Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millises serveris ja miks hakkad mängima? |
PVP, sest ... (täpsustan teemas) |
|
42% |
[ 29 ] |
PVE, sest ... |
|
25% |
[ 17 ] |
RP, sest ... |
|
2% |
[ 2 ] |
RP-PVP, sest ... |
|
10% |
[ 7 ] |
Vahet pole, sest ... |
|
19% |
[ 13 ] |
|
hääli kokku : 68 |
|
autor |
|
Archangel
HV veteran

|
24.10.2011 11:30:57
|
|
|
thargun kirjutas: |
WOW on vana ja väsinud, et tegelikult suht loogiline tuua pandad, järgmiseks näiteks muumitrollid, peaasi et raha tiksuks kuniks nad oma uut mmorpg nokitsevad.
5-6aasta pärast on SWOR ja Guild Wars 2 kaotanud oma värskuse ja siis tuleb Blizzard oma uue mmorpga ja teeb tõenäoliselt sama mida tegi WOW |
Ma ei tea WOW'st üldiselt mitte midagi. Aga tavalist Warcrafti sai mängitud pea kümme aastat tagasi. Kuna ka seal need "pandad" sees olid siis soovitaksin möla lõpetada ning mitte kisada asjade üle, mis on Warcraftis juba ammu sees olnud.
Kõik käituvad nagu tegemist oleks mingi "naljaga" või absurdsusega. Olgugi, et tegemist täiesti tavalise osaga mängust, mida senini lihtsalt sisse polnud veel pandud.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
24.10.2011 11:37:42
|
|
|
mul on ausalt ükskõik kui kaua need pandad on seal wowis ringi rebinud ja salamahti ilma teinud.
pane nüüd see panda undeadi kõrvale seisma vms. einoh funnn loomulikult aga see pole nüüd küll see.....
eks igaleühele oma, ma lihtalt natukene sad, et expansion saab tulema minujaoks täiesti ebahuvitav kuna see panda ja kungfu teema on ikka liiga multikas.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
morfea
HV kasutaja

|
24.10.2011 11:51:29
|
|
|
For a limited time only, players who make a 12-month subscription commitment to World of Warcraft through the WoW Annual Pass will receive the following epic rewards:
Diablo III FREE – Download the digital version via Battle.net for free when the game launches early next year. This is the full game, not a trial edition.
Tyrael’s Charger WoW Flying Mount – Ride for the Archangel of Justice on all current and future characters on a single World of Warcraft account. Tyrael’s Charger will arrive via in-game mail with the upcoming launch of patch 4.3.
Access to the Next WoW Expansion Beta Test – Get a guaranteed spot in the beta test for the next World of Warcraft expansion (at a time to be announced in the future).
If you buy the Collector's Edition, you will also get the Fetish Shaman's Spear.
Üritad wowi quitida ja siis tõprad hakkavad su närvidega mängima... D3 hind on ilmsel 4-5 kuu subscription...ehk siis aastaks acc lahti ja saad d3 "tasuta"
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
24.10.2011 11:51:55
|
|
|
Archangel kirjutas: |
Ma ei tea WOW'st üldiselt mitte midagi. Aga tavalist Warcrafti sai mängitud pea kümme aastat tagasi. Kuna ka seal need "pandad" sees olid siis soovitaksin möla lõpetada ning mitte kisada asjade üle, mis on Warcraftis juba ammu sees olnud.
Kõik käituvad nagu tegemist oleks mingi "naljaga" või absurdsusega. Olgugi, et tegemist täiesti tavalise osaga mängust, mida senini lihtsalt sisse polnud veel pandud.
 |
Ma küll ei mäleta, et Brewmaster oleks Kung-Fu Panda olnud
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
joulukas
Kreisi kasutaja

