Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Elder Scrolls V: Skyrim märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 92, 93, 94  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ObNixilis
HV kasutaja
ObNixilis

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 18.11.2011 02:14:36 vasta tsitaadiga

See on dwerer/dwemer vms armor. Leiad selle varemetest - samas saad ka ise sepitseda.
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 18.11.2011 02:17:20 vasta tsitaadiga

jeanman kirjutas:
Kust sa sellise armori leidsid, või tuleb see ise sepistada?

Tegu on dwarven armoriga. Ise saab ehitada ja leiab ka dwarfide koobastest. Selle seti sain täies kooseisus ühest kohast, seega ma ei võta ilmselt heavy armor liini endale üldse, nagunii olen ise lighti peal ja vast leiab midagi paremat mängu käigus ka niisama.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Tonsor
Kreisi kasutaja
Tonsor

sõnum 18.11.2011 03:26:33 vasta tsitaadiga

Ilma ajutiste boonusteta armor rating 1314 ja weapon damage 447, main quest? Pole pasunale järgi läinudki. icon_lol.gif
Potion peale ja dmg on 626, rohkem ei viitsinud välja pingutada.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 18.11.2011 04:14:01 vasta tsitaadiga

Sain ka nüüd taas mängima icon_biggrin.gif ulme hea mäng ikka... Sai just kõrval mängitud Uncharted 3 läbi, eks nüüd peab põhjalikult Skyrimi ette võtma.
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 18.11.2011 05:16:24 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
jeanman kirjutas:

Tegu on dwarven armoriga. Ise saab ehitada ja leiab ka dwarfide koobastest. Selle seti sain täies kooseisus ühest kohast, seega ma ei võta ilmselt heavy armor liini endale üldse, nagunii olen ise lighti peal ja vast leiab midagi paremat mängu käigus ka niisama.

Kasutan sama armorit.Mul küll jupi haaval kogutud ja saapad ja käekaitsed puudu aga küll muretseb ka need juurde.Level 18 praegu.

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 18.11.2011 08:25:12 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Scart kirjutas:
jeanman kirjutas:

Kasutan sama armorit.Mul küll jupi haaval kogutud ja saapad ja käekaitsed puudu aga küll muretseb ka need juurde.Level 18 praegu.

Ise läksin light liini pidi ja ei kahetse.
Hetkel Exquisite full Elven seljas. Level 14 olen, seti sain kokku level 9 vist juba icon_smile.gif
Leidsin ühe ägeda elven kilbi ka: +20% blockingule. Kui madin käib on amulet +10% ka peal ja siis saab enamasti hakkama, kui just väga pervo vastu ei tule.

Teen 3-4h und ja jätkan täna, ainuke päev hetkel nädalas vaba.
Olen poolel teel treppidest mäe tippu hallhabemete juurde.

Lihtsalt huvi pärast küsin, kas scriptitud oli, et treppide alguses olin küllaltki ja äkki lendas draakon külale peale icon_biggrin.gif ?
Sain väga lebolt õnneks mättasse lüüa, isegi 20% fire resistance potion aitab kõvasti - saaks kilbile nüüd veel selle -50% lahti ja oleks kõva icon_smile.gif

Esimene draakonifight seal fordi juures oli päris epic - läksin öösel sinna kohale ja vahtisin põhiaeg virmalisi, mida esimene kord nägin alles icon_smile.gif
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 18.11.2011 08:43:50 vasta tsitaadiga

Ertai kirjutas:
Lihtsalt huvi pärast küsin, kas scriptitud oli, et treppide alguses olin küllaltki ja äkki lendas draakon külale peale icon_biggrin.gif ?

Ei.Dünaamiline icon_wink.gif

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 18.11.2011 09:42:22 vasta tsitaadiga

Normal, mõnus 5h panin jutti vist praegu.. sain selle 9000 trepiga mäe otsa ronitud. Story vist alles algamas vaikselt, missioone on küll ajuvabalt palju icon_razz.gif kuid peaks vist hakkama koopaid avastama, ehk leiab mingit epic kraami?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 18.11.2011 09:47:31 vasta tsitaadiga

