Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  Apple alustab HDTV telerite tootmist märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 25.11.2011 16:44:02 vasta tsitaadiga

Niipalju võib "õli tulle juurde lisada küll", et Lõuna-Koreas tundub olevat karm ning suur võitlus Samsungi ja LG vahel, et kes esimesena, enne olümpiamänge, suudab kodud täita 55-tolliste OLED-teleritega.
"Both LG аnd Samsung mау bе ready tο showcase bіg-screen OLED TVs аt CES 2012.
Thе two companies аrе reportedly gunning fοr thе pre-Olympics battle tο gеt thеіr bіggеѕt аnd best TVs іntο thе world’s living rooms."

55-inch OLED TVs from Samsung and LG to hit CES 2012?
http://gadgetreview.me/55-inch-oled-tvs-from-samsung-and-lg-to-hit-ces-2012/642/
--------------------------------------------
Sellises võitlus-valguses vaatab Apple vist küll väga nukralt peal, kuidas konkurendid OLED-ekraanide turjal eest minema ratsutavad.... icon_cool.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 25.11.2011 16:44:58 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Cruiser kirjutas:
Enne iPhonet olid ka telefonid hoopis teistsugused, kui praegu, tuletage meelde.
Samuti polnud iphone kaugeltki esimene smartphone, lihtsalt nad olid esimesed keda saatis edu. Viimane tagati suuresti läbi tuntud kaubamärgi.

jah smartphone oli enne iphoni ja iphone-i edu oli reklaamis
sama nagu ipad-ga . tahvelarvuteid on tehtud üle 10 aasta aga nüüd on popid kuna apple tegi head reklaami .

mul ei ole apple toodete vastu midagi kui hind oleks inimlik nagu absoluutselt kõikidel teistel tootjatel
ja see et apple-il on hea soft , seda ma lihtsalt ei usu (nagu teema liinuxil pole viiruseid. pole küll jah sest liinuxil pole palju kasutajaid ja kui neid juurde palju tekib siis on ka turgu viirustele, millest hiljuti on ka päris tihedalt juttu olnud)

mul ei ole apple vastu midagi aga lihtsalt tüütab ära see nende iga tootele julm reklaam
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 25.11.2011 18:05:38 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:

mul ei ole apple vastu midagi aga lihtsalt tüütab ära see nende iga tootele julm reklaam
1. Milline tootja ei tee enda tootele reklaami?
2. Milline suur tootja ei tee enda tootjale laia reklaami?
3. Kas Nokia, Samsung, Intel, Google ja AMD tüütavad ära? Nende reklaami on märksa rohkem. HV foorum teeb Google nime lausa automaatselt lingiks - hirmus, eks?

Ja kui vaatad kasvõi HVs ringi - Apple alamfoorumis on teemasid 65, üsna suvalises teises pessukajuppides rääkivas alamfoorumis on teemasid tuhandeid. Ilgelt käib see Cruciali, Asuse, MSI jne. julm reklaam pinda, mis?
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
Braien
HV Guru
Braien

sõnum 25.11.2011 18:08:34 vasta tsitaadiga

Mark0, Vahe on selles, et teistel on rohkem erinevaid tooteid ka.

Ma pakun, et kasutaja lopes mötleb seda, et apple reklaamib, et nende tooted on nii revolutsioonilised jne.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 25.11.2011 18:14:55 vasta tsitaadiga

braien334 kirjutas:
Mark0, Vahe on selles, et teistel on rohkem erinevaid tooteid ka.
Nagu ma juba ütlesin - Applest on siin foorumis juttu heal juhul sajas teemas. Rõhuv enamus siinsest foorumist (üle 10k teema) on pessukate ja legodega mängimise päralt (legodega mängimine on muide fine).
tsitaat:

Ma pakun, et kasutaja lopes mötleb seda, et apple reklaamib, et nende tooted on nii revolutsioonilised jne.
Eks Apple on ju ka sel sajandil vähemalt kolm toodet massidesse toonud, seda ei saa eitada. MP3-mängijad, nutitelefonid ning tahvelarvutid. Ei, nad ei olnud pioneerid, esimesi ei mäleta praktiliselt kunagi keegi, siin ei tasu Applet süüdistada. Kas seda nimetada revolutsiooniks või mitte on juba igaühe enda asi.

