Kui ma ei eksi, siis Oblivionis mängis rolli sinu rääkimis/mõjutamisoskus - kas Skyrimis nii pole?
Mingi perk on mis laseb kallimalt müüa. Aga kulda on nagu nii vaid alguses vaja pärast mingist hetkest on seda juba palju ja pole midagi eriti peale hakata. Tahaks nagu skille trennida aga see aint 5 per lv. Et peab nagu trikkidega seda üles ajama. _________________ zero
Okei, aga kui kaugele ma main questi tegema pean, et oma maja osta saaksin?
mõned questid olid, siis pakuti juba mingis "dragon...blabla" linnas maja - ~5000 vist _________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop!
on sellel maja ostmisel ming mõtte ka? pealeselle et ta lihtsalt on, sest nende erinevate grupeeringute juures antakse ju ka mingine elupaik lõpuks kuhu oma asju panna jne...
ise alustasin võlu kooliga kõige esimesena ja seal anti kohe pisike tuba niikaua ku õpilane oled ja siis lõpuks:
Spoiler
antakse sinu käsutusse terve korrus ühes tornis koos igasuguse nodiga, kui sind "ülendatakse" x)
on sellel maja ostmisel ming mõtte ka? pealeselle et ta lihtsalt on, sest nende erinevate grupeeringute juures antakse ju ka mingine elupaik lõpuks kuhu oma asju panna jne...
ise alustasin võlu kooliga kõige esimesena ja seal anti kohe pisike tuba niikaua ku õpilane oled ja siis lõpuks:
Spoiler
antakse sinu käsutusse terve korrus ühes tornis koos igasuguse nodiga, kui sind "ülendatakse" x)
Oma maja > mingi pleiss kuskil tornis.
Milleks maja?
1. Saad asjad mida koguaeg ei ole vaja kaasas kanda kastidesse jms ära visata
2. Saad lahedad asjad kapi äärele seisma panna (kuna kasutan suurt carryweighti, siis see on põhiline põhjus miks ma maja tahan. Lahedaid asju invis kõvasti ja hea meelega paneks need kuskile kust neid vaadata saab) _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Just võtsin kah esimese maja ära kuna avastasin, et osa lootist mille ühte random barrelisse jätsin on ära varastatud xD Sellega seoses hakkasin mõtlema, et kas see loot peaks kellegi NPC
inventorys/majas olema? Oleks lahe seda taga otsima minna
Just võtsin kah esimese maja ära kuna avastasin, et osa lootist mille ühte random barrelisse jätsin on ära varastatud xD Sellega seoses hakkasin mõtlema, et kas see loot peaks kellegi NPC
Need peaks mingi aja tagant ka ise respawnima, vähemalit oblivionis oli nii.
Need peaks mingi aja tagant ka ise respawnima, vähemalit oblivionis oli nii.
See loot mille mina barrelisse panen, respawnib? Ebaloogiline vähe?
tiivik Enda pandud loot mingisse lambi barrelisse võibki ära kaduda. Kõige kindlam koht on enda maja ja inventory. Muudes kohtades ma kaua oma asju ei julgeks hoida.
Kas see loot nüüd "kaob" ära või varastatakse ära, ei oskagi öelda, kuid kahjuks ilmselt kaob ikka lihtsalt ära. _________________ http://nodejs.org/
Veidi häirib see, et teatud kohtades saavutatu ei leia mingit vastukaja, aga samas mõne asja tegemine tekitab hiljem pidevalt reaktsioone, kuigi ei peaks.
Spoiler
Näiteks kui oled Arch-Mage siis ei teaks nagu seda keegi ning igaühe jaoks oled mingi suvaline tont. Võiks ikka olla, et kui lähed mõne Jarli'ga rääkima siis veidi austust näidatakse vms. Mitte nii, et mida sa tont siit tahad. Fuck, peaksid olema kõige võimsaim maag terves Skyrim'is aga kedagi ei koti.
Samas näiteks, kui sain endale Deadric Artifact'i Azuar's Star, siis teavad seda kõik. Mida helli. Omastasin selle läbi mingite x-questide jms kraami ning tänaval ringi käies kohe kõik teavad. Kas ma kannan seda otsa-ees endal või?
