8v8 Canals Conquest on mõnus, ühel poolel on kaks littlebird kopterit ja tüütavaid lennukeid ei ole.
8v8 Damavand Peak Conquest mapil on ka ainult littlebird kopterid õhus võitlemiseks. Seal saab suht lihtsalt vastaste kopteri ära varastada
Nonoh panin Originist repair installi tegema, nüüd tõmbas uuesti failid alla ja hakkas ka 600mb patchi sikutama. Ennem ütles et game is up to date, pole ime et mul commorose ei töötanud, kuigi ei mõista kuidas ma ilma pätsita teistega mängus sain olla.
Repairi ajal oli kenake speed sees
Nonoh panin Originist repair installi tegema, nüüd tõmbas uuesti failid alla ja hakkas ka 600mb patchi sikutama. Ennem ütles et game is up to date, pole ime et mul commorose ei töötanud, kuigi ei mõista kuidas ma ilma pätsita teistega mängus sain olla.
Kuidas see uuendamine välja näeb? Kas peale Play nupu vajutamist originis hakkab ta (vähemalt peaks) automaatselt uuendama? Või peab selleks repair installi tegema?
Kuidas see uuendamine välja näeb? Kas peale Play nupu vajutamist originis hakkab ta (vähemalt peaks) automaatselt uuendama? Või peab selleks repair installi tegema?
parem click repair install vms ikooni peale originis.
Mul sikutas ainult 48.9 mega vms.
Sama siin!
Ilmselt vahe selles kas on vene või inglise keelne versioon.
oeh, origini ui on nõme. võiks nagu näidata kust info võetakse ja mida tehakse. mul näitab, et repairib 50+MB/s
ma ei saanud ju proovimata jätta, mida see nupp teeb.
ühtegi siin kirjeldet häda pole mul olnud. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
hm, eeldasin, et i2500@4,5 ja GTS250-ga on võimalik ikka natukenegi mängida, aga ikka õudsalt uimane on, isegi minimum sätetel. mis oleks taskukohane ja mõistlik video upgrade huvitav, et asi vähe siledamaks läheks? hinnapiir ehk maksimum 150.- juures vms.
viimati muutis Fisher 30.10.2011 12:36:56, muudetud 1 kord
Pole mingit update-i. Seda saab ju kontrollida nupuga "check for updates" icon_rolleyes.gif
Kõik see super kiirusega update toimub lihtsalt ketta pealt vaadatakse kas on kõik vajalik olemas. Additional tõmmatakse tava kiirusega. Check for updates näib et ei tööta nii kui peab järelikult.
hm, eeldasin, et i2500@4,5 ja GTS250-ga on võimalik ikka natukenegi mängida, aga ikka õudsalt uimane on, isegi minimum sätetel. mis oleks taskukohane ja mõistlik video upgrade huvitav, et asi vähe siledamaks läheks? hinnapiir ehk maksimum 150.- juures vms.
gtx 560, hd6850/6870
Krt ise ei saa 6870ga max peal mängida. Mediumis on mängitav
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.