Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Internet kulub nagu soe sai märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Ahf
Kreisi kasutaja
Ahf

sõnum 06.11.2011 23:16:03 Internet kulub nagu soe sai vasta tsitaadiga

Tervist, nagu aru võib saada, siis ma olen uus selles maailmas e. telefoniga internetis.
Probleem mul selline, et telefon kasutab internetti kuidagi väga kahtlaselt palju. Kella 2 ajal võtsin endale kasutamiseks 50mb ning umbes paari tunniga sai see 50mb juba otsa. Käisin ma ainult mööda weebilehti, isegi alla pole midagi laadinud. Ja see pole esimene kord, kui see juhtunud on. Kord on isegi 10 euri kõneaega õhku haihtunud paari minuti jooksul peale laadimist, kuj mul netti telefonis kasutusel ei olnud.

Kasutan ma Zen kõnekaarti ja Xperia Neo telefoni.
Mida oskate soovitada, mida uurida või kust abi otsida? Sest nagu ma kuulnud olen, ei ole ma ainuke taoline, kellel taine mure?
Kas on mingid kindlad tüüpasjad, mida nt teleonis välja lülitada?
Suured tänud info eest.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 54
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
-RaiTz-
Kreisi kasutaja
-RaiTz-

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.11.2011 23:43:50 vasta tsitaadiga

Iga veebi leht võtab sul andmemahtu. Paari tunniga 50MB on väga hästi imo. Iga pilt ja tekst on andmemaht, mida rohkem ja suuremaid pilte seda rohkem andmemahtu. Sai paar päeva tagasi oma moblat modemina kasutatud läppari taga ja 800MB läks paari tunniga.
Kui sa ikkagi kasutad oma mobiili veebis surfamiseks siis võta endale piiramatu mahuga internet. Need 500MB per kuu on rohkem mailide vahetamiseks ja muuks kergemaks kasutamiseks.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
woox2k
Kreisi kasutaja
woox2k

sõnum 06.11.2011 23:47:54 vasta tsitaadiga

Eks android kasutab ise ka netiühendust (ega siis ilmaaegu see ei hoiata, et peaksid endale valima unlimited netipaketi) icon_wink.gif
Ma küll ei tea kui palju see 50mb seal zeniga maksab aga androidi jaoks oleks parim tellida 1 euro eest 12tunnine päevapilet millel pole mingit andmepiirangut icon_smile.gif

-RaiTz-
Kreisi kasutaja
-RaiTz-

sõnum 09.11.2011 23:03:10 vasta tsitaadiga

woox2k kirjutas:
Eks android kasutab ise ka netiühendust (ega siis ilmaaegu see ei hoiata, et peaksid endale valima unlimited netipaketi) icon_wink.gif
Ma küll ei tea kui palju see 50mb seal zeniga maksab aga androidi jaoks oleks parim tellida 1 euro eest 12tunnine päevapilet millel pole mingit andmepiirangut icon_smile.gif

1€ per päev teeb kuus 30€ mis on keskmisele inimesele päris kallis. Odavam on ikkagi piirmatu mahuga nett võtta ja vabalt surfata.
tagasi üles
Tshaika
HV kasutaja

sõnum 11.11.2011 08:41:03 vasta tsitaadiga

lae pangast korraga vähemalt 15€ ja tasuta nett igas olekus kuuks ajaks olemas. Tasuta bling, sms ja kõned zenidega kaubapeale thumbs_up.gif
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Henry
HV veteran

sõnum 11.11.2011 19:04:36 vasta tsitaadiga

Ahf, kust sa võtsid 50MB kasutusse? Ma sellist varianti ZENi hinnakirjast näe.
Ja selle kohta, et 10eur kadus netti kasutamata, ju sul mingi app jäi jooksma.

Tshaika kirjutas:
lae pangast korraga vähemalt 15€ ja tasuta nett igas olekus kuuks ajaks olemas. Tasuta bling, sms ja kõned zenidega kaubapeale thumbs_up.gif

Mina küll ei loe siit http://www.zen.ee/et/Hinnad/137/Konekaart välja, et peab pangast laadima?

Ega jah, kas laed 15eur või ostad päevapileti 0.96 eur/12 h.

viimati muutis Henry 11.11.2011 20:47:52, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 71
tagasi üles
mark-lll
HV kasutaja

sõnum 11.11.2011 19:57:52 vasta tsitaadiga

Mna kui telefoni ostsin selle N8, siis anti ka kaasa mingi pakett seal kuus 50mb interneti kasutust, et see on tasuta ja paketi maksumus oli vanas rahas mingi 37krooni kuu. pole ma siiamaani aru saanud selle mõttest, et mida ma siis ja millal võin seda netti kasutada tasuta ja mis hetkest see 50 mb otsa saab ja sealt edasi tasuliseks läheb... krt, see on nii keeruline.... muidu vaatan teistel telefonis nett nagu olemas...midagi nad teevad seal, icon_rolleyes.gif aga imelik küsima ka nagu minna et mis ja kuidas...
korra panin siis neti sisse...kolistasin natuke aega foorumites ja lugesin uudiseid. kuu lõpus kajastus see... hirmkallis summa lendas selga ... nüüd keelasin igasuguse netiühenduse telefonis ära absoluutselt.. enam arvetel midagi ei kajastu sellest netikasutusest....vaid see kuumaks mida nüüd õhku taon icon_neutral.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Henry
HV veteran

