praegune kellaaeg 22.06.2025 22:53:26
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sander94
HV vaatleja
|
05.11.2011 15:33:07
Kummaline elektroonikateema |
|
|
Tervist!
Mul on Ordi sülearvuti. Vanust on tal juba 2 aastat. Probleem on siis selline, et ammu aega tagasi hakkas mul pilt vilkuma tumedaks ja siis jälle heledaks. Natukese aja pärast sain aru, et arvuti ei saanud korralikult ühendust. Ja see periood oli umbes 20sekundiliste vahedega. Et 20 sekundit sai voolu ja siis 20 sekundit ei saanud jne. Asi tundus väga väga kummaline, sest läpakas oli laua peal, ja mittemiski ei saanud liigutada juhet, miski ei läinud kuskile vastu. Samas mu toiteploki juhet on parandatud isoleerteibiga. Aga lõpuks uskusin, et toiteplokk on nässus. Aga mul on kodus üks veel, mis on samuti parandatud, ja sellega toimus mõne päeva pärast sama jama. Ikka juhtus see, et natuke aega sai ühendust, siis jälle ei saanud. Tund aega toimus selline asi tavaliselt ja siis paranes viga imekombel ära. Kõik toimis jälle, nagu alati.
Kuni nädala aja pärast hakkas see vilkumine jälle juhtuma (vahel, kui jätsin arvuti tööle ja ise eemale läksin, juhe oli taga, sai arvutil aku isegi tühjaks). Aga siis, kui aku eemaldasin ja olin niisama juhtmega, siis toimis jälle kõik, nagu alati. Aga varsti oli jälle nii, et kui akuta olin vooluvõrgus, siis ta tahtis jälle kõikuma hakata ja siis arvuti läks plaks välja, sest voolu polnud.
Ja ma ei saagi asjale enam pihta, kõik on nii segane. Kuidas saab olla võimalik, et vahepeal saab voolu kätte ja vahepeal ei saa, kas asi on siis toiteplokis või akus, kuigi vahepeal kõik töötab, siis jälle ei tööta. Vahepeal on tunne, et asi ongi toiteplokis, siis jälle tunne, et akus on asi.
Kas aku saab reguleerida kuidagi voolu liikumist? Aku ise on juba nii tuksis, et tänu sellisele pidevale mängimisele kestab see seistes parimal juhul vaid kolm minutit. Juhtme auk on täiesti korralik, olen puhastanud tolmust.
Ettetänades, Sander.
|
|
tagasi üles |
|
 |
robema
HV kasutaja
|
05.11.2011 21:45:52
|
|
|
Pakun, et toitepesaga pole asjad kõik korras. Vii arvuti remonti ja lase toitepesa üle vaadata - kas piisab lihtsalt kinnijootmisest või vajadus uus paigaldada.
_________________ 1+1=0 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander94
HV vaatleja
|
06.11.2011 13:27:54
|
|
|
Tänud, siis ma ei pea seda juttu pikalt ära rääkima, vaid tean aimata, kus viga on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Annuke92
HV vaatleja
|
07.11.2011 19:13:23
|
|
|
Tere!
minul ka sarnane jama, mul on asus f3 kolm aastat on olnud. Ükshetk enam arvuti sisse ei läinud ja targemad inimesed teadsid mulle öelda, et asi on kas toiteplokis või siis toitepesas(sisemises). Ostsin uue toiteploki aga ikka tööle ei hakanud. Tahaksingi nüüd teada kuidas seda sisemist toitepesa vahetatakse ja kui suur töö see on? Kui keegi oskab pakkuda kui palju see maksta võiks siis palun
aitähh
|
|
tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
07.11.2011 19:23:05
|
|
|
tööd on küllalt...seega väga odavalt ükski korralik tegija ilmselt ei tee
ütleks et 50 euri vähemalt
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|