Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Le Inc
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
madest
Kreisi kasutaja

|
01.11.2011 11:02:32
|
|
|
lauri23 kirjutas: |
Juba vingutakse ja kickitakse ja bannitakse kui mortarit kasutada. Ei ole väga mõtet sellel relval, kadedusest kickitakse välja. |
Sain ka lahti väga OP asi ilmselt saab nerfi millalgi :p
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
01.11.2011 11:15:17
|
|
|
tsitaat: |
OP on ta sellepärast, et sital on lõpmatus kuule. Vennad lihtsalt lasevad, ei pea eriti mõtlemagi.
|
Meenub enemy territory
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
01.11.2011 11:18:42
|
|
|
Lauri Kiissel kirjutas: |
Ülikena mäng oli jälle DefXtremega Ühe roundi vist kaotasime ja vähemalt 8 oli..  |
Sain ka mikri kätte nüüd ja mumble tööle.
Mõni õhtu võiks kohe squadi kokku panna nii.
Olen Scualliga viimasel ajal koos mänginud.
Üldiselt engineerid. Hädasti oleks vaja assaulti, kes vahel üles elustaks jälle, teised klassid muidugi ka sobivad
Kui ikka mitmekesi peale minna, on ikka kõvem tunne kohe.
P.S. Mis relva engineerid muidu siin eelistavad?
Ise hetkel A-91 peal. G36c tundub hea stopping poweriga olevat,aga RoF ja recoil minu jaoks väga sobivad pole, vb unlockin mõned asjad ja siis vaatan uuesti.
Muidu BF3 käib tõusu ja mõõnadega - üks hetk saan 20/5 skoore pidevalt, järgmised kaks päeva (ehk eile ja üleeile) olen miinuses tihti ja üldskoor ka väga hea ei ole. Vb puhsin une arvelt liialt või vastased on paremaks saanud
(näiteks mõned mõnusad lihtsalt tehnikad ja manöövrid kaovad ära vastaste keskmise leveli tõusu tõttu ja skilli tõttu, et oskavad juba oma unlocke kasutada minu jt vastu)
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
01.11.2011 11:21:02
|
|
|
Scuall kirjutas: |
UUuuu. eneseohverdus, jaa, seda pole kahjuks paljudel. |
Ma mäletan seda kisa, mis tuli BF2 ajal, et krdi nuub, laseb tanki õhku koos endaga Pmst on mõnede jaoks kõik nuubid, kes juhtuvad teda maha laskma.
RPG teema hakkas ka silma siin. RPG-ga on väga hea xxx kaardil (ei jää need nimed meelde, kaevandus keskel) tunnelit puhastada. Lastakse kaks kolm laksu tunnelisse ja kohe tormab järgi LMG-vend, kes riismed maha notib. Väga hea moodus edasiliikumiseks. Nojah, eks sõimu tuleb ka vahest selle peale
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Tule ja kiika minu fotomaailma. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
zpsy
HV veteran

|
01.11.2011 11:44:41
|
|
|
See IR sihik on ikka veidi OP mu meelest, liiga lihtne vastast märgata
|
|
Kommentaarid: 825 loe/lisa |
   |
4 :: |
587 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
01.11.2011 11:45:58
|
|
|
oma miinus asjal ka ikka - kaugemale absoluutselt ei näe. paras on sellega ise võssis olles küttida, või võssis olijaid küttida. ja pimedas muidugi.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
01.11.2011 11:52:24
|
|
|
coop on üldiselt täitsa vahva. sai niimoodi Tuisuga harjutatud ründehelika koostööd, hea kogemus! nüüd enam ei oleks väga mark MP's vahest masina haarata
Kahju ainult et jet'i coopis pole, selle harjutamise võimalus on puudu...
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jack Vegas
HV kasutaja

|
01.11.2011 12:15:22
|
|
|
skyTronic kirjutas: |
Killerwave kirjutas: |
Teadaanne: Otsin aktiivset ENGINEERi kes oleks valmis mingi suhtlusprogrammi kaasabil nö lahingpaarilseks olema kes jagab matsu masinatest, parandamisest ja oleks valmis olema nii guner kui ka driver näiteks tankis. Tähtis oleks tihe koostöö ja üksteise katmine, aitamine. |
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/skydro/ |
Kah enamasti engineer ja just tank meeldib kõige rohkem.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
01.11.2011 12:18:42
|
|
|
painkillah kirjutas: |
oma miinus asjal ka ikka - kaugemale absoluutselt ei näe. |
nii kaugele kui laskeulatus on carabiinidel nii kaugele näitab ära. snaipril võibolla küll jääb puudu.
k/d ratio tuleb sellega väga hea aga skoor jääb napiks kuna hiilid rohkem ja ei torma ringi.
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3rT6699
HV kasutaja