Ma ei saa hästi aru, miks üks tootja niimoodi valvekommentaatoritel hambus on. Kas autofoorumites käiakse ka Bentley'd bashimas? Või riidefoorumites Gucci't ja Dior'i?

viimati muutis Dirty Harry 25.11.2011 18:17:29, muudetud 1 kord
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 25.11.2011 18:16:27 vasta tsitaadiga

Julgen väita, et enamus rahvast mitte ei sega otseselt apple'i reklaam vaid nende tulihingelised ümardajad kes asja ära rikuvad. Mõnele minu sugusele friigile lisadub sellele ka probleemid süsteemi avatuse-arhitektuuriga ja tarkvaralise platformiga icon_smile.gif
Mark0 kirjutas:
Kas seda nimetada revolutsiooniks või mitte on juba igaühe enda asi.
Apple'i asi üsna selgesti on end revolutsionääriks nimetada icon_smile.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
Braien
HV Guru
Braien

sõnum 25.11.2011 18:22:17 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
Kas seda nimetada revolutsiooniks või mitte on juba igaühe enda asi.

Vaata mistahes Apple preview videot kus apple töötajad räägivad toodetest.
Vötame näiteks videoköne, töötajad jätavad sellise mulje nagu sellist asja poleks varem olnud, ning nad poleks osanud ette kujutadagi sellist asja.
"FaceTime" On piiratud sellega, et mölemad inimesed peavad olema wifi alas, teistel telefonidel piisab mistahes internetiühendusest.
"You will be able to chat everywhere where's wifi", teiste telode kohta."You will be able to chat everywhere where's 3g reception"
Samas videos räägivad, et iPhone 3GS töi uue "feature" nagu video lindistamine.

Varsti on apple revolutsiooniline ja toob teleka massidesse.

http://www.youtube.com/watch?v=grTCDFbhKMU
Sellest videost rääkisin.

viimati muutis Braien 25.11.2011 18:25:47, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 102 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 90
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 25.11.2011 18:25:39 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Julgen väita, et enamus rahvast mitte ei sega otseselt apple'i reklaam vaid nende tulihingelised ümardajad kes asja ära rikuvad.
Tulihingelised fännid võivad kõigile pinda käia aga taas - mis kogustest me räägime? Ullikesi ja igasuguseid napakaid on pessukate maailmas kõvasti rohkem aga millegipärast legodega mängivaid fännide kohapealt valvekommentaatorid käima ei lähe.

tsitaat:
Apple'i asi üsna selgesti on end revolutsionääriks nimetada :)
Nagu ma ütlesin - Apple on ka kolm vidinat massidesse viinud sel sajandil (ning pessukate ajalugu võib ka huvitavaid asju välja tuua kui keegi võtaks kätte uurida). Selles mõttes on revolutsioon toimunud ka.

braien334 kirjutas:

Vaata mistahes Apple preview videot kus apple töötajad räägivad toodetest.
Vötame näiteks videoköne, töötajad jätavad sellise mulje nagu sellist asja poleks varem olnud, ning nad poleks osanud ette kujutadagi sellist asja.
"FaceTime" On piiratud sellega, et mölemad inimesed peavad olema wifi alas, teistel telefonidel piisab mistahes internetiühendusest.
Iga lits kiidab enda... - tead seda ütlemist? Turundus ongi ülivõrdeline ja ei pruugi alati reaalsusega ühte jalga käia. Jällegi ei tasu Applet siin esile tuua kui kuidagi erilist firmat selles vallas.

Ning nagu ma viimast korda selles teemas ütlen - Apple on toonud see sajand kolm toodet massidesse. Jah, enne seda olid need niššikad.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 25.11.2011 18:29:59 vasta tsitaadiga

mark0 kirjutas:
Nagu ma ütlesin - Apple on ka kolm vidinat massidesse viinud sel sajandil (ning pessukate ajalugu võib ka huvitavaid asju välja tuua kui keegi võtaks kätte uurida). Selles mõttes on revolutsioon toimunud ka
Tundub, et meil on üsna erinev arusaam mis on revolutsioon.
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 25.11.2011 18:34:47 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
mark0 kirjutas:
Nagu ma ütlesin - Apple on ka kolm vidinat massidesse viinud sel sajandil (ning pessukate ajalugu võib ka huvitavaid asju välja tuua kui keegi võtaks kätte uurida). Selles mõttes on revolutsioon toimunud ka
Tundub, et meil on üsna erinev arusaam mis on revolutsioon.
Just. :)

Selle rahuliku noodiga ma panen ka enda jaoks teemale punkti (ja ignore) kuna tulihingelisi hateboy'sid ei veena ükski jutt.