Sain eile selle maagide gildi lõpuquestiga ühele poole.Lõpuboss Morokai oli mingi ülitugev icon_eek.gif .Ma ei viitsinud jamada ja panin konsooli killall icon_lol.gif
tagasi üles
Hazar
Kreisi kasutaja
Hazar

sõnum 18.11.2011 10:12:48 vasta tsitaadiga

selline mulje jääb, et smithing ja enchanting on väga overpowered. Ise tegin selle questi lõpuni kuskil lvl 15 juures täis legendary daedric varustusega ja pidin täpselt 1 paugu kirja panema et morokai ära kõngeks icon_neutral.gif kuskil lvl 40 juures oli kõvematele draugaritele juba 4-5 lööki vaja teha aga siis sain just enchanti 100 ja enchantisin omale magic immune + 180% weapon damage (kuigi see korrutab miskit muud moodi sest nüüd on jälle kõik 1 löök surnud). Kui nüüd edasi lvldades jälle keegi vastu hakkab siis teen alchemy ka ära sest mul tunne, et sealt saab veel ajuvabamaks minna (nt enchantid omale alchemy sõrmuse, teed enchanting potioni, nüüd enchantid veel vingema sõrmuse millega saab veel vingema potioni kokku keerata jne jne)
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 18.11.2011 10:13:34 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Taaskord pikk päev seiklemist seljataga ja level juba 29. Päeva võtaks kokku selle pildiga siin: http://tymikas.sinine.eu/F3/TESV%202011-11-18%2000-33-17-22.bmp icon_cool.gif

markarth icon_smile.gif
seal muuseumis kõik karbid lahti muukides sain ma mingi 10 levelit lockpick skilli juurde.

scart, 6mb .bmp? really?

tagasi üles
Eliit
HV vaatleja

sõnum 18.11.2011 10:24:57 vasta tsitaadiga

Draakonid kardavad mind millegi pärast.
Nimelt umbes 50 mängutundi selja taga ja ainus random dragon encounter oli päris alguses, ühes väikses külas.
Pole 30-40 tundi ühtegi draakonit lendamas näinud, pean neile ise mägedesse järgi minema.
Kas selline asi siis normaalne? Oma 10 shouti praegu lockitud sest pole piisavalt dragon soule icon_razz.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 18.11.2011 10:27:42 vasta tsitaadiga

Hazar kirjutas:
selline mulje jääb, et smithing ja enchanting on väga overpowered. Ise tegin selle questi lõpuni kuskil lvl 15 juures täis legendary daedric varustusega ja pidin täpselt 1 paugu kirja panema et morokai ära kõngeks icon_neutral.gif kuskil lvl 40 juures oli kõvematele draugaritele juba 4-5 lööki vaja teha aga siis sain just enchanti 100 ja enchantisin omale magic immune + 180% weapon damage (kuigi see korrutab miskit muud moodi sest nüüd on jälle kõik 1 löök surnud). Kui nüüd edasi lvldades jälle keegi vastu hakkab siis teen alchemy ka ära sest mul tunne, et sealt saab veel ajuvabamaks minna (nt enchantid omale alchemy sõrmuse, teed enchanting potioni, nüüd enchantid veel vingema sõrmuse millega saab veel vingema potioni kokku keerata jne jne)

Hull värk siis.Ma panin Dwarwen warhammergiga (praegu 46 damage) täispaugu ja Morokai eluriba vaevu vähenes.Vaatasin, et ma ei hakka hullu panema ja lõpetan ära.Enne olin ausal teel maha võtnud Whispmotheri ja Draugar Deathlordi ja kumbki neist võitlustest oli juba 10 min pikk.Ju ma teen midagi valesti siis.

Eliit kirjutas:
Draakonid kardavad mind millegi pärast.
Nimelt umbes 50 mängutundi selja taga ja ainus random dragon encounter oli päris alguses, ühes väikses külas.
Pole 30-40 tundi ühtegi draakonit lendamas näinud, pean neile ise mägedesse järgi minema.
Kas selline asi siis normaalne? Oma 10 shouti praegu lockitud sest pole piisavalt dragon soule icon_razz.gif

Lol mul vastupidi.Mul 4 "hinge" kotis aga pole viitsinud uusi sõnu otsida seintelt.Tavaliselt on need ka kuskil kõrgel mägedes kuhu raske ligi pääseda.

tagasi üles
Voyage
HV Guru

sõnum 18.11.2011 10:29:44 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Hazar kirjutas:

Hull värk siis.Ma panin Dwarwen warhammergiga (praegu 46 damage) täispaugu ja Morokai eluriba vaevu vähenes.Vaatasin, et ma ei hakka hullu panema ja lõpetan ära.Enne olin ausal teel maha võtnud Whispmotheri ja Draugar Deathlordi ja kumbki neist võitlustest oli juba 10 min pikk.Ju ma teen midagi valesti siis.

