praegune kellaaeg 21.06.2025 00:19:11
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
aarnet
HV kasutaja

|
25.11.2011 12:45:41
Päring MSSQL baasist |
|
|
Mul jookseb lokaalses serveris MSSQL ja mul oleks vaja sealt mõned andmed käsurea kaudu kätte saada. Praegu teen ma 2 eraldi päringut ning tulemused salvestatakse kettale kahte eraldi .TXT faili.
Väljad ID ja SiteID on identsed.
Praegu on mu päringud niisugused:
SELECT [ID], [LocationLat], [LocationLong], [LocationHeight] FROM [Tabel].[dbo].[Site] |
ja
SELECT [SiteID], [Power], [Epoch], [InternalTemperature] FROM [Tabel].[dbo].[SiteState] |
Millise päringuga ma mõlemast tabelist andmed ühte .TXT faili saaksin?
TXT peaks pärast olema niisuguse sisuga (järjekord pole oluline, SiteID võib ka kusagil sees olla):
[ID], [LocationLat], [LocationLong], [LocationHeight], [Power], [Epoch], [InternalTemperature] |
Ma pole programmeerija ja ei oska kusagilt alustadagi. Igasugused näpunäited oleks abiks.
_________________ -- Aarne bloog -- |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
infidel
HV kasutaja

|
25.11.2011 12:57:56
|
|
|
Pakun sellist varianti:
SELECT [Tabel].[dbo].[Site].[ID], [Tabel].[dbo].[Site].[LocationLat], [Tabel].[dbo].[Site].[LocationLong], [Tabel].[dbo].[Site].[LocationHeight], [Tabel].[dbo].[SiteState].[Power], [Tabel].[dbo].[SiteState].[Epoch], [Tabel].[dbo].[SiteState].[InternalTemperature]
FROM
[Tabel].[dbo].[Site]
INNER JOIN [Tabel].[dbo].[SiteState]
ON [Tabel].[dbo].[Site].[ID]=[Tabel].[dbo].[SiteState].[SiteID]
ORDER BY [Tabel].[dbo].[Site].[ID]
|
Viskasin kiiruga kokku ja väga ei kontrollinud, aga idee on selles, et kasutada JOIN käsku. Kui järjekord pole oluline, siis võib viimase rea maha võtta.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
aarnet
HV kasutaja

|
25.11.2011 13:21:20
|
|
|
Suured tänud!
Täpselt see, mida vaja ja töötab out-of-the-box.
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
2korda2
HV kasutaja
|
25.11.2011 16:56:20
|
|
|
Täpsustuseks küsimus: kui [Site] tabelis oleva kirje kohta pole ühtegi viitavat [SiteState] kirjet, kas siis selle [Site] kohta on vaja rida või mitte? Antud lahendus sellisel juhul rida ei tekita. Vajadusel tuleks kasutada OUTER JOIN.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
aarnet
HV kasutaja

|
27.11.2011 18:49:52
|
|
|
Mõlemas tabelis on alati võrdne arv ridu ja need on alati ka teineteisega vastavuses.
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|