Ei saa knife isegi hiire 3nda nupu(ehk siis scroll-click) peale pookida. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
andsin feedbacki kusjuures sellekohta et niru süsteem on nende filtritega ja kirjutasin mis seal lisaks võiks olla , piltide järgi tundub et need asjad on kõik olemas nüüd
viimati muutis Timo1337 04.11.2011 13:05:31, muudetud 1 kord
Eriti närvidele käib mulle see BF2 laadne (vist?) commrose!!!
See sass kes selle välja mõtles, võib minu juurest läbi astuda, leian mõne l bena ja tikke ka.
BFBC2 kasutasin spottimist megapalju, uue commrosega on see ilmselgelt nii pikaldaseks keeruliseks aetud, et pointi kasutada ei ole. See aeg mis kulub commrose mehe peal aktiveerimiseks on iga jooksev sass sellest kohast lännu, ainukesed keda sellega spottida saab on bushwookied. Lisaks oli eile mingis serveris Metro mapil see maasse vajumise bug, kus maa all olles said kõiki killida nagu metslane. Peab tunnistama, et mingeid whinereid oli sealt vahepeal päris vaffa killida. Eriti mingi soome Jussi vms, kes ise seisis vööni maa sees püsti, nii et pea ei paistnud müüri tagant välja ja muudkui killis, aga kui mina ka bugi exploitisin siis kiunuma kohe- reportin sind. Aaah Whateva dumbass!
Eriti närvidele käib mulle see BF2 laadne (vist?) commrose!!!
BFBC2 kasutasin spottimist megapalju, uue commrosega on see ilmselgelt nii pikaldaseks keeruliseks aetud, et pointi kasutada ei ole. See aeg mis kulub commrose mehe peal aktiveerimiseks on iga jooksev sass sellest kohast lännu, ainukesed keda sellega spottida saab on bushwookied.
Aga spotimiseks ei pea ju commorose-i avama, võid samamoodi lihtsalt Q peksta spotimiseks nagu bc2-es.
milles probleem, ilma roseta saab täpselt samuti spottida nagu bc2 sai.
Uu õhtul proovime, ma siiamaani mõtlesin et peal peab hoidma, kuna niisama klõpsides pole nagu spottimine välja tulnud. Ainsamad korrad kui olen spottida suutnud on selle commrose hulktahukaga inimese peal hoides ja siis lahti lastes nuppu
Options nagu ei lasknud panna melee attacki alla scroll-clicki. Lihtsalt ei juhtunud midagi. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Kusjuures minul ei lasknud ka rulliku peale asju panna (N) Küljenuppude alla lasi, aga kui üritasid rulliku peale mindagi defineerida, siis ei juhtunud mitte kui midagi:(
Kui sa mõtled sinu proovitud varianti, siis jah. Ka praegu just proovisin, ainult emaili võimalus. Enne seda B3 tulekut olen varem chatiga suhelnud ja pole probleemi olnud ühenduse saamisega.
Selles suhtes olen kuulnud, et kui ollakse Live suppordiga ebaviisakad, siis nad võtavad sult selle variandi ära. Panevad mingi blocki peale vms.
Ei ole ebaviisakas olnud...nad liiga head selleks . Aga ma ei tea mis see on, aga enda arvutiga ei saa ligi ei firefoxiga, ega exploreriga. Võtsin läpaka lahti ja hops...live chat ees. Ei tea mis jama see on. Rahustuseks, siis neile kellel on vene versioon inglise keelseks muudetud...sellepärast ei pea põdema, kuna ta pakkus täpselt sama varianti välja mis siin ja zpsyil ka sama õpetus. Nii et kõik peaks legaalne olema. Uuendustega ka ei pidavat jama tulema. Kuigi kui manuaalselt muuta, siis on seal õpetuses viga sees, sest registris ei asunud need mitte 64 bit PC: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node \Electronic Arts\Battlefield 3] all vaid ...EA Games\Battlefield 3 all. Vähemalt minul oli nii. Nii et mängige mõnuga edasi
Mul siis selline probleem kui tahan onlaini joinida ``BF3 stoped working a problem caused the program to stop working corretly.please close the program `` üksikmäng toimib ok-lt kasutan win7 64 bit ja olen proovinud igasuguseid trikke kuid abi ei yhtigi. Mõnel üksikul korral on õnnestunud onlaini saada,aga enamjaolt siis eelpool mainitud viga
rmc, sa lase omale origini crack kohe peale parem, kui sa ei taha, et too sul arvutis kõik failid läbi scannib.
Kristocfc, BF2 oli ikka "Q" ja left mouse click. Kui kaugemal oli siis said manuaalselt panna. _________________ Battlelog: Aivar1988
no asjalik küll, a server browser võiks mängu sees ikka olla, ressursiraiskamine jne... battlelog võiks olla integreeritud mängu pigem. praegu on mingi megahunnik asju, mis käivad korraga...
mis keiss selle originiga on? kuidas saab ilma originita ja kuidas saab originis avatari muuta...
ma tsekkisin sandboxie varianti ka origini kohta, nii võib ka seda keelata, uurisin kräkke ka origini jaoks, a seal on exe muudetud, ei tundu eriti turvaline, pb võib jamada jne... ju ? _________________
Veebibrauser on ka originis olemas, üks programm vähem jooksutada.