mina saan maagidelt üldse täiega lutti kui just ligidale ei satu. (põhiliselt siis kilp+1h). Selle q ei jõudnud deathlordile lähedalegi kui juba kõngesin.
Kuidas/kust ma saan magic resistance? On mingi poiton, aga see on spetsiifiline ja suht lahja (nt fire 20%)
Kommentaarid: 825 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 654
tagasi üles
Asdaf
HV kasutaja

sõnum 18.11.2011 10:37:39 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Sain eile selle maagide gildi lõpuquestiga ühele poole.Lõpuboss Morokai oli mingi ülitugev icon_eek.gif .Ma ei viitsinud jamada ja panin konsooli killall icon_lol.gif

Ma kasutasin tema tapmisel esimest korda kogu Skyrimi ja Oblivioni mängimise jooksul oma bretoni raciali skilli - Dragonskin icon_biggrin.gif Samas avastasin oma inventorys mingid magic resisti jne potionid ka, jõin ära ja siis läks killimine lihtsamalt. Mängin spellblade/battlemage taolise tüübiga ja Morokai krt võttis mitu korda mu conjuretud Fire Attornachid üle enne kui aru sain.

Samas see gildi questide lõpp oli küll pettumus, mõtlesin et läheb ikka jupp aega veel edasi.

Btw keegi oskab öelda kus see restorationit õpetav tädi seal maagide kolledžis on?

jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 18.11.2011 11:15:32 vasta tsitaadiga

Kuidas te seda koti kaalu modite?
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 18.11.2011 11:16:55 vasta tsitaadiga

http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Console_Commands_(Skyrim)
tsitaat:
player.modav <attribute> <amount> - Attributes such as health, stamina, magicka, meleedamage, and carryweight can be given buffs or debuffs as well. Unlike player.setav, player.modav changes to secondary attributes (such as carryweight) will stick around after loading saves.

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
miksmitte
HV vaatleja
miksmitte

sõnum 18.11.2011 11:32:36 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Ma nottisin ukse vahelt vibuga ligi pool tundi, tuli välja, et kõikvõimsale Morokeile osutus ukse avamine liialt keerukaks. Ilmselt mingi bug.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 18.11.2011 11:55:39 vasta tsitaadiga

Kui ma seda Maagide asja tegema hakkasin, siis ma olin juba lvl 40 icon_lol.gif
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 18.11.2011 12:29:28 vasta tsitaadiga

Voyage, Magic resistance pott on olemas.
morfea
HV kasutaja
morfea

sõnum 18.11.2011 13:20:48 vasta tsitaadiga

Ascendant Necromancer - kas see vana on mingi isa ?

Random necrod kukuvad jalalt ja siis tuleb selline vana ja burstib sodiks...
pool tundi jebimist... frost resi pot, paralyze pot ja veel mingid potionid....alles siis sain dagger-thiefiga maha.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 18.11.2011 13:31:10 vasta tsitaadiga

Kõige lihtsam ükskõik millise kõva vastase vastu on sanguine staffi(või oma skilliga) mingi kõvem tüüp välja võluda, ning samal ajal kui nad üksteist peksavad lihtsalt tagant virutada. Kaotad täpselt 0 elu, kui sitasti ei lähe.
tagasi üles
Hazar
Kreisi kasutaja
Hazar

sõnum 18.11.2011 13:43:07 vasta tsitaadiga

Voyage kirjutas:

Kuidas/kust ma saan magic resistance? On mingi poiton, aga see on spetsiifiline ja suht lahja

resiste on minu teada 4 tükki - fire, shock, cold ja magic. viimane siis resistib kõike aga tuleb vähemas koguses
ma enchantisin omal sõrmuse, amuleti ja kilbi magic resistiga, enchantment elixiri ja 100 enchant skilliga saad 25% tükk. Magic resisti enchanti võtme sain kui lammutasin ära ühe kilbi mille ma kuskilt solitude blue palace questist sain
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 18.11.2011 14:41:32 vasta tsitaadiga

Pole varem selle seeria mängu mänginud seega küsin, mis klassi algul valida? Tahaks vahelduseks rohkem maagjaga tegeleda. Dark elfi valisin a ei tea kas ka õige valik. Vähemalt alguses mingit maagjat küll pole, kirvega jooksen ringi icon_cool.gif
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 18.11.2011 14:42:54 vasta tsitaadiga

