Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Elder Scrolls V: Skyrim märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 115, 116, 117 ... 186, 187, 188  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 27.11.2011 15:09:01 vasta tsitaadiga

keegi ei käse sul neid kasutada daah icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.11.2011 15:10:07 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
-Kaivo- kirjutas:
Mida see annab, kui soul gem saab nö souli. soultrap vms

Saad sellega laadida tagasi täis enchanted itemi, soul gem selle käigus hävineb.

Mul on igiliikur pmst.Legendary Elven Warhammer koos selle enchantiga, et kui vastane sureb 10s jooksul siis täidab ühe mu tühja soul gemi sellega.Ja charge ei saa sellel relval kunagi tühjaks, kuna iga killiga mis charge väheneb tuleb soul juurde mis jälle tühimiku ära täidab icon_razz.gif .Muidu on mul terve suur hulk soul gemme juba varus.UI-s on isegi tükk aega neid vaja kerida, et Misc kategoorias muud näha icon_razz1.gif

Küsimus kumb on parem?.Kas Black soul gem või Grand soul gem?
Ja unusual gem-e on mul juba 4 tükki kogunenud.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 27.11.2011 15:20:01 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
heretic666 kirjutas:
-Kaivo- kirjutas:
Mida see annab, kui soul gem saab nö souli. soultrap vms

Saad sellega laadida tagasi täis enchanted itemi, soul gem selle käigus hävineb.

Mul on igiliikur pmst.Legendary Elven Warhammer koos selle enchantiga, et kui vastane sureb 10s jooksul siis täidab ühe mu tühja soul gemi sellega.Ja charge ei saa sellel relval kunagi tühjaks, kuna iga killiga mis charge väheneb tuleb soul juurde mis jälle tühimiku ära täidab icon_razz.gif .Muidu on mul terve suur hulk soul gemme juba varus.UI-s on isegi tükk aega neid vaja kerida, et Misc kategoorias muud näha icon_razz1.gif

Küsimus kumb on parem?.Kas Black soul gem või Grand soul gem?
Ja unusual gem-e on mul juba 4 tükki kogunenud.

black gem=grand gem, mõlemas grand soul ja sama efekt, lihtsalt black gem'i saab mängitavate rasside (st inimesed jms) hingi püüda, kes on kõik grand soul'iga, ning mingeid bandiite on oluliselt lihtsam leida, kui grand souliga muid kolle.
Küll aga ei soovitaks põhirelva soul trap enchantinguga, saavad lahjemad gem'id näiteks otsa, hakkab lahjasid hingi kallitesse gem'idesse toppima, minul on näiteks põhirelv ikka puhtalt tapmiseks, ning lisaks on mõõk (varem oli puhtalt kaalu pärast dagger) soul trapiga, et kui sobival vastasel elud peaaegu otsas, siis vahetab relva, ning saab hinge kätte. Ning relva puhul piisab 1s soul trapist, kuna surmava löögi puhul on ju surm kohene, ning hing saadakse kätte.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Eliit
HV vaatleja

sõnum 27.11.2011 15:21:23 vasta tsitaadiga

Parem ei ole kumbki. Vahe ainult selles, et ühesse saab panna ainult inimese souli (black) ja teise kõigi muu peale inimese (või draakoni).
Mõlemasse mahub grand soul. Vahet neil ei ole.
Black soul gemi eelis on imo see, et inimese soul on alati grand, kusjuures aga grand soul gemmi võib ajada ka näiteks petty soul või lesser soul, kui väiksemad gemmid otsas.
Valisin Azura questi lõpus kah The Black Stari selle tõttu.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 27.11.2011 15:22:18 vasta tsitaadiga

eix666, thumbs_up.gif
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 27.11.2011 15:41:43 vasta tsitaadiga

Need igalpool tuiavad valvurid on oma targutamisega mind niikaugele viind, et peale misioonide lõppu ma otsin nad ühekaupa üles ja löön maha.Alati on neil midagi kobiseda kui vastu juhtuvad.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 27.11.2011 16:17:53 vasta tsitaadiga

haha seeMees, head lolli juttu ajad siin. bugine mäng, yea right
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 27.11.2011 16:18:06 vasta tsitaadiga

