Kas neid juba ise mitte ei saa teha? Enda avatari jaoks vähemalt peab mingisse veidrasse kohta end registreerima, mida ma küll mingi pildikese muutmiseks tegema ei hakka ja custom platoonipildid on ju suht igal normaalsel platoonil juba.
Samas vähe vähem värdjat avatarimuutmissüsteemi loodaks küll.
Kas neid juba ise mitte ei saa teha? Enda avatari jaoks vähemalt peab mingisse veidrasse kohta end registreerima, mida ma küll mingi pildikese muutmiseks tegema ei hakka ja custom platoonipildid on ju suht igal normaalsel platoonil juba.
Samas vähe vähem värdjat avatarimuutmissüsteemi loodaks küll.
Mingi Gravatariga küll liituma ei hakka selleks et enda pilti saaks muuta, igas foorumis saab isegi seda teha loodan, et ka seal mingi aeg.
Keegi oli teinud jah vist mingi scripti Google Chrome jaoks, et saaks panna custom image platooni jaoks. Peab seda uurima.
clay kohta, 0 jah, aga vaadake clay medali pealt. seal ilusti registreeritud kõik.
mav, lugesin. pidavat tapma, kui hooga vertikaalselt sõidad ülakehasse. ülevalt alla ei töötavat. samuti ei tohi millegi vastu põrgata, otse kümpi vastasele. näis...
miine pane niipalju kui jagub (kindlasti fixitakse see kunagi ära), jäävad alles ka peale surma. clay on 2 ja surma korral kaob ka.
clay kohta, 0 jah, aga vaadake clay medali pealt. seal ilusti registreeritud kõik.
mav, lugesin. pidavat tapma, kui hooga vertikaalselt sõidad ülakehasse. ülevalt alla ei töötavat. samuti ei tohi millegi vastu põrgata, otse kümpi vastasele. näis...
miine pane niipalju kui jagub (kindlasti fixitakse see kunagi ära), jäävad alles ka peale surma. clay on 2 ja surma korral kaob ka.
Horisontaalselt siis ikka
Aga kui mul on ammo box kõrval siis võin neid at miine lõpmatuseni maha pilduda?
1 killi MAV-ga koba peale saanud , huvitav et claymoori killid kirja ei lähe
Sa rsk, claymore kohal laiutab 0 jah, mul peaks seal korralik 50 killi vähemalt olema!
http://bf3stats.com/
Lehel näitab ilusti kille, õnneks täitsa kadunud pole. 46 killi siis mul!
jules kirjutas:
Kangemat scope oleks juba vaja, mingi 15x või isegi rohkem. Saaks üle korraliku vahemaa normaalselt kõmmutada. Praegune 12x hakkab väheseks jääma. _________________
Mida statside all see skill näitab? Vaatan, et mul miinusega, eriti sit.... mees või
So basically, this is what determines your skill level on your stats page: • You gain/loose SL based on every confrontation with another player • Killing a highly skilled enemy gives you more points than killing someone less skilled • Points are not transferred from a player to another, they are simply added/subtracted based on the encounter and the SL of both parts (thus, after an encounter, one part may go up 50 points while the other loses only 20) • The SL is used for matchmaking
Mida statside all see skill näitab? Vaatan, et mul miinusega, eriti sit.... mees või
So basically, this is what determines your skill level on your stats page: • You gain/loose SL based on every confrontation with another player • Killing a highly skilled enemy gives you more points than killing someone less skilled • Points are not transferred from a player to another, they are simply added/subtracted based on the encounter and the SL of both parts (thus, after an encounter, one part may go up 50 points while the other loses only 20) • The SL is used for matchmaking
Ühesõnaga pole see minu arvates eriline osavuse näitaja. Rohkem nagu joppamise asi, kas satub väikse või suure skilliga mees ette.
mul suht siuke harju keskmine skill 146 aga samas ma alles rank 7 aga ma eriti ei rahmelda kah.
WL 1.0 ja KD 1.1 longest HS 768 ehk siis täiesti harju keskmine mees
Evilkatarn oli vabsjee -220
viimati muutis Chidori 21.11.2011 21:35:48, muudetud 1 kord
Imelik seletus asjale. Nagu näha on skill numbriline väärtus, ja kirjelduses, et skill kujuneb sellest "Killing a highly skilled enemy" või siis madala skilliga. Aga kuidas siis tehakse kindlaks, et kas vastane oli highly skilled või mitte? No vahet pole - üldiselt see vist näitab, või PEAKS näitama seda, et kas tapled asjalike vastastega või mingite pudulojustega. Omal on ta hüpanud ka ikka madalast kõrgeks ja vastupidi, vahepeal näinud mingi 90 ja 40 jms, praegu 349. Peale reliisi oli seal suts alla 400, kuna sai neid "kõrgema skilliga vendi" siis korralikult notitud vist.
matchmakingu all vist mõeldakse Quick Game? Ühe korra vist olen kasutanud seda _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
See skill paras BS, peale raundi harjutamist jetiga oli mingi -200 (nii mõnigi crash tuli), ja raund hiljem igapäeva toimetusi tehes asi jällegi sajaga plussis.
vea endale kuskilt "netist" mäng alla ja proovi. Miinimumiga vast mingi 30-40 fpsi äkki saad SP-s. MP-s 64 mängijat ja caspian vaevalt 25gi saad. Spekuleerin. Ei pruugi sulatõsi olla.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.