Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
22.11.2011 22:19:25
|
|
|
WaHur kirjutas: |
Boot kirjutas: |
Kust leida hoidikut autosse? Elisa poest öeldi, et nemad sellist kraami üldse ei müü. |
Tellisin selle. Istub ilusti ja suhteliselt mugav võtta ja panna Ray'd hoidikusse,
aga laadija juhet samal ajal ühendada ei saa , nurk jääb ette. |
Mina tellisin Xperia X1 oma.
Alumist kõrva painutasin kuuma abil veidi sissepoole, siis jäi hoidma väga kindlalt.
USB ja kõrvaklapi pesad on ka täiesti ligipääsetavad.
Spoiler 
_________________ Vähem möla, pikem samm! |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3891
HV veteran

|
23.11.2011 19:47:21
|
|
|
Ma tellisin selle autohoidiku. Ei soovita seda osta! Laadijat on täisa ok paigaldada. Puurisin kaamera kohapeale lisaks ka augu
_________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled" |
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
antiz
HV vaatleja

|
25.11.2011 15:55:01
|
|
|
marli1 kirjutas: |
Kas Ray puhul ka mõni offline GPS rakendus toimib?
Praegu kasutan Nokiat- ja siin on navi igatahes väga heal tasemel. |
endal toimib igo viimaste regio kaartidega ja vägagi edukalt.
ääremärkusena veel, et eesti poest ostes on ekraanil peal kile mis peale päevast kasutamist lihtsalt eemaldus ekraanilt. kaasas olnud kile sai peale pandud (hoiatus: ekraan peab olema ilma igasuguse prügita, muidu jäävad õhumullid mida on suht ebamugav eemaldada). nüüd juba 2 kuud aktiivses kasutuses olnud telefon ja on õnnestunud nii tagakaanele kui ka ekraani kilele igasuguseid kriime tekitada (ei soovita telefoni mööda lauda libistada vaid ikka vajadusel tõsta ühest kohast teise). eelnevalt mainitud lingilt tuleb mingiaeg uus kile soetada.
normaalse kasutamise korral kestab aku 3 päeva.
tekkis üks küsimus kah: filmitud videot vaadates pöörab video ennast küljeli (ekraani pöörates sama asi). kas kellelgi on veel seda esinenud või olen ise midagi kuskilt ära muterdanud??
pluss poole pealt soovitaks seda kõigile kes ei taha ringi käia väljaveninud püksitaskutega nagu mõnede nutitelefonidega
|
|
tagasi üles |
|
 |
hugo
HV veteran
|
25.11.2011 18:34:44
|
|
|
Äkki lisad mõned pildid, mis telefoniga tehtud, oleks huvitav näha või videoklipp ?
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
smurfer
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 351 loe/lisa |
   |
299 |
|
tagasi üles |
|
 |
enigma
Kreisi kasutaja

|
26.11.2011 01:48:42
|
|
|
hugo kirjutas: |
Äkki lisad mõned pildid, mis telefoniga tehtud, oleks huvitav näha või videoklipp ? |
Kaamera on sel telefonil jama.Aga SE´l see suht meelega peeti keeratud pildi kompressiooni arvelt.(Sest kes siis kallimaid mudeleid enam ostaks?)
See eest SE Arc S kaamera on viis pluss.Ja saksa e-bays maksab Arc S täpselt sama palju kui meil poes Ray.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
marli1
Kreisi kasutaja

|
26.11.2011 11:09:38
|
|
|
Kas mõni alternatiivne kaamera app. paremaid tulemusi ei taga (Ray puhul) ja kui siis mõni proovipilt oleks abiks...
Hetkel olen kahavahel- kas valida:
ARC S- -parem kaamera, suurem ekraan, kiirem prose.
RAY- kompaktsem, paremad klapid, alumiiniumraam.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
WaHur
HV kasutaja
|
26.11.2011 13:45:46
|
|
|
Kas mõni alternatiivne kaamera app. paremaid tulemusi ei taga (Ray puhul) ja kui siis mõni proovipilt oleks abiks... |
Vihmase ilma pildid:Ray originaal kaamera
ja CameraZOOM
Piltide rakurss pole päris sama, sellest ilmselt heleduse vahe. Zoom'i fail on suurem, kuid mitte väga..
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
enigma
Kreisi kasutaja