Alles level 13 ja juba lõpukat tapma. Tappa pole teda probleem aga nagu pool mängu jäeks mängimata. Eks peab siis oma muid skille arendama vahelduseks.
kala1
Kreisi kasutaja
kala1

sõnum 27.11.2011 16:20:45 vasta tsitaadiga

seeMees, Bethesda m2ng siis suures koguses Buge on t2iesti tavaline icon_smile.gif see on muidugi paljude arvamus, kuid ma ise kohtan buge suht v2he...
tagasi üles
Fireforce
HV vaatleja
Fireforce

sõnum 27.11.2011 16:27:37 vasta tsitaadiga

oma daedric mace ja mace of baelog vms olen suht hästi nüüdseks hakkama saanud, powerhitid casteritele võtavad kippelt pooled elud ning muu on lapsemäng.
eile tapsin morokai olen küll 38, aga tundub et avastamisrõõmu on. 3 daedra süda ka olemas varsti hakkan craftima.

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 27.11.2011 16:41:19 vasta tsitaadiga

seeMees kirjutas:
Vabandage fännid, aga seda foorumit lugedes jääb tõesti mulje, et Skyrim'i puhul on tegemist bugise ja puhtal kujul "IT-pededele" (rahu, rahu, ka mind peetakse selleks) suunatud üllitisega.
Et toda teha tipi konsoolis seda, et mingi putukas maha tappa tipi konsoolis toda jne. Ausalt öeldes hale on lugeda, ei mingit nauditavat mängimise mõnu. Vähemalt siin sissekandeid lugedes jääb küll selline mulje. Ja kohe kuidagi ei torma seda mängu ostma, kuigi plaan oli.

Et siis selle jaoks, et vajutada ~ nuppu ja wiki'st lugeda mida on vaja sinna teatud probleemi lahendamiseks kirjutada, pead olema "IT-pede"?

Teiseks tasub meeles pidada, et iga inimese kohta, kes siin foorumis mingite bug'ide üle kurdab, on kordades rohkem neid, kellel probleeme pole. Kõige enam teevad reeglina ikka häält need, kellel midagi valesti ja abi vaja, teised mängivad rahumeeli.

Nii et soovitaks natuke loogikat kasutada, enne kui ennatlikke järeldusi hakkad tegema.
seeMees kirjutas:

P.S. Sõber, kes pealiini üsna kiirelt läbi mängis, näitas mulle Skyrim'i konsoolimaailma võlusid (ise ta sohki ei teinud muide).
Teatud koode kasutades saad siseneda nn testruumidesse. Ühes ruumis olid kõik mängus esinevad lõksud, sai testida nende toimemehhanisme.
Teises ruumis olid kirstud kõikvõimaliku mängus esineva nänniga, alates potionitest relvadeni. Valid kõige vingema relva näiteks ja lähed "originaalmaailma" sellega laiama, kui tahad.
Mõnus mäng! icon_smile.gif

Sa vist pole eriti arvutimängudega kokku puutunud, kui oled nii üllatunud, et konsooli saab erinevaid käsklusi kirjutada ja seeläbi soovi korral sohki teha.

Kuid ausalt öeldes tundub, et sa lihtsalt trollid, sest jutt on ikka väga kahtlane. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Evil14
HV Guru
Evil14

sõnum 27.11.2011 16:44:58 vasta tsitaadiga

Endal mäng töötab, eks seetõttu et kasutan nVidia kaarti ja pole mingeid suuremaid buge küll kohanud, mis karvavõrdki mängimist segaks.
Kommentaarid: 222 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 194
tagasi üles
Kaarta
Kreisi kasutaja

sõnum 27.11.2011 16:58:04 vasta tsitaadiga

keegi veel sellise asja otsa on juhtunud, et Blackreach'i koobastes hakkab pilt virvendama? suht segavaks muutub juba...
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 27.11.2011 16:59:12 vasta tsitaadiga

nop
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
seeMees
HV vaatleja

sõnum 27.11.2011 17:13:02 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Sa vist pole eriti arvutimängudega kokku puutunud, kui oled nii üllatunud, et konsooli saab erinevaid käsklusi kirjutada ja seeläbi soovi korral sohki teha.

