Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Silent Hunter 5 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Draco
HV veteran
Draco

sõnum 31.10.2011 09:16:18 vasta tsitaadiga

Taun0 kirjutas:
alguses jõlgu niisama mingis pordis kus capital shipid pargivad. tuuni oma meeskonna statsid ära. siis minumeelest läks juba oluliselt lihtsamaks neid leida. special statsi parimad olid minumeelest total reveal, siis selle tropeedo tüübi mõlemad ja ma ei mäleta kellel see rigoste oli vms. neid 4 ability't ma kasutasin lõpupoole peaaegu koguaeg. vahest, ma küll ei tea miks aga kõik laevad hakkasid ühest torpeedost uppuma. lõpupoole oli päris kõvasti abiks kui enam deck gunnist mingit tolku pole sest kõik on convoydes ja pinnale kordagi tulla ei saa.

Ma 1 AMC klassi laeva leidsin "ühest" (Shotimaa ligidal asuvast) sadamast, nime ei mäleta ja 2 leidsin Loch Ewe sadamast, aga ülejäänud 2 on leidmata, kammitud enamus ligidal olevaid sadamaid läbi. Liikvel pole veel ühtegi näinud, kas AMC klassi laevad üldse liiguvad ringi?
Oleks siis teadnud, et tuleb otsida Warship klassi aluseid kuigi nad on välimuselt samad mis merchant klassi alused.
Õhtul vaatan edasi, kudagi peab ju tehtud saama selle!
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Taun0
HV veteran
Taun0

sõnum 31.10.2011 14:20:31 vasta tsitaadiga

minu kogemuse põhjal liikus kõike ringi, leidmise peale läheb tõesti vahest päris kaua aega. aga see ka oli selle mängu põnevam osa imo icon_razz.gif . mida aeg edasi seda tüütum on sadamasse sisse murda. kasuta muuseumi ka. päris mitmes missus on seda vaja läinud, eriti kui vaja on midagi spetsiifilist uputada, saad sealt silueti enam vähem meelde jätta. amc jah mingi armed merchant vms. sealt muuseumist jäta see ka meelde, et kui suured laevad enam vähem on. siis tead convoyd küttides, et kõige väiksemate peale laskemoona ei kuluta.

mul tuli üks asi veel lambist meelde, see ~8000t tanker. kui tahad kiilu alla lasta sellel oli 10,2m keskosas icon_lol.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Kristocfc
HV veteran
Kristocfc

sõnum 27.11.2011 17:34:08 vasta tsitaadiga

vaatan praegu Das Boot Extended editionit 4h50m icon_razz.gif

Ja hakkasin mõtlema milline parim Silent hunteri mäng on? Ise olen III pelanud ja see oli väga hea, aga googeldades on 4 ja 5 sitemad enamike arvates miskipärast?!
Mis meie kasutajad arvavad?
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 54
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 27.11.2011 18:07:58 vasta tsitaadiga

Minu hinnangul SH3 ongi kõige etem, samuti das boot kindlasti oma klassi parim film. Oma 3-4x vist otsast lõpuni vaadatud.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 22.04.2012 13:03:48 vasta tsitaadiga

Gamersgate pakub täna mängu kopikas alla seitsme euro eest.

http://www.gamersgate.com/DD-SH5BACE/silent-hunter-5-battle-of-the-atlantic-gold-edition
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 23.04.2012 11:32:12 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Gamersgate pakub täna mängu kopikas alla seitsme euro eest.

http://www.gamersgate.com/DD-SH5BACE/silent-hunter-5-battle-of-the-atlantic-gold-edition

Gold edition sellise hinnaga, wow. Tasub ära võtta jah, mängul on korralik mod scene, mis enamus buge ja vigasid parandavad icon_smile.gif
Tava mäng on ka ainult 3+ eurot icon_razz1.gif

Siin lähemalt : http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=190656

Edit: Siin on veel üks hea mod list, koos linkidega. Tähtis on ka modide aktiveerimise järjekord, sest kõik ei ole omavahel päris ühtivad aga seal on üks näida, neid võib veel leida igalt poolt. Aga ega kõike mode sealt listist ei pea sealt peale panema, ise vaatate mis meeldib ja mis mitte aga minu soovitused mis kindlasti peaks olema:

Dynamic Environment - Map jagatakse kliima tsoonideks kus igas kliima on erinev + graafilised täiustused.
NewUIs_TDC_6_9_0_ByTheDarkWraith - Muudetud UI (võimalik confist valida kas SH3 taoline, SH4 või SH5 enchanted) pmst lsiatud siis korralik torpeedode kalibreerimis süsteem, võimalik anda meeskonnale käske, ilma et peaksid nende juurde koperdama jms.
IRAI_0_0_30_ByTheDarkWraith - Parandab mängu AI-d kõvasti!
OPEN HORIZONS II_full v1.8 - (Ei pea full just olema, võib ka base olla) pmst muudab campaigni. Lisab uued lisa objektivid, pikendab kampaania kestvust kuni 1945a lõpuni, wolfpack misioonid, mineeritud sadamad, raadio sõnumid jms.

Aga täitsa julgustan proovima, modidega. Hoopis teine tera on icon_razz1.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Silent Hunter 5 mine lehele eelmine  1, 2, 3
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.