Keegi siin valetab.Kas bethesda või oli see 25min mingi spets oblivioni jaoks tehtud mod, et kõigile kärbseid pähe ajada.
Ja see E3 demo mida HD-s näidati?.Kui see oli bogus, siis oldi palju vaeva nähtud puhtalt eksitamise eesmärgil.
Jagage siis muljeid...endal puudub võimalus seda proovida... _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Irw, nett on täis küsimusi selle xkasti versiooni kohta stiilis " kas see on fake või pool retailist, et ainult 1 disc on?"
Redikate kirjutas:
Mängul pidigi väike size olema ju. Just paar lehte tagasi räägiti siin sellest, et kahtlane et mäng ainult mingi 6gb vms on (PC'le).
Ma julgen uskuda küll, et leak võib reaalne olla.
Minu post oligi selle kommentaariks, et xkasti mehed ei mõista, miks size nii väike on.
See "irw" seal ees peaks tähendama, et ma itsitan selle pisut muigava paneva halana üle:) _________________ Winter is coming...
viimati muutis NeroEST 01.11.2011 18:32:13, muudetud 2 korda
Võib ju loota, et see leak oli vanem build ja too 23min video, mis pidi teie jutu järgi jube olema (pole ise näinud, ei tea), oli selle põhjal tehtud, ehk final release on parem, kuid see tundub õhkõrna lootusega. Mis platvormil too video oli üldse?
wtf. vennad on siis mingi väga kõva kompressimis, eem, asja avastand
Võibolla tegid Raget ja enne pakkimist downsizesid kõik tekstuurid 4x _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
ei olegi riidest kaart vaid tavaline? ja odav vakuumplastist "kivi" draakonile? mõttetu CE. Pole piisavalt asju kaasas. 1 art book, video dvd ja plastmassist koll küll ostma ei kutsu, kuigi üks hoog oli alguses CE võtta, aga kuna mängu arendusest koorub jubepalju vassimist välja ja see CE unboxing kohe mitte mingit muljet ei jätnud, siis kindel ei. Hind on ka liiga krõbe ühe mängu jaoks. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
Siin räägitakse igasugu asjadest aga kuda mängitavusega on. Kas see sama mis eelmisel versioonil?
Eelmist nati toksisin aga tegin selle vea, et hüppasin kohe alguses mingisse torni sisse, mis teepeale jäi. Mõtlesin, et saan kohe tappa kuna mingeid korralikke relvi mul polnud ja spelle ka mitte. Suur oli minu üllatus kui mingid koledad kollid kes vastu tulid polnud kõvemad kui mina. Maailm oli küll ilus aga ei tekkinud kuidagi tahtmist ennast arendada ja paremaid relvi hankida. Milleks kui esmalt saadud roostes mõõgaga olekd ka kõva. Hasarti ei tekkinud ja sinna too mäng jäigi.
Just Cause 2 oli 4.5giga. See selleks. Kui midagi lekkis, siis ujutatakse juutuub varsti gameplayga üle. Siis saab näha, kas peab hakkama skyrimnexust refreshima, et asi mängitavaks saada või kärab vanilla ka.
Ühest revüüst jäi silma see, et kompanjoni inventory management pidi olema kiviajas. Et nii piixu (loe: ebamugavaks) ikka annab asja keerata.
Edit: Kui visata pilt peale piraadilahele, siis on igzbogzi tõmmis 8.14giga. _________________ Avatar by Flacko
Ühest revüüst jäi silma see, et kompanjoni inventory management pidi olema kiviajas. Et nii piixu (loe: ebamugavaks) ikka annab asja keerata.
Todd ehk mister Ego ei ole nõus üle võtma Obsidiani täiustusi nende mängude mudelile. Obsidian teatatavasti korjas modidelt üle väga suure hulga innovatsioone ja pani need kõik New Vegasesse, kuid TES5 on neist muudatustest peaaegu, et tühi.
Miski tont äsas playerile nuiaga pähe ning too lendas selle peale taevapoole. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.