|
24.10.2011 12:22:08
|
|
|
Scart kirjutas: |
Archangel kirjutas: |
 |
Ma küll ei mäleta, et Brewmaster oleks Kung-Fu Panda olnud  |
No pandarenid on aasia mõjutusega, ei pea väga palju ajusid ragistama et kätega vehkimine neil kuskil hõlma all peidus on. Mina ise arvan, et see kung-fu pandaga sarnasus on pigem visuaalne, panada teeb võitluskunsti, kui sisuline, et lastega kinos tuli hea idee uueks wowi exp.
_________________ HinnaVaatlus liituja nr. 285 |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
sten260
HV kasutaja
|
24.10.2011 13:32:11
|
|
|
Tegelt blizz tahtis pandasi juba TBC ajal alliancele anda, aga siiski läksid draeneid. Nad on koguaeg õiget hetke oodanud millal need pandad sisse toppida, sest see olevat üks iidsemaid ja "huvitavamaid" rasse.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Minttunator
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
24.10.2011 13:35:11
|
|
|
Paistab, et "igas naljas on killuke tõtt" reegel peab isegi paika.
_________________ He who knows he has enough is rich. |
|
Kommentaarid: 414 loe/lisa |
   |
365 |
|
tagasi üles |
|
 |
infarkt
HV kasutaja
|
24.10.2011 14:58:58
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Mind huvitaks millisesse mütoloogiasse TBC kuulus. |
Pidasin silmas pigem seda, et kõik wow'i rassid on pärit erinevate rahvaste folkloorist. Jah, TBC koos draenei rassiga on puhtalt Blizzardi enda fiction, aga vähemasti oli tegemist väljamõeldisega, mitte ei pandud suvaline loomariigi esindaja nö riidesse. See rohkem nagu Disney teema. On sulaselge, et Blizzard tahab järgmiseks expansioniks mängu sisse tuua idamaade ehk siis konkreetsemalt hiina/jaapani kultuuri. No kurat, kas tõesti peab seda tegema läbi pandakarude?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
24.10.2011 16:10:35
|
|
|
Draenei = protoss
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
24.10.2011 22:40:05
|
|
|
Hiinas vaevalt see expansion ilmavalgust näeb, nagu osad siin väidavad. Killing pandabears? Not a chance.
Kui Wotlk jäi neile juba jalgu siis..
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
24.10.2011 22:44:34
|
|
|
Rasvane kirjutas: |
Hiinas vaevalt see expansion ilmavalgust näeb, nagu osad siin väidavad. Killing pandabears? Not a chance.
Kui Wotlk jäi neile juba jalgu siis.. |
jah tuleb õel undead dk, grabib lvl 1 pandakaru nuubikese... sadpanda piinleb haigustes ja katkus ning siis undead sööb ta veel lõpuks ära kah.
selle peale ise ei mõtelnudki jah, et panda on ju neil pühamast püham... üks panda võrdub vist 200 inimelu vms
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
morfea
HV kasutaja

|
25.10.2011 11:31:44
|
|
|
Eks customizitakse hiina jaoks riliisi ümber : NEW RACE pandaren>>mingi kapitalistlik siga-karu vms
PS! Lahe bugi Annual passi soetamisega -> hea campaign and müügistrateegia blizzilt aga väga vilets algus.
http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/2868628411
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheForeign
HV vaatleja
|
25.10.2011 12:08:50
|
|
|
See 12 kuu sub on juba natuke surnud hobuse peksmine.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ShaoKahn
HV veteran

|
08.11.2011 02:21:03
|
|
|
müün Gold.
EU Kazzak, Stormscale, Jaedenar (Horde)
0.7euro - 1K Gold
skype ID: LAS_Gold
|
|
Kommentaarid: 345 loe/lisa |
   |
294 |
|
tagasi üles |
|
 |
NeroEST
Kreisi kasutaja

|
08.11.2011 15:59:17
|
|
|
nüüd häkitakse juba HV foorumi kasutajaid ka?
Ei tahaks uskuda ,et end ID kaardiga authentinud kasutaja sellist infot peaks jagama:D
Kas see 12sub nii toimiks, et maksad ühe kuu ära, võtad kontole tasuta D3e külge ja käid pangas ning paned kaardi kinni?
Teine asi, 09-22 oli 60day prepaid kaart üle euro odavam, on oodata lähiajal veel hinnadroppe ( keegi on jälginud? või kõigil savi, lastakse 13€ kuumaksu/subiga ? )
http://www.g2play.net/store/World-of-Warcraft-60-DAYS-Pre-Paid-Time-Card-EU.html
Kus keegi parimat hinda on näinud?
_________________ Winter is coming... |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
08.11.2011 16:01:21
|
|
|
NeroEST, pangast kinni paned ja blizzard oma raha ei saa, siis jääd d3'st ilma.
sa võid 12kuud mänguaega laduda peale ka 60day kaartidega, vahet pole, lihtsalt kred kaart peab olema seotud juhuks, kui su gametime otsa saab.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
NeroEST
Kreisi kasutaja

