Kui rahval mäng käes ja graafika kommenteerimisest aega üle jääb siis ootaks huviga arvamusi rpg elementide kohta , eriti leveldamis süsteemist. Oblivionis oli see ikka väga haige. Lugedes selle kohta tegijate seletusi tekkis vaikselt sama tunne mis DA2 seletusi lugedes oli. Keskmisele konsooli mängijale tehtud rpg-d pole veel sellepärast head rpg-d kui tegijad seda ise arvavad.
Alles 11ndal saab 100% vastuse, kas zpsy koodid annavad inglise keelse mängu või vene keelse. Niiet kes preloadida soovib peab mängu hankima teistest allikatest. Ma arvan, et ma elan üle mingi päevase delay _________________ Avatar by Flacko
Alles 11ndal saab 100% vastuse, kas zpsy koodid annavad inglise keelse mängu või vene keelse. Niiet kes preloadida soovib peab mängu hankima teistest allikatest. Ma arvan, et ma elan üle mingi päevase delay
Tuleb oodata jah. Netis on pakkumisi ridamisi, kus antakse mäng ära 15-16 euri eest, kuid nende töötamises ei saa keegi kindel olla.
Mina ostsin nädalaid tagasi siit. Sel hetkel maksis 35€. Võtme sain tund aega tagasi kätte. Praegu mäng juba steamis olemas ja ootab reedet. _________________ ...
Huvitav... D2D's on pre-download juba olemas, tõmbasin ära ja hakkasin siis installima, peale võtme sisestamist teatab steami klient rõõmsalt et mäng pole sinu regioonis saadaval ja sinna see install sureb. Elagu piraatlus?
Kriiks, Kui sa oled mängu eest legaalselt papi välja ladunud, siis tee mis tahad põmst. Aga ega enne 11ndat ei saa sa ühtegi versiooni tööle. _________________ Avatar by Flacko
Saad downloadida. Release hetkel tõmbad paari megase patchi mis lahti krüptib ja mängu installib. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Mind see graafika väga ei huvita.Peaasi,et mäng väga hea on.Ega ma nalja pärast eelmine kuu uuesti Morrowindi ei mänginud. _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.