sõnum 11.11.2011 20:47:12 vasta tsitaadiga

mark-lll, kui sul nett kinni on, miks sa kuumaksu maksad?
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 71
tagasi üles
-RaiTz-
Kreisi kasutaja
-RaiTz-

sõnum 12.11.2011 01:09:27 vasta tsitaadiga

Sul on ju selgelt kirjas
M-Interneti kasutamine 2.24 eur/1 MB
M-interneti päevapilet 0.96 eur/12 h
Kui sa päeva piletit ei ostnud tarbisid 2.24 eur per 1 MB. See 1MB on ikka väga kiire tulema. Seda hinna poliitikat vaadates tuleb naer näole, kuidas inimesi röövitakse kes megadest ja netindusest ei jaga.
1MB = 2.24 € TULE TAEVAS APPI!!! icon_lol.gif

EMT on piiramatu nett ~11€ mis teeb Zenil ~4MB andmemahtu
Kui võtad EMT 250MB andmemahtu mis on kuus ~5€ teeb ZEN-il 2MB andmemahtu!

Kas tõesti on selline kaart tänapäeval konkurentsi võimeline!!!
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 12.11.2011 01:12:13 vasta tsitaadiga

-RaiTz- kirjutas:
2.24 eur per 1 MB
Soomes käies oli roaming odavam icon_lol.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mark-lll
HV kasutaja

sõnum 12.11.2011 12:20:23 vasta tsitaadiga

HotPop kirjutas:
mark-lll, kui sul nett kinni on, miks sa kuumaksu maksad?

nett on telefonist lihtsalt seadetega kinni mul ise pandud, kuna lihtsam on kui teda pole. muidu kippus aparaat iga liigutuse peale kuhugi avarustesse ise ronima ja asju alla sikutama, mis talle meele järele olid...icon_rolleyes.gif lisaks sellele ei saa ma pihta kui on mul GPS telefonis sees, siis see ju kasutab ka üle neti ju oma positsioneerimist..see aga maksab kah... ja kas see läheb siis ka selle 50 tasuta mb sisse.. korra helistasin tele2 infosse ja pärisin...sealt aga vastati et nemad ei tea, pöörduge poodi kust ostsite telefoni... icon_rolleyes.gif lihtsam oligi kupatus oma telefonis üldse välja lülitada.

aga kuumaksu peab maksma enivei, sest see on telefoniga kaasa tulnud mingi small pakett..kasutad sa või ei kasuta.. ostmisel olin küll vastu sellele paketile, et mul ei ole seda vaja, kuid tele2 tegi selgeks, et see käib telefoniostuga kaasas kohe ja eraldi sellest loobud ei saa.. icon_cry.gif

nüüd siis ongi nii... kui kasutad netti kuni 50mb on kuumaks 2.45e. kui üldse ei kasuta, siis vahet pole, maksad kuumaksu ikka..
tagasi üles
DJope
HV veteran
DJope

sõnum 12.11.2011 13:12:56 vasta tsitaadiga

https://pood.tele2.ee/et/services/481

mark-III, nendes netipakettides pole ju midagi keerulist, ma arvan et sul netipakett "Internet mobiilis extra small". Kuni 50MB täitumiseni saad netti maksimaalse kiirusega kasutada, peale seda piiratakse kiirus 64 kbit/s peale, andmemahulist piirangut ei ole, mingit lisaraha 50MB ületamisel küsida ei tohi.
Kui sul peakski mingi kiviaegne netipakett olema, st selline pakett kus tuleb mahu ületamisel iga MB pealt lisa maksta, siis mine esindusse ja vaheta oma netipakett ära. Kallima paketti vastu peaks igakell vahetada saama, näiteks "piiramatu mobiilinet s" 5€ kuus, piiramatu (30GB) andmemaht, lihtsalt kiirus on 1Mbit peale fikseeritud. Saaksid oma telefoni sihtotstarbeliselt kasutada. GPS kasutab netti kiiremaks positsioneerimiseks, see on tavaline andmeside, kuulub netipaketi sisse.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 141
tagasi üles
mark-lll
HV kasutaja

sõnum 12.11.2011 13:51:28 vasta tsitaadiga

DJope kirjutas:
https://pood.tele2.ee/et/services/481

mark-III, nendes netipakettides pole ju midagi keerulist, ma arvan et sul netipakett "Internet mobiilis extra small". Kuni 50MB täitumiseni saad netti maksimaalse kiirusega kasutada, peale seda piiratakse kiirus 64 kbit/s peale, andmemahulist piirangut ei ole, mingit lisaraha 50MB ületamisel küsida ei tohi.
Kui sul peakski mingi kiviaegne netipakett olema, st selline pakett kus tuleb mahu ületamisel iga MB pealt lisa maksta, siis mine esindusse ja vaheta oma netipakett ära. Kallima paketti vastu peaks igakell vahetada saama, näiteks "piiramatu mobiilinet s" 5€ kuus, piiramatu (30GB) andmemaht, lihtsalt kiirus on 1Mbit peale fikseeritud. Saaksid oma telefoni sihtotstarbeliselt kasutada. GPS kasutab netti kiiremaks positsioneerimiseks, see on tavaline andmeside, kuulub netipaketi sisse.

selge. elik siis kui gps-i kasutan üle neti kiiremaks positsioneerimiseks, siis see andmeside läheb selle 50mb sisse.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Internet kulub nagu soe sai
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.