P.S. Ho Ho - ma võtsin julguse kokku, abusesin esimest korda enda delete nuppu ning kustutasin lillatäpiposti. :)
tagasi üles
madest
Kreisi kasutaja
madest

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.11.2011 18:38:12 vasta tsitaadiga

Mina näen küll apple populaarsust positiivsena ... niikaua kuni leitakse ullikesi kes nende tooteid ostavad on teistel piisav põhjus oma tooteid odavamalt müüa ja paremini teostada. Et mida me siin vaidleme :p ammu aeg et korralikud tigiteenused tv vahendusel massidesse jõuaks mul ükskõik kes selle esimese sammu teeb lõpuks ostan mina ikkagi toote mis minu vajadusi paremini täidab ja siiani ei ole ma ühegi apple toote omanik icon_smile.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 25.11.2011 19:01:14 vasta tsitaadiga

Ütlen kohe alguses ära, et pole mingi "hateboy", aga vaielda meeldib mulle küll.. Kasutagu/ostku inimesed ükskõik, mida nad tahavad ja mis neile meeldib, mul suva. Kui aga räägitakse ilmselgele asjale vastu, vot see küll ei meeldi. Ja just "Appleboy-d" seda tihtipeale teevadki.
Kust otsast on revolutsiooniline mingi asi, mis on varem juba olemas olnud ja inimeste poolt kasutatud ja lihtsalt sama asi populaarse(ma) nimega kokku viidud? Ei olegi!

Jah, Apple on oma kolm vidinat väga populaarseks saanud, palju müünud ning samuti iga toote eest üle mõistuse palju raha küsinud. (sry otsekohesuse eest, aga...) Lollid ameeriklased veel ostavad ka neid ja on nõus öö veetma poe ukse ees, et just esimesena uue toote enda kätte saaks. Lauslollus lihtsalt. Aga siin pole midagi halba, nagu mainitud eelkõneleja poolt, on see ainult kasuks mõistlikele inimestele - teiste firmade tooted odavamad, paremad ja mida kõike veel. Annab teistele firmadele motivatsiooni lihtsalt. Aga see kevadel alganud võitlus oleks küll olemata võinud jääda..Mõttetu aja- ja raharaisk lihtsalt.

Sellest ma nüüd küll aru ei saa, miks Apple oma nime tahab nüüd telekale toppida...Varsti vist mikrolaineahi ka Apple logoga.

Renka
HV Guru
Renka

sõnum 25.11.2011 19:20:02 vasta tsitaadiga

madest kirjutas:
... niikaua kuni leitakse ullikesi kes nende tooteid ostavad on teistel piisav põhjus oma tooteid odavamalt müüa ja paremini teostada.
Igati nõus sellega. Kahjuks ma ei tea ühtegi toodet mis oleks tervikuna paremini teostatud kui Apple tooted. Küll üks tootja teeb ühe detaili tootes paremini ja teine teise. Aga tervikuna on Apple oma platvormiga siiski kõigist hetkel eest ära.

Aga olen täiesti nõus, et konkurents on hea ja igaüks ostab seda mis talle meeldib. [trololo]Kes valib asja millega tööd teha ja kes valib asja mida päevad läbi seadistada.[/trololo]

viimati muutis Renka 25.11.2011 19:21:01, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 61
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 25.11.2011 19:21:14 vasta tsitaadiga

Renka kirjutas:
Aga tervikuna on Apple oma platvormiga siiski kõigist hetkel eest ära
Sügavalt maitse asi icon_smile.gif
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 25.11.2011 19:28:40 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Renka kirjutas:
Aga tervikuna on Apple oma platvormiga siiski kõigist hetkel eest ära
Sügavalt maitse asi icon_smile.gif
Sellest me oleme ammu aru saanud, et sina ei taha mitte töötavat lahendust vaid sellist kus saaks "käed õliseks" teha. See on täitsa ok - aga Apple pakub tooteid neile kes ei taha seda teha. Selles peitub ka selle ettevõtte edu võti.

