"Major" Assassin's Creed title confirmed for 2012 EuroGamer
tsitaat:
There will be a "major" new entry in the Assassin's Creed franchise in 2012, Ubisoft has confirmed.
CEO Yves Guillemot made the announcement during an investor call earlier today, but didn't offer any more precise details as to what to expect.
"There will be another great, full-fledged Assassin's Creed title next year," he said. "It will be another major release and we will be communicating more about it in the coming months."
Võimalik et Assassins Creed III, millega lõppeb kogu Desmond'i ja maailmalõpu teema!
AC on minu lemmik seeria ja pole pidanud üheski mängus seni pettuma, aga krt kas natuke liiga kiiresti ei vorbita neid juba.
ahh, lõpetagu see nämmutamine ära ükskord. Kaua võib vana rasva peal liugu lasta?
Sõber rääkis, ei tea allikast ja tõepärasusest midagi, kuid neil (devvid) pidavat olema 20-30 mängu jagu head story kraami, mida rääkida, et revelationsiga võtavad selle kõik kokku?
Ja ju siis 2012 on teise nurga alt olemasolevad head ideed...
Nõustun eelkõnelejatega, et tegemist on ühe väga hea mängusarjaga. _________________ Winter is coming...
Krt , kui kahju , et nad pc release date muutsid.
Ei suuda ära oodata seda mängu
Tõmbasin AC 1 ja läheb mängimiseks
See esimene osa küll väga midagi väärt polnud ,graafiliselt ilus küll aga midagi huvitavat seal mängus küll eriti teha polnud..... Ennem võta kasvõi AssasinsCreed II või siis Brotherhood
ehk siis 2. detsember tuleb pc peal välja ja drm süteemi pole e. siis installimisel korra peab online olema ja peale seda on kõik.
On see esimene kord kui AC tuleb ka xkasti peale ? loodan et PC peale tulles ei ole nuppu ikoonidel xkasti nupud ja ei pea mingeid lolle faile lisama et saaks rumblepad 2-ga mängida nii et ei ole kõik tagurpidi nagu tüüpiline on igalmängul ... kui mängudele puldi võimalus panna siis võiks tuua välja kaks tüüpi xkast ja ps3 analoog mitte ainult xkasti oma (tendy pult oli ka mugavam kui xkasti oma)
väga kaua ei läinud minu mäletamist mööda kui konsoolidele tuli sügisel siis PC-le tuli juba kevadel välja.....Tavaliselt on ikka jah nii olnud kogu AC seerial et konsoolidel ennem ja pool aasta hiljem ehk siis kevadel PC vendadele ka
Ise olen koguaeg AC seeriat xbox puldiga mänginud ja väga hea on ikka.see mäng ongi just puldiga mängimiseks mõeldud. ma ei kujutaks ette kuidas seda peaks suutma mängida klaviatuuriga.... Üldse hea pult on see xkasti oma ja selle AC pärast ma selle puldi vist kunagi üldse ostsin
On see esimene kord kui AC tuleb ka xkasti peale ?
Sinu harimiseks, AC on alati konsoolidel esimesena olnud. Ma ei mäletagi kaua läks esimese osaga, ennem kui see lõpuks ka PCle tehti.
ma tean seda ise ka ma lihtsalt mõtlen et kas see on esimene kord kui AC Xkasti peale tuleb ?
minuarust eelmised versioonid olid ainult playstationi peale ja siis pool aastat hiljem arvuti peale
xxlmaster, oled sa üldse kindel et sa ise ka aru said mida sa tsiteerisid ?
Gap, ma ei mäleta mis mäng see oli aga ma ostsin ka mingi mängu jaoks sptsiaalselt endale logitech cordless rumblepad 2 ... ja ma pole mängind ühtegi ac-d ilma puldita ja ei kujuta seda üldiselt ette ka.
Üldiselt ostsingi puldi endale sellepärast et saaks mängida selliseid mänge nagu on AC kus vaja tõsiselt klõbistada et ei lõhuks hiirt ja klaverit selle klõbistamis mängudega
viimati muutis lopes39 11.11.2011 13:18:53, muudetud 1 kord
no seda ma tean jah et need olid ennem pleikari peal ma lihtsalt ei teadnud et xbox-i peal oli ... esimene osa minuarust välja laske ajal küll xboxi peale ei tulnud ja oli ainult playstation 3 jaoks tehtud mäng, kuid hiljem tuli arvuti peale ja kui aus olla siis 90% mängudest lastakse ennem konsoolidel välja ja hiljem arvuti peal ... Arvuti on ajale jalgu jäänud ja mänge ei taheta sellele enam teha kuna on palju piraatlust (kui aus olla siis konsoolidele on samamoodi piraatlust kuid sellest ei räägita nagu eriti)
kõik on tore jne kuid ma ei saa aru miks te pidite sellest rääkima hakkama et seda mängu alati konsoolil ennem saadud
ma ainult küsisin et millal seda mängu xkastile hakati tegema
. esimene osa minuarust välja laske ajal küll xboxi peale ei tulnud ja oli ainult playstation 3 jaoks tehtud mäng ...
kõik on tore jne kuid ma ei saa aru miks te pidite sellest rääkima hakkama et seda mängu alati konsoolil ennem saadud
ma ainult küsisin et millal seda mängu xkastile Hakati tegema
ohh issand jumal nüüd tõesti küll Ise hakkasid ajama et xkastile ei tulnud seda mängu ja väitsid et PS3-le tuli ainult ? Seda ma sulle küll ei oska öelda mis kuupäevast seda mängu täpsemalt hakati tegema xkastile
näe ehk siit saad midagi teada [url]http://en.wikipedia.org/wiki/Assassin's_Creed#Assassin.27s_Creed[url]
Seda PC vs konsooli mine aja vastavas teemas siis näed mis nalja hakkab saama
te saate asjadest nii valesti aru et jube ... pole mingit kuradima probleemi konsooli ja pc vahelisest teemas , saage sellest kord juba aru !!!
asi lihtsalt oli selles et minuarust oli ac-ga sama lugu nagu on GT ja forza-ga muud midagi .. ma lihtsalt ei teadnud et xbox-i peal ka assassins creed oli varem kui see neljas osa
Edit:
pole küll mängust, aga tundub et asi nii popp et ainult filmist ei piisa millel on ubil täiuslik kontroll ja tuleb veel animatsioon sari ka
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.