|
08.11.2011 16:09:15
|
|
|
eShelobik kirjutas: |
sa võid 12kuud mänguaega laduda peale ka 60day kaartidega, vahet pole, lihtsalt kred kaart peab olema seotud juhuks, kui su gametime otsa saab. |
Kuid ma saan õigesti aru, et ainus viis kred kaart ära siduda on maksta ühekordselt 12,99€ ?
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
08.11.2011 16:23:15
|
|
|
NeroEST kirjutas: |
sa võid 12kuud mänguaega laduda peale ka 60day kaartidega, vahet pole, lihtsalt kred kaart peab olema seotud juhuks, kui su gametime otsa saab. |
Kuid ma saan õigesti aru, et ainus viis kred kaart ära siduda on maksta ühekordselt 12,99€ ? |
minuarust kui sul on aktiivne sub, siis raha ei võeta... kaart on lingitud ainult selleks, et sa ikka 12kuud klient oleks.
|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
NeroEST
Kreisi kasutaja

|
08.11.2011 16:51:08
|
|
|
Kuid ma saan õigesti aru, et ainus viis kred kaart ära siduda on maksta ühekordselt 12,99€ ? |
minuarust kui sul on aktiivne sub, siis raha ei võeta... kaart on lingitud ainult selleks, et sa ikka 12kuud klient oleks. |
Sõbral sai subscription otsa, ütleb, et subscription cancelled ja error, et ei saa raha maha võtta kuna kaart on kinni. samas cancel subscription nupp on hall, näitab, et game time is over.
Samas Diablo 3 on accounti all olemas.
Tüübil lihtslat vedas?
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
08.11.2011 17:01:35
|
|
|
NeroEST, diablo 3 pole veel väljaski ja ma olen 100% kindel, et ta ei saa seda ka mängida. Ise olen näinud olukorda, kus character transferi järgselt pangast refund küsiti, blizzard pani selle chari lihtsalt toorelt lukku. Lahti sai alles peale korduvat maksmist.
See nupp jääb halliks kuni 12kuud mööda saab. Tõenäoliselt nii kui ta nüüd miski kred kaardi sinna külge paneb, võetakse kogu "võlas" olev summa talt. Sest ta nõustus 12 kuuse lepinguga. Ja ei imestaks ka kui blizzard miski võlanõude mingi aja möödudes saadab
|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
NeroEST
Kreisi kasutaja

|
08.11.2011 17:03:09
|
|
|
NeroEST, diablo 3 pole veel väljaski ja ma olen 100% kindel, et ta ei saa seda ka mängida. Ise olen näinud olukorda, kus character transferi järgselt pangast refund küsiti, blizzard pani selle chari lihtsalt toorelt lukku. Lahti sai alles peale korduvat maksmist. |
Seda taen jah, et D3 pole veel väljas. Ise oletan siis seda, et kuna ta kasutab hetkel game-card mänguajaks, siis niikaua kui ta neid kasutab, kellelegi ta jalgu ei jää, et D3 account all olemas.
Lihtsalt ta põhimõtteliselt bypassis kohustuse omada active subsciptionit sellega, et kaarti vahetas. ( ei olnud sihilikult, lihtslat ajastus vajus nii kokku )
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
08.11.2011 17:05:55
|
|
|
NeroEST, diablo 3 pole veel väljaski ja ma olen 100% kindel, et ta ei saa seda ka mängida. Ise olen näinud olukorda, kus character transferi järgselt pangast refund küsiti, blizzard pani selle chari lihtsalt toorelt lukku. Lahti sai alles peale korduvat maksmist. |
Seda taen jah, et D3 pole veel väljas. Ise oletan siis seda, et kuna ta kasutab hetkel game-card mänguajaks, siis niikaua kui ta neid kasutab, kellelegi ta jalgu ei jää, et D3 account all olemas.
Lihtsalt ta põhimõtteliselt bypassis kohustuse omada active subsciptionit sellega, et kaarti vahetas. ( ei olnud sihilikult, lihtslat ajastus vajus nii kokku ) |
Niikaua kui ta aega juurde laob, pole probleemi, mina kasutan ka GC'sid selleks. Samas saab ta seal selle "surnud" kaardi ära vahetada ka ju.. see võimalus on olemas.
See oli kirjas ka, et kui blizzard 12 kuud mänguaega täis ei saa, siis võetakse D3 ära.
|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
13.11.2011 21:14:21
|
|
|
Kas blizzardil jälle graafikaga mingi jama?
Sain selle 7 päeva mänguaega ja hüppasin sisse ...
Sain mingi 5 minti pelada kui majad kadusid ära ja maapind oli hall ja virvendas jne.
Kas asi minus vms? Kõik graafika seaded max ja dx11. Masin profiilis.
_________________ Aita suve, söö lund! |
|
Kommentaarid: 365 loe/lisa |
   |
6 :: |
3 :: |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
karm
HV vaatleja
|
13.11.2011 21:24:43
|
|
|
Tõmbasid ikka korralikult updated ja asjad ära?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|