|
01.11.2011 12:44:06
|
|
|
aht0 kirjutas: |
klOun kirjutas: |
See "Connection timed out" on päris häiriv ja pole siiamaani fixi leidnud.. mäletan BC2 ajast sarnast asja. Pigem pean seda mingisuguseks ISP probleemiks. Olen vahepeal isegi vana Speedtouch'i ruuteri Thomsoni vastu vahetanud. |
Speedtouch ja Thomson on/oli üks ja seesama tootja pmst..
SpeedTouch is the brand name of a line of networking equipment produced by Alcatel and Technicolor SA. Before 27 January 2010 Technicolor was known as Thomson SA.
http://en.wikipedia.org/wiki/SpeedTouch
Vanemad Elioni ruuterid teatasid sageli peale firmware uuendust uhkelt et on "Thomson"-id.. elektroonika ja soft on sama... omavaheline vahetus mõttetu
3 surnud ruuterit juba sellelt tootjalt, viimane pidas vastu napi kuu...misiganes see valge ümarate servadega Elioni karbi mudelinumber ka oli.. |
Endal aitas timed out'i vastu kui ruuteri seadistuses panna UPnP disabled.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
noxton
HV Guru

|
01.11.2011 12:47:31
|
|
|
kust saaks hea hinnaga legaalse CD key?
|
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
169 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
01.11.2011 12:50:31
|
|
|
K3rT6699 kirjutas: |
aht0 kirjutas: |
klOun kirjutas: |
See "Connection timed out" on päris häiriv ja pole siiamaani fixi leidnud.. mäletan BC2 ajast sarnast asja. Pigem pean seda mingisuguseks ISP probleemiks. Olen vahepeal isegi vana Speedtouch'i ruuteri Thomsoni vastu vahetanud. |
Speedtouch ja Thomson on/oli üks ja seesama tootja pmst..
SpeedTouch is the brand name of a line of networking equipment produced by Alcatel and Technicolor SA. Before 27 January 2010 Technicolor was known as Thomson SA.
http://en.wikipedia.org/wiki/SpeedTouch
Vanemad Elioni ruuterid teatasid sageli peale firmware uuendust uhkelt et on "Thomson"-id.. elektroonika ja soft on sama... omavaheline vahetus mõttetu
3 surnud ruuterit juba sellelt tootjalt, viimane pidas vastu napi kuu...misiganes see valge ümarate servadega Elioni karbi mudelinumber ka oli.. |
Endal aitas timed out'i vastu kui ruuteri seadistuses panna UPnP disabled. |
Kuidas sa ruuterile ligi saad? Kunagi sain brauseriga mingi ip aadressiga a enam ei mäleta. Korra vist isegi peaaegu õnnestus aga küsis mingit username ja passwordi, millest mul õrna aimugi ei olnud. Vahest loobib ka timed out errorit, a mitte enam nii tihedalt kui betas. VB aitas ka service alt upnp välja lülitamine.
_________________ Tasuta 50$pokkeri kontole. Registreeri, õpi strateegiat ja vasta küsimustele. Saad valitud pokkerituppa 50$+veel boonust, kui mängida oskad. Isiklikult saanud 285$ sealt.
viimati muutis lauri23 01.11.2011 12:53:29, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
01.11.2011 12:51:32
|
|
|
patrick615 kirjutas: |
Killerwave kirjutas: |
Ülikena mäng oli jälle DefXtremega Ühe roundi vist kaotasime ja vähemalt 8 oli..  |
Kuidas te omavahel suhtlete?
Me eile tegime patrick615 läbi skype õhtul mitu mängu, mõni parem, mõni mitte nii hea aga FUN oli selegi poolest ja kui tiimistöö sujust siis vastatse lennu ja soomusmasinaid langes loogu.
Ehk saame kuidagi ühildada mängimised?
Kuigi selle võiks võtta üles järgnevas teemas https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=6736335#6736335
Millegi pärast andis õhtul lõpupoole artesid ekraanile ning jooksis igast errorite saatel(ala memory out) dx error jm saatel kokku mäng mitu korda, varem pole olnud Seega mingi drivude kala ma loodan, peaasi et GPU surema ei hakkaks. |
Sa ajad mind kellegagi segamini. |
Jap, minu viga, tuhat vabandust, ajasin unise peaga segamini.
Aga selle IR sihikuga on suht raske täpselt sihtida kuna ei näe kuhu kuulid lendavad nagu tavalise sihiku puhul. Näeb küll vastast hästi kes võssis passib aga kaugemalt on raske bulletdroppi rakse hinnata, eriti läbi selle sihiku ja kuna ei näe kuule.
viimati muutis Killerwave 01.11.2011 12:55:30, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
noxton
HV Guru