Rassi valik peaks minu teada ainult andma sulle veidi erineva arengutasemega skillseti alguses ja võibolla mõned passiivsed võimed. Maagiks või kirvemeheks võid suvalise rassiga hakata.
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 18.11.2011 14:52:35 vasta tsitaadiga

Skrimmis ka dark brotherhoodi moodi asjandus on ?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 18.11.2011 14:53:59 vasta tsitaadiga

-Kaivo- kirjutas:

On küll thumbs_up.gif

Jätan selle magustoiduks kui ma kõrgema leveliga olen icon_cool.gif

tagasi üles
denis28
Aeg Maha 2n
denis28

sõnum 18.11.2011 14:56:17 vasta tsitaadiga

keegi midagi järgmisest patchist ei tea ?
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Vylx
HV kasutaja
Vylx

sõnum 18.11.2011 14:57:30 vasta tsitaadiga

lauri23 kirjutas:
Pole varem selle seeria mängu mänginud seega küsin, mis klassi algul valida? Tahaks vahelduseks rohkem maagjaga tegeleda. Dark elfi valisin a ei tea kas ka õige valik. Vähemalt alguses mingit maagjat küll pole, kirvega jooksen ringi icon_cool.gif

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Races
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 18.11.2011 15:32:10 vasta tsitaadiga

Vylx kirjutas:
lauri23 kirjutas:

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Races

Siin mängus üldjuhul suva, kellega alustad.
Ühel +50 mana alguses, teisel jälle resistance to magic jne.
Nord võib ka maag olla, no problemos Skyrimis icon_smile.gif

Endale meeldib, et skillsüsteem on tõesti kergemaks tehtud. Saab rohkem mängu nautida,kui mõelda skillide jaotamisele ja karta, et joostes/hüpates mingi acrobatics ja athletics arenevad ja võivad midagi tuksi keerata.
Selles suhtes mõnusam tõesti.
tagasi üles
flameas
HV veteran
flameas

sõnum 18.11.2011 15:32:27 vasta tsitaadiga

Mäng on ikka brilliant. Level kümme hetkel. Alustamiseks tõmbasin save, mis algas kohe algusest aga keegi oli lihtsalt karakteri juba valmis vorpind - kena piff icon_cool.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 18.11.2011 15:34:25 vasta tsitaadiga

Keegi teab öelda, kas perke resettida ka saab kuidagi/kunagi?
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 18.11.2011 15:35:57 vasta tsitaadiga

Kõik, kel tundub, et mäng liiga lihtne on enchant ja smithiga jne => pange raskusastet juurde icon_smile.gif
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 18.11.2011 15:36:21 vasta tsitaadiga

Redikate kirjutas:
Keegi teab öelda, kas perke resettida ka saab kuidagi/kunagi?
Teoorias konsoolikäskudega peaks saama. Iseasi kas see miskit muud nässu võib keerata või mitte.
tagasi üles
Tonsor
Kreisi kasutaja
Tonsor

sõnum 18.11.2011 15:39:33 vasta tsitaadiga

Ma kasutasin seda modi, natuke tüütu on, aga saab hakkama.
Ja kui keegi soovib Markathis maja osta, ostke kohe esimesel võimalusel, hiljem buggib ära ja ei ole võimalik osta.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
tiivik
HV kasutaja
tiivik

sõnum 18.11.2011 17:05:38 vasta tsitaadiga

Probably loll küsimus aga kuidas see skillide asi käib? Ma mõtlen et nt mis vahe on sellel kui ma archery lvl 17 pealt increasin 18 peale? Mida see juurde annab? Saan aru et skilltrees saab perke panna vastavalt levelile et ntks oli vaja archery lvl40 et ühele perkile punne panna. Samas kui on nt lockpick lvl 100 ja mitte ühtegi perki pole lockpicki lisanud, mis vahe on siis lockpick lvl 15-ga nt?
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 18.11.2011 17:13:45 vasta tsitaadiga

Destruction spellidel 30lt 70le dmg küll ei tõusnud samal skillil.
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 18.11.2011 17:14:23 vasta tsitaadiga

Krt mida ma arendama peaks, et ma saaks hulga rohkem asju kanda koopast välja icon_lol.gif Praegu võtan looti nii täis, et koopast välja roomamine võtab ajuvabalt kaua aega.
tagasi üles
Voyage
HV Guru

sõnum 18.11.2011 17:24:27 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
Krt mida ma arendama peaks, et ma saaks hulga rohkem asju kanda koopast välja icon_lol.gif Praegu võtan looti nii täis, et koopast välja roomamine võtab ajuvabalt kaua aega.

