Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  HDD hardware-based FDE ja ühilduvus erinevate BIOS'ga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 27.11.2011 12:12:48 HDD hardware-based FDE ja ühilduvus erinevate BIOS'ga vasta tsitaadiga

Mulle sattus kätte üks Seagate ST9500420AS HDD, millel on hardware-based full disk encryption(Seagate Self-Encrypting Drive) tugi. Dokumentatsiooni lugedes jäi mulle mulje, et mainitud funktsionaalsus oleks justkui automaatselt sisse lülitatud, kuid ma sain ketast vabalt teises arvutis kasutada ning sealt faile lugeda ning kettale kirjutada. Kui ma BIOS'is kettale parooli määrasin(parooli küsitakse iga kord kui masin käivitada), siis olukord muutus- ketast ei tuntud isegi teises arvutis ära. Kui paindlik see FDE on? St kas ketast saab kasutada vaid masinates, mille BIOS FDE tuge omab? Lisaks veel seda, et on keegi testinud, kas FDE tõesti jõudluses mingeid tagasilööke ei too? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  HDD hardware-based FDE ja ühilduvus erinevate BIOS'ga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.