga ei ole eriti tal midagi  |
Kohe kindlasti mitte, witcher 2 on näotu sisutu ja emotsioonitu käkk skyrimi kõrval:)
minu arvamus. |
Emotsioonide koha pealt on sul ilmselt õigus. Witcher 2 ei tekitanud minust tunnet et peksaks masendusest pead vastu lauda ja karjuks öösel 4 ajal rõdult "poisid mis te nüüd teinud olete".
|
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
28.11.2011 13:01:58
|
|
|
londiste, iga skilli increase viib järgmise levelini. ära lase ennast visuaalselt bugist segada
_________________ Avatar by Flacko |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
thenoob
HV kasutaja

|
28.11.2011 14:51:00
|
|
|
Bbq (suur pilt).
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
plazas
HV kasutaja

|
28.11.2011 15:04:17
|
|
|
kuidas fast travel töötab? mingi nupp selle jaoks?
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Voyage
HV Guru
|
28.11.2011 15:07:50
|
|
|
plazas kirjutas: |
kuidas fast travel töötab? mingi nupp selle jaoks? |
mapil klikkad asukohale (linn, dungeon jms) kuhu minna tahad ning siis pakub välja, kas fast travel
sa pead olema antud kohas varem käinud
|
|
Kommentaarid: 752 loe/lisa |
   |
600 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
28.11.2011 15:07:54
|
|
|
Klõpsi kaardil kohale kuhu minna tahad aga koht peab olema enne nö avastatud.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
28.11.2011 15:09:15
|
|
|
Kuidas suvalist NPCd endale naiseks teha? kasutasin neid commande, sain ta followima, aga isegi amulet of mara peale pannes ei taha abielust juttu teha.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|