Reeglina on asi tihendis. Sul võib olla 64tuumaga prose @7gh 8videot sli+crossfires varandusi maksvad matid klaverid ja hiired aga ikka failid.
Kohanemisoskus on kahjuks puudulik paljudel.
Haha kui sa tõsimeeli ja täie kindlusega räägid, et ping ei oma gameplays tähtsust siis tunnen sügavalt kaasa sulle sest sa eksid rängalt
Reeglina on asi tihendis. Sul võib olla 64tuumaga prose @7gh 8videot sli+crossfires varandusi maksvad matid klaverid ja hiired aga ikka failid.
Kohanemisoskus on kahjuks puudulik paljudel.
Haha kui sa tõsimeeli ja täie kindlusega räägid, et ping ei oma gameplays tähtsust siis tunnen sügavalt kaasa sulle sest sa eksid rängalt
BF'is omab see ping palju rohkem tähtsust kui cod'is 30 ping vs 80 ping on metsik vahe, codis 30 vs 100 ei saa sellest arugi.
Kindlasti ta omab, kuid minu jutu eesmärk on selles, et ,,tihendi,, kvaliteet on tähtsam. Viska oma battlelog siia, tahaks vaadata, mis materjalist tihend tehtud