rFactor 2 beta saamiseks tuleb mäng eeltellida ja seega maksta, jah. Eraldi tasu seal sõidus osalemise eest ei ole. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Vean teema korra kõrvale- rf2 mehed said alles nüüd sellise rehvifüüsika, samas kui LFS'i vennikesed said sellega hakkama juba 2003 aastal, kolmekesi _________________ Müüa HP Pavilion G series, lisainfo läbi postkasti.
www.iDrift.nl
#swag
No olgu siis 2005 kui teadjamad mehed nii ütlevad, aga endiselt on see veider minuarust.
Mingeid uudiseid pole millal preorder alata võiks vms? Krt lubati ju jõuludeks seda. _________________ Müüa HP Pavilion G series, lisainfo läbi postkasti.
www.iDrift.nl
#swag
ISI (ehk mängu tegijate) poolt ei ole mingit kindlat daatumit lubatud, kui beta build valmis saab, siis saabki hakata preordereid tegema. Ilmselt juhtub see lähinädala(te) jooksul, aga kindel ei ole selles keegi. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Beta saamiseks peab mängu pre-orderima, kuid kui "pettud", siis on võimalus refundiks (jutumärgid seetõttu, et rF2-s ei saa pettuda ) _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
PlatoonSgtElias,
1. Väike soovitus RaceDepartmenti foorumist -
tsitaat:
I have a Core i5 2500K @ 4500 / 8Ghz DDR3 Ram and 2x GTX 460 1GB (in SLI) and I was getting 10-20 fps with all settings on max / full! I disabled SLI in the Nvidia Control Panel (not in the game profiles menus, but actually turned it off using the radio button) and I am now getting 90 to 100 FPS with all settings on max and 16x AA / 16x AF
This might have been mentioned before, but it is worth a go for users who have FPS issues, remember you have to disable SLI not just select 'use single GPU' as just selecting 'use single GPU' does not have any effect
2. Oma videos võrdled sa rF2 F3-e pCARS'i F1ga. Soovitan ikka enne raskuse või kerguse võrdlust ära proovida rFactor 2 F1 ning seejärel teha järeldus. F3 on tõsiselt lahja võrreldes F1ga.
3. "nagu ma sõidaks hoopis teise masinaga" - Sa sõitsidki F1, F2, F3 masinatega võidu.
viimati muutis Purustaja 18.01.2012 18:59:05, muudetud 2 korda
rFactor 2 eelvaade, seda SLI disablemist tõesti ei tulnud pähe proovida...
Purustaja, mis F3-st ja F1-st sa jahud muidu? 68nda aasta F1, F2, F3 masinatest? Et Project Carsis oli F1 ja rFactoris F3?
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Samuti on rooli "ragisemise" kohta rF2 foorumis olemas nii põhjendus kui enamvähem lahendus.
Nimelt on selline "ragisemine" rooli tunnetuse koha pealt "raw", ei filtreerita midagi välja, tavaliselt seda tehakse, et ragisemist vältida. Samas saab confifailis filtreerimist tugevamaks keerata.
FFB on sellepärast kah liiga tugev, et hetkel on muru "kõva", enne final release kavatsetakse kindlasti natukene pehmust lisada. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
nesta, Kui peab rääkima samal ajal ja mõtlema mida suust välja ajad siis ei suuda ju mängu süveneda. Mäng ise tundub tõesti kole ja toores, mitte ei meelita. Video oli jällegi väga hea! _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
nesta, Kui peab rääkima samal ajal ja mõtlema mida suust välja ajad siis ei suuda ju mängu süveneda. Mäng ise tundub tõesti kole ja toores, mitte ei meelita. Video oli jällegi väga hea!
