praegune kellaaeg 15.06.2026 14:32:35
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Marie
HV Guru

|
08.11.2011 23:45:49
|
|
|
| Spezz kirjutas: |
......
No kuidas tonti te koguaeg seda müüti jutustades W2K ära unustate?
......
ME oli sitt
2000 oli super peale ME'd
.... |
W2K polnud eriti populaarne kodukasutajate - mängurite seas, W2K võis ju ülimalt stabiilne versioon olla, kuid eriti midagi temaga peale polnud hakata, kõik käis liialt keeruliselt ja W2K oli enne olemas kui ME tuli, Windows Me pealt võeti paljud ideed ja istutati nii-õelad W2K mootorile selga ning sündis XP.
Windows 8 puhul aga käib Vista mootori parandamine - arendamine - optimeerimine.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
08.11.2011 23:52:26
|
|
|
| Marie kirjutas: |
| Spezz kirjutas: |
......
No kuidas tonti te koguaeg seda müüti jutustades W2K ära unustate?
......
ME oli sitt
2000 oli super peale ME'd
.... |
W2K polnud eriti populaarne kodukasutajate - mängurite seas, W2K võis ju ülimalt stabiilne versioon olla, kuid eriti midagi temaga peale polnud hakata, kõik käis liialt keeruliselt ja W2K oli enne olemas kui ME tuli, Windows Me pealt võeti paljud ideed ja istutati nii-õelad W2K mootorile selga ning sündis XP.
Windows 8 puhul aga käib Vista mootori parandamine - arendamine - optimeerimine. |
Minu tuvusringkonnas oli W2K väga populaarne.
Seda mootoriparandamise juttu pole mõtet ajada, mu 9-aastane laps saab ka aru, et see on jamajutt.
viimati muutis Spezz 08.11.2011 23:53:29, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
suur13
HV veteran

|
08.11.2011 23:53:58
|
|
|
Niipalju võiks teada, et 3.1-95-98-ME ja NT liinid on kaks täiesti erinevat asja. Teiseks, 2000 tuli välja varem kui ME.
Win 1.0 -> Win 2.0 -> Win 2.1x -> Win 3.0 -> Win 3.1/3.11 -> Win 95 -> (Win 95 OSR2.5) -> Win 98 -> (Win 98SE) -> Win ME
Win NT 3.1 -> Win NT 3.5/51 -> Win NT 4.0 -> Win 2000 -> Win XP/Server 2003 -> Vista/Server 2008 -> 7/Server 2008 R2 -> Windows 8
NT liini on palju mõjutanud ka vahepealsed Service Pack'id. Näiteks oli NT4sp6a täiesti teine loom algse NT4-ga, samamoodi oli suur edasiminek XP -> XPsp3. Vista puhul on sp2 teinud ta juba täitsa söödvaks, kuigi featuresid eriti juures pole, pigem parandatud kiirust ja stabiilsust.
viimati muutis suur13 08.11.2011 23:56:11, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
08.11.2011 23:56:00
|
|
|
| suur13 kirjutas: |
Niipalju võiks teada, et 3.1-95-98-ME ja NT liinid on kaks täiesti erinevat asja. Teiseks, 2000 tuli välja varem kui ME.
Win 1.0 -> Win 2.0 -> Win 2.1x -> Win 3.0 -> Win 3.1/3.11 -> Win 95 -> (Win 95 OSR2.5) -> Win 98 -> (Win 98SE) -> Win ME
Win NT 3.1 -> Win NT 3.5x -> Win NT 4.0 -> Win 2000 -> Win XP/Server 2003 -> Vista/Server 2008 -> Seitse/Server 2008 R2 -> Windows 8
NT liini on palju mõjutanud ka vahepealse Service Pack'id. Näiteks oli NT4sp6a täiesti teine loom algse NT¤-ga, samamoodi oli suur edasiminek XP -> XPsp3. Vista puhul on sp2 teinud ta juba täitsa söödvaks, kuigi featuresid eriti juures pole, pigem parandatud kiirust ja stabiilsust. |
Wow, wikist vaatasid või teadsid peast?
Fakt on see, et minu poolt loetletud järjekorras enamvähem(ega mu mälu ka 100% korrektne pole ja niikuinii korrigeeritakse valeväide kiirelt) opsüsteemid tulid ja tavakasutajat ei koti, mis perekonnast nad pärit on.
Lisaks: Mu postitus oli vastuseks inimesele, kes väitis, et MS opsüsteemid üle ühe release sitad on. No ei ole..noh. Ei ole mingit korrapära, otsi palju tahad.