pickpocketit - seal ekstra perk et saad kotile ruumi juurde
Kommentaarid: 825 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 654
tagasi üles
Sowney
HV kasutaja
Sowney

sõnum 18.11.2011 17:27:11 vasta tsitaadiga

Otsi see The Steed asi ülesse.Ma saan kanda mingi 405 nüüd vist.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 18.11.2011 17:29:48 vasta tsitaadiga

Voyage, lol, thx! inks88, The Steed? Ma saan hetkel 315 aga vaja oleks 1000 icon_lol.gif
tagasi üles
Sowney
HV kasutaja
Sowney

sõnum 18.11.2011 17:31:22 vasta tsitaadiga

http://elderscrolls.wikia.com/wiki/The_Steed_Stone
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 18.11.2011 17:34:37 vasta tsitaadiga

Draakoni laipa veate järel, et 1000 oleks vaja ?icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Oldermann
HV kasutaja

sõnum 18.11.2011 17:34:51 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
-Kaivo- kirjutas:

On küll thumbs_up.gif

kuidas nende grupeeringutega on, kas nendega annab mites korraga olla või on nad üksteise vastandid, et kas näiteks Dark Brotherhoodi ja The Companionsidega korraga saab mestis olla?
wikist ei leia selle kohast infot.

prtv
HV Guru

sõnum 18.11.2011 17:35:40 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias, sa ei pea kõiki potte ja panne kaasa vedama, traderitel nagunii raha ei jätku, et kõik ära sult osta.
Sowney
HV kasutaja
Sowney

sõnum 18.11.2011 17:36:06 vasta tsitaadiga

Kasutage mingit kohta kus oma asju hoida mitte ärge hoidke KÕIKE endaga kaasas.
tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 18.11.2011 17:39:55 vasta tsitaadiga

Kodutud..

Ostke maja. Ja capacity problem is solved!
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 18.11.2011 17:45:14 vasta tsitaadiga

Voyage kirjutas:
PlatoonSgtElias kirjutas:

pickpocketit - seal ekstra perk et saad kotile ruumi juurde

Staminat kah iga uue leveliga kergitada aga see tõuseb vaevaliselt.Minul nt 10 kaupa.Praegu 340 ja see on üsna ok mulle.Mõned potionid kah kaasas mis ajutiselt 380 peale lükkavad thumbs_up.gif
Oldermann kirjutas:
tomorrow kirjutas:
-Kaivo- kirjutas:

On küll thumbs_up.gif

kuidas nende grupeeringutega on, kas nendega annab mites korraga olla või on nad üksteise vastandid, et kas näiteks Dark Brotherhoodi ja The Companionsidega korraga saab mestis olla?
wikist ei leia selle kohast infot.

Vähemalt Mages Guild ei häirinud ühtegi teist questi ja ma arvan, et ei tohiks miski ka Dark Brotherhoodi häirida.Üldiselt ongi nii, et tee mingit questi ja poole pealt võid suvalt hakata teist tegema ja pärast alustatu lõpule viia.

Küsimus lockpicki kohta: kas Skyrimis pole mingit sellist asja nagu Skeleton key oli Oblivionis?
Ehk siis murdumatu lockpick.

Ma tean, et on vastav perk aga kas äkki kuskil on ka mingi quest mille eest sellise vidina saaks?

tagasi üles
FR3AK
HV kasutaja
FR3AK

sõnum 18.11.2011 17:45:19 vasta tsitaadiga

Ei ole küll kodu veel ostnud, aga osad asjad(dragon bones/scales jms raskekaalulised asjad) sai thieves guildi mingisse kappi pandud, siiamaani alles icon_rolleyes.gif
Aga nodi mida kaasas kanda on ikka metsikult palju(nagu see brooms dungeon koomiks oli), kunagi ei tea kuna seda x potionit/rüüd/relva vaja võib minna. Ja ära panemine ka võimalus väga ei ole, a'la jõuad mingi dungeoni bossini, avastad et mingit asja läheks vaja, mis on majas, siis ega ei hakka tervet teed rändama selle 1 asja jaoks ju.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
sten260
HV kasutaja

sõnum 18.11.2011 17:45:34 vasta tsitaadiga

Ma tavaliselt aint vaatan kas relv või armor on parem ,kui on võtan ära. Ja kulda, lockpicke ning potioneid ka. Muu jätan kõik maha icon_razz1.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Elder Scrolls V: Skyrim mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 92, 93, 94  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.