praegune kellaaeg 21.06.2025 02:08:44
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-sSs-
HV kasutaja
|
20.11.2011 22:30:30
HP pavilion 2116eo |
|
|
Tere, kas on kedagi kes selle isendi jahutuse parema vastu vahetaks?
Probleem selline, et vent undab meeletult ning tempid on kõrged (idles 60 ja mängides ~90)
tolmust olen ta üldiselt puhtana hoidnud.. Vendi kohale "raiusin" ka meeleheites väikese augu, aga ei miskit abi..
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
slashji
HV kasutaja
|
27.02.2012 11:59:10
|
|
|
Sülearvutile paremat jahutust niiväga kergelt ei saa.
Tee korralik hooldus masinale, soeta/laena keeleltki mingisugust kvaliteetset termopastat ja vaheta pasta ära.
Kui sa juba lõhkuma hakkasid oma masinat, siis kindlasti soovitaks ka põhja all olev vahujusresti avad suuremaks "teha".
Kuna kasutad aruvtit mängimiseks ka, siis soovitan mängimise ajaks panna masin millegi peale seisma e. põhja alla nurkadesse tikutopsid vms. Muidugi võid ka netis käies arvuti tikutopsidel hoida, püsib vaiksemana!
Kokkuvõtteks, kahjuks oled valinud endale arvutiks HP Pavilioni mis üldiselt ongi kehva jahutusliku sisedisainiga, kuid kokkuvõtteks on need masinad ülivastupidavad, enamus muu tootja arvutid lagunevad selliste temperatuuridega paari kuu jooksul ära.
Temperatuurikannatuste kohta ütles mul üks õppejõud tabavalt: "HP Pavilioni saab overclockida palju tahad, proovi mõnda Delli nt. natukenegi clockida..." Pani mõtlma see lause, et tõesti need paavianid on ulmelised masinad.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ainivana
HV veteran

|
14.03.2012 04:43:46
|
|
|
Ei tea mul olnud kaua dv6000, dv2007 ja dv7-1130en
no ma olen dv6000 nii special intelit kui dv6154ea kasutanud,
täheldasin seda, et kui amd masinale panna üleni vasest radikas, nagu osadel mudelitel oli.
siis tembid langevad ~~20 c.
Aga dv2007 mul hetkel 80 aknalaual (aknataga) ja ei oska midagi öelda.
ega dv2000 radikas on mingi plastik papi ja griidipuru sulam
too ei saagi midagi juhtida. ma aretasin omalajal vesijahutuse peale ja igast tsirkust,
aga ei ole mõtet, võta see praegune träna korpusest välja, siis areta kinnitus ja pane mingi 12" ventikale mõeldud radikas peale, integreerid
arvuti tabureti sisse ja kasutad kindlasti nexus silver termopastat siis peaks tembid ok olema, aga samas ei saa ju kindel olla,
kas see kivi on tegelikult ka nii kuum kui ta ei tohiks olla või mitte, sest kivile tekib pikapeale anomaalia et ta peab maru grill olema.
Aga samas võid vask tüki vahele panna ja soov.ee -s maha müüa või siis kellelegi lollile autovastu anda
Aga kena ööd, loodan et oli abi.
_________________ Ei aktsepteeri: Ei saa, lihtsalt motiiv puudub! |
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
8 :: |
1 :: |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|