viimati muutis Spezz 09.11.2011 00:04:43, muudetud 3 korda |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
08.11.2011 23:56:27
|
|
|
See Vista kallal halamine on vist igikestev, korraliku arvutiga polnud ka enne SP1-te probleeme.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
08.11.2011 23:57:59
|
|
|
| maatriks kirjutas: |
| See Vista kallal halamine on vist igikestev, korraliku arvutiga polnud ka enne SP1-te probleeme. |
Sõltub ilmselt arvutist. Proovisin ka aastake tagasi oma väga kobeda raua peal ja täiesti arusaamatud mõttepausid esinesid, mida muude opsüsteemidega pole
|
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
09.11.2011 00:11:11
|
|
|
Minul oli Vista stabiilne. Aga tarbib lihtsalt liiga palju ressursse. Win 7 palju parem.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
09.11.2011 00:20:29
|
|
|
| LiivaneLord kirjutas: |
Minul oli Vista stabiilne. Aga tarbib lihtsalt liiga palju ressursse. Win 7 palju parem.  |
Sellele ma vastu ei vaidle, et Win 7 on parem kui Vista.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
| tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
09.11.2011 12:35:17
|
|
|
| maatriks kirjutas: |
| See Vista kallal halamine on vist igikestev, korraliku arvutiga polnud ka enne SP1-te probleeme. |
vista põhilisem "häda" oli see ka, et sattus üleminekule 32bit -> 64bit ja tootjad ei viitsinud ajureid treida ning enamus sellest kammist sai vista enda kaela üks asi tõesti mis on vistal halvem on mäluhaldus, kõige muu pealt ei näe tal väga üldse probleeme. Drivude jamad said korda esimese paari kuuga (isegi suht noname kontrollerid sai lõpuks ilma driver signinguta tööle).
kodus @vista juba 3 aastakest
|
|
| tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
09.11.2011 22:04:42
|
|
|
Vistal polnud ka minu arvates häda midagi, jooksis täiesti edukalt. Win 8 puhul ei teagi, kas on väga suurt mõtet kohe lauaarvuti peal üle minna, samas tahvelarvutitel tundub see väga ahvatlev.
_________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
09.11.2011 23:16:52
|
|
|
Windows 8 edulugu jätkub taas edasi - tänase, 09.11.2011, daatumiga selline teave, et Samsungilt ka nüüd plaanid astuda Windows 8 paati.
Samsung to Sell Windows 8 Computer in 2012
"Samsung Electronics Co. plans to start selling touch-screen computers using the latest Windows operating system in the second half of next year as it seeks to tap demand for portable, yet powerful devices."
http://www.bloomberg.com/news/2011-11-09/samsung-may-sell-windows-8-computers-in-second-half-2012.html
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ressi
HV kasutaja
|
13.11.2011 18:13:34
|
|
|
Kas XP toetuse lõpp 2014. aastal tähendab seda, et XP-d peale seda enam pole
mõtet arvutis kasutada?
Kui mul on miinimumnõuded arvutitel Windows 8 jaoks olemas, siis ilmselt on
8 installimine kõige mõttekam vist?
Ja kuidas ma teada saaks, kumb süsteem mul on - kas 32 või 64 arvutis?
32-süsteemiga peaks vist minimaalselt 1GHz prose ja 1GB RAM olema.
Kas 0,99 GB RAM-iga on võimalik Win 8 panna?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
13.11.2011 18:29:41
|
|
|
| tsitaat: |
mõtet arvutis kasutada?
|
See tähendab, et uuendusi ja turvaparandusi sest peale enam ei tehta, seega .. põhimõtteliselt küll.
Kui mul on miinimumnõuded arvutitel Windows 8 jaoks olemas, siis ilmselt on
8 installimine kõige mõttekam vist?
|
Hetkel on sellest olemas vaid Developer preview ehk arndajatele, pole isegi beeta versioon veel, seega kui just väga hull fanatt ja/või arendaja pole, siis pole mõtet.
Ja kuidas ma teada saaks, kumb süsteem mul on - kas 32 või 64 arvutis?
|
System Properties alt (WinKey + PAUSE)
32-süsteemiga peaks vist minimaalselt 1GHz prose ja 1GB RAM olema.
Kas 0,99 GB RAM-iga on võimalik Win 8 panna?
|
reaalselt on sul arvutis ikka 1,0GB.
Üldiselt pole suuremat mõtet hakata win 8-t selle netbookile peale suruma
_________________ M: MSI B660M MORTAR
M: Dell RTX 2060
O: AM5 ITX emaplaat |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
xtr
HV Guru

|
18.11.2011 14:29:48
|
|
|
| madis888 kirjutas: |
mõtet arvutis kasutada? |
Ei saa öelda, et ei ole enam mõtet kasutada. Ku sul arvuti on XP-ga siiamaani normaalselt töötanud, miks ta siis enam ei peaks? Iseasi on, kas sa aastal 2014 tahad enam sama arvutit kasutada. Ja eks ka kolmandad tarkvaratootjad ei pruugi uusi programme XP jaoks enam teha. Uue arvuti puhul on teine jutt, sinna võiks ikka midagi kaasaegsemat peale lasta, sest näiteks juba praegu võib juhtuda, et XP jaoks draiverite leidmine on probleem - tootja poolt pole ette nähtud. Hetkel ikka Windows 7, järgmise versiooni kohta saab siis seisukoha võtta, kui väljas on.
_________________ M: Magic Mouse + Keyboard, MX Master 3S
M: 16GB DDR4, 1TB SSD |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
18.11.2011 17:31:36
|
|
|
Leidin üsna juhuslikult ühe eestikeelse väga põhjaliku ülevaate ja tundub, et on ka väga hästi kirjutatud. Võrrelduna siis igasugu varem kirjutatud ja headeks kirjatükkideks peetud ülevaadetega.