|
01.11.2011 12:51:47
|
|
|
lauri23, thomsonitel on tehase ip : 192.168.1.254
|
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
169 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristocfc
HV veteran

|
01.11.2011 12:58:16
|
|
|
tsitaat: |
01.11.2011 11:51
--------------------------------------------------------------------------------
lauri23, thomsonitel on tehase ip : 192.168.1.254
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
2 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
01.11.2011 13:05:25
|
|
|
Sain endale Anti Vechile medali ka lahti
Start Walking [hetkel 260killi]
Proovisin nüüd K/D normis hoida huvi pärast. Töötab väga hästi, seni 21/10 11/10 6/3
Skoor muidugi väiksem. U 2-3x.
Üldiselt võtan riski ja lähen lipu/tanki peale ja top -5 mängija... ühesõnaga K/D mõttetu ja munnipikendus. Eesmärk on ju round võita ja skoori ka kasvatada samal ajal
viimati muutis Ertai 01.11.2011 13:07:58, muudetud 1 kord |
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
duxdery
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
01.11.2011 13:16:20
|
|
|
Ertai kirjutas: |
Sain endale Anti Vechile medali ka lahti
Start Walking [hetkel 260killi]
Proovisin nüüd K/D normis hoida huvi pärast. Töötab väga hästi, seni 21/10 11/10 6/3
Skoor muidugi väiksem. U 2-3x.
Üldiselt võtan riski ja lähen lipu/tanki peale ja top -5 mängija... ühesõnaga K/D mõttetu ja munnipikendus. Eesmärk on ju round võita ja skoori ka kasvatada samal ajal  |
Tahan ka Eks saab ka koostööd teha mingi hetk?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewil-apple
HV kasutaja

|
01.11.2011 13:32:13
|
|
|
noxton kirjutas: |
kust saaks hea hinnaga legaalse CD key?  |
Ma just praegu vaatan gamepood.ee lehelt. 18 euri mittekliendile. Peaks alla täristama!
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
01.11.2011 13:42:24
|
|
|
Üldiselt engineerid. Hädasti oleks vaja assaulti, kes vahel üles elustaks jälle, teised klassid muidugi ka sobivad
Ise hetkel A-91 peal. G36c tundub hea stopping poweriga olevat,aga RoF ja recoil minu jaoks väga sobivad pole, vb unlockin mõned asjad ja siis vaatan uuesti.
Muidu BF3 käib tõusu ja mõõnadega - üks hetk saan 20/5 skoore pidevalt, järgmised kaks päeva (ehk eile ja üleeile) olen miinuses tihti ja üldskoor ka väga hea ei ole. Vb puhsin une arvelt liialt või vastased on paremaks saanud
(näiteks mõned mõnusad lihtsalt tehnikad ja manöövrid kaovad ära vastaste keskmise leveli tõusu tõttu ja skilli tõttu, et oskavad juba oma unlocke kasutada minu jt vastu) |
Eile me mikrit ei kasutanud, aga squad chat ning Origini chat ajas asja ära ning tiimitööd saab endiselt teha.
Mõlemad mängime tavaliselt assaulti, eile lasin ise supporti ka päris palju, hea katta.
Kui keegi tahab, siis võib Originis ja Battlelogis lisada sõbraks Kiissel ja millalgi mängu teha.
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
01.11.2011 13:53:32
|
|
|
(näiteks mõned mõnusad lihtsalt tehnikad ja manöövrid kaovad ära vastaste keskmise leveli tõusu tõttu ja skilli tõttu, et oskavad juba oma unlocke kasutada minu jt vastu) |
Eile me mikrit ei kasutanud, aga squad chat ning Origini chat ajas asja ära ning tiimitööd saab endiselt teha.
Mõlemad mängime tavaliselt assaulti, eile lasin ise supporti ka päris palju, hea katta.
Kui keegi tahab, siis võib Originis ja Battlelogis lisada sõbraks Kiissel ja millalgi mängu teha. |
Olen juba su friend ka
kasutajanimi: jahipuuk
engineeri 2tükki matchitud 2 v 1 assault + support on megakõva
Hakkasin rahulikumalt nüüd mängima.
10/4
MVP
32 mängija serveris.
Kõva!
+ märkasin, miks ma võisin surma tihti saada
Nimelt oli üpris edeva silmapaistva uniformi selga lükanud kui chopperi piloot olin.. see oli aga ununenud tükiks ajaks ja ei sobinud üldse kokku keskkondadega, kus mängisin (hiljem ainult jalamees põhiliselt )
talk about edevus ja roleplaying in fps-es
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |