Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung GT-I9000 Galaxy S märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 104, 105, 106  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
aksel
Kreisi kasutaja
aksel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.11.2011 11:08:43 vasta tsitaadiga

-Koppel- kirjutas:
2. Kuidas menüüde kaudu 3G välja lülitada? Kasutaja SKG soovitas appide teemas APN onoff nimelist programmi või sarnaseid. Veel ei ole sobivat leidnud.

Omal + peal kasutusel link

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Firefly
HV Guru
Firefly

sõnum 17.11.2011 11:33:32 vasta tsitaadiga

aksel kirjutas:
-Koppel- kirjutas:
2. Kuidas menüüde kaudu 3G välja lülitada? Kasutaja SKG soovitas appide teemas APN onoff nimelist programmi või sarnaseid. Veel ei ole sobivat leidnud.

Omal + peal kasutusel link

See on ka hea, kui ainult data switch vaja on - https://market.android.com/details?id=com.datalinkswitch&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kYXRhbGlua3N3aXRjaCJd

Kas keegi teab mõnda usaldusväärset allikat, et vaadata kuna uut tarkvara Kiesist loota on?
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 141
tagasi üles
-Koppel-
Kreisi kasutaja
-Koppel-

sõnum 17.11.2011 22:06:51 vasta tsitaadiga

Valdars kirjutas:
tsitaat:

1. Sünkisin enda google kontoga, et e-maile vaadata. Hakkas ka minu Picasa albumeid alla tõmbama. Kuidas nendest lahti saada? Tahan, et ainult kaameraga tehtud pildid oleksid.

Ma saan midagi valida minnes kas mobiili või suvalise sünkimist kasutava programmi seadistustes kas kontode või sünkimisseadistusse ning seal on mobiiliga ühendatud kontode valik, kus ma siis vastava konto all valida, mida süngitakse.

Mul on üks google konto.
Seadete all on "sync doc, sync contacts, sync gmail, sync picasa, sync calendar" Iga selle all tekst "Touch to sync now.
Üksiku elemendi syncimist välja lülitada ei saa. Tahan, et ta sync-iks ainult gmaili. icon_cry.gif

Data Switch on super! Täpselt samasugune nagu ülejäänud sisse-välja lülitid. Tänud!
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 17.11.2011 22:50:52 vasta tsitaadiga

-Koppel-, kui lähed sellest kohast 1 samm tagasi ja aktiveerid sealt ka "automatic sync" vms, siis uuesti edasi minnes saad eemaldada,mida ei taha syncida. See toimib ainult aga "auto sync" sees olles.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 18.11.2011 13:22:18 vasta tsitaadiga

Data Switch vihje eest tänud. Galaxy S Plusil ei saa jah APN on/off kasutada millegi pärast. Market ei paku sellele telefonile ka neid. Samas SE NEO'l koos androidi 2.3.4'ga see APNi muutmine toimib hästi. Oskab keegi öelda miks see nii on?
Üks küsimus veel Galaxy S Plusi kohta. Andmeside märk seal üleval vahetub pidevalt H ja 3G vahel ja seda kahel erineval S Plusil. Miks? Levis ei saa asi olla, sest see tundub igalpool nii olevat. Tegemist Tele2 netiga.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
aksel
Kreisi kasutaja
aksel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.11.2011 16:26:47 vasta tsitaadiga

alpha kirjutas:
Data Switch vihje eest tänud. Galaxy S Plusil ei saa jah APN on/off kasutada millegi pärast. Market ei paku sellele telefonile ka neid. Samas SE NEO'l koos androidi 2.3.4'ga see APNi muutmine toimib hästi. Oskab keegi öelda miks see nii on?
Üks küsimus veel Galaxy S Plusi kohta. Andmeside märk seal üleval vahetub pidevalt H ja 3G vahel ja seda kahel erineval S Plusil. Miks? Levis ei saa asi olla, sest see tundub igalpool nii olevat. Tegemist Tele2 netiga.

Minu teada peabki see G ja H vahelduma. H puhul toimub andmete liikumine (sünkroniseerimine, kontroll jne) G puhul on ootelolek.

alpha
HV veteran
alpha

sõnum 18.11.2011 16:49:57 vasta tsitaadiga

aksel kirjutas:
alpha kirjutas:

Minu teada peabki see G ja H vahelduma. H puhul toimub andmete liikumine (sünkroniseerimine, kontroll jne) G puhul on ootelolek.