Aga eks igaüks võib ise edasi võrrelda erinevaid tutvustusi ja siis hinnanguid anda.
---------------------------------------
Teema ise on väga pikk, mahukas ja põhjalik, siis soovitan kõvasti aega varuda .
- Või veel parem - välja printida ja siis hoopis paberi pealt rahulikult kõike lugeda.
Link teemasse: http://landfield.pri.ee/Windows_8/Windows_8.html
Teema link: http://landfield.pri.ee/Windows_8/Windows_8.html
|
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
18.11.2011 18:33:20
|
|
|
tahanteada, ilgelt mõttetu ja kehvastikirjutatud ülevaade (ja leht üleüldiselt). Milleks seda jama siia postitada?
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
18.11.2011 21:26:15
|
|
|
WTF logo üleval vassemal
|
|
| tagasi üles |
|
 |
landfield
HV vaatleja
|
19.11.2011 13:26:28
|
|
|
| d3t kirjutas: |
| tahanteada, ilgelt (<font size=-1><i>tegelikult tahtsin kirjutada</font></i> =>)<b>mõ<font color=red>tt</font>etu</b> ja kehvastikirjutatud ülevaade (ja leht üleüldiselt). Milleks seda jama siia postitada? |
"Suure Guru" poolt väga ülbelt ja üleolevalt lajatatud...! Mina kui antud veebilehe (http://landfield.pri.ee/Windows_8/Windows_8.html) õnnetu kirjutaja sooviks ka teada, et miks see minu ülevaade siis nii hull on? (Näed, pidin täna selleks isegi siia registreeruma, et suurelt targalt õpetusi saada!)
Ma saan aru, et kui mõnus on teisi materdada ja nende tööd-tegemisi halvustada, aga selleks peaks ju ka väga tõsine põhjus olema! Normaalne inimene ei teeks seda üldse - kui talle mõni sait ei meeldi, siis ta lihtsalt ei külasta seda ja kogu moos. See minu ülevaade on ju kirjutatud ikkagi teiste abistamiseks (nende, kes võib olla ei valda inglise keelt nii hästi ja kes mujalt abi ei saa - neid on üsnagi palju, eriti vanemate inimeste seas) ja nagu ma aru olen saanud, siis on vägagi paljud ka sellest kasu saanud - muidu ma ju ei raiskaks enda vaba aega!
Olgem natuke tolerantsemad ja viisakamad!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
19.11.2011 13:37:17
|
|
|
| landfield, asi pole sinu lehes vaid selles, et siin on kujunenud trendikaks iga tahanteada tehtud postitust kritiseerida ja maha teha- vahet pole mis sisuga see tekst tal juhtub olema.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
19.11.2011 14:14:06
|
|
|
landfield, kriitikat võin pakkuda, ära võta eelmist posti isiklikult, tahanteada käib meile kõigile siin närvidele.
Mis puutub ülevaatesse, siis seal on faktilisi möödarääkivusi. Windows To Go tuleb ainult ärikasutajatele, ehk enterprise või isegi ainult mdop paketiga. Teine asi on see, teksti on raske lugeda, kehvasti küljendatud, laused on kuidagi väga ujuvalt kirjutatud ja jätab pigem sellise suitsuruumi ülevaate mulje kui profesionaalse. Sisus oli siin seal ka veel möödarääkivusi tegelikusega. Sorry, olen ise lihtsalt selles peaga sees ja siis on natuke valus vaadata kui kusagil midagi valesti on. Olen ju ise blogija ja sügavalt Microsoftiga seotud.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
|
| tagasi üles |
|
 |
landfield
HV vaatleja
|
19.11.2011 14:52:17
|
|
|
landfield, kriitikat võin pakkuda, ära võta eelmist posti isiklikult, tahanteada käib meile kõigile siin närvidele.
Mis puutub ülevaatesse, siis seal on faktilisi möödarääkivusi. Windows To Go tuleb ainult ärikasutajatele, ehk enterprise või isegi ainult mdop paketiga. Teine asi on see, teksti on raske lugeda, kehvasti küljendatud, laused on kuidagi väga ujuvalt kirjutatud ja jätab pigem sellise suitsuruumi ülevaate mulje kui profesionaalse. Sisus oli siin seal ka veel möödarääkivusi tegelikusega. Sorry, olen ise lihtsalt selles peaga sees ja siis on natuke valus vaadata kui kusagil midagi valesti on. Olen ju ise blogija ja sügavalt Microsoftiga seotud. |
Ega ma seal ei väitnudki, et "Windows To Go" tuleb Win 8 kõikidele versioonidele... Mis puutub faktivigadesse, siis on arvestades minu kodulehe väga-väga suurt mahtu, neid siiski üsna vähe ja seda väidavad minu IT-meestest tuttavad. Vigu ikka juhtub (ka parimatel) ja see on paratamatu, aga eks püüan ikka paremat.
Ma ei ole professionaalne kirjatsura ega kodulehtede kirjuataja vaid ikka päris-päris amatõõr sel alal - seega tean, et võiks paremini ja seda ma püüangi...
