Imelik on see, et Hot Pursuit 2 oli ilusam ja vähem nõudlikum, kui The Run.
Muidu selline stoorile keskenduv mäng on tegelikult minujaoks isegi atraktiivsem, kui need lõputud Circuit racingud.
Imelik on see, et Hot Pursuit 2 oli ilusam ja vähem nõudlikum, kui The Run.
Muidu selline stoorile keskenduv mäng on tegelikult minujaoks isegi atraktiivsem, kui need lõputud Circuit racingud.
mismõttes vähemnõudlikum?
the run'il on fps cap peal 30fps - seda isegi siis, kui masin suudaks rohkem välja võluda _________________ ☠
Mäng jookseb hästi, graafiliselt väga ilus, v.a. cutscene´id kohati või siis enamus ajast...ja ma arvan, et ma pole ainuke kes igatseb "skip cutscene" võimalust. Ma ütlen ausalt, muretsesin mängu ainult, et näha mida Frostbite 2 engine teiste käes teha suudab, või siis mida teised sellega teha suudavad.
ot:
Jään ootama milline Mirrors Edge 2 Frostbite 2´ga välja näeb
nii, läbi, run time 2 tundi. mõned sõidud oli küll ikka väga mõnusad, halba sõitu ei olnud kordagi. aga elamusest jäi ikkagi midagi natuke puudu, vähe masinaid ja olematu stoori
graafika on küll kena, selle vastu ei saa vaielda. klaviatuuri peal täiesti normaalne sõita, palju parem kui hot pursuit
absoluutne pask. mul lihtsalt ei ole enam aimu kuidas sellise prahiga EA suudab NFS e müüa enam. kõige häirivam on see rõve catch up, kus sa võid vastasest ütleme 5 seki ees olla, vaatad et hakkab vahe vähenema, oled juba top speedi peal, paned nitrot ka, ja see 5 sekundiline vahe nullitakse hetkega ära. igasugune isu kaob ära sellist ülimal tasemel roppust mängida. quicktime eventidel polnud vigagi, kena filmiline element, aga no see kuidas rivaalid sõidavad on ikka paras saast küll. ei tea mis kuradi kontigendile selline asi suunatud on. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
100% nõustun. Kõige muuga võib leppida aga see käib räigelt pinda.
see on see tüüpiline nfs mängudel .. nagu shift kus matsu panid ja siis enam ees olevat kätte ei saand ja raskustase seda ei muutnud
või siis kui olid oma väikselt kaardilt ära kaotanud tagumise venna siis imekombel tuleb ta enne viimast kurvi sulle nii järgi, et on kuulda kuidas selga hingab
lopes39, mul Most Wantedi ajal tegi üks vastane 15 sekundiga pool kaarti vahemaad tasa
Ühest linna otsast teise _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
100% nõustun. Kõige muuga võib leppida aga see käib räigelt pinda.
see on see tüüpiline nfs mängudel .. nagu shift kus matsu panid ja siis enam ees olevat kätte ei saand ja raskustase seda ei muutnud
või siis kui olid oma väikselt kaardilt ära kaotanud tagumise venna siis imekombel tuleb ta enne viimast kurvi sulle nii järgi, et on kuulda kuidas selga hingab
shoftis seda küll ei olnud, ju siis sõitsid sitalt _________________ ☠
Mismoodi klaveri "gaasi" ja "pidurit" nooleklahvide alla saab?
seadete alt
Jah, aga mitte noole klahvideks vaid kõikideks muuks.
ja kuidas mul õnnestus need nooleklahvidele muuta?
Kui kellelgi veel probleeme "nooleklahvide" vahetamisega, piisab sellest, et mängu ajal korraks keyboard`i tagant võtad, siis saab toimima. _________________ Kuused - pulgad
Kohe mängu algul probleemi ees. Kohas, kus autost peab põgenema, viskab mingil hetkel ekraanile nupuvaliku LT+RT (mängin Logitechi puldiga). Kas ma pean neid nuppe all hoidma või kiirelt klikkima (korraga või kordamööda)? Üritasin erinevaid variante, aga midagi ei juhtu. Natuke aega hiljem saan mängu lõpetava teksti: Wasted . Tänud juba ette abi eest.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.