SE Neol küll see nii ei ole.
tagasi üles
Firefly
HV Guru
Firefly

sõnum 18.11.2011 17:17:45 vasta tsitaadiga

Minu teada on nii:
G = 3G
H = 3.5G
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 18.11.2011 18:07:48 vasta tsitaadiga

... nope, G - on gprs, vahepeal on veel E - edge/2G ja H on hsdpa ehk 3.5G ja kuhugi sinna vahele peaks ka veel 3G ära mahtuma ...
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 18.11.2011 18:14:11 vasta tsitaadiga

Vaheldub seal ainult 3G ja H. Mingit E või G seal pole.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 18.11.2011 18:21:48 vasta tsitaadiga

... ju siis oled hea leviga piirkonnas või oled surunud käsitsi kõrgema protokolli peale icon_smile.gif E ja G võid näha, kui network mode GSM/2G peale paned/lubad kasutada ...
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 18.11.2011 19:51:20 vasta tsitaadiga

Valik on GSM/WCDMA (automaatrežiim). Ja jutt on 3G, mitte G. Kui vaadata telefoni oleku menüüst, siis mobiilsidevõrgu tüüp 3G korral on UTMS ja H korral HSDPA. Tundub, et vaikeolekus on 3G ja internetti (andmesidet) kasutades H. Ma ei ole ühelgi teisel telefonil nii näinud, minu SE Neo Elisa võrgus küll nii ei tee. Ja HTC Wildfire EMT võrgus ka mitte. Kas see on normaalne?
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 18.11.2011 21:07:24 vasta tsitaadiga

alpha kirjutas:
Valik on GSM/WCDMA (automaatrežiim). Ja jutt on 3G, mitte G. Kui vaadata telefoni oleku menüüst, siis mobiilsidevõrgu tüüp 3G korral on UTMS ja H korral HSDPA. Tundub, et vaikeolekus on 3G ja internetti (andmesidet) kasutades H. Ma ei ole ühelgi teisel telefonil nii näinud, minu SE Neo Elisa võrgus küll nii ei tee. Ja HTC Wildfire EMT võrgus ka mitte. Kas see on normaalne?

s2 teeb sama

ja 3G andmeside on ka ikka olemas, kui HSDPA ei lase millegi pärast netti . ja ses suhtes on sul normaalne, mul tööl E täht suht tavaline nähtus, 3,5G saasta leviga thumbs_down.gif
H+ tuleb vaid andmeside korral, andmeside pole siis 3G

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
-Koppel-
Kreisi kasutaja
-Koppel-

sõnum 18.11.2011 23:47:27 vasta tsitaadiga

Kuidas failide vahetamiseks telefon ja arvuti USB-ga kokku panna? (Windows 7 64bit)
Mälukaarti mul ei ole, aga kas seda telefoni sisest mälu ei saa kuidagi nagu mälukaadina kasutada ning sinna oma pilte ja muusikat laadida?
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 18.11.2011 23:57:14 vasta tsitaadiga

-Koppel- kirjutas:
Kuidas failide vahetamiseks telefon ja arvuti USB-ga kokku panna? (Windows 7 64bit)
Mälukaarti mul ei ole, aga kas seda telefoni sisest mälu ei saa kuidagi nagu mälukaadina kasutada ning sinna oma pilte ja muusikat laadida?

massmälu režiimis tõsta telefoni mis tahad. pane ainult seadetest küsima, et mis teha kaabli ühendamisel.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
-Koppel-
Kreisi kasutaja
-Koppel-

sõnum 19.11.2011 00:20:23 vasta tsitaadiga

Ehk siis ei pea installima mingit tarkvara, special drivereid. Kõik peaks toimima nagu mälupulgaga?

Kas oskad juhendada kus kohast, mis seaded telefonis siis õigeks peaks panema? Hetkel toimib USB-ga ühendades ainult laadimine.
Wireless and network > USB settings alt on juba pandud Mass storage peale. My computer alla aga ühtegi draivi juurde ei teki icon_question.gif icon_confused.gif

edit: never mind. Nüüd kuidagi hakkas tööle icon_smile.gif
tagasi üles
cubedude
Kreisi kasutaja
cubedude

sõnum 19.11.2011 02:32:55 vasta tsitaadiga

cubedude kirjutas:
cubedude kirjutas:
Mul ei taha SL enam arvutiga ära ühendad.. laadima hakkab aga ei ütle et on ühenduses... samamoodi kui ma tekitan wifi läbi telefoni, siis arvutiga ühendudes ühendab ära kuid netti läbi ei lase(samas aga telefoni endaga saab netti)... usb läbi Samuti pole internetti jagamisega hakkama saanud. Ehk on kellelgi nõu?

still a problem... ning kas kuidagi ei saaks seda nupu-kombinatsiooni tööle (et minna download ja recover mode kuna tundub et mul need nupu-värgid ei tööta)

Bring
Up
My
Muideks Mass storage ega mingi muu variant ei tööta ning mul on KIES installitud kuid see ka ei tuvasta seadet
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 87
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 19.11.2011 02:46:20 vasta tsitaadiga

cubedude kirjutas:
cubedude kirjutas:
cubedude kirjutas:
Mul ei taha SL enam arvutiga ära ühendad.. laadima hakkab aga ei ütle et on ühenduses... samamoodi kui ma tekitan wifi läbi telefoni, siis arvutiga ühendudes ühendab ära kuid netti läbi ei lase(samas aga telefoni endaga saab netti)... usb läbi Samuti pole internetti jagamisega hakkama saanud. Ehk on kellelgi nõu?

