1. Genobe ehitised eemaldatud.
2. Dravestus hoone tuntud kui "paneelikad" spawni juures lähevad liigutamisele.
3. MagicHV hoone tuntud kui "lendav asi" läheb liigutamisele.
Kui sa seda liigutad, siis liiguta ikka 0 kuni taevas.... et see veealune osa ka kaasa tuleks.
2 variant, et ehitan selle suureks liivakivi püramiidiks ümber, mis vee tasapinnaga seotud.
Asukoht mul hea, aga nohh kui Terve täiega saad kaarti paremasse ülemisse nurka liigutada, siis olen ka rahul - seal pole ka kedagi ees.
Nüüd trügivadki kõik sinna külje alla...
Aga kui ei saa kõike liigutada või pole see ilus, siis pigem teen enda asukoha nõuetele vastavaks.
Eks anna teada, kui asi väga jaburaks läheb, siis anna mulle lihtsalt mapi salvestus ja mängin single player edasi.
Server on alles algusjärgus, niiet uuendusi kaasa arvatud ka koduleht alles tuleb.
Peaks olema NoLagg server.
Serveril peal palju kasulikke pluginaid nt Permissions ja kaitse griefimise vastu.
Veel 24/7 server pole.
You can connect with cracked and original minecraft! (We do not promote cracked games, if you love the game and gamemaker, support it by buying the game!)
Website
Slots: 48
Host: AvanteHost
Uptime: 24/7
IP: 94.23.249.68:2500
Rules:
Read about them in the server
PS!
If you donate, you get extra perks!
$5 - You get to use TNT!
$10 - You get to have TWO /home -s! and use TNT!
$15 - You get to choose your own prefix ingame and title in forum, you get to have TWO /home -s and you get to use TNT!
Once you've donated, contact us via PM or email!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.