Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 312, 313, 314 ... 705, 706, 707  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 01.11.2011 23:27:12 vasta tsitaadiga

Regula, kui sa 6 aastat oled kasutanud ebay'd mis raamatut sul siis vaja veel on. Selle aja jooksul oled ilmselt näinud tuhandeid oksjoneid ja kuulutusi, peaks vist olema juba mingi ettekujutas mis hinnaga, mida ja kuidas müüakse.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
raigo.k
HV vaatleja

sõnum 02.11.2011 02:40:13 Probleemid Ebay , äkki keegi oskab aidata. vasta tsitaadiga

Tere.
Selline jama juhtus ,et sai ostetud omale Ebayst telefon , enne ikka sai uuritud müüa kohta , kommentaarid head, topseller. Küsisin korduvalt et kas tegu on originaaliga või mingi koopia jne , vastas et originaal. Ok ostsin siis ära , maksin raha ära , sain paki kätte , lasin telefoni kontrollida , tuli välja et täielik koopia ja originaalist asi kaugel , jutt käib telefoni margist Nokia 8800 Sirocco , kirjutasin müüjale et mis värk on , et väitsid et on originaal aga tegelt mingi täielil jama , ütles et ma saadaks selle tagasi et ta saadab uue vastu . No paini siis paki teele , tema väitis et saatis ka uue telefoni teele, mida ei ole siiani , minu saadetud pakk siis jõudis tema riiki aga paraku ei läinud sellele keegi järgi ja nüüd see pakk otsaga eestis tagasi ja posti tollis kinni. Nii mure selline et mida ma peaksin tegema ja kuhu ma peaksin päärduma seal Ebays , selge on see et seda müüjat ma ei usalda , isegi kui väidab et saadab mulle uue telefoni ime numbri ( mida ei ole ka raske järgi teha ) , et kuidas oma raha kätte saada. See jant kestab juba juuli lõpust . Vaikselt hakkab üle viskama.
Tänan ette juba igasugu abi eest .
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 02.11.2011 02:54:12 vasta tsitaadiga

Kas PayPal võtab mingi protsendi kui eraisik teeb eraisikule ülekande?
Kas PayPal võtab mingi protsendi kui kannan oma PayPal'i kontolt enda pangakontole raha?
Mis aja jooksul saab PayPal'i kaudu ülekande tühistada/tagasi raha kanda?

tagasi üles
HA
HV Guru
HA

sõnum 02.11.2011 03:33:58 vasta tsitaadiga

beastbeats kirjutas:
Kas PayPal võtab mingi protsendi kui eraisik teeb eraisikule ülekande?
Kas PayPal võtab mingi protsendi kui kannan oma PayPal'i kontolt enda pangakontole raha?
Mis aja jooksul saab PayPal'i kaudu ülekande tühistada/tagasi raha kanda?

Jah (ostude puhul mitte)... saab ka valida, et saaja maksab teenustasu (pmst läheb siis summalt maha lihtsalt)
Jah, 2€ (krediitkaardile ikka? sest pangaülekanded on ainult US pankades)
...
viimase kohta peaks see olema:
tsitaat:
PayPal cannot reverse payments that have been claimed. We recommend that you contact your recipient directly and make arrangements to have the money refunded to you via PayPal or another method of your choosing.

ühesõnaga kui raha on vastu võetud, siis niisama enam tühistada ei saa...
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 121
tagasi üles
HA
HV Guru
HA

sõnum 02.11.2011 03:40:14 vasta tsitaadiga

raigo.k kirjutas:
Tere.
Selline jama juhtus ,et sai ostetud omale Ebayst telefon , enne ikka sai uuritud müüa kohta , kommentaarid head, topseller. Küsisin korduvalt et kas tegu on originaaliga või mingi koopia jne , vastas et originaal. Ok ostsin siis ära , maksin raha ära , sain paki kätte , lasin telefoni kontrollida , tuli välja et täielik koopia ja originaalist asi kaugel , jutt käib telefoni margist Nokia 8800 Sirocco , kirjutasin müüjale et mis värk on , et väitsid et on originaal aga tegelt mingi täielil jama , ütles et ma saadaks selle tagasi et ta saadab uue vastu . No paini siis paki teele , tema väitis et saatis ka uue telefoni teele, mida ei ole siiani , minu saadetud pakk siis jõudis tema riiki aga paraku ei läinud sellele keegi järgi ja nüüd see pakk otsaga eestis tagasi ja posti tollis kinni. Nii mure selline et mida ma peaksin tegema ja kuhu ma peaksin päärduma seal Ebays , selge on see et seda müüjat ma ei usalda , isegi kui väidab et saadab mulle uue telefoni ime numbri ( mida ei ole ka raske järgi teha ) , et kuidas oma raha kätte saada. See jant kestab juba juuli lõpust . Vaikselt hakkab üle viskama.