Lisa sinna esimene kord üldse selles mängus mängimine. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Naerma ajas see et Platoon räägib, kui lihtne juhitavus on aga praktiliselt igas kurvis häda käes. Mis mõttega teed ülevaate kui esimeses kurvis pead restart race lükkama. Selline tunne on et ülevaadet teeb grammofon, millel on katkine plaat sees ja ketrab ühte asja 5 korda. Sellise ülevaate võid "tädi Maalile" teha. Selle review kohta ei saa muud teada et FFB on ... Graafika on ... Masinaid on kerge juhtida. _________________ http://www.lossirestoran.eu/
Naerma ajas see et Platoon räägib, kui lihtne juhitavus on aga praktiliselt igas kurvis häda käes. Mis mõttega teed ülevaate kui esimeses kurvis pead restart race lükkama. Selline tunne on et ülevaadet teeb grammofon, millel on katkine plaat sees ja ketrab ühte asja 5 korda. Sellise ülevaate võid "tädi Maalile" teha. Selle review kohta ei saa muud teada et FFB on ... Graafika on ... Masinaid on kerge juhtida.
Ülevaatest on asi kaugel, see on kõigest eelvaade.
Minu arvates oli küll kasulik video ning iga üks võib ise järeldada mida sellest betast arvata.
Naerma ajas see et Platoon räägib, kui lihtne juhitavus on aga praktiliselt igas kurvis häda käes. Mis mõttega teed ülevaate kui esimeses kurvis pead restart race lükkama. Selline tunne on et ülevaadet teeb grammofon, millel on katkine plaat sees ja ketrab ühte asja 5 korda. Sellise ülevaate võid "tädi Maalile" teha. Selle review kohta ei saa muud teada et FFB on ... Graafika on ... Masinaid on kerge juhtida.
Täitsa perses... mõni ikka ei oska mõista. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Selle video järgi jääb vist mäng proovimata. Mida neil ikka niiväga muuta on, et asi paremaks läheks. Lootsin vist liiga palju sellest mängust. Aga eks lõpliku otsuse peab langetama kui mäng ametlikult valmis on ja rohkem videosid ning ülevaateid tulema hakkab.
Noh, simracing fännile see mäng nüüd erilist pettumust valmistada ei tohiks. Graafika on nagu ta on, kuid see pole ka simus kõige olulisem, pigem on ilus graafika kui boonus. Force Feedbacki kohta midagi halba öelda küll ei ole. Esialgselt on FFB küll veits tugev, kuid seda on võimalik Controller.ini failist reguleerida. Ütleksin, et FFB on iRacingu tasemel. Masinatest siiani olen suurema osa oma ajast veetnud Meganega sõites. Minu jaoks kõige lõbupakkuvam ning väga hästi õnnestunud mod. Formula Renault 3.5 kohta ütleks, et masin on veits kahtlane ning üldiselt tundub, et gripi on vähe vormeli kohta. Setupiga on võimalik tunnetust parandada, kuid mitte piisavalt. Historic masinad pole just mulle kõige meelelähedasemad, kuid aegajalt on ka nendega huvitav sõita. Vormel 3 on lahja ning ei tohiks valmistada suuri probleeme kellelegi. Vormel 1ga on aga asi keerulisem. Julgen öelda, et see on üks raskemaid masinaid millega olen sõitnud ning selles ta võlu peitubki.
Täna õhtul toimub esimene ametlik F1CEL'i rFactor 2 üritus, milleks on sõit Meganedega Millsi ringrajal.
Informatsioon Server: "F1CEL Megane". Parool on "porgand".
Mod ja rajad: Renault Megane ja Mills.
Algus: 20:00
Abid: TC High, ABS Low, Auto Shifting, Auto Clutch (igaüks kasutab vastavalt soovile)
Ilmastik: Random
Formaadiks on 5-minutiline kvalifikatsioon, millele järgnevad 10-minutilised sõidud kuni sõitjatel huvi on.
NB! Juba ette mainin ära, et rFactor 2 damage simuleerimine on veel üsna kehv, seetõttu tuleks vältida kõiksugu kontakte.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.