Ja siis kogu see Dragon-Born teema. Osad nagu teavad kes sa oled, nagu näiteks guardid, kuid enamik ei tea ning ei koti ka. Jälle mingi suvaline tont ja kogu lugu.
Keegi võiks öelda paju vmem usage on ja mis settingutel.
Kiire test:
GPU (HD6950) usage kuni 40%-60%,
Vmem (kaardil 2GB) kasutas kuni 700MB,
CPU (P2 X4 @ 3.5Ghz) usage on 50% kandis ja
põhimälu (masinas 4GB) usage oli kuskil 3GB kandis.
Huvitav, et ükski asi 100% lähedal ei ole, samas fps on kohati kesine (20-30 vahel) mängul ühtegi modi peal ei ole, tundub et vsync on peal?
Archangel, kui peamaag oled, siis guardid kommenteerivad küll, et sa oma magic skillidega ära kekka midagi vms.
Guardid teavad üldse jube palju sinust. Pidevalt kommenteerivad, et küll olen hea enchanter, küll hea alchemist ja jumal teab mida veel. Sama nagu Oblivionis, mis pole eriti loogiline.
Võiksid olla ikka vastavad questid peale mille täitmist levivad kuulujutud sinu vägevusest. Mitte nii, et kuskil laboris üksi kokkad ja pärast terve maailm teab, kui hea alchemist oled.
Spoiler
Aga seda olen märganud, et niipalju siiski öeldakse, et "Ah, you're that mage from the College" - Pole muidugi eriline tunnustus.
Archangel, kui peamaag oled, siis guardid kommenteerivad küll, et sa oma magic skillidega ära kekka midagi vms.
Guardid teavad üldse jube palju sinust. Pidevalt kommenteerivad, et küll olen hea enchanter, küll hea alchemist ja jumal teab mida veel. Sama nagu Oblivionis, mis pole eriti loogiline.
Võiksid olla ikka vastavad questid peale mille täitmist levivad kuulujutud sinu vägevusest. Mitte nii, et kuskil laboris üksi kokkad ja pärast terve maailm teab, kui hea alchemist oled.
Spoiler
Aga seda olen märganud, et niipalju siiski öeldakse, et "Ah, you're that mage from the College" - Pole muidugi eriline tunnustus.
No CIA peadirektor või kunn olla, aga kuskil kapakohila kõrtsis, saaks kohalikelt ikka üle tahi. _________________ War. War never changes.
Destruction 100 omanikud, palju seda desctructive magicut on siis. Minuarust suhteliselt vähe nagu (fireblast?, firebolt ja firerune) On mingeid FIREultraMEGAüber asju ka ? _________________ http://nodejs.org/
Destruction 100 omanikud, palju seda desctructive magicut on siis. Minuarust suhteliselt vähe nagu (fireblast?, firebolt ja firerune) On mingeid FIREultraMEGAüber asju ka ?
Daedra lordid on ikka jube kurjad tegelased Dagoni puhul keeldusingi teda teenimast, too lollpea tegi obilobis piisavalt palju kurja, et ta kukele saata Ainult Azura ja see undeadide vihkaja tunduvad olevat leebemad.
viimati muutis heretic666 23.11.2011 22:48:53, muudetud 1 kord
Selle mängu suureks booooonuseks tasub veel öelda, et jookseb ikka väga hästi ka mingi 4 aasta vanuse keskmise kastiga ala minu omaga.
Kõik on Low aga näeb viisakas välja, mitte rõvedus nagu teistel mängutootjatel low peal.
GAhh... Tegin naise kenamaks ja muutsin rassi. Peale seda läksid skillid kõik sassi, nagu xp läks teiste asjade alla, mis varem vähem tehtud oli, aga perkid jäid alles. Äkki saab kuidagi nii, et enne freezib statsid ära, enne kui ma loadin save ja uuesti konsooli kirjutan: showracemenu. Keegi teab?
Mind hakkab ka vaikselt ära tüütama - combat on natuke igav vist.
Muidu maailma avastamine on väga vinge. Skyrim + DA:O mitme mehega taktikaline combat oleks päris vinge.
