Kell 2 peaks olema siis jah, unlock. Tore, et USA avaneb idaranniku kesköö järgi, EU ja Venemaa aga UK aja järgi. Loogiline. Üks on idapoolseim ajatsoon, teine aga läänepoolseim.
Peaks nüüd magama minema, 5 tundi tehtud. Graafiliselt pole iseenesest väga suur asi, kuid üldpilt on ka graafiliselt okei. Kui hakata süvenema, siis näeb ära asju nati teistmoodi. Muidu on täiesti bueno mäng
hispaanlased, britid, sakslased lahti.
Istun vene chatis, lehel lubas, et 15 minuti pärast lahti, elame näeme...
edit: elderscrolls.com il lubati 15 minutit.. hetkel 30 möödas
see 15 minutit tundub ka mingi kamm olevat, tiblad ei saa aru lihtsalt vist.
viimati muutis Ertai 11.11.2011 03:53:39, muudetud 1 kord
Rahvas maru vihane, paljudel venelastel 6-7 hommikul juba, olenevalt regioonist.
Paljud neist ütlesid, et esimene ost ka steamis skyrimi pärast ja nüüd tuksis..
Rahvad vihane "jätkan piraatimist" lauseid tuleb enam ja enam.
Naiss one, tõesti no ffs, terve euroopa mängib juba, ja siis venelastele tõmmati kott pähe.
ja meile HVlastele ka, kes ei saa isegi euroopa versiooni osta..
btw: osadel venelastel oli inglise vers, ikka ei tööta..
võibolla proovin VPNi. Mingi UK vmt.
edit: mmigi, magama ära.
Kas nüüd saite tööle mängu? Just ärkasin hästi ennast välja puhanud ja võin nüüd ühe korraliku Skyrimi maratoni teha. Paari tunni pärast tellin Pizza ka koju.
tere, mul selline jama. ostsin mängu direct2drive.co.uk-st tõmbasin failid alla. vajutan setup - launcher avaneb, vajutan install - loen ja nõustun tingimustega - avab ja logib sisse steami - ja siis mitte midagi...absoluutselt. ei mingit errorit ega installi. ühtki lisaprotsessi ka ei näe avanemas.
kui proovin steami kaudu panna add game, siis esimese asjana märkan et võti on 2 lahtrit lühem..?! ning siis näitab mulle akent kena skyrimi pildiga ja kirjutab:
not available
sorry, but the following items are not available for purchase in this country. your purchase has been cancelled.
nagu wtf? on kellelgi sama jama? ei oska netist vist hästi otsida ka, sest ei leia kuskilt, kedagi sama probleemiga.
Mäng on eepiline, ning selleasemel, et seda poest / steamist osta ja oma närve kulutada (ja tunde lugeda) nagu Scart siin, saadaks mina selle 34€ hoopis kirjaga otse Bethesda'le ja kasutaks ikka RZR oma.
Ei jää mängutootja mu rahast ilma ja jäävad ka minu närvid terveks.
Arvan, et lähen ka seda teed. Mul on ainuüksi selle teema lugemisest juba tahtmine Scarti kombel kellelegi kirvega äsada.
tere, mul selline jama. ostsin mängu direct2drive.co.uk-st tõmbasin failid alla. vajutan setup - launcher avaneb, vajutan install - loen ja nõustun tingimustega - avab ja logib sisse steami - ja siis mitte midagi...absoluutselt. ei mingit errorit ega installi. ühtki lisaprotsessi ka ei näe avanemas.
kui proovin steami kaudu panna add game, siis esimese asjana märkan et võti on 2 lahtrit lühem..?! ning siis näitab mulle akent kena skyrimi pildiga ja kirjutab:
not available
sorry, but the following items are not available for purchase in this country. your purchase has been cancelled.
nagu wtf? on kellelgi sama jama? ei oska netist vist hästi otsida ka, sest ei leia kuskilt, kedagi sama probleemiga.
Sarnast veateadet nägin mina oma D2D versiooniga kui proovisin mängu installida üleeile. Öösel polnud aega katsetada, eks täna peale tööd lähen ja uurin uuesti. D2D igatahes väitis, et mäng on kõlbulik ostmiseks eestis, aga tundub, et kõik on pea peale pööratud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.