praegune kellaaeg 26.06.2025 12:29:25
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mightythor
HV veteran

|
02.11.2011 02:29:18
kuidas töötab modernne sülearvuti toiteadapter? |
|
|
Mul on üks HP PPP012L-S toiteadapter(HP tootekood 463553-001), millel näib olevat kolm kontakti:
Lõigates kaabli katki, siis on seal kolm üksteisest isoleeritud vaskkiudude kimpu. Milleks täpselt see keskmine(nr2 fotol), väga peenike pin tarvilik on? On see sülearvutile laadija kohta andmete edastamiseks arvutile? Kui ma õigesti mäletan, siis olen sarnast disaini näinud üle Delli sülearvuti toiteadapteri juures Lisaks veel seda, et kas arvutit, millel on originaalis selline intelligentne laadija, saab laadida hariliku ilma andmeside kanalita toiteadaptriga?
|
|
tagasi üles |
|
 |
DoS
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
02.11.2011 07:54:51
|
|
|
See keskmine pin on kontrollahel laadimisreziimi määramiseks (kasutusel erinevate võimsustega laadijad).
Kindlasti ei hakka masin laadima ilma keskmise pin-ta. Samas, kui mälu ei peta, suutis dell ilma keskmiseta masinat käivitada (see mälestus võib olla ka fiktsioon)
Kuigi HP ja Dell kasutavad sarnast lahendust, ei saa nende laadijaid ristkasutada (delli oma ei tööta HP-l ja HP oma Dellil)
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|