Solitude on vist jah ainus linn mis peldikut ei meenuta.. linnad kuidagi koledad.. osades ka jarli ja kõrtsude majad 1:1le copytud
Sa Markath-s oled käinud?.Esimest korda nägin, siis võttis ikka suht karbi lahti
Järgmise maja ostan kindlasti sinna.Teist nii kena linna pole .Solitude on kah ok aga mitte nii hea.Whiterun on talutav.Teised on viimased peldikud
Main Quest siis läbi.Nüüd jätkan ülejäänutega.Suurematest factionitest vaja veel teha Thieves Guild ja Dark Brotherhood.Companions ja Mages juba valmis.
Tegin ka inventory tühjenduse.
Enchating on broken muuseas. Ma ei tea kas siit on juba läbi käinud.
Spoiler
Panin ajaviiteks -25% mana cost for destruction spells peale 4jale jupile ja castin kogu arsenali tasuta. Kuna enchantment 100 ja ka dualchanti perk olemas, siis vist panen kõrvale -25% mana cost for conjuration spells ja spämman dremora lorde ja Incinerate+firestorm.
Mul oli bug juba main Story's sees ... Mingil tüübil polnud heli ning rääkis kiiresti ja lõpp kokkuvõtteks ta ei avanud ust ka. Rikkus tuju ära, aga õnneks oli sellele ka bugfix olemas
Solitude on vist jah ainus linn mis peldikut ei meenuta.. linnad kuidagi koledad.. osades ka jarli ja kõrtsude majad 1:1le copytud
Lapsekene, see on skyrim mitte mingi moeshow. Mehed tegid mehe tegusi ja võitlesid mitte ei ehtinud oma kodukesi jõulukuuseks.
Kõik on nii nagu olema peab. Vanasti oligi kõik selline, nagu ta on. Ime et keegi veel mingit troopilist džunglit ja imelist päikesepaistelist vaadet ookeanile pole tahtnud
Just just Aah, täiesti nõus sinuga. Minu meelest oleks väga kohatu, kui Skyrim mingeid ilutsevaid linnasid täis oleks. Praegused on minu meelest väga teemakohased.
Fishery ümber jookseb pidevalt ringi jah. Polegi teda vist linnas sees kohanud. _________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford
ma tegin smithing poole tunniga 100.. mingi 8 levelit tuli ka selle aja peale, käisin trainerite juures ka peale igat levelit
lihtsalt kütad iron daggereid järjest teha whiterunis ja olemas
tegin sama kuna tahtsin mignit draakoni stiilis rüükest selga saada, peale iron daggerite tegin leather bracereid ja kui mant otsa sai NPCl siis läksin questisin veidi, ei viitsinud seda ööpäeva oodata. sain igatahes lvl 100 kätte ja tulemus:
Spoiler
FULL DRAGON
Abilisele tegin kilbi ka ning suht kõvad oleme mõned räägivad siin, et see on cheatimine kui teed niimoodi aga imho kui mingi kahe mõõgaga või 1h ja kilp ringi lappad siis on jõle raske ikka, 3 tugevamat venda vastu tuleb siis on kellad. nüüd draakoni mant seljas armor 480+(kilbiga oleks + 100) - arem 220 . leidsiin heart of daedra ning tegin selle macei ning koos selle teise mace'i mis seal
Spoiler
house of horrorsi questist
sai suht 3-4hitin pea iga mobi ainult alduini pidi kauem peaksma lvl 33 atm.
Fireforce, Ma ei saa aru, mis cheatimine see on Sepitsen täpselt nii nagu mäng ette näinud on, sama nagu iga teist relva. Muidugi oleksid võinud teha, et ala mingi väikese asja sepitsemine ei too samapalju skilli juurde mingi väga kalli asja tegemine. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Mul oli bug juba main Story's sees ... Mingil tüübil polnud heli ning rääkis kiiresti ja lõpp kokkuvõtteks ta ei avanud ust ka. Rikkus tuju ära, aga õnneks oli sellele ka bugfix olemas
Mul oli sama nali, comamndis teleportisin enda characteri tolle selja taha ja rusikatega peksin senimaani kuni ukse lahti tegi .
Fireforce, Ma ei saa aru, mis cheatimine see on Sepitsen täpselt nii nagu mäng ette näinud on, sama nagu iga teist relva. Muidugi oleksid võinud teha, et ala mingi väikese asja sepitsemine ei too samapalju skilli juurde mingi väga kalli asja tegemine.