|
26.11.2011 14:23:24
|
|
|
Kas mõni alternatiivne kaamera app. paremaid tulemusi ei taga (Ray puhul) ja kui siis mõni proovipilt oleks abiks...
Hetkel olen kahavahel- kas valida:
ARC S- -parem kaamera, suurem ekraan, kiirem prose.
RAY- kompaktsem, paremad klapid, alumiiniumraam. |
Jah ka minu silmis on Rayl boonus just tema mõõtude pärast.
ARC S on lihtsalt liiga suur taskusse.Ei taha hästi sellist pannkooki.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3891
HV veteran

|
26.11.2011 14:48:41
|
|
|
Eile pimedas filmitud (vali 720p)
Spoiler 
_________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled" |
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
ridiculous
HV vaatleja
|
30.11.2011 14:16:10
|
|
|
Ma tean, et tegemist on väga imeliku dilemmaga, aga küsin siiski. Kas keegi on veel kaalunud Ray ja Galaxy SII vahel? Nimelt rahaliselt oleks okei osta emb kumb, nii et ei suudagi otsustada.
Ray puhul pean peamisteks plussideks hinda (saksas ca 250 euri, ehk pea 2x odavam), üliteravat ekraani, väiksust ja suurepärast disaini.
SII puhul pean peamisteks plussideks suurust (kuigi eelistan võimalikult väikseid telefone, siis kardan, et puutetundlikku pisikese ekraaniga telefoni on raske käsitseda. Poes näppides on küll ok, aga see pole igapäevane kasutamine), tehnilisi näitajaid, kaamerat ja üleüldist kvaliteeti/töökindlust.
Hetkel kaldun küll Ray poole, sest ilmselt ei ole nii hardcore kasutaja, kes kõiki SII plusse suudaks täie raha eest ära kasutada, kuid ootaksin mis tahes soovitusi. Ja väikest viisi loodan, et keegi teine on ka selle dilemma ees seisnud ja oskab nüüd nõu anda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tiitise
HV kasutaja
|
30.11.2011 15:00:04
|
|
|
Eks see keeruline ole jah.
Rahaliselt tasub osta Ray.
Tehniliste näitajate poolest aga S2
Muidugi on parem netis käia, mänge mängida, kirjutada jne suuremal ekraanil.
Käi veel poes ja näpi natuke nii S2 kui ka Ray-d.
btw see suurus ei olegi s2 puhul nii hirmuäratav, mahub ilusti taskusse ja saab edukalt ka ühe käega kasutatud.
Nii mõnedki kasutajad (isegi siin foorumis) on liikunud väiksemalt ekraanilt, suuremale ekraanile.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
nevermind
HV Guru

