Keegi mingeid ala lennukooli servereid teab ka? (kopterite eelkõige, lennuk on lihtsam).
Eile ühte nägin, a see oli passi all ja tüübid sees ütlesid, et harjutavad kopteritega nottimist, ei lubanud sisse... _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Uute drivudega on tihtipeale mingid ielikud arted mängus ning räiged dropid + jookseb smamoodi kokku mängu keskel mis mõnel teiselghi siin(d3d error vms). Varem seda polnud, vanadele drivudele tagasi.
viimati muutis Killerwave 13.11.2011 12:46:54, muudetud 1 kord
m240b ja see 3.4 kordne. bipodile pannes tapan snaipreid
IR oli alguses ka UMP il ja paaril muul lemmik, aga suht mõttetu on ikkagi asi.
See 3,4x sihik M240B, minu arvates on sellega võimatu lasta, see sihik ise on juba väga imelik... Läheb lappama koguaeg mul, praegu lasen üldse ilma, ootan kuni HOLO saan.
Mul selline mure BF3-ga, et kui ma käivitan, siis umbes 4 korda hakkab ekraan vilkuma mustaks ja siis veidike heledamaks (halli-musta vahepealne) ning siiis ei löö enam midagi ette (kõik must). Kui vajutan seejärel windows nuppu, siis mäng läheb windows modi aknasse, kus näeb kõike, kuid kui hiirega selle mängu akna peal klikkida kuskil, siis lööb jälle mängu fullscreeni, kus kõik must (ka hääli ei kuule). Windows menu aknas saab ainult klaviatuuriga menüüs ringi kolada. Aga kui mängima minna (campaign), siis saab seal ka hiirt kasutada, kuid ikka ei lähe korralikult fullscreeni.
Keegi oskab lahendust pakkuda? Ei saa seetõttu ka sätteid jms muuta. Samuti kuna fullscreeni korralikult ei lähe, ei näe ka mängus mõndi tekste.
Täielikud debiilikud mängivad ikka pubis. Täiesti ilusti on näha, et tulistan, aga nemad pargivad oma pepu mulle ette. Hardcore serverites suht võimatu nii mängida, 5 TK'd ja kicked. _________________
kellelgi veel jama et Battlelogis ei uuenda pooli asju, ala punktid tulevad aga mänge ei näita mis mängitud(W/L ratio) ja upgrade ka ei näita. 2 päeva pole juba uuendanud.
Vanemate drivudega hetkel kõik jälle korras, pole droppe, artesid ega crashe.
Läksin vaatama sinna 1000ticket knife only severisse aga seal käis rohkem rpg only kui knifee
Samas seal 8vs8 andis neid ticketeid ikka kulutada. ise sain lõpuks 76 killi (sest ma olin sniper), esimestel üle 100.
Imelik veel, et SKS battlelog näitab, et ma peaks alles unlockima (30000/71000) aga mängus saab valida ja service stargi juba tehtud.
warfare pack andis ju ainult supressori sellele, mitte relva ennast.
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Edit:
Ma mõnda sega mäelnud kuidas ja milliseid sihikuid kasutada põmst snaipimiseks ja muidu laskmiseks kauge maa taha(üle 200m).
Näiteks PSO-1 tunduks nagu ideaalne selle jaoks kuna sellel on kauguse määramise jooned olemas aga kuna mängus ei saa sihikule endale kauguse väärtusi peale keerata siis tuleb nö tunnetusega tõsta kõrgemale sihikut
paljudel scopidel on mõnel lihtsalt ebamäärased jooned mis peaks siis vastava kauguse peale sihtimise kõrgust näitama. Mitte aga kauguse määramist ennast.
üks paremaid sihikuid tundub olevat usa 8x scopel
krt küll, pidevate crashide pärast juba kena ports punkte ja unlocke kaduma läinud
Operation Firestormis oli 3x 600+ meetrit pähelasku ka, needki kadunud. Kukkusin läbi mäe ja crash _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Ning Crashi punktid saad kõik kätte, kui mitte kohe sisi järgmine kord on olemas.
Olen täheldanud et battlelogis ei näita et oleks kätte saandu punktid, siis lähed teed ühe korraliku pela ja siis on juba näha et eelnevalt olid punktid ikkagi olemas olnud. _________________ www.whykaren.com - üle 120 miljoni kasutatud varuosa! Vaata järgi!
PALJU GAMING ASJU 0.10 SENDISTEL OKSJONITEL: https://www.osta.ee/index.php?fuseaction=listing.seller&q[seller]=topeltsidur
Keegi sellisele nähtusele on rohtu leidnud, kus vajutan "join game", battlelogist avaneb tab, kus näitab, et connecting/joining soldier,server vms, aga midagi ei juhtu. Korra bf3 küsib admin righte ja siis sulgub.
Väga imelik värk on 3.4x scopega. Kui sisse zoomin, hakkab laggama, isegi kui olen lahingust kaugemal ja vaatan sinna poole(seinad jms ees). _________________
Keegi sellisele nähtusele on rohtu leidnud, kus vajutan "join game", battlelogist avaneb tab, kus näitab, et connecting/joining soldier,server vms, aga midagi ei juhtu. Korra bf3 küsib admin righte ja siis sulgub.
Hmm, minul aitas Xfire ingame osa disablemine bf3 jaoks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.