Et aga mingi koduleht kõikidele sobiks, sellega ei saa keegi iialgi hakkama ja ikka on neid, kellele üks või teine asi ei meeldi.
Minu sait on ikka mõeldud EELKÕIGE TEISTE ABISTAMISEKS ja muu on juba maitse asi... Nii kui külastajate arvu kukub alla 100 päevas, nii ka kohe lõpetan selle kirjutamise...
Kõige paremat ja ei maksa solvuda!
Eh, unustasin küsimast, et miks see õnnetu "tahanteade" siinses foorumis nii suureks "põlualuseks" on saanud?
(Kui aega saan, siis loen tema postitused läbi - võib olla tehakse talle põhjuseta liiga!?)
Tervitused!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
19.11.2011 17:18:01
|
|
|
landfield, kodanik tahanteada on lihtsalt lõuapoolik ega saa aru väga hästi kuidas maakera tiirleb. Aga kui sa tahad tegelt ka paremaks kirjutajaks saada, siis esiteks võta ja vaata läbi paar kaligraafia ja typograafia videot, seejärel üleüldine disaini video. Siis saad ehk oma kodulehe veidi loetavamaks teha. Wordis kaasa tuleb eestikeele speller on ka suureks abiks. Sinu saidi credibilitile annab väga kõva põntsu see, et ta näeb kole välja. Seda pole lihtne jälgida.
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
19.11.2011 17:46:32
|
|
|
Mind pole mõtet materdada - mina pole selle, väga hästi kirjutatud Windows 8 tutvustuse autor.
Mina viitasin hoopis sellele, et selles järgitakse seda, kuidas korralikult teemat käsitletakse:
1. Käsitletakse algusest peale mõlemat osapoolt, nii Metro UI-d, kui ka Desktop UI-d.
2. Ja mis veel oluline, teemat arendatakse ja käsitletakse kogu aeg edasi.
Mitte ei jääda toppama kuhugile algusesse ja siis loetakse, et kõik on sellega tehtud.
Ja kui keegi julgeb silmadelt katte maha võtta ja siis selle antud Arvutiabi lehe lahti teeb, siis näeb, et viimased arengud pärinevad Daatumiga 17.11.11.
Et siis üsna värske uuendus.
http://landfield.pri.ee/Windows_8/Windows_8.html
-----------------------------------------
Ja veel kord - mina pole selle Arvutiabi lehe tegija, nii et mittemeeldimise korral pole mõtet minu suunas sädemeid pilduda ega vale puu all pisaraid valada.
Ning veel, ootan huviga, et kes Oponentidest suudavad veel täiuslikuma, parema kokku kirjutada.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
landfield
HV vaatleja
|
19.11.2011 18:15:46
|
|
|
| landfield, kodanik tahanteada on lihtsalt lõuapoolik ega saa aru väga hästi kuidas maakera tiirleb. Aga kui sa tahad tegelt ka paremaks kirjutajaks saada, siis esiteks võta ja vaata läbi paar kaligraafia ja typograafia videot, seejärel üleüldine disaini video. Siis saad ehk oma kodulehe veidi loetavamaks teha. Wordis kaasa tuleb eestikeele speller on ka suureks abiks. Sinu saidi credibilitile annab väga kõva põntsu see, et ta näeb kole välja. Seda pole lihtne jälgida. |
Noooooo, kui juba läks "selgitamiseks", siis laseme aga edasi...
1) Millegipärast saab suurem osa külastajaid minu koduka lugemisega vägagi hästi hakkama ja nad EI KURDA selle fondi, loetavuse, küljenduse jms üle!
Üks asi on artikli kirjutamine, aga hoopis teine lugu on mingite juhendite/õpetuste kribamine. Lühikese artikli puhul kusagil "ametlikus" saidis tuleb jah tähelepanelikum olla, aga minu eralehe ja selle spetsiifika juures käib ta küll.
Olen vägagi autoriteetsetes välismaa saitides näinud küll- ja küll puudujääke ning faktivigu, aga ma ei torma kohe neid ses suhtes maha tegama ega ka õpetama.
Seega ei hakka ma Sinu nõuannete ("...kaligraafia ja typograafia videot, seejärel üleüldine disaini video") järgi küll mingeid "kursusi" võtma vaid lasen vanaviisi edasi... Võib olla käsid mul oma kodulehest kõik üleliigsed teemaga mitte kokkuminevad pildid ja tekstid ka ära koristada - suur kritiseerija ja professionaal?!
2) "credibilitile" - ja mida see veel tähendab? Kas Sa arvad, et ma teen oma kodukat mingite reitingute või rekordite pärast, eksid suurelt! Teen seda üksi, ilma ühtegi senti ega muud "nänni" saamata, oma vabast ajast ja enda lõbuks (seni veel), seega ei ole mul vajadust millegi nimel pingutada. Seni kuni lugejaid veel jätkub (praegu on neid piisavalt palju), seni ka kirjutan ja mind ei morgenda igasugused nõuandjad, kritseerijad ja suured õpetajad. Täna siiski korra vihastusin ja sepärast ma siin kirjutangi.
Kui minu koduleht oleks ikka nii hull, nagu Sina seda väidad, siis ei oleks seal ka lugejaid ja see leht ei oleks ka Google, Neti jms otsingumootorite eesotsas - nemad arvestavad ligi 300 parameetriga...
