Tundub, et serveritest ongi instant vehicle respawn maha võetud... On raiped...
Ei saa öelda, et ma polnud suur fänn ainult tankiga vuramisest, aga saan aru põhjusest, inimene kes laseb vb suure vaevaga su tanki ribadeks peaks selle eest ka autasustatud saama, et ta team saab nüüd mingi aja kilndlalt ringi uhada teades, et vastastel 1 tank vähem mingi korralik aeg. Mitte nii, et kohe vurab mäe tagant uus ja kukub laksama.
Igaljuhul Jeep-idel st ilma relvata masinatel peaks külli instantne respawn olema, niisama küll ei ole tore lähimasse sihtpunkti joosta, väsib ära ju : p _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Kui instant respawn ei meeldi siis ei pea mängima instant respawn serverites
Ise mängin just jetide ja helikate pärast, sest õiges servus on neid ikka suht võimatu saada.
Kas tankide HE shells on miskine unlock, väga harva olen tankiga saanud sõita seal mängus ja pole kuidagi suutnud minna AP pealt HE peale.
Üldiselt väga vahet pole kas tank on instant respawn või mitte, ilma infantry toeta on seda väga lihtne maha võtta. Project Reality mod BF2'le , vot seal oli ikka siga raske seda maha saada ja seal ka võttis uue tekkimine tükk aega.
BF3 piisavalt arcade, et see väga ei mõjutaks.
tankil pole küll mingit HE shelli. Tankijuht saab kasutada main cannonit, seesama AP . Lisaks siis unlockid kas LMG, HMG, Guided Shell (mingi mürsu ja laser-designated raketi kooslus), ja Canister Shell (laseb torust sul ala 1000 volframkuuli välja. Eriti efektiivne jalaväe vastu. vigastab ka autosid, helikoptereid ja lennukeid - viimaseid küll vist võrdlemisi vähe). _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Ühesõnaga enne kui Canister shoti ei saa on üksi tankis väga raske jalaväe vastu, sest kuulipritsi juhil algul vähemalt pole ja AP ei plahvata nagu High Explosive teeb
Muidugi väga kummaline kuna HE on täitsa olemas sellistel masinatel.
viimati muutis Pihv 24.11.2011 11:02:19, muudetud 1 kord
LMG on tegelt ka väga efektiivne, aga arvestades kui kiiresti paljud jalamehed liduvad, ja tihti on laskmise ajaline aken võrdlemisi väike (jalamees liigub cover to cover jne) - on canister shell palju parem. pluss muidugi instant death vastasele, enamus ajal vähemalt. Üks väike, aga hea omadus mis ma leidsin, on tavashelli ja canisteri kooslus autode vastu. Kuigi ma pole näinud, et paljud peale minu kasutaksid autosid C4 ga, et tanke maha võtta, on neid siiski natuke, ja AP + Canister topeltlaks (mida saab teha väga kiiresti) laseb asja kähku õhku (kui mingil põhjusel Ap shell ei taba korralikult). _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Juba enne màngu saamist on siis minu autopommidele möeldud.... BfBC2-s oli lihtne nii tanke hàvitada _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Ma ei saa BF3 uninstallida ka Vajutan sealt Uninstall/Change Battlefield 3. Siis ta küsib kas olen kindel, siis tuleb korraks ette kiri removing Battlefield 3 ja sellega asi lõppeb
Pihv, sa pead tanki jaoks need erinevad asjad lahti mängima. Kui oled need saanud, siis Customize->Vehicles alt saad määrata, teise relva ja muud pudi-padi. Alles siis kui sul on teine relv olemas, saad sa relvasid vahetada (klahv 1 põhirelv ja klahv 2 lisarelv). Mine vaata ja loe täpsemalt battlelogist oma statside Vehicles alajaotusest. Seal näed, kui palju sa möllama pead, et mingit unlocki kätte saada. HE-d pole seal küll kirjas, ei tea, kust sa selle info võtad. _________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
küllap tasakaalu mõttes pole sellist asja sees. veits liiga retard-proof oleks, kui näiteks üks tankgi pommitab kaugelt mingit choke pointi HE shellidega, ükski jalamees ei saaks seal läbi. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
oleneb tujust täiesti see relvavalik. kindlat lemmikut pole. samas ise scariga ei mängi üldse, pigem sg 553/ M4A1 või mõni SMG tüüpi relvadest. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
küllap tasakaalu mõttes pole sellist asja sees. veits liiga retard-proof oleks, kui näiteks üks tankgi pommitab kaugelt mingit choke pointi HE shellidega, ükski jalamees ei saaks seal läbi.
no seda kõike annab tasakaalustada ja välja mängida, kasvõi siis tanki uniikimaks tegemise mõttes vms.. _________________
sa tahtsid öelda ikka ebaefektiivne? hmg laseb ju mingi 1laks sekundis ja tüübid jooksevad eest ära. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Nu, pihta tuleb lasta, siis kaua ei jookse
hardcores oli eriti meeldiv, üks pihtasaamine on piisav. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.