Ma arvan, et sul vahetas emme alles mähkmeid, kui mina vahel närvi minnes juba /idkfa kasutasin. icon_razz1.gif
Võin kindlalt väita, et tean sellest maailmast nii mõndagi rohkem, kui paljud siinsed kommentaatorid. icon_smile.gif
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 27.11.2011 17:40:51 vasta tsitaadiga

seeMees kirjutas:
LightsabeR kirjutas:

Ma arvan, et sul vahetas emme alles mähkmeid, kui mina vahel närvi minnes juba /idkfa kasutasin. icon_razz1.gif
Võin kindlalt väita, et tean sellest maailmast nii mõndagi rohkem, kui paljud siinsed kommentaatorid. icon_smile.gif

Siis millest tuleneb see tobe arusaam, et konsooli olemasolu kuidagi mängu negatiivselt mõjutab ja et selle kasutamine vajab IT tausta?
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 27.11.2011 17:50:31 vasta tsitaadiga

Kuradi mudakrabid icon_lol.gif doh.gif

Mina üritan seaoses Dark Brotherhoodi questiga sihtmärgile vaikselt selja taha hiilida aga siis tuleb äkki draakon ja hakkab mind ründama.Jooksen siis kivi taha ja killin ta ära.Sneakin uuesti sihtmärgile selja taha aga nüüd hakkavad mind ründama 3 mudakrabi.Jooksen jälle eemale, et nad ära killida.Vb kolmas kord õnnestub nii ära hiilida, et ma ei pea poolt armaadat maha tapma enne kui ma backstab killi ära saan teha sihtmärgile icon_lol.gif
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 27.11.2011 17:57:45 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Kuradi mudakrabid icon_lol.gif doh.gif

Mina üritan seaoses Dark Brotherhoodi questiga sihtmärgile vaikselt selja taha hiilida aga siis tuleb äkki draakon ja hakkab mind ründama.Jooksen siis kivi taha ja killin ta ära.Sneakin uuesti sihtmärgile selja taha aga nüüd hakkavad mind ründama 3 mudakrabi.Jooksen jälle eemale, et nad ära killida.Vb kolmas kord õnnestub nii ära hiilida, et ma ei pea poolt armaadat maha tapma enne kui ma backstab killi ära saan teha sihtmärgile icon_lol.gif

Ma tapsin need tüübid niisama ära mingit sneakimist polnud vaja. Linnas kui oli vaja kedagi tappa lasin kaaslasel seda teha. Siis ei tuldud kallale pärast.

Markxy10
HV kasutaja
Markxy10

sõnum 27.11.2011 19:00:10 vasta tsitaadiga

Tundub, et draakonid ei ole väga rändom. Pidin mingi save game loadima, mis oli pool tundi vähema gameplay ajaga, kuna läks midagi peesse. Loadin ära, olen whiterunis. Fast travelisin samasse kohta, Ivarsteadi, kus enne travelisin, jooksen samasse sihtkohta (Falkreathi), kus enne, aga teist teed pidi. Vahepeal oli küla, kust ma enne ka läbi läksin ja kus tuli täpselt sama sorti draakon vastu. Coincidence?
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 27.11.2011 19:46:34 vasta tsitaadiga

Kuidas muidu destruction 100 teinud olete? Ma level 14, destro on 50 (kusjuures kõik vastased tapnud destro spellidega ilma abiliseta) ja juba main quest on pmst lõppenud, lõpukas vaja aint tappa. Ei taha veel ära tappa teda. Vaata, et hakka kasvõi uuesti, isegi maja pole ostnud endale icon_lol.gif
Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 27.11.2011 19:56:23 vasta tsitaadiga

Ma olen sneak 80, archer ka samma auku ja main queste teinud äkki 3-4?

Random questid palju funimad imo.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Evil14
HV Guru
Evil14

sõnum 27.11.2011 20:07:58 vasta tsitaadiga

Rasvane, ja nii on.
Kommentaarid: 222 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 194
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 27.11.2011 20:18:44 vasta tsitaadiga

lauri23 kirjutas:
Kuidas muidu destruction 100 teinud olete? Ma level 14, destro on 50 (kusjuures kõik vastased tapnud destro spellidega ilma abiliseta) ja juba main quest on pmst lõppenud, lõpukas vaja aint tappa. Ei taha veel ära tappa teda. Vaata, et hakka kasvõi uuesti, isegi maja pole ostnud endale icon_lol.gif

treeneriga saab kuskil ~90 6ppida edasi saamiseks peab vaenlasi pommitama.

lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 27.11.2011 20:23:24 vasta tsitaadiga

No a selle jaoks ulme raha vaja.
FurioN
HV kasutaja
FurioN

sõnum 27.11.2011 20:26:16 vasta tsitaadiga

lauri23 kirjutas:
Sa ei peagi ju ära lõpetama, miks side queste ei tee?
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Elder Scrolls V: Skyrim mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 115, 116, 117 ... 186, 187, 188  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.