PS! Käisin ka selles BattleIt saidis ja ei ütleks, et sealt midagi eeskujuks oleks võtta
Suured tervitused!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
fallout3
Kreisi kasutaja
|
19.11.2011 18:25:49
|
|
|
Kui sa konstruktiivset kriitikat ei taha, siis polnud ju mõtet siia üldse tulla. Lehekülg näeb ju tõesti välja nagu oleks üheksakümnendatest välja hüpanud ja tutvustaks Windows 98 uusimaid saavutusi
|
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
19.11.2011 18:41:32
|
|
|
landfield, sa tegid väga õige sammu, et lõpuks "kapist välja tulid" ning HV-sse registreerisid. Sa võiksid enda jaoks lausa eraldi teema teha, kus saaksid teistelt tagasisidet või ideid teemade kohta, millest kirjutada. Küll pikapeale aru saad, kes siin niisama "möliseb" ja kes asjalik inimene on.
Me kunagi rääkisime (tudiludi, mäletad? ). Tean omast kogemusest, kui raske on juhendeid kirjutada. Info on niivõrd laialivalguv ja selle juhendiks kokkuklopsimine on nagu 10 000-se pusle kokkupanek. Paljude olukordadega peab arvestama. Kuna sa oled täiesti üksi, siis üks inimene ei suudagi kõike teha. Sa oskad suurepäraselt juhendeid kirjutada, kuid vajaksid abi selle teksti lühendamisel ning jagamisel kategooriatesse või erinevatele lehtedele. Pean ka ütlema seda, et tõepoolest on su ühel lehel juttu liiga palju. Tavaliselt olen kasutanud sinu lehte selleks, et kui on foorumil mingi tüütu tegelane, siis temast on kõige kiirem moodus lahti sel viisil, kui anda talle ette üks sinu leht. Siis on pikaks ajaks rahu ... Tekst veel pealegi eesti keeles ja ei saa kobiseda, et aru ei saa.
Mina omalt poolt soovin sulle jõudu ja edu!
(PS! Mina leidsin omale teise hobi, mis ei nõua minult liiga palju ja liiga palju aega. )
viimati muutis LiivaneLord 19.11.2011 20:12:49, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
landfield
HV vaatleja
|
19.11.2011 18:46:36
|
|
|
| fallout3 kirjutas: |
Kui sa konstruktiivset kriitikat ei taha, siis polnud ju mõtet siia üldse tulla. Lehekülg näeb ju tõesti välja nagu oleks üheksakümnendatest välja hüpanud ja tutvustaks Windows 98 uusimaid saavutusi  |
Ooooooooo! Veel üks professionaal ärkas! Kus need Sinu konstruktiivsed nõuanded siis on? Jaga ullikesle ka enda lõpmatust tarkusesalvest raasukesi! Näita, millega siis sina peale lollide repliikide ka hakkama oled saanud!
Tudiludile (endisele):
Tere, "endine tudiludi"! Muidugi mäletan ja vägagi hästi! Tead, kasutan juhust ja tahan Sind tänada ning arva ära, et mille eest.
Nimelt Sa kirjutasid mulle, et kasutan liiga palju PNG formaadis pilte ja Sul oli jumala õigus - võtsin asja ükskord ette ja "kaalusin" osa pilte üle ja oh õudust - mõni oli isegi üle 4MG. Seega konvertisin kõik suuremahulised pildi ümber JPG formaati ja asi palju parem - lehtede brauserisse laadimise osas.
Ma nimelt läksin sellega alt, et arvestasin enda kodust Internetikiirust, aga oleks pidanud silmas pidama ka seda et paljudel on märksa aeglasem allalaadimise kiirus.
Ja mis see teine hobi on? Miks ikkagi katki jätsid?
viimati muutis landfield 19.11.2011 18:57:39, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
19.11.2011 18:56:13
|
|
|
Tegelikult mind üldse ei koti tolle landfield.pri väljanägemine, see on nagu tolle Nokia uue tunnuskõlliga, mis on miskite imelike poolt välja valitud.Mõnele meeldib, enamus kritiseerib.
Ma ei eeldagi, et õpetussõnu täis veebileht peaks välja nägema näiteks nagu mikisofti väidetavalt paljukiidetud disainiga veebikujundus. Eesmärk on ikka vajaliku info saamine ja seda enamjaolt arvutikaugete inimeste jaoks. Mikisofti lehel olev info on enamuse jaoks paraku liiga tehniline ja kuiv.
Kui inimene teeb ainuisikuliselt seda lehte, ja teda pole just suure andega disaini vallas tunnustatud, siis las ta minu poolest olla. Info, mida sealt inimesed leiavad oma murede lahendamiseks on olulisem mistahes värvikirevusest ja keerukatest kujunduslahendustest. See lehekülg polegi selliseks mõeldud.
Internet on aga täis selliseid ainult must-valgel või vice versa veebilehti, ei mingit üleliigset ninni-nänni. Ainult vajalik informatsioon.
