Päris hea. Korra mõtlesin selle peale, et keegi on neljandat natukene moddinud, et nii sarnane, aga see fotokaga kuvarist tehtud pilt pettis mind ära, jäin isegi uskuma.
Aga keegi on täitsa kena kaardi joonistanud, vanaga kattus kenasti, pärast oleks huvitav Rockstari viienda kaardiga võrrelda.
Huvitav map... samas kui see fake ei ole siis jääb tunne, et see oleks nagu osa mapist ainult, kuna osad kohad on sellised, nagu noaga oleks pool maha võtetud ja külgedel on merd liiga palju ja piirjooned on imelikud, poolikud IMO _________________ Bawse
Minu jutu point oli see, et enne kui rockstar pole ametlikult midagi öelnud ei saa 100% väita, et tegemist on fakega. ingame screenshoti puhul võidi kasutada ka lihtsalt gta4 assetseid, et anda mingi kiire impression demojatele või testida mootori võimekust nii suure linna puhul. Kõik on võimalik.
see on küll veits mööda, ilmselgelt on see GTA V kaart väiksemaks scaletud. Kui vaadata juba SA linna siis neid mahuks sinna GTA V oma sisse 2 tki vähemalt.
kui üks pilt on fake, siis ju loogiline, et teine ka..
Kes ütles, et need pildid on ühest allikast pärit? Loogika indeed.
Sest need pildid on samast allikast. Keegi postitas 4chan'is need kõik korraga.
Kui veel natuke loogikat kasutada, siis imelik on see, et menüü on väga sarnane GTA4'jale (R* on iga mänguga menüüd päris märgatavalt muutnud), $ märk on rahanumbi taga (USAs kirjutatakse see ette), lisaks sellele rääkisid R* onud, et sellest tuleb nende suurim mäng, nii et kordades väiksem map, kui SA oma, ei klapi kohe kuidagi.
Andykas kirjutas:
Minu jutu point oli see, et enne kui rockstar pole ametlikult midagi öelnud ei saa 100% väita, et tegemist on fakega. ingame screenshoti puhul võidi kasutada ka lihtsalt gta4 assetseid, et anda mingi kiire impression demojatele või testida mootori võimekust nii suure linna puhul. Kõik on võimalik.
Et siis kuna R* ei vaevu kõiki kuulujutte ja fake pilte ümber lükkama, siis järelikult tasub asja uskuda?
Fake kindlalt, 4chan on viimane koht mida usaldada. Kui midagi usaldada, siis kas R* endalt, või IGN, kotaku vms leheküljed... _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
4chan4chan4chan herpdahurrdurrderp. Need pildid on sama fotokaga sama nurga alt samalt monitorilt/telekalt sama resolutsiooniga võetud. It can't get any more mono-source than this.
Ma ei saa aru, miks te arvate et see map (olgu ta fake või mitte) on SA-st väiksem. Map kujutab küll ainult Los Santost, mis oli üks osa SA-st, aga seda on ju tänavate tihedusest näha, et see Los Santos on vähemalt sama suur, kui mitte suurem kui terve SA map.
Noja need väiksemad linnad tunduvad umbes sama suured kui San Fierro oli sannis. Kui see nüüd tõesti fake pole siis olen ma isegi suht rahul. Kuigi GTAdel mapid suht kandilised ju olnud.
Natukene tüdinenud jah sellest, et map viimastel GTA-del alati ruudu kujuline üksik saarestik keset merd. Mulle meeldis LA Noire'i piklik kaart, aga GTA-le ei sobiks sellised nähtamatud müürid. Kaardi äär võiks nt tihe mets või lõputu kõrb ka olla, kus mängija pika kondamise peale teadvuse kaotab ja haiglasse satub või nagu Bermuda kolmnurk kus kõik lennukid ja kopterid alla kukuvad ...
Natukene tüdinenud jah sellest, et map viimastel GTA-del alati ruudu kujuline üksik saarestik keset merd. Mulle meeldis LA Noire'i piklik kaart, aga GTA-le ei sobiks sellised nähtamatud müürid. Kaardi äär võiks nt tihe mets või lõputu kõrb ka olla, kus mängija pika kondamise peale teadvuse kaotab ja haiglasse satub või nagu Bermuda kolmnurk kus kõik lennukid ja kopterid alla kukuvad ...
kõrb oleks veits naljakas ,kui just aafrikas või iraagis ei toimu
Ka USA-s leidu neid kõrbeid, soolavälju ja muid tühje alasid üksjagu. Näiteks Las Vegas on põhimõtteliselt kõrbes tühja koha pealt üles ehitatud. Aga eks seda lõpmatut vett on vist vähe lihtsam teostada kui lõpmatut maad
Mõtlesingi kõrbe a la California, Vegas, GTA San Andreas. Keset kõrbe võib ju näiteks silmapiirini joosta väike "lõputu" maantee mahajäetud bensiinijaamade ja muu sellisega nagu neid USA filmides kujuatakse, aga kui seda mööda liiga kaugele sõidad, siis masin mingi hetk sureb välja ja kui seal "vales" suunas jalgsi edasi tolkned, siis kukud kokku ja ärkad haiglas nagu GTA-s kombeks.
See on lihtsalt väike offtopic uitmõte detailide koha pealt. On üpriski tõenäoline, et tegevus paikneb GTA-le tüüpilise saarestiku peal ning ega need maailma vesised piirid ei häiri ka kedagi, peaasi, et kaardi keskel mitmekülgset tegevust jagub
Kõige lihtsam variant oleks selline, et kui keegi üritab mapilt nö põgeneda siis mingi vahemaa pärast keeratakse ta automaatselt ümber ja voilaa sõuab, lendab või sõidab tagasi linna poole. Seda isegi vist on kusagil kasutatud, aint ei meenu kus.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.