tellida ja maksta oskasid, siis peaks oskama Customer Support'i ka üles leidma ju icon_confused.gif

ma ei tea kas see link töötab nii
http://ocs.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ContactCS
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 121
tagasi üles
SubZer0
HV vaatleja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.11.2011 12:03:48 vasta tsitaadiga

Selline jama, et paypal läks limited kui proovisin raha välja võtta. Saatsin kõik asjad ära mis nad küsisid(saatsin konto väljavõtte kus on paypalile makse kah) ja nüüd saatsid kirja, et nad ei aksepteeri virtuaal krediitkaarti.
Kas kellelgi on veel selline probleem olnud ja kuidagi lahendatud saadud?
Ka nüüd olengi rahast ilma ja pean 180 päeva ootama?
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 21
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 02.11.2011 12:17:36 vasta tsitaadiga

SubZer0 kirjutas:
Selline jama, et paypal läks limited kui proovisin raha välja võtta. Saatsin kõik asjad ära mis nad küsisid(saatsin konto väljavõtte kus on paypalile makse kah) ja nüüd saatsid kirja, et nad ei aksepteeri virtuaal krediitkaarti.

sel juhul aitab pildikaart, aga loogiliselt peaks virtuaal ka töötama

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
SubZer0
HV vaatleja

sõnum 02.11.2011 12:43:16 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
SubZer0 kirjutas:

sel juhul aitab pildikaart, aga loogiliselt peaks virtuaal ka töötama

We're sorry, but we cannot restore full access to your account until you
add a real credit card (not a virtual card) or a bank account.

- You are not allowed to use virtual credit card , please add and confirm a
real credit card or bank account , then sent the monthly statement of your
credit card or bank account.

Sain selle kirja kui peale esimest samasugust kirja andsin tavalisel konto väljavõtte kah.
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 02.11.2011 14:00:56 vasta tsitaadiga

huvitav miks PayPal nii ägedalt nende virtuaalsete kaartide vastu võitleb eusa_think.gif turvalisuse seisukohalt ei tohiks ju probleeme olla, juu see pank ka virtuaalkaartide tegevusi talletab samamoodi, nagu päris kaartide omi.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 02.11.2011 14:34:22 vasta tsitaadiga

Loobuks sellest paypalist kohe kui saaks. Aga kahjuks kasutatakse seda nii palju igalpool.

2 kuu jooksul on konto olnud normaalses seisus 4 päeva. Ülejäänud aja limited jälle. Ükskõik kes raha kannab nii blokk peal ja seleta ning ole. Uskumatu koht. Eriti närvi ajab kui on seda väga vaja ning ei saa kasutada. Kirjadele vastatakse ka nii 3-4 päeva

SubZer0
HV vaatleja

sõnum 02.11.2011 14:49:22 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
huvitav miks PayPal nii ägedalt nende virtuaalsete kaartide vastu võitleb eusa_think.gif turvalisuse seisukohalt ei tohiks ju probleeme olla, juu see pank ka virtuaalkaartide tegevusi talletab samamoodi, nagu päris kaartide omi.

Konto väljavõttes saad isegi panna näita juba kehtetuid virtuaal kaarte, ma ka ei mõista mis neid torgi nüüd. Ometi midagi kirjas reeglites kuskile pole selle kohta.
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 02.11.2011 17:02:56 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:
Loobuks sellest paypalist kohe kui saaks. Aga kahjuks kasutatakse seda nii palju igalpool.

2 kuu jooksul on konto olnud normaalses seisus 4 päeva. Ülejäänud aja limited jälle. Ükskõik kes raha kannab nii blokk peal ja seleta ning ole. Uskumatu koht. Eriti närvi ajab kui on seda väga vaja ning ei saa kasutada. Kirjadele vastatakse ka nii 3-4 päeva

Mul varuks skaip krediit ja kohe kõne Iirimaale, seletad rahulikult ära mis värk on ja siis läheb asi ikka kõvasti kiiremini.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 02.11.2011 17:04:58 vasta tsitaadiga

HA kirjutas:
raigo.k kirjutas:
Tere.

tellida ja maksta oskasid, siis peaks oskama Customer Support'i ka üles leidma ju icon_confused.gif

ma ei tea kas see link töötab nii
http://ocs.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ContactCS

