Ja mis see patchi nr su arust on, täna alles mängisin onlines ja live küll mingit update ei tahtnud teha. Ja sisse logimine oli vajalik.
EDIT 1.0.7.0 on praegune ver mul ja social clubi logimine on vajalik, juhul kui kasutad mingit häkki, või koguni pirad siis võibolla tõesti pole seda vaja!
Kui ma varemalt mängisin GTA 4 offlines (savegame file olemas), siis kas kuidagi saaks live kontol ka lahti lukustada või kuidagi moodi avada seda savegamet, mida ma offline mängisin?
Asgate, ära aja jama. See tuli koos mingi uuendusega (täitsa võimalik, et 1.0.7.0) ning sellest alates polnud enam vaja. Sul on ilmselt mingi bug siis.
Asgate, ära aja jama. See tuli koos mingi uuendusega (täitsa võimalik, et 1.0.7.0) ning sellest alates polnud enam vaja. Sul on ilmselt mingi bug siis.
võimalik, et piraversiooniga enam social clubi ette ei viska, kuid fakt on, et social club kadus eraldi rakendusena, kuid säilis integreerituna mängu - iga kord kui mängu käivitab, siis ilmub ka socialclubi aken, kuhu tuleb sisse logida _________________ ☠
Patch 1.0.6.0 eemaldas SC app'i. St seda, et SC on nüüd integreeritud GTA IV'te, logimine peaks ikka toimuma enne mängu, aga eraldi app'i, mis jooksis taustal ja system tray's enam pole.
Kui ma varemalt mängisin GTA 4 offlines (savegame file olemas), siis kas kuidagi saaks live kontol ka lahti lukustada või kuidagi moodi avada seda savegamet, mida ma offline mängisin (kui ma MY Documentsis asuvasse GTA4 kausta copysin savegame kausta kooos savegame filega, siis mängus "Load" all ütleb, et ühtegi savegame pole... Seetõttu ka järeldasin, et lives ollas kuidagi online salvestab need saved)?
//Ma nüüd üldse kahtlen, kas GTA4 suudab lugeda My Documentsis asuvat GTA4 kausta? Tegin praegu ka offline konto ning ikka ütleb, et ühtegi savegamet pole.
Keegi ehk oskaks öelda lahenduse?
No midaiganes. Steami versioon mängust ja ei tule mingit SC ette.
Siim159, Sellejaoks oli vist vaja mingi xlive vms programmijupp tõmmata, et neid savesid kasutada. Täpselt ei mäleta, võibolla mõni teab peast öelda.
No midaiganes. Steami versioon mängust ja ei tule mingit SC ette.
Siim159, Sellejaoks oli vist vaja mingi xlive vms programmijupp tõmmata, et neid savesid kasutada. Täpselt ei mäleta, võibolla mõni teab peast öelda.
Siim159, Users\kasutaja\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV... selles kohas asub ka GTA-l save game-d jms stuff, proovi sinna ka tõsta. Xlivelessi oli vaja siis kui kasutasid teiste save game-i. Lisaks kui ma õieti mäletan siis game save töötas ka ainult siis kui ma tõstsin failid otse sinna, mitte kausta! (SGTA400-SGTA414 ) Seega folder peab alles jääma, vahetad lihtsalt SGTA... failid ära.
puik17, Endal Samuti Steami ver GTA-st, ja SC login tuleb iga kord. Nii ta peab lihtsalt olema, juhul kui kasutaja ise mingit tsiki priki ei ole teinud!
Seal Users\kasutaja\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV.. konto savegame all oli algul vaid see SGT400 ja ControlMap file. Asendasin ContolMap vana filega, mis asus seal My Documentsi GTA4-i savegame kaustas ning lisasin veel SGTA412 (mis oli samuti My Documentsis asuva GTA4 savegame kaustas), kuid ikka mängus ei ole mingit game save.
//Nüüd tuli save game (ennem panin vale/kustutatud kasutaja vms peale vist), kuid kui üritan seda gamesave avada mängus, ütleb, et avamine ebaõnnestus ning kontrolli oma kõvaketast ja proovi siis uuesti.
Milles vigavõib olla?
//Kuulsin, et selles ongi viga, et teise live konto savegamesi ei saa kasutada ise. Ehk keegi oskaks öelda, ehk sellele mingit lahendust. Ise midagi googlest leidnud ja üritanud ka, kuid pole hakkama eriti saanud. Ning mitte offline kontos, vaid sooviks ikka seda save gamet enda vanas live kontos pelada saada.
//Nüüd tuli save game (ennem panin vale/kustutatud kasutaja vms peale vist), kuid kui üritan seda gamesave avada mängus, ütleb, et avamine ebaõnnestus ning kontrolli oma kõvaketast ja proovi siis uuesti.
Milles vigavõib olla?
//Kuulsin, et selles ongi viga, et teise live konto savegamesi ei saa kasutada ise. Ehk keegi oskaks öelda, ehk sellele mingit lahendust. Ise midagi googlest leidnud ja üritanud ka, kuid pole hakkama eriti saanud.
ma proovisin oma offline accounti savesid visata steami versiooni kui selle sain ja loobusin lõpuks.. ei saanudki käima, alustasin uuesti. igast sada eri varianti proovisin läbi, kuni savegame filede hex editoriga muutmiseni jne. ei saanud tööle. hex editoriga jauramise video siin: http://www.youtube.com/watch?v=CEiODF7wGqg foorumiõpetus siin: http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=386144 _________________
What's new in Grand Theft Auto IV Patch 1.0.6.0:
Rockstar Games Social Club:
· Remove Rockstar Games Social Club application
· Separate RGSC application no longer required to launch game
· Social Club login now occurs during the launch process Shadows
· A new, less memory-intensive, and better-looking scalable shadow solution has been implemented
· Enhanced Night Shadows added with user-selectable level of detail (replaces Shadow Density)
Performance:
· Rendering optimizations have been made to improve performance, particularly when enabling shadows
· User-configurable graphics settings have been added for shadow control
· Improved memory management Multiplayer -Enhanced security to isolate users from cheaters and hackers Episodic Content
· Provide in-game support to purchase "The Lost and Damned" and "The Ballad of Gay Tony" (Not available in Russian/Japanese Versions)
Bug Fixes:
· Vehicle shadows re-enabled between 8pm and 6am
· Fix floating street textures
· Pedestrians in vehicles appear further out from the player to allow for long range sniping
· The Moon has been implemented with simulated lunar phases
· Fixed garbled text in Japanese Multiplayer menus
· "RESC 10" error fix for specific hardware configurations
ma ei tea, kas kellelgi on nii igav, et ta viitsiks uploadida kuskile originaal vehicles.img faili?
aitäh.
EDIT: perse, ma tirisin mingi moddetud variandi ja nüüd mul on savegame üldse kadunud :S ja home nupuga ei saa enam live'i sisse.. reinstall ootab mind?
Oleks endalgi vaja seda vehicles.img originaal faili, kuna mõned auto modid on lausa jubedad seal mul ja maha lasta ei saa. _________________ ( -_・) ︻デ═一 ▸
Kas keegi saab aidata IcEnchacer 1.35-ga? Nimelt installisin selle VÄRKSE GTA IV installi peale ja nüüd mäng paneb crashi peale loadingut, mis laeb esimest missiooni... MSI ja Fraps kinni.
keegi viitsika kunagi ühe lost and damned mp sessiooni teha? oleks huvi uurida neid "coop" missioone aga kunagi ei ole lost and damned osas ühtegi mängijat leidnud. Isegi siis kui asi alles pc/ps3'ele välja tuli _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.