praegune kellaaeg 19.06.2025 20:21:18
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
zilz
HV vaatleja
|
09.11.2011 12:25:35
ruuter ei jaga enam netti (STV) |
|
|
Tervitused,
Selline teema siis, et ühel päeval (üleeile) arvas mu D - Link Dir 300 WIFI ruuter, et tema enam võrku laiali ei jaga (Ei juhtmega ega ka õhust). Restartisin ja hoidsin voolust eemal mõnda aega seda, aga ikka sama teema - No Connectivity. Arvasin esiti, et STV kala, aga kui proovisin otse modemist juhtmega, siis kõik toimis.
Mis veel - ka sisevõrgu loomisel on probleeme (ühendus arvuti ja PS3 vahel kaob ja tuleb), seega ma ise eriti ei usu, et see modemi ja ruuteri vaheliste MAC jms aadresside konfliktist võiks tuleneda. Siiski, kuna ma ennast väga teadjameheks ei pea, siis võin ma siin kindlasti eksida.
Igaljuhul huvitab mind, kas ruuter võib sedasi hopsti sellist konflikti tekitada ja omast heast tahtest tegevuse lõpetada. Kusjuures originaaladapteriga (see mis pakis kaasas oli) ei võta ta enam voolu kah järgi. Ja kui keegi on sellise jamaga kokku puutunud, siis kas ruuter pilbasteks ja uus asemel??
Okei - ehk keegi närib sellest tekstist läbi kah
|
|
tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
09.11.2011 17:22:14
|
|
|
Kas sa panid siis võimsama adapteri või ?
_________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka  |
|
Kommentaarid: 221 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
203 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prayer
HV veteran

|
09.11.2011 23:09:47
|
|
|
"Reset to factory defaults" on tehtud? Kas ruuteri (192.168.n.n) aadressile minnes saab seadistuste lehe ette?
Võib-olla seade ei kannata voolukõikumisi, mõned seadmed võivad olla nii tundlikud, et tahavad UPS'i saada. Originaaladapter on 5V DC - 1.2A, asendusadapter peaks olema samuti 5V DC ja voolutugevust/võimsust võib olla kuitahes palju. Mis põhjusel originaaladapter välja vahetati?
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
TXX
HV kasutaja
|
09.11.2011 23:31:07
|
|
|
Minul lõpetas Linksys wrt54g neli kuud tagasi täpselt samamoodi oma töölepingu. Oli teine oma hea 5 aastat koguaeg upsi taga elanud ja truult teeninud. Ühendas kenasti pppoe ära ja näitas no connectivity. Kirjutasin mitmed korrad firmware üle ja lasin isegi ddwrt softi peale aga ei midagi. Sai tookord helistatud ka Stv´sse, sealt väideti, et ruuter on kenasti näha proovige ilma ruuterita. Asendasin linksysi teise ruuteriga ja probleem kadus.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|