Kaks korda Skyrimi juba unes näinud.
Esimene kord oli Daggerfalli graafikaga..
teine kord eile öösel, lõin mingist disney multikast pärit lohe draakoni maha ja kogu küla oli kallal mul..
mu tüdruk nägi seda kirjutatut selja tagant ja ütles pahaselt/muretsevalt, et kirjutad oma skyrimi märgadest unenägudest avalikku foorumi, kui nerd veel olla saab?
Sain siin ükspäev aega tunnikese xboxi ver'i mängida. Võin kinnitada, et ikka veel on tegu TES'i seeria mänguga.
Selle tunni jooksul suutsin juba esimese suht "peidus" oleva koopa leida (lihtsalt mäe külje sees oli pisike avavus, läksin juurde ja ilmus kiri "Go to {nimi mida enam ei mäleta} mine".
Sain sealt vähe expi, vähe materiale ning ühe spelli mis kindlasti kasuks tuleb.
Hiljem linna jõudes ja ühte questi tehes panin ühelt blacksmithilt vähe varustust ka pätsa.
Ühesõnaga, mäng tõmbas jälle endasse... Teed mis tahad, tunned et maailm sinu ümber ka elab ning midagi koguaeg toimub...
Kujutan ette, et PC peal ja klappidega mängides on järjekordselt priceless kogemus tulemas. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
Processor: Dual Core 2.0GHz or equivalent processor
2GB System RAM
6GB free HDD Space
Direct X 9.0c compliant video card with 512 MB of RAM
DirectX compatible sound card
Internet access for Steam activation
Recommended Specs
Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
4GB System RAM
6GB free HDD space
DirectX 9.0c compatible NVIDIA or AMD ATI video card with 1GB of RAM (Nvidia GeForce GTX 260 or higher; ATI Radeon 4890 or higher).
DirectX compatible sound card
Internet access for Steam activation _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
sten260, see sait on üldse "imelik". minu 5870 omab 750mega videomälu esiteks. teiseks teha gpu hinnang puhtalt videomälu ja shader modeli järgi on pehmelt öeldes spekuleerimine. Muuseas, 4890 / 260 on päris kõva nõudmine tegelt. 5870 on küll õnneks 30% üle 4890-i... kurat, hea kaart on see noh, 2 aastat edukalt teeninud ja teenib edasi ka
noonius, seda hea teada. _________________ Avatar by Flacko
viimati muutis madfury 06.11.2011 22:58:30, muudetud 2 korda
Muuseas, 4890 / 260 on päris kõva nõudmine tegelt.
See on recommended, mitte minimum. Recommended kaardina seda võttes, siis GTX460/560 ja HD5700/6800 on suht levinud mängurite kaardid, nii et... _________________ M: MSI B660M MORTAR M: Dell RTX 2060 O: AM5 ITX emaplaat
sain aru, et recommended, ei tähenda, et kõik põhja saad panna. peaks veel mingi "enthusiast" level olema mida reeglina välja ei reklaamita. ega bf3 recommended specidega ka ei saa kõik tilulilud peale keerata. mingi aeg isegi osadel mängudel oli 3 seti spece: minimum, recommended ja mingi a la "for playing with maximum settings". selleks ajaks kui skyrimile on uued tekstuurid peale moditud, tiksub mul hd7970 masinas niiet elu saab olema lill. _________________ Avatar by Flacko
heretic666, See, et lõpus bang for buck ülimalt ebapraktiliseks läheb, ei ole vaja vist ühelegi mängurile seletada. Et kas sa näed 8xAA ja 4xAA vahet? Ma küll ei näe _________________ Avatar by Flacko
4xAA on just paras jah.Kui sa just mingi 800x600 resu ei kasuta.
Isegi siis ei ole 4x hull minuarust... _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
milleks sulle üldse siis AA 4x ja no AA vahe on suht olematu. 4x veidi siledam on, aga 8x on oluliselt parem. teglt oleks hea, kui saaks veel kõrgemaks AA ajada. On mingid edge detect ja super sample jms asjad, aga need enam eriti midagi juurde ei anna. saaks päris 16xAA, siis võiks juba rahul olla. või siis reso 4x suuremaks ajada (3840x2400) ja AA samaks jätta. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
Natas mis sa mängid mingi 50 tollise ekraaniga,et 4x sakke näed?Ilma AA ja 4x on ikka ilmatu suur vahe. _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
Lahja ma mängin vahest mänge 42" FHD kõik viled peal ja kasu mitte muhvigi Muideks, suhtlemis vaegust saab ravida selleks ettenähtud sotsiaalvõrgustikes.
E: Kuidas on öine taevas Oblivion vs Skyrim.
Mõttetu vaielda, AAga on nii, nagu kõikide teiste detailide ja smoothimistega - mida rohkem peal keerad, seda vähem kasu saad. Kui keegi väidab, et näeb 4xAA ja 8xAA vahel vahet kiiresti liikuval pildil, siis ta kas valetab (on lihtsalt screenshotte luubiga uurinud) või tõesti mängib 50" ekraaniga nina ekraanis. Ma väidan, et see vahe ei ole selline, millest sa liikuva pildi korral aru saad.