Suudaks mõni tootja veel dumbuserile sobivaid lahendusi toota oleks ju igati vinge - kahjuks aga üritab ikkagi iga tootja pakkuda 30 eri mobiili mudelit oma pisikeste variatsioonidega. Või 40 eri konfiga läpakat. Aga milleks? nn dumuser ei tea ja ei tahagi teada mis neil asjadel vahet on. Ta tahab osta kindlalt töötava asja ja sellega teha seda mida tal vaja on.

iTunes/iCloud integratsioon Applel on näiteks selles vallas super hea lahendus. Inimene ei pea süvenema mis ja kuidas töötab. või seadistama kuhu kausta midagi salvestatakse. millal. mis tingumistel jne jne. Sisestab oma konto andmed ja kõik töötab. Asjad on sünkis. Muusika on igal pool kättesaadav. Pildid samamoodi. Selline terviklahendus on see mis müüb. miite 5% kiirem prose või 1% parem ekraan.

TV on loogiline jätk selles ühtses pilves - teleri ekraan on kodus selgelt suurim ja mugavaim piltide jmt vaatamiseks/teistele näitamisek. Ja kui asi toimib samamoodi nagu inimese muudel seadmetel siis on ju ainult hea - ei ole vaja aega raisata õppimaks erinevaid liideseid kasutama või ühildusprobleemidega mässamise peale.

viimati muutis Renka 25.11.2011 19:31:28, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 61
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 25.11.2011 19:28:44 vasta tsitaadiga

Renka kirjutas:
Sellest me oleme ammu aru saanud, et sina ei taha mitte töötavat lahendust vaid sellist kus saaks "käed õliseks" teha
Ei ütleks. Ma ei viitsi ise käsitsi suurt midagi teha. Lihtsalt mu mobla/lauaarvuti os pakuvad out-of-box asju mis mu elu kõvasti lihtsamaks ja mugavamaks teevad ning mille saavutamine teistega oleks pehmelt öeldes raskendatud ning vajaks kõvasti rohkem käsitööd.

Muidu olen paaril üsnagi moblavõhikul lasknud oma n950't torkida. Senini on kõik hakkama saanud ilma probleemide ja juhendamiseta, ka inimesed kes esmakordselt touchscreeni katsuda said icon_smile.gif

tagasi üles
iguaan
HV veteran
iguaan

sõnum 25.11.2011 19:32:18 vasta tsitaadiga

ot:
Renka, terviklikkusest ja lihtsusest rääkides, siis hiljuti sattusin mäkkpuugi word sarnasesse programmi.
Värviprinteriga oli tarvis teksti printida mustvalgelt ja tee või tinakuule, ei saa kuskilt settingutest öelda, et tee mustvalge.
Lõpuks aitas värvilise kassetti eemaldamine icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 69
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 25.11.2011 19:48:41 vasta tsitaadiga

Dumbuser valib rahakotiga või valib selle telefoni, kus on tema jaoks vajalik lisa olemas.

By Renka; Kes valib asja millega tööd teha ja kes valib asja mida päevad läbi seadistada.

Hmm, mis telefon siis vajab päevad läbi seadistamist? Ma vast mõne seadistuse ainult Androidil teinud ja sedagi polnud üldsegi vaja teha. Ostes juba 100% töövõimeline. Või käis see Apple kohta? icon_biggrin.gif
Ning kui isa kätte sattus telefon (esimest korda androidi või veelparem, touchscreeniga telefoni näppis), oskas ta ilusti juba helistada ning otsida üles Solitaire ilma kellegi abita.

Ning kui ma esimest korda iPhone sain näppida, ei saanud ma suht midagi aru, kus mis vajalik on. Esimest korda androidi näppides oli kõik loogiline ja lihtne. Ma ei saa aru, miks öeldakse, et android on nii keeruline, et ainult tulnukad aru saavad ning iOS nii lihtne, et väike lapski saab kohe kõigega hakkama...

