paljud tahaks temaga kohtuda _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
ja mina ei saa aru miks rahusoondise fännid kaotada ei oska
see et see rahuskoonis on ei tähenda, et nad mulle meeldima peaks. mulle ei meeldi eesti poliitikud ka
See, et praegu nii paljud frustratsiooni välja elavad ning kahjuks tihti ka üle pingutavad, on üsna inimlik. Lisaks pole mõtet nii absoluutselt üldistada.
Sulle ei meeldi meie praegune rahvuskoondis või on vastumeelsus põhimõtteline?
nimeta maailmas üks riik, kelle jalgpallikoondise fännid oleks teisiti sellise mängu ja lõpptulemuse peale reageerinud. _________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk
Korra käis ka jutt et, iirlastele antakse mingi imepääse EM-ile aga jutuks see jäigi. Iirlased ilmselge ülekohtuga jäeti EM-i uksetaha!
Kui nüüd natuke hallollust liigutada siis ma ei imesta miks iirlased reedel edasipääsu kindlustasid!
Minu arvates, reedese mängu otsustasid Platini vs. Trappatoni vs. Kassai.
Ja mitte ainult mina ei arva nii, töökaaslased/tuttavad on suht samal arvamusel... kellele olen asja lahti seletanud.
Ärgem ka unustagem et, edasipääsuga kaasneb 10 milj. €.
ceemic, Ausalt öeldas, ega see enam midagi ei muuda. Usku imesse minul küll ei ole.
Iirlastele anti see pääse kätte millest nad ~4 aastat tagasi ilma jäid.
tsitaat:
Tuesday, 15/11/2011, 20:45
Ireland vs Estonia
Referee Björn Kuipers (NED)
Assistant Referee 1 Erwin E.J. Zeinstra (NED)
Assistant Referee 2 Berry Simons (NED)
4th Official Bas Nijhuis (NED)
Blog-Referee-Observer Chefren (ITA)
Tulemus tulemuseks see, mis oli siin, aga vähemalt tuleks häält teha ametlikul pinnal, mitte kiita takka, et hea vile oli (nagu seda Pohlak tegi). Aga eks iirlasi tuli aidata jah selle Henry käe pärast. Mäng Armeeniaga oli ju ka päris huvitav käega mängu osas, kus ründaja ise palli käega maha võttis, kuid tulemusena sai hoopis väravavaht punase.
Kuipersi kohta liiguvad ka tegelikult päris huvitavad jutud tema stiili ja karjääri kohta, aga see selleks. Praegusel juhul võime kõik asjad taandada 23 peale.
Aga nüüd lõppenud mängu kohta ka mõni sõna. Ma nägin esimest korda Ahjupera mängimas. Varem on ta küll platsil olnud, aga mängimas ma pole teda teps mitte näinud. Seekord tõesti jäi silma ning positiivses võtmes. Jama on muidugi see, et ta pole piisavalt tehniline ja kiire ise rünnakut üksinda jätkama ja peab söötma pika kõrgelt tulnud palli tagasi, kuid pahatihti pole kellelegi tagasi jätkata. Koondis mängis mängu poole pealt täitsa OK'lt üldiselt. Ainuke viga, mida keegi siin varem ka märkis, oli see, et ei mindud kindlustama tagalat vähemusse jäädes, et oleks võõrsil lihtsam. Oleks tegu ainult ühe mänguga, siis poleks vahet, kas kaotada 1:0 või 10:0, rünnak oleks olnud ainuõige valik.
Korra käis ka jutt et, iirlastele antakse mingi imepääse EM-ile aga jutuks see jäigi. Iirlased ilmselge ülekohtuga jäeti EM-i uksetaha!
Kui nüüd natuke hallollust liigutada siis ma ei imesta miks iirlased reedel edasipääsu kindlustasid!
Minu arvates, reedese mängu otsustasid Platini vs. Trappatoni vs. Kassai.
Ja mitte ainult mina ei arva nii, töökaaslased/tuttavad on suht samal arvamusel... kellele olen asja lahti seletanud.