Ma isegi ei tea, kui amsel aal seda lehte tegema hakati, kuid ilmselt polnud võtta aluseks valmislahendusena veebi loomise tarkvara, mis oleks vaba kasutamisega ja lihtne hallata. Ei tahaks ise veebilehtede loomise teemal pikalt jahvatada, sest olen sel alal suht võhik, mõningad katsetused välja arvata.
Võib ju siit miskisuguse malli aluseks võtta ja nullist uut lehte looma hakata, aga ise tehes on asi vähemalt isikupärane.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
viimati muutis jägaja 19.11.2011 18:57:55, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
19.11.2011 18:57:08
|
|
|
Teema puhtuse huvides
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
19.11.2011 18:59:25
|
|
|
Kes selle tolmu üldse üles keerutas, endal tahanteada nupukesed pikemal kättesaamatud ja seega ka pole võimalik reageerida.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| tagasi üles |
|
 |
Laurikre
HV Guru

|
19.11.2011 19:01:11
|
|
|
Lehe taset kirjeldab hästi lehe lõpus olev pilt :
Spoiler 
Lauri Kreutzwald
_________________ Need: Windows, .Net, Sharepoint, Exchange, Dynamics, Visual Studio, XNA, Expression, Silverlight, SQL and many other skills? Talk to me
Rohkem IT uudiseid iga päev BattleIT lehelt |
|
| tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
19.11.2011 19:01:18
|
|
|
| Kuigi ma olen rohkem TechNeti kasutaja, siis tavakasutajale on see suurepärane materjal. Vormistus vormistuseks, sisu on see mis loeb.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran
|
19.11.2011 19:09:05
|
|
|
| deti ja tema mõttetu portaali jüngrid kohe ringkaitses
|
|
| tagasi üles |
|
 |
landfield
HV vaatleja
|
19.11.2011 19:17:08
|
|
|
| Laurikre kirjutas: |
Lehe taset kirjeldab hästi lehe lõpus olev pilt :
Spoiler 
Lauri Kreutzwald |
Ja millega see pilt seal siis sulle ei meeldi ja kuidas ta lehe taset siis näitab? Mul neid "teemaväliseid" pilte kohe hulgim, aga kui neid ei oleks, siis oleks mul kohe väga-väga igav midagi kirjutada ja seega peaksin sinule teatepulga üle andma või mis?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
19.11.2011 19:18:58
|
|
|
| landfield kirjutas: |
Tere, "endine tudiludi"! Muidugi mäletan ja vägagi hästi! Tead, kasutan juhust ja tahan Sind tänada ning arva ära, et mille eest.
Nimelt Sa kirjutasid mulle, et kasutan liiga palju PNG formaadis pilte ja Sul oli jumala õigus - võtsin asja ükskord ette ja "kaalusin" osa pilte üle ja oh õudust - mõni oli isegi üle 4MG. Seega konvertisin kõik suuremahulised pildi ümber JPG formaati ja asi palju parem - lehtede brauserisse laadimise osas.
Ma nimelt läksin sellega alt, et arvestasin enda kodust Internetikiirust, aga oleks pidanud silmas pidama ka seda et paljudel on märksa aeglasem allalaadimise kiirus.
Ja mis see teine hobi on? Miks ikkagi katki jätsid? |
Tõlgin programme. See on selline hea tegevus, et võtab täpselt nii palju aega, kui ise soovin. Saab teha pikemaid pause ja pikad pausid ongi head - saab pea taas selgemaks. Julgesin endast teada anda ka siin foorumis ja teiste abiga saab teha oma tööd paremini.
Kodulehe arendamise jätsin pooleli tänu sinu antud soovitustele ja nõuannetele (kõiki ma muidugi ei järginud - ainult koduka osas ). Seda muidugi mitte paha pärast, sest teadsin ise juba varem, et see võtab liiga palju aega ja mis kõige olulisem - mul pole selleks päris õiget annet. On olemas targemaid tegijaid. Lisaks toimus vahepeal suur domeenireform, kus eesti saavutas taas maailmas esikoha ja seda domeeni kalliduse osas. .ee on kulla väärtusega ja seetõttu väärt kulla hind kah. Oma failid kolisin tagasi aadressile http://tudiludi.byethost15.com , kuid kuna see on tasuta veebimajutus ning palju piiranguid peal, siis osa funktsioone ei toimi.
Ega ma rohkem omapoolseid soovitusi ja etteheiteid sulle kodulehe osas tegema ei hakka - teistel peab ka võimalus olema. Väga hea, et said pildi mahtusid vähemaks. Alguses tegin ka innukalt png faile, kuid hiljem jpg-ks ümber salvestades oli summaarselt ruumi kokkuhoid ligi 2x.
Edit: "Mantlipärijale" ei ole mõelnud või? Sa kunagi viitasid, et sa hakkad natuke ära väsima ...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
landfield
HV vaatleja
|
19.11.2011 19:30:13
|
|
|
Ja mis see teine hobi on? Miks ikkagi katki jätsid? |
Tõlgin programme. See on selline hea tegevus, et võtab täpselt nii palju aega, kui ise soovin. Saab teha pikemaid pause ja pikad pausid ongi head - saab pea taas selgemaks. Julgesin endast teada anda ka siin foorumis ja teiste abiga saab teha oma tööd paremini.