Seda nimetatakse game flaw exploit ja näiteks MP mängudes järgneb sellisele tegevusele kiire bänn
Lõpuks on kõik endas kinni.Ma tean varasemast kogemusest, et iga ümbernurga varinat millegi hankimiseks mängus vähendab kokkuvõttes mängulõbu ja võtab fun elemendi ära.
Seega üritan igal võimalusel mängida nii nagu ette on nähtud.Aga pole paha.Ma olen ausal teel 8 leveliga (alates lvl23 kuni praegu 31) tõstnud smithingu skilli 21 pealt 68 peale
Peale iga levelitõusu 5x treening Oerlundi juures +raamatud ja muud mis seda tõusu kiirendavad. _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
GAhh... Tegin naise kenamaks ja muutsin rassi. Peale seda läksid skillid kõik sassi, nagu xp läks teiste asjade alla, mis varem vähem tehtud oli, aga perkid jäid alles. Äkki saab kuidagi nii, et enne freezib statsid ära, enne kui ma loadin save ja uuesti konsooli kirjutan: showracemenu. Keegi teab?
erinevatel rassidel on ju erinevad skilli boonused...
Probleem ikka raha minu meelest. Kui raha on liiga palju, siis lähebki kõik katki. Milleks kaevandada Ore'i, kui saad blacksmithi käest valmis ingoteid osta. Koopas nänni otsimine suht mõttetu, kui sepistad endale ise võimsamad asjad, kui leida võimalik.
Loot/store leveling ka suht tobe. Miks ei võiks kohe mängu algusest peale poes kõik asjad müügil olla? Näiteks kuskil kaugel mägedes istub mingi ümber-smith, kes müüb kasvõi kohe mängu alguses Daedric kraami. Ainuke probleem muidugi selles, et maksab ulme hinda ning enivei enne ei saa midagi osta, kui mitukümmend levelit raha pole kogunud. Sama, et näiteks mingis questis on kohe mängu alguses mingi Daedric vastane. Kuid kuna tema mahalöömine niivõinaa suht võimatu siis Katki ei läheks minu arust midagi.
Vastaste pealt korjatud kraam võiks kõik olla Damaged näiteks ja seega maha müües suht vähe väärt. Endale kasutamiseks võiksid juppe parandada ning oleks täiesti okei viis balanssi tuua. Ebony+ asjade parandamiseks ja ostmiseks võiksid olla väga spetsiifilised kohad. A'la tavapärasest paremad smithid. Mitte nii, et igaüks oskab.
Praegu ikka suht tobe. Äsad paar koobast tühjaks, müüd nänni maha ning saadud papi eest võid endale kasvõi maja osta. Veidi liiga lihtne. Ning ainuke põhjus, miks kohe endale Über-varustust ei saa, ongi see, et lihtsalt müügil pole. Aga teatud leveli pealt lambist tekib. Väga nõme piirang. Täielik pang minu meelest alati olnud.
Mäng ise on ikka hea, aga just need samad probleemid tekitavadki Exploitimise lihtsaks, või lihtsalt piiravad mängu-kogemust liiga karmilt ilma mingi põhjenduseta. A'la kuna raha väärtus on nii paigast ära siis ainuke lahendus mida Bethesda välja suutis mõelda, oligi see, et Fuk, ärme lihtsalt anna mängijatele mingit võimalust selle rahaga midagi peale hakata.
Lollid... vähendaks siis võimalust raha nii lebolt teenida.
Indeed. Hetkel kukrus pea 100k ja daedric seljas. Vahest saab poest veidi ninni-nänni ostetud, kuid enamus tuleb siiski muidu kätte. Moepärast võiks ju osta kõik majad aga pole vajadust..
Samas, skill trainerid linnades laiutavad käsi - valisid vale ameti omale vist leiva teenimiseks..
Ärge nüüd pahandage Betashedaga - minumeelest niigi ületasid iseennast.
Leveldamisest - on klassikaline mudel - põhilise expi saad ülesannetest ja kurjade kollide killimisest - sealt saad lvl-up ja skillid. Antud mängu lahendus on loogilisem - mida harjutad, see areneb - kuid võimaldab "cheatimist". Sama asi oli ka vist GTA SA puhul. _________________ War. War never changes.