No kui see jama juuli lõpust, siis on lootusetult hilja juba, pretensioone saab esitada eBay´s 45 päeva, ei mäleta mis see PayPal´s oli. Tundub et rong on läinud, võite ainult omavahel vaielda. Feedback´i saab talle veel panna? Kui jah, siis uha negatiivne, muud pole enam midagi teha...
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
cripz
HV vaatleja

sõnum 02.11.2011 23:12:47 vasta tsitaadiga

Tahtsin tellida ühest kohast kaupa ning kasutasing selleks paypali, tellides ütles müüja, et tal läheb 3 päeva aega, et siis saab ta kauba teele panna, kuid nüüd tuli tal veel mingi probleem ning saatis mulle sellise kirja

i just called PayPal . they said you should call them to Validate your purchase and Verify your address now

Mul on paypali kasutaja verified, et mida ma veel tegema pean siis?
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 02.11.2011 23:17:09 vasta tsitaadiga

cripz kirjutas:
Tahtsin tellida ühest kohast kaupa ning kasutasing selleks paypali, tellides ütles müüja, et tal läheb 3 päeva aega, et siis saab ta kauba teele panna, kuid nüüd tuli tal veel mingi probleem ning saatis mulle sellise kirja

i just called PayPal . they said you should call them to Validate your purchase and Verify your address now

Mul on paypali kasutaja verified, et mida ma veel tegema pean siis?

pole siiani suutnud paypali aadressi verifida, vaevalt et seda saabki eestis teha
igatahes, aadressiga pole probleeme veel kunagi olnud ja raha olen tagasi saanud ka seda kinnitamata

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 02.11.2011 23:56:21 vasta tsitaadiga

aadressi vist valideeriti ainult USA-s, vbl mõnes "arenenud" riigis veel, aga Eestis kindlasti mitte.
kindel, et müüja üldse shipib USA-st väljapoole (eeldusel, et ta ise seal on icon_razz1.gif ) ja saab aru, et sa pole USA-s?

cripz
HV vaatleja

sõnum 03.11.2011 01:05:28 vasta tsitaadiga

Aga müüja shipib üldse UK-st ja ta teab küll, et ma eestist olen, kuradi kahtlane on see asi.
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 03.11.2011 01:33:58 vasta tsitaadiga

linki ei taha sellele vidinale anda?
kahtlane tundub küll jah. kui see pole just mingi ülispetsiifiline asi mida ainult see müüja pakub, siis ma teeks ettepanek tehing katkestada ja kandku raha tagasi, et kuidas reageerib.

argentum7
HV kasutaja
argentum7

sõnum 03.11.2011 06:57:58 vasta tsitaadiga

UK -s on ka ju Paypal confirmed address võimalus olemas, võib olla müüja pole päris teadlik kuidas Paypal muusse maailma suhtub.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 96
tagasi üles
henry1992
HV kasutaja

sõnum 04.11.2011 23:12:24 vasta tsitaadiga

http://uudised.err.ee/index.php?06238287
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 05.11.2011 13:17:47 vasta tsitaadiga

Ollaz kirjutas:
ufo56 kirjutas:

Mul varuks skaip krediit ja kohe kõne Iirimaale, seletad rahulikult ära mis värk on ja siis läheb asi ikka kõvasti kiiremini.

Ma olen tõsiselt väsinud sellest juba

cripz
HV vaatleja

sõnum 07.11.2011 19:19:01 vasta tsitaadiga

Oleks veel ühe asjaga abi vaja, kuna äri läks metsa, kui ma kannan paypalist raha krediitkaardile, kas ma krediitkaardilt kah selle raha kuidagi enda kontole saan`? virtuaalse krediitkaardiga on tegemist, aga olen kuulnud ka, et paypalist saab vist moneybrookersisse kanda raha ja sealt saab enda tavakontole kanda, aga palju see maksta võiks?
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 07.11.2011 19:44:59 vasta tsitaadiga

Raha lähebki automaatselt sellele kontole millega su virtuaalkaart seotud on.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
cripz
HV vaatleja

sõnum 07.11.2011 20:08:47 vasta tsitaadiga

tänud sulle icon_biggrin.gif ma ei saa aru miks mõned siis üldse müüvad neid paypali dollareid kui saavad korraga raha kontole kanda? icon_biggrin.gif
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 07.11.2011 20:23:12 vasta tsitaadiga

alaealised, kellel pole krediitkaarti/virtuaalkaarti äkki??
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 312, 313, 314 ... 705, 706, 707  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.