Miks kõik selle Origini pärast põevad? Nagu EA oleks miski must allilma tegelane, et peab metsikult kartma hakkama, kui mingeid asju scannitakse. Loomulikult, ilus ei ole see nende poolt, aga ma ei näe põhjust kartmiseks..
no, kas origini kaudu saab battlelogi toimima panna siis, et ei töötaks FF mängimise ajal ja üldse ei viskaks sadat erinevat akent, pind akäib suht... ?
ja originis saab või ei saa siis custom avatari toppida ? sõduripilt viskab koppa suht...
saundid on ka nats imelikud, et klapid ja kõik põhjas igaltpoolt, teistes asjades kõikides klapid kuskil nats üle poole jne _________________
no asjalik küll, a server browser võiks mängu sees ikka olla, ressursiraiskamine jne... battlelog võiks olla integreeritud mängu pigem. praegu on mingi megahunnik asju, mis käivad korraga...
Täna täiustati võimsalt battlelogi, ning selle saamiseks ei pidanud tirima 100MB mängu updated, vaid lihtsalt battlelogi refreshima. Talk about efficiency. _________________
olen lugend ja ingliskeelseid artikleid selle kohta, piraadilahe razori krõps töötab selle koha pealt siis ?
gan3b, väga lahe, a ma ei tahaks, et ma iga kord mäng kinni pean panema kui tahan serverit vahetada.. ma ei tahaks üldse brauserit käima panna kui ma mängida tahan.. miks ei võiks origini built-in asi brauser seda teha ? lamp muarust...
edit: see on ka pehmelt öeldes imelik, et ei saa filtreerida välja servereid mis täis on
üldse väga konarlik tundub see.. :DBLOAT _________________
viimati muutis rmc 04.11.2011 16:57:02, muudetud 3 korda
Mis kaart on see kust ülevalt mingi platformi pealt inimesed hüppavad ?
Kuidagi ei suuda selle peale sattuda
Damavand Peak, rush!
rmc kirjutas:
olen lugend ja ingliskeelseid artikleid selle kohta, piraadilahe razori krõps töötab selle koha pealt siis ?
Töötab, aga ei tea kuidas EA sellesse suhtub. Tuleb üks päev ja keerab sulle bani peale! Ise vaatasin ja küll ei saanud aru, et Origin midagi rohkem nuhiks, kui teised programmid, STEAM, Xfire. Kuigi ei võiks seda origin'i olla küll, niigi peab browseri lahti hoidma, et BF3 mängima ja vajalik ta ka ei paista olevat mängu jaoks, kui crackerid selle lihtsalt eemaldasid!
Originis custom avatari ei ole jah! Nõutakse juba pikemad aega, aga ei ole tulemust.
viimati muutis KrisVr 04.11.2011 17:00:21, muudetud 1 kord
Kulla ASD. User Agreementis on kirjas selgelt , et Origin otsib arvutist Mänge. Mis puutub siia Maksuprogrammid / Mobiiltelefonid ja absoluutselt teise valdkonna tekitatud programmid ?
See kood on absoluutne FAIL sellisel juhul , sest Steam teeb täpselt seda sama ja proccess manager on absoluutselt tühi.
Lisaks sellele pane käima STEAM ja vaata , mismoodi toimib see loogika. Ega saksamaal ilma asjata ei tekitatud probleem , kus osteti tagasi suur hulk mänge.
See on lubamatu käitumine EA poolt. Esiteks ta väljastab mängu mis on absoluutselt toores ja ei toimi. HIT registration on üsna nulli lähedane. Mängus laibad lasevad ja hüppavad. Sniperi kasutamine kitsas kohtades on välistatud. Nina all seisvat targetit osadel juhtudel ei ole võimalik lasta. Mängus on LÄÄG ( olenemata heast interneti kiirusest ) ... Trepist üleskõndimisel tekib tunne nagu ületaks takistust. Pisikese objekti ületamiseks pead sa hüppama sest vastasel juhul jääd sa lihtsalt kinni. TANKI ei ole võimalik lasta STINGER raketiga. TANKI mürsk ei tee 10 m läheduses olevale vastasele viga isegi hit marketi ei ilmu OSADEL juhtudel. Osadel juhtudel on võimalik rongi alla roomates ... rongi sisse piiluda ja targeteid lasta. Kui ma veel jätkaks seda teemat , siis tekiks kergelt öelda kassiahastus millega EA seekord hakkama sai.
Battlelogis saab custom avatari panna, millest peaks nagu piisama.
rmc, Battlefield 3 Multiplayer Without Origin Internal-Razor1911 , selline krõps eemaldab Origini vajaduse.
Mängu kinni panek ja lahti tegemine on nii kiire, enamus aega kulub niikuinii kaardi laadimiseks, mida peaks niikuinii tegema. _________________
gan3b, olrait, seda uurisin ise ka.. lasen selle peale... ty
jah, seda küll, ent häiriv on see vilkumine n shit ikkagi + vajadus, et jookseks brauser, mis võtab ~500 mb rami enda alla... _________________
Aga kui ma selle krõpsu installin ja Origini vaja ei lähe, kuidas ma siis mängu updaten kui vaja? Avan Orgini uuesti?
Muudmoodi ei saa, kui just keegi ei hakka ükshaaval vaatama, mis faile on uuendatud ning siis välja jagama. Peale updatet on arvatavasti ka uut krõpsu vaja. _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.