Fireforce, Ma ei saa aru, mis cheatimine see on Sepitsen täpselt nii nagu mäng ette näinud on, sama nagu iga teist relva. Muidugi oleksid võinud teha, et ala mingi väikese asja sepitsemine ei too samapalju skilli juurde mingi väga kalli asja tegemine.
Seda nimetatakse game flaw exploit ja näiteks MP mängudes järgneb sellisele tegevusele kiire bänn
LÕPETA ÄRA... mis krdi exploit, MÄNGU ON SISSE EHITATUD, et daggerit saab nii ja nii palju eest teha!
Exploit on ikka siis kui mingi clitchi ära kasutad, ala kukud läbi maa kuskile uude kohta või mingi jubin, mis tekib lampi uuesti täpsesse kohta vms jama. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Minule see elder scrolls leveldamine ei meeldi. Kui sa soovid mängida näiteks thief-sneaker-speech-light armor-one handed tüüpi, siis mingi hetk sul enam ei ole võimalik leveldada, sest sinu kasutatav skillid on maxitud. See ei ole normaalne imho. Niikaua kui sa täidad ülesandeid ja tapad kolle, peaks leveldamine edasi toimuma. Seega eelistan mina kahe käega klassikalist expamis süsteemi. Minu toon on näiteks level 64 aga et kangemaks saada, pean ma forcema levelit üles blockiga, alterationi ja alchemyga mida ma alguses väga pikalt ignoreerisin, kuna need ei kuulu mu mängustiili juurde. _________________ Avatar by Flacko
Pooldan samuti klassikalist - hetkel enda Atronachi backstabimisest ja laiba soultrapist, tuleb rohkem levelit kui draakoni tapmisest... aga vähemalt hetkel, raske taseme pea,l on paras võimlemine (skeak mage - armor suht olematu, Atronachid teevad tanki). _________________ War. War never changes.
Draakonid on imo ülimalt kobad vennad... mõni on raskem aint, kes keset küla ründab ja siis istub majade katustel ning ei taha alla tulla, lasevad oma tulega su elud suht kiiresti alla kuid nii kui sepp maha tuleb siis paari laksuga surnud, no competition, sepa hammustused on täiesti mannetud ja nõrgad. Aga võibolla sellest, et ma warrior, heavy armor, palju elu jne.. kuid ikkagi, draakonid peaksid ulme rasked olema, võiksid. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Eile õhtul oli lahe olukord mängus, lähen ühte järjekordset koobast tühjendama et kadunud mõõk üles leida kui koopa ukse juures lenda draakon minust üle. Hakkasin siis teda taga ajama et maha lüüa, vaatan et põletab seal hirmsat moodi kedagi, tuli välja et kiusas ühte gianti kes draakonit kohe kuidagi kätte ei saanud. Kuna ise olin liiga lähedale sattunud siis otsustas giant on viha minu peale välja valada Minu jaoks lõppes kõik õnnelikult, alguses tuli giantile molli kütta, draakon õnneks siis vahele segama ei tulnud vaid ootasi ilusti oma korda, kui giant oli maas andis natuke aega healimiseks ja siis tuli oma keretäit saama
Kas mängu raskusastmetel ka mingi vahe on ?
Alustasin uuesti kõige raskemaga.
Krosise tapsin kui olin lvl 8. Tegu oli väikese prooviga. Tegin maagi questi tema lähedal ja idee oli sealt kiirelt läbi joosta. Äkki hakkab ta magava draakoniga kaklema ... ei hakanud. Tapsin siis mõlemad ära. Kui eelmine kord normaalse raskusastmega kuskil l 7 paigus sealt läbi jooksin löödi ilma pikema jututa kasti.
Selline tunne et solo normaalne tase on raskem kui kaaslastega väga raske tase. Lydia dam-i taluvus on lausa hämmastav. Enda melee char normalis on tema kõrval täielik äpu.
Saaks aru et ma oleks blacksmithingut ja enchantingut leveldanud. Kasutan ainult asju mis ma koobastest ja questide eest saanud olen.
Tundub et master tase on ka tehtud selle mõttega , et suvaline konsooli tont saab selle läbi teha ja oma ego boostida.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.