Kodulehe arendamise jätsin pooleli tänu sinu antud soovitustele ja nõuannetele (kõiki ma muidugi ei järginud - ainult koduka osas ). Seda muidugi mitte paha pärast, sest teadsin ise juba varem, et see võtab liiga palju aega ja mis kõige olulisem - mul pole selleks päris õiget annet. On olemas targemaid tegijaid. Lisaks toimus vahepeal suur domeenireform, kus eesti saavutas taas maailmas esikoha ja seda domeeni kalliduse osas. .ee on kulla väärtusega ja seetõttu väärt kulla hind kah. Oma failid kolisin tagasi aadressile http://tudiludi.byethost15.com , kuid kuna see on tasuta veebimajutus ning palju piiranguid peal, siis osa funktsioone ei toimi.
Ega ma rohkem omapoolseid soovitusi ja etteheiteid sulle kodulehe osas tegema ei hakka - teistel peab ka võimalus olema. Väga hea, et said pildi mahtusid vähemaks. Alguses tegin ka innukalt png faile, kuid hiljem jpg-ks ümber salvestades oli summaarselt ruumi kokkuhoid ligi 2x.
Edit: "Mantlipärijale" ei ole mõelnud või? Sa kunagi viitasid, et sa hakkad natuke ära väsima ... |
Sina oleksid pidanud see "mantlipärija" olema, sest sul tegelikult asi õnnestus! Loomulikult oli mul vahepeal enda kodulehest täielik siiber ja otsustasin Windows 7-ga asja lõpetada. Kuid siis paluti ühes asutuses, et ma teeksin nende jaoks Win 8 mingi ülevaate (kontoritöötajatele), sest nad tahavad selle üle minna. Pakuti isegi raha, aga ma loobusin sellest ja otsusatsin selle kõikide jaoks Internetti ripuatada. Ma ei tea, et mis sest välja tuleb, aga arvan, et mingit abi ikka keegi saab - see Win 8 ehmatab ikka algul paljud ära küll - hoopis teine välimus jne... Ka endal oli ta algul natuke aega päris harjumatu, aga tegelikult on teda üsna mugav kasutada... Praegu muidugi on temaga veel suuri probleeme - prebeta värk ikkagi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
19.11.2011 19:48:49
|
|
|
landfield, pean pakkumise kahjuks tagasi lükkama. Võiks sind kodulehe funktsionaalsuse täiustamise osas aidata, kuid olen ainult hobiprogrammeerija ning teadmistest ja kogemustest jääb vajaka. Arvatavasti on kogenud programmeerija leidmine vägagi keeruline, sest see, kes ei oska, sellel on suur tahtmine proovida, aga kes oskab, sellel on suur tahtmine raha saada.
Kui õnnestub kuidagi teemaga jätkata, siis lisan, et pole viitsinud Win 8 alla laadima hakata, sest pole minu silmis sellel veel mõtet. Kui Metrot piltide järgi hinnata, siis ei kutsu küll kasutama. Arvatavasti jääksin selle jaoks liiga vanamoodsaks ning kasutaks tavalist startmenüüd edasi (nagu ka Win 7 see superbar, mille kasulikkust ei suutnud ma kuidagi avastada). Siiski mine tea, võibolla pean oma sõnu sööma ...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
landfield
HV vaatleja
|
19.11.2011 20:29:28
|
|
|
landfield, pean pakkumise kahjuks tagasi lükkama. Võiks sind kodulehe funktsionaalsuse täiustamise osas aidata, kuid olen ainult hobiprogrammeerija ning teadmistest ja kogemustest jääb vajaka. Arvatavasti on kogenud programmeerija leidmine vägagi keeruline, sest see, kes ei oska, sellel on suur tahtmine proovida, aga kes oskab, sellel on suur tahtmine raha saada.
Kui õnnestub kuidagi teemaga jätkata, siis lisan, et pole viitsinud Win 8 alla laadima hakata, sest pole minu silmis sellel veel mõtet. Kui Metrot piltide järgi hinnata, siis ei kutsu küll kasutama. Arvatavasti jääksin selle jaoks liiga vanamoodsaks ning kasutaks tavalist startmenüüd edasi (nagu ka Win 7 see superbar, mille kasulikkust ei suutnud ma kuidagi avastada). Siiski mine tea, võibolla pean oma sõnu sööma ... |
Praegu on teda jah varavõitu kasutada kuigi ka see versioon jookseb piisavalt ilusti - aeg-ajalt muidugi kukub pange jne... - seda just selle Metro poole poolt. Metro stiilis IE on ka esialgu üsna suur saast, kohe kuidagi ei taha sellega tegelda kuigi temast saab otse ka sinna tavalisse töölaua IE-sse ümber lülituda.
Ka nendest Metro stiilis appidest on enamus täielik jama, aga selle uue Metro Start ekraani saab oma maitse järgi täielikult ümber kujundada ja seejärel saab asi paika. Alates beta väljalaskest saab ka selle koleda rohelise taustvärvi omaenda värvidega asendada jne...'