Ärgem ka unustagem et, edasipääsuga kaasneb 10 milj. €.
oma vandenõuteooriat kokku pannes võiksid ka endale selgeks teha mis vahe on MM-il ja EM-il, UEFA-l ja FIFA-l. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Dijital, Ahjupera on selgelt parim target-man Eesti koondises. Vosko on küll suur oskab trügida, aga Ahjuperal on lisaks väga hea esimene puude, oskab palli üleval hoida ja näeb, mis tema ümber toimub, et kohe pall edasi sööta.
Kuipers on viimases kuues mängus jagand 29 kollast ja 5 punast... Ohjah. Vaadates Kassai eelmisi vilastud mänge on asi tegelt vist veidi nukram, seega pole hullu. Kus leitakse alles kohtunikud
Kuipers on viimases kuues mängus jagand 29 kollast ja 5 punast... Ohjah. Vaadates Kassai eelmisi vilastud mänge on asi tegelt vist veidi nukram, seega pole hullu. Kus leitakse alles kohtunikud
kas need kollased ja punased kantakse järgmisse valiktsyklisse edasi, mm, em?
jõi kusagilt meelde, et rooney sai punase ja peab em finaalturniiril esimesed mängud vahele jätma vms _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Jaab ainult yle loota, et homme juhtub ime. Iirlastele samas ka sama kaldus vilet ei sooviks nagu Eesti reedel sai. Fair play siiski.
Koik pole veel labi, paks naine pole veel laulnud.
Pakun, et Rüütli alustab sellise taktikaga - põhineb Rüütli väljaütlemistel + pisut omaloomingut.
-------------Londak-------------
Teniste-Rähn-Klavan-Kruglov
Purje-Vunk-Vassiljev-Lindpere
-----Saag-Voskoboinikov----- _________________
Siin peaks juba selgelt politsei sekkuma.
praegu on Eesti edasipääsu korral võimalus saada 250:1 tagasi
1€ kahju küll ei oleks _________________ This message was sent from space using stargate
Triobetis muidugi madalam koef alati igale mängule kus eesti sees, kuna paadunud fännid laovad anyway,saab odavamalt müüa koefe,
bet365 müüb odavamalt Iirit kuna sealt ikka rohkem panustajaid Iirimaalt kes laovad ikka rohkem, neil suht pohh pakkuda kõrgem koef Eestile kuna profit margin anyway annab balanced mängu
Vaatan, et optimistid kõik koos
eelmine kord tegin realistliku ennustuse, 0:3 oli vist, aga tuli nats kehvem etendus.
Eks viskan ka kellegi peale õhtul _________________ This message was sent from space using stargate
tao kuuglisse soccer fixed matches vms, kuigi vavelat ükski klubi vabatahtlikult kukub kaamera ees lobisema sellest,
fixe ju igas spordis , käsipallis, saalihoki jne,
mida rohkem madala palgaga sportlasi on klubis, seda suurem on võimalus et fix välja noppida,
miks teenida mingi hädine 2k eur kuus kui pakutakse 5k eur mängu eest ja öeldakse et täna on punase kaardi päev
Mis sa arvad kuidas selline bande nooro vene tibisi juba igast volikogudes istub kus Savisaarel käpp sees,
muidugi need laulsid valgesse mikrofoni kust peale paari minutit valged noodid välja hüppasid
aasias paarkümmend miljonit eurot laotakse mängule,
mängijate agent saab ka paar 2k eur et mängijatega kokkuleppe teeks, sest tavaliselt ainult vaja kaitsemängijaid ja kohtunikku,
kergem on värav sisse lasta kui ise lüüa,
parimad koefid ongi total goals , correct score ja will there be a red card, ka under/over yellow cards in game,
madala koefi peale need vennad ei lao, ei tasu ära
kui nt bet365 töötasin, siis neil nt eesti jalka mängudes polnud TV ülekannetki,
ainult lao skript käima, ja passi SMS markereid, mingid vene jorsid kellele maksti 50 eur per game et saadaks sõnumeid kui kollane kaart, värav jms,
istusid staadionil jms, kõik kinni makstud
5:1 meid ju edasi ei vii kahjuks, muidu võiks suga kihla vedada _________________ This message was sent from space using stargate
http://podcast.kuku.ee/2011/11/15/mehed-ei-nuta-2011-11-15/ päris hellalt vennad rebivad texti _________________ Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception".
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.