Enivei , see on mäng kus ma lihtsalt suren pidevalt. Pm võimatu on ringi joosta, sest iga nurga peal keegi istub (või siis tuleb seljatagant-küljepealt ja sellel mängul on rõvedalt väike FOV).
Kui tegu pole proneriga / kasti taga piilujaga siis saab ilusti hakkama. alates 2001 RTCW / ET kogemus natuke ikka aitab. lisaks juurde quaket ja CSi
aga muidu on suht jube. päris täpselt ei saagi aru niiöelda "kuidas seda mängima peaks".
Teine "viga" on see , et kuulid lendavad jumal teab kuhu. Harjumus sees, et sihi silma ja strafe (ET , quake) kui tegu pole point-to-click relvaga. siin tähendab see aga seda , et midagi ei saa tehtud.
niipalju kui killcamm'e vaadand siis põhiline on zoom sisse ja prone või crouch . no misasja
Võiks ju ka crouchida jah aga niiöelda ajul tekib plokk ette mul. mouse2 on 10aastat olnud crouch aga samas on ta ka hea "zoomiks". kui üks nendest muu nupu alla panna siis niiöelda automaatselt ma seda ei vajuta.
ega nüüd ei väida seda , et mäng oleks halb. lihtsalt praegu ma ei kujuta ette kuidas oleks see "õige" mängimine - igal asjal ju omamoodi. nii nagu ma harjund olen , ei tule sest igatahes midagi välja - ok jah kui aimi saaks nüüd ära harjutada siia mängu siis sõidaks lihtsalt üle kuid see ei aita siiski nende kastitaga lamajate vastu
Vanemate mängude tüüpsümptom ehk sihtimiseks ei olnud vaja läbi mingi asja tavaliselt vaadata, seega võis alternative fire panna mõne muu nupu alla. Mouse2'e reaalselt läbi sihiku vaatamiseks oli mul alles CoD4:MW's vaja. Enne seda ET,RTCW,Q3,CS võis seal mis iganes olla, kükitamine, rocketid vms. Minu Razer Diamondbackil oli alati alt. fire pöidla all.
No ET's pole sellist asja nagu zoom SMG'del jms.
Ainult sniper ja seda pole mul vaja old niivõinaa.
Kõige mugavam on igatahes mouse2'ga crouchiga - jätab strafemiseks vasaku käe vajaks ja aimimist ei sega. seda tõesti mängudes kus on normaalne , et sa saada kiiresti ja palju (näiteks vahepeal strafejumpides) liikuda ning samal ajal siiski silma lasta - on ta mouse2'ga parim valik.
tegelt võiks proovida alt fire pöidla alla panna mouse4'ks. ma kahtlen , et ära harjun
ega pole veel kuskil midagi sellist kellelegi silma jäänud?
pole vaja kui sul on ENG failid 100% olemas
Kui ei ole, ainult RUS install Steamis siis on nukker hetkel tõesti.
Lisaks ma ei ole üldse kindel, et steam-i poolse keele valikuga (ENG) sa üldse vene keelsena mängida saad.
Mul näiteks ei tekkunud RUS lokaal faili mida eile taga ajasin ja see tõttu jäi mängimata.
Aga nüüd kõik ENG failid olemas ja copy/paste vaev
Võtsin zpsy key, panin steami sisse, see laadis kõik failid alla ja mäng inglise keeles. SP pole proovinud, aga MP vähemalt on. Sai paar raundi tehtud, mulle meeldib, kes soovivad, lisage mind, kasutaja vintario
Samuti kui ta tõmbab nii SP kui ka MP, siis rahulikult võib ühe nendest pausile panna. kui teine laeb alla siis mõlemad näitab et valmis. see et räägiti et tõmbab 2 korda kogu suurust, see on silmapete
Oleks soovi osta zpsy käest MW3 vene keyd, aga ei saa talle ps saate, kuna ma uus siin foorumis :S
Kas keegi saaks palun anda tema MSN, oleks väga tänulik
Oleks soovi osta zpsy käest MW3 vene keyd, aga ei saa talle ps saate, kuna ma uus siin foorumis :S
topi iID kaart lugejasse ja rega ära või....
meilikas peaks see olema.... zajabcom@gmail.com
topi iID kaart lugejasse ja rega ära või....
meilikas peaks see olema.... zajabcom@gmail.com
Ja nagu eelmistes mängudeski, kui inglise keelne mäng, siis venelaste kommentaarid on igasugused täpitähed... kas tõesti pean ikkagi vene versiooni peale panema et saaks kõikidest aru..
loobusin EU keyst, võtsin RU key, sain kohe tööle,
Spoiler
panin key steami ja siis eelnevalt tiritud "Call of Duty:Modern Warfare 3 [FULL STEAM RETAIL DVD|EN] No Crack (No RAR) "
panin installima, installis ära ja mängisin ( 1 % ) tiris juurde.
steamis martopoim , kes tahab lisada.
igatahes pöidlaga alt. fire on suht hea tegelikult. viskasin frapsi peale ja sain aru miks mulle tundub , et vahepeal sensitivity muutub. FPSi tõmbas lihtsalt 30 peale
aga siiski üllatavalt hästi jookseb läppari peal. 1366x768 , alumised valikud kõik high , ülevalpoolt off või low.
Pole siis kindlalt välja toodud ja kirjutan ise ära:
Tänasest öösest, tehti asjad õigesti töötavaks ja nüüd, kui vajutad steamis Call of Duty: Modern Warfare 3 - Multiplayerile right click, properties--->Language--->valid english, siis hakkab tõmbama ise ingliskeelseid faile, mäng on siis inglise keeles ja kõik töötab perfilt. Ei ole üldse enam jamamist keeles osas
Pole siis kindlalt välja toodud ja kirjutan ise ära:
Tänasest öösest, tehti asjad õigesti töötavaks ja nüüd, kui vajutad steamis Call of Duty: Modern Warfare 3 - Multiplayerile right click, properties--->Language--->valid english, siis hakkab tõmbama ise ingliskeelseid faile, mäng on siis inglise keeles ja kõik töötab perfilt. Ei ole üldse enam jamamist keeles osas
OU...NÕUU... mis pean siis veel mingi ~4, giga õhtul alla tõmbama ... pljäää, on seda veel vaja.
Muidugi juhul kui mu mäng on üldse kohale jõudnud
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.