still a problem... ning kas kuidagi ei saaks seda nupu-kombinatsiooni tööle (et minna download ja recover mode kuna tundub et mul need nupu-värgid ei tööta)

Bring
Up
My
Muideks Mass storage ega mingi muu variant ei tööta ning mul on KIES installitud kuid see ka ei tuvasta seadet

vii siis garantiisse icon_idea.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 19.11.2011 08:33:14 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
cubedude kirjutas:
cubedude kirjutas:
cubedude kirjutas:

Bring
Up
My

vii siis garantiisse icon_idea.gif

ja see ei pruugi ka viga parandada (kui viga üldse on). ei saa välistada arvutipoolseid tõrkeid! ülalolev BUMP viitab üsna eba-adekvaatsele tihendile...
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
dataq
HV kasutaja

sõnum 22.11.2011 11:04:59 vasta tsitaadiga

Minul sama häda, et konotri arvutil usb-iga ühendust ei võta. Lambist üks päev enam ei võtnud. Kuna dropbox funkab siis kolistan faile selle abil. Samas kodusel arvutil töötab köik endiselt hästi. Proovinud olen draivereid installida ja uninstallida ei miskit. Kuna muidu arvuti töötab laitmatult win-7 -ga siis ei viitsi puhast installi ka teha mis arvatavasti lahendaks selle mure.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Firefly
HV Guru
Firefly

sõnum 22.11.2011 12:44:21 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... nope, G - on gprs, vahepeal on veel E - edge/2G ja H on hsdpa ehk 3.5G ja kuhugi sinna vahele peaks ka veel 3G ära mahtuma ...

Jah, ma seda G polegi näinud. Enamus aega on ikka 3G ja H ja linnast väljas näeb ka E, alla selle pole küll märganud. Mõned peaksid nägema ka H+ ehk siis (kuni) 4G kiirus
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 24.11.2011 13:55:01 vasta tsitaadiga

-Koppel- kirjutas:

KIES Air kui ei viitsi kaablitega jamada.

tagasi üles
Pirnike
HV vaatleja

sõnum 26.11.2011 16:55:34 vasta tsitaadiga

Avastasin täna, et minu Samsungi ekraanil on ülemisele servale kus kellaaega ja aku laetust näitab jäljed sisse põlenud.
Esmalt märkasin e raamatut lugedes. Hiljem märkasin sama sissepõlemis jälge valge taustaga fotot vaadates.
Telefon on 1 aasta ja1 kuu vana.

Kas olete enda telefonil sama märganud?
tagasi üles
Rain01
HV kasutaja
Rain01

sõnum 28.11.2011 01:43:18 vasta tsitaadiga

Kas keegi teab öelda kust oleks võimalik saada balti stock ROM'i? SEB
Üritsin leida aga ja sain miski analoogse 2.2.1 versiooni flashisin peale ja jamasin kuni sain KIES'is updateda aga updates 2.3.5 peale... ehk XEU mitte SEB on praegu. SEB'ga peaks 2.3.3 olema.
Oleks jube tänulik kui keegi ütleks kust SEB versiooni saaks... ükskõik kui vana või uus.

Seda vaja kuna tahaks garantiisse viia aga olen arusaanud, et kui saadakse aru, et romiga tinkerdatud siis garantii enam ei kehti?
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ToTuMaN
HV kasutaja
ToTuMaN

sõnum 28.11.2011 08:55:19 vasta tsitaadiga

Rain01 kirjutas:
Kas keegi teab öelda kust oleks võimalik saada balti stock ROM'i? SEB
Üritsin leida aga ja sain miski analoogse 2.2.1 versiooni flashisin peale ja jamasin kuni sain KIES'is updateda aga updates 2.3.5 peale... ehk XEU mitte SEB on praegu. SEB'ga peaks 2.3.3 olema.
Oleks jube tänulik kui keegi ütleks kust SEB versiooni saaks... ükskõik kui vana või uus.

Seda vaja kuna tahaks garantiisse viia aga olen arusaanud, et kui saadakse aru, et romiga tinkerdatud siis garantii enam ei kehti?

Installi JPU, rooti ära, vaheta kood SEB'ks ja siis lase Kiesi kaudu ametlik JVQ peale - nii lihtne see ongi. Peale JPU installi tee siis factory format ka kogu pillile, siis on tunne vähe kindlam, et ei ole mingeid jääke eelmistest romidest. Pead muidugi ei anna, et kuskile ikka mingit sodi jääb...

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung GT-I9000 Galaxy S mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 104, 105, 106  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.