Muidu jookseb ta aga väga kiiresti ja kui paar-kolm tundi harjud, siis oskad ka kiirelt ühest avatud appist lülituda ümber teise-kolmandasse appi võis siis minna sinna tavalisse Windows 7 kasutajaliidesesse. Windowsi enda standardsed programmid/utiliidid avanevad nagunii automaatselt seal Windowsi enda töölaua keskkonnas.
Ka peab teadma seda igast käivitatud Metro appist saab avada selle Charms menüü (Start nupule osutades) ja seal saab siis antud appile leida uusi funktsioone/võimalusi - praegu on seal veel vähevõitu "pakkumisi"
|
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
19.11.2011 20:41:28
|
|
|
Sellest lehest on mulle ka kunagi suur abi olnud, siis kui win7 eestikeelseks tahtsin teha
|
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
19.11.2011 22:23:45
|
|
|
pois11, selline tegevus on krinaalkorras karistatav...
|
| tagasi üles |
|
 |
fallout3
Kreisi kasutaja
|
19.11.2011 22:30:54
|
|
|
| fallout3 kirjutas: |
Kui sa konstruktiivset kriitikat ei taha, siis polnud ju mõtet siia üldse tulla. Lehekülg näeb ju tõesti välja nagu oleks üheksakümnendatest välja hüpanud ja tutvustaks Windows 98 uusimaid saavutusi  |
Ooooooooo! Veel üks professionaal ärkas! Kus need Sinu konstruktiivsed nõuanded siis on? Jaga ullikesle ka enda lõpmatust tarkusesalvest raasukesi! Näita, millega siis sina peale lollide repliikide ka hakkama oled saanud! |
Mis ajast peab kehva muna ära tundmiseks muneda oskama? Ja mis hetkel ma oma tarkusesalve lõpmatuks olen nimetanud? Ma nõustusin ka teiste poolt välja toodud arvamusega, et see leht näeb kole ja aegunud välja, ja konstruktiivseks nõuandeks oleks see, et see leht näeks isegi siis parem välja, kui sa selle ainult kuhugi wordpressi konto alla kopeeriks. Kui leht ei näeks välja nagu html-i alguspäevade üllitised, oleks sellel leiduvast tekstist tõenäoliselt palju rohkematele inimestele kasu. Kui see sind huvitab, siis võid kõrva taha panna ja kui see sind ei huvita, siis ma ei saa aru mida sa siia üldse tulid, kui sa iga kommentaari peale hüsteerilisi lauseid pilduma hakkad.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
19.11.2011 22:31:02
|
|
|
| d3t, räägi nüüd lähemalt, milline tegevus on karistatav?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
19.11.2011 22:33:58
|
|
|
| pois11, selline tegevus on krinaalkorras karistatav... |
sul on laupäeva õhtu täies hoos
Sa peaksid oma lause ka lahti seletama, sest Ultimate versiooni keelepakette võid söögi alla ja ka peale ning iga kell vahetada.
Kas tuled nüüd käsi raudu panema?
| Muidugi võiks nüüd sellele offtopicule joone alla tõmmata.. ja minna Windows 8 aruteluga edasi |
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
viimati muutis jägaja 19.11.2011 22:37:03, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
19.11.2011 22:34:36
|
|
|
| pois11, selline tegevus on krinaalkorras karistatav... |
No kuidas võtta, tookord ka sai vaieldud kas õige või vale. Aga mis mul oli teha, oli läpakas millel oli inglis/soome/rootsi keel valida. Tegin kõvakettale formati, eelnevalt lisasin windows 7 installile eestikeelse ver. külge. Instaleerimise ajal kasutasin läpaka põhja all olevat KEY koodi, tel. teel aktiveerisin ja keegi ei öelnud mulle teiseltpoolt toru, et nii ei tohi. Hiljem sain asjast nii aru, et instaleerimise ajal võin ühe korra oem ver. puhul keelt valida, hiljem on selle muutmine keelatud ja windows muutub mitte legaalseks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
19.11.2011 22:42:41
|
|
|
d3t, kas Windows automated installation kit abiga keelepaketi lisamine Win 7 plaadile on keelatud? Sina kui "sügavalt Microsoftiga seotud (tsitaat)" isik, palun seleta meile ära, miks see programm siis tasuta kättesaadav on? Või ütle, kus on see kirjas, et WAIK kasutades ei või keelt lisada?
Parem oleks siiski küsida, et kus on see kirjas, et EI TOHI Win 7 eestikeelseks muuta? Siin pole keegi rääkinud, mil viisil seda võiks teha. Oletuste põhjal ei maksa kedagi kohe pätiks kutsuda.
Edit: Ehk saan siis kodukal ka mõne vea ära parandada. Praegusel hetkel on info puudulik.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
19.11.2011 23:15:39
|
|
|
LiivaneLord, vihjasin rohkem keelepaketi vahetusele. Loe litsentsi ja tootelepingut.
|
| tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
19.11.2011 23:20:16
|
|
|
See, et MS oma kliente vihkab, ongi üks põhjus, miks ma neilt midagi ei osta.
_________________ suck less | no slop grenade
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
19.11.2011 23:25:12
|
|
|
| djpvx kirjutas: |
| See, et MS oma kliente vihkab, ongi üks põhjus, miks ma neilt midagi ei osta. |
kasutad "interneti" poodi?
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|