Ma ootan endiselt kinnitust, et zpsy versioon on inglise keeles. Kui kinnitust leiab, läheb kohe raha maksmiseks. _________________ Avatar by Flacko
Iga inimese jaoks personaalne.
Minu jaoks ei ole vahet ka 0xAA vs 4xAA.
granted, ilma AA'ta on pilt pisut ruudulisem, kuid samas blendib kõik ühte. mingi 8xAA pildiga on kõik nii ebaloomulikult terav, objektid erinevad üksteisest värdjalikult. Ma ei mäleta, kas Mass Effectis oli AA, kuid seal sai vähemalt ülitervuse peletamiseks film graini peale panna, mis tegi pildi jälle loomulikuks. _________________ Winter is coming...
AA just udutab ja blendib sakke, mitte ei tee objekte teravamaks. Igasugu muid pasafiltreid on mängudele peale keeratud niipalju, et ebaloomulikult terav küll midagi olla ei saa. Ma arvan, et sa ajad midagi segamini. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
AA just udutab ja blendib sakke, mitte ei tee objekte teravamaks. Igasugu muid pasafiltreid on mängudele peale keeratud niipalju, et ebaloomulikult terav küll midagi olla ei saa. Ma arvan, et sa ajad midagi segamini.
ot:
võimalikult lühidalt ja loodetavasti mitte segaselt. see on see a la placebo effect, et 1024x768 resol F1 2011 low low low mängides olin rahul kui tundsin ära, et tegemist on objektiga vormel üks auto, et graafika tundus hiilgavalt hea selle kohta ,et kõik objektid olid eristatavad, ruudulised puulehedki lendlesid maas. Nüüd saan mängida 1680x1050 resol kõik max max max ja esiteks kadus ära kiirusetunnetus. 270 km/h tundub, nagu sõidaks sõiduautoga 100km/h ja pilt ei olegi enam loomulik, pilt on liiga terav... Ma lisaks sinna rohkem piss-filtrit ja rohkem bluuri:) Ja mingeid tuulejutte oleks ka vaja, et ikka oleks tunda, et kiirused suured on ,hetkel tõesti nagu kulgeks vormeliga rajal (vb on see tunnetus taotuslik, et virgini masinaga ongi tunne nagu seisaks, peaks proovima red bulli ka max detailidel... )
Reede saab igatahes tore olema ^^ _________________ Winter is coming...
Kuidagi jube optimistlik tundub see tekst, kuid IF SO, then im happy:)
tsitaat:
Snow falls dynamically.
peaks tähendama, et kui maas lund ei ole ja sadama hakkab, peaks vaikselt lumi maha jääma?
IF SO, then im happy:) _________________ Winter is coming...
Kui te sellest juba varasemalt rääkinud olete, sorry.
Kuid võiks vaikselt vaatama hakata, kuidas saaks steam key ära regada oma kontoga?
Piisab sellest, et location country ära vahetada mingi muu riigi vastu? _________________ Winter is coming...
Kui te sellest juba varasemalt rääkinud olete, sorry.
Kuid võiks vaikselt vaatama hakata, kuidas saaks steam key ära regada oma kontoga?
Piisab sellest, et location country ära vahetada mingi muu riigi vastu?
Nii palju, kui lugenud olen, siis ei tohiks sellega probleeme olla, samamoodi toimib, nagu keegi teeks sulle Steamis kingi, mida sinu riigis Steam ei müü. Olen ise juba võtme ära ostnud ja nüüd ootan 11ndat. Eks paistab, kas saan aktiveerida või mitte. _________________ ...
Some locations will have enemies that are too strong for your level, and you will have to come back when you are more powerful, and vice versa.
natuke jääb mulle see "vice versa" osa arusaamatuks. Üks asi on see, kui tuierdad kuhugi ja vastu satuvad kollid, kes su kohe mättasse löövad kuna oled veel tossikene ja loogiline on, et lähed hiljem sinna tagasi... aga kuidas see vastupidi peaks toimima. Tundub, et "vice versa" lausesse lisamine on kuidagi üleliigne. Või tahtsid nad sellega öelda, et võid hiljem, kui juba tugev jorss oled, nõrgukeste kollide vahel kepselda... Igatahes praegu jooksis selle peale mul aju kokku. _________________
Leidsin ühe "uuekooli" mänguri foorumikommentaari:
"How could they NOT have level scaling? You'd either be demolished by things way higher than you or you'd wander into a lowbie place and have zero challenge. You couldn't just explore, you'd have to follow a certain path through the world.
Doesn't sound like anything I want to play. Why have an open world then?" _________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop!
Leidsin ühe "uuekooli" mänguri foorumikommentaari:
"How could they NOT have level scaling? You'd either be demolished by things way higher than you or you'd wander into a lowbie place and have zero challenge. You couldn't just explore, you'd have to follow a certain path through the world.
Doesn't sound like anything I want to play. Why have an open world then?"
Väike konsoolipoiss, liiga raske on, kui võid molli saada mingilt kollilt
Ma loodan, et see weapon enchantment süsteem on morrowindi moodi, mitte oblivioni. Muidu peab jälle mingit mod-i ootama selleks
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.