Samuti...Kas dumbjuuserid üldse vajavad üldsegi mingit itunes-i vms?
Kolmas näide siis... Tädi sai omale iPod-i, aga pidi ikka minult abi küsima muusika peale saamiseks. Hiljem sai ta omale Androidiga telefoni ja polnud mitte mingit probleemi tal My Computeri kaudu õige koht üles leida ja sinna oma muusikafailid vedada. Siin vajab ju Apple kraam seadistamist, mida Android ei vaja - iTunes tuleb tõmmata, installida ja peab veel aru saama kuidas see süsteem toimiks...

sakinaga
HV Guru

sõnum 25.11.2011 19:51:40 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Renka kirjutas:
Sellest me oleme ammu aru saanud, et sina ei taha mitte töötavat lahendust vaid sellist kus saaks "käed õliseks" teha
Ei ütleks. Ma ei viitsi ise käsitsi suurt midagi teha. Lihtsalt mu mobla/lauaarvuti os pakuvad out-of-box asju mis mu elu kõvasti lihtsamaks ja mugavamaks teevad ning mille saavutamine teistega oleks pehmelt öeldes raskendatud ning vajaks kõvasti rohkem käsitööd.

I lol'led.

Killer85
HV veteran

sõnum 25.11.2011 19:59:01 vasta tsitaadiga

Mille poolest see esimene iPhone muidu smartphone üleüldse oli? Üsna elementaarsed featuurid puudusid.

Samuti ei saa aru õuna lihtsuse kiitmisest. Praktiliselt iga päev pean "käed õliseks" tegema ning iSeadmete kasutajaid abistama.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 25.11.2011 21:00:35 vasta tsitaadiga

OT: Igatahes huvitav, kuidas teemaalgataja poolt valesti tõlgitud info Apple ja Sharpi vahelisest (tuleviku)koostööst, on muutunud üheks järjekordseks Apple "peksmiseks". icon_cool.gif

Ehk panete mõne väikse tutaka ära ka Sharpile... icon_smile.gif icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Braien
HV Guru
Braien

sõnum 25.11.2011 21:02:17 vasta tsitaadiga

tahanteada, Pole nad midagi nii teravad kui väidavad.
Wreckie
HV kasutaja

sõnum 26.11.2011 00:38:29 vasta tsitaadiga

The_Boss kirjutas:

Ning kui ma esimest korda iPhone sain näppida, ei saanud ma suht midagi aru, kus mis vajalik on. Esimest korda androidi näppides oli kõik loogiline ja lihtne. Ma ei saa aru, miks öeldakse, et android on nii keeruline, et ainult tulnukad aru saavad ning iOS nii lihtne, et väike lapski saab kohe kõigega hakkama...

Samuti...Kas dumbjuuserid üldse vajavad üldsegi mingit itunes-i vms?
Kolmas näide siis... Tädi sai omale iPod-i, aga pidi ikka minult abi küsima muusika peale saamiseks. Hiljem sai ta omale Androidiga telefoni ja polnud mitte mingit probleemi tal My Computeri kaudu õige koht üles leida ja sinna oma muusikafailid vedada. Siin vajab ju Apple kraam seadistamist, mida Android ei vaja - iTunes tuleb tõmmata, installida ja peab veel aru saama kuidas see süsteem toimiks...

Pigem arvan, et põhjus peitub kasutusharjumuses. Kui esimeseks arvutiks inimestel oleks mäkk, siis arvatavasti tunduks Win ja Android nii keerulised, need kes Wini ja Androidi peal üles kasvanud, need ei taha harjuda. Harjumustest on raske võitu saada.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 26.11.2011 00:58:20 vasta tsitaadiga

Wreckie kirjutas:
Pigem arvan, et põhjus peitub kasutusharjumuses. Kui esimeseks arvutiks inimestel oleks mäkk, siis arvatavasti tunduks Win ja Android nii keerulised, need kes Wini ja Androidi peal üles kasvanud, need ei taha harjuda
Tõestasin selle poindi üsna edukalt kui oma arvutivõhikuist vanemaile Linuxi pihku pistsin ning kuivõrd keeruline oli neil hiljem wini all hakkama saada icon_smile.gif
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 26.11.2011 01:03:41 vasta tsitaadiga

Mis nüüd on win ja android sarnased???
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  Apple alustab HDTV telerite tootmist mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.