Päris niisama on ikka raske ilmselt rconi'l loota, et nüüd keegi eng kasutab ära seda. Kui aga squadis eng kellega voice üleval, siis kindlasti kasutaksin.
Eks näis, ma pole rconi mängimiseni veel jõudnud. Assaulti relvad vaja enne kõik lahti teha.
Ja HV servus ma ka eriti ei mängi... kuid ENG on mul squadis tavaliselt olemas. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
PC Gamer UK serveris küsisin kõigepealt chatis, kas keegi tahab SOFLAM'iga koos lammutada, siis paar engineeri ikka võttis vedu. Ilma küsimata ei ole tulemust olnud, aga paistab ka, et enamuste pole javelini või guided shell/missile veel unlockitud või ei tea lihtsalt selle SOFLAM'i olemasolu!
Jave + MOAR EXPLOSIVES perk peaks ju küll olema?
RPG'l on siis mingi 10 lasku. _________________ http://nodejs.org/
javelinil siis 4 kokku. masendavalt vähe tegelikult, arvestades, et vähemalt 2 laksu ikka tanki läheb. pubides on asi võrdlemisi mõttetu praegu. võibolla kui rahvas asjad lahti saab siis. aga no kui enamus lambaid ei suuda spotidagi, mida sa siis veel tahad. meil siin kahe HV lasega (ja vahest ka minu oma sõbrad) on pidev squadimäng, aga no enamus ajast laguneb see planeerimine ära. võtan ma reconi ja insener võtab javelini, siis on äkki map täis jalaväge. vahetad end meedikuks ja insener rpg/smaw peale, on äkki lennukid ja tangid. pubid on nii kohutava üleüldise skilliga, et pead ise squadiga rabelema nagu lollakas, et midagi üldse korda saata. nutune värk. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Selle vastu tavaliselt aitab kui üks oma squadi vend vahepeal tankile seljataha hiilib, et see krdi eng siis sealt tagant maha lasta. VÕI sihid oma RPG lihtsalt niimoodi, et parandav eng surma / pihta saab. _________________ http://nodejs.org/
No pubis üksi mängides ei saa just saata kedagi sinna tanki taha. Plus vastase engineer tavaliselt tanki taga, sinna aga RPG ei ulatu.. Kui sa just Angelina pole.
Mul Recon pmst. põhja tehtud, 1 service star käes, nüüd alustasin suppordiga Aga see SOFLAM, paar korda olen kasutanud, Kharg Islandil, aga keegi vedu ei võtnud, spammisin ka koguaeg chatti, et "masin" locked vms., aga ei midagi.
kui üksi mängida, siis on suhteliselt lootusetu millegi muuga tegeleda kui kuskil võsas kükitada ja kaugelt kuulidega pilduda. Mul õnneks platuunis erilised noliferid ja mil iganes peale tööd aega mängida saan, siis on alati vähemalt kaks meest online ja saab meeskonnaga mängida
Endal nii SOFLAM kui ka javelin lahti, tihtipeale kasutan soflami aga keegi ei saa kasu sellest. Kui kellelgi igav on siis võin mõlemat vajadusel kasutada ja abistada, fun'i mõttes.
Need tööriistad väga suureks abiks! Eriti borderless, arvuti kasutab siis vähem ressursse. Kuigi Standalone programmil ütles Battlelogi sisenemisel, et sellist brauserit ei toetata?
kellelgi teisel veel nii?
Need tööriistad väga suureks abiks! Eriti borderless, arvuti kasutab siis vähem ressursse. Kuigi Standalone programmil ütles Battlelogi sisenemisel, et sellist brauserit ei toetata?
kellelgi teisel veel nii?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.