|
30.11.2011 15:26:05
|
|
|
Mul kodus mõlemad telefonid - SII endal ning Ray abikaasal.
Nii üllatav, kui see vb. ka ei tundu on androidil ning androidil vahe sees. Mulle valmistavad teatud SE Ray ebamugavused siiani meelehärmi ning SII loogika on kuidagi kodusem.
Lisaks veel esikaamera küsimus - SII suudetud asi tööle saada ka tavalise mobiilse videokõne jaoks. SE arendajad määgivad selles osas miski androidi standarditest kinni pidamise kohta. Mulle, kui ka arendajale tundub see pigem tahtlik saamatus, ei muud.
Muudest osades kallutavad pisiasjad vähemalt mind SII poole. Neist suuremateks loeks liugpaaril olevate staatusnuppude kasutamist - SE-l ei saa seda isegi spets appidega tööle ja telefoni lukustamist ainult mustriga - SE-l ei ole sellist võimalust leidnud.
_________________ AHV ei tea, mis AHV teeb |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tux
HV kasutaja
|
30.11.2011 15:30:38
|
|
|
ridiculous kirjutas: |
Ma tean, et tegemist on väga imeliku dilemmaga, aga küsin siiski. Kas keegi on veel kaalunud Ray ja Galaxy SII vahel? Nimelt rahaliselt oleks okei osta emb kumb, nii et ei suudagi otsustada.
Ray puhul pean peamisteks plussideks hinda (saksas ca 250 euri, ehk pea 2x odavam), üliteravat ekraani, väiksust ja suurepärast disaini.
SII puhul pean peamisteks plussideks suurust (kuigi eelistan võimalikult väikseid telefone, siis kardan, et puutetundlikku pisikese ekraaniga telefoni on raske käsitseda. Poes näppides on küll ok, aga see pole igapäevane kasutamine), tehnilisi näitajaid, kaamerat ja üleüldist kvaliteeti/töökindlust.
Hetkel kaldun küll Ray poole, sest ilmselt ei ole nii hardcore kasutaja, kes kõiki SII plusse suudaks täie raha eest ära kasutada, kuid ootaksin mis tahes soovitusi. Ja väikest viisi loodan, et keegi teine on ka selle dilemma ees seisnud ja oskab nüüd nõu anda.  |
Täna just sain veidi näppida sõbra SII-e ja endal on olnud 1,5 kuud ray, nii et natuke oskan võrrelda. Alustuseks, et need on tõesti üsna võrreldamatud telefonid Täiesti erinevatest klassidest. Samsungi ekraan on küll väga suur, kuid mitte üldse nii hea kui ray oma - kontrasti on vähem ja pikslitihedus omajagu pisem. Samas kasutada on suure ekraani tõttu muretum - näpp satub alati õige koha peale. Kiiruse osas mina suurt vahet ei märganud - mõlemad toimetavad silmapilkselt. Kaamera on samuti mõlemal täitsa korralikul tasemel. Käes tundub Samsung aga palju odavamana - väga kerge oma suuruse kohta ja plastine, pole väga soliidne. Ehituskvaliteedi osas minu arvates kindel pluss ray-le. Ka meeldib mulle ray suurem kodu-klahv rohkem (mis võib muidugi olla harjumuse asi).
Nii et täiesti oleneb eesmärgist - kui on plaan hakata palju filme vaatama või netis sufama pikalt, siis on Samsung parem. Aga mulle endale tundub ray viimistletuma tervikuna.
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
ridiculous
HV vaatleja
|
01.12.2011 11:00:49
|
|
|
Tänud vastuste eest. Mõtlemisainet jälle natuke.
Aga üks küsimus tekkis veel: nimelt aku vastupidavuse kohta. Ilmselt on nüüdseks siin nii mõnelgi Ray juba pikemat aega olnud ja enam vähem pilt ees, kaua aku kestab. Kuidas Ray-l sellega on? Ühel tuttaval on Ray ja pidevalt võrgust väljas kestab aku ikka vaid päeva, poolteist (ei tea muidugi kas ja mis appid ikka ennast vaikimis jooksutavad seal). Samas teisel tuttaval, kes SII-te kasutab kui tavalist telefoni (st et igasugused akut söövad appid väljas, vähene netikasutus, kuid räägib omajagu), kestab aku jõudsalt üle nädala.
Tean jah, et nutitelefoni aku üle ei otsustada seda tavatelefonina kasutades. Aga mulle tundub, et just rohkem tavatelefonina kasutamise aku kestus ütleb palju rohkem, sest siis tekib mingi võrreldav pilt.
Ehk siis kas viitsiksite põgusalt kommenteerida aku vastupidavust?
|
|
tagasi üles |
|
 |
nevermind
HV Guru

|
01.12.2011 11:11:44
|
|
|
tundub, et Wifi on mõlemal suur akude kulutaja. lisaks Skype tee aku tühjaks vähema, kui päevaga.
kui eelpoolmainitud 2 asja välja jätta, siis normaalselt st. ilma kokkuhoidu rakendamata SII kasutades, saan vabalt 3 päeva hakkama - vaata vastavasse teemasse
sama kehtib ka Ray kohta.
samas miks mitte akut igal ööl laadida?
_________________ AHV ei tea, mis AHV teeb |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
qrime
HV vaatleja

|
03.12.2011 12:51:05
|
|
|
qrime kirjutas: |
Kui ekraan oli lukus ja sai kõne vastu võetud, siis peale lõpeta kõne vajutamist oli varem koheselt ekraan lukus, nüüd miskipärast ei toimi. |
On sellele mingi lahendus ka või mitte, tüütab ära juba lisaks veel on/off nupu vajutamine.
Kas Arc´il ja Neo´l ka sama probleemi täheldatud või ainult Ray´l see?
|
|
tagasi üles |
|
 |
ogre111
HV vaatleja
|
07.12.2011 19:42:40
|
|
|
Sai siis lõpuks telefon amazonist ära tellitud.
Laupäeva õhtul tegin tellimuse ja teisipäeva lõunaks oli telefon käes. Sisuliselt 1,5 tööpäevaga Saksamaalt Eestisse.
Soovitan, amazon.de-st sai 75€ odavamalt kui Eesti operaatorite käest.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
ridiculous
HV vaatleja
|
09.12.2011 10:42:48
|
|
|
ogre111 kirjutas: |
Sai siis lõpuks telefon amazonist ära tellitud.
Laupäeva õhtul tegin tellimuse ja teisipäeva lõunaks oli telefon käes. Sisuliselt 1,5 tööpäevaga Saksamaalt Eestisse.
Soovitan, amazon.de-st sai 75€ odavamalt kui Eesti operaatorite käest. |
Kas ja kui siis milline branding telefonil on?
Kõrvaklapid ilmselt vanad?
|
|
tagasi üles |
|
 |
K3891
HV veteran

|
09.12.2011 12:16:52
|
|
|
Ma olen täheldanud viimastel päevadel, et wifi on hakanud end unele sättima kui mingi aeg telefoni ei näpi. Aga nii kui kätte võtan ja lukust lahti lükkan hakkab kohe wifit ka ühendama. Oletan, et mingi apps on hakanud wifit kontrollima.
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpr
HV vaatleja
|
09.12.2011 16:30:29
|
|
|
Praegu kahevahel, et kas valida RAY või NEO. Mingi aeg piilusin ka ARC-i aga see jääb väga suureks, tahaks ikka istuda ka kui telefon taskus on:D
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ogre111
HV vaatleja
|
09.12.2011 18:16:03
|
|
|
ridiculous kirjutas: |
Kas ja kui siis milline branding telefonil on?
Kõrvaklapid ilmselt vanad? |
Branding- ma ei tea täpselt mida see telefonide puhul tähendab. Välimuses pole midagi muudetud.
Telefoni tarkvara kohta ei oska öelda, kingituseks ostetud, nii et olen ainult sisse-välja proovinud lülitada.
Kõrvaklapid jah vanad.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
woo456
Kreisi kasutaja

|
10.12.2011 14:00:27
|
|
|
KimsSky kirjutas: |
Ma olen täheldanud viimastel päevadel, et wifi on hakanud end unele sättima kui mingi aeg telefoni ei näpi. Aga nii kui kätte võtan ja lukust lahti lükkan hakkab kohe wifit ka ühendama. Oletan, et mingi apps on hakanud wifit kontrollima. |
See asi pannakse ju WiFi seadetest paika, et kas läheb ekraani kustumisega ka WiFi kinni või mitte. Android teeb ise seda sul, pole ilmselt varem lihtsalt märganud.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3891
HV veteran

|
10.12.2011 14:48:42
|
|
|
woo456 kirjutas: |
KimsSky kirjutas: |
Ma olen täheldanud viimastel päevadel, et wifi on hakanud end unele sättima kui mingi aeg telefoni ei näpi. Aga nii kui kätte võtan ja lukust lahti lükkan hakkab kohe wifit ka ühendama. Oletan, et mingi apps on hakanud wifit kontrollima. |
See asi pannakse ju WiFi seadetest paika, et kas läheb ekraani kustumisega ka WiFi kinni või mitte. Android teeb ise seda sul, pole ilmselt varem lihtsalt märganud. |
Aga mul on seadetes et ei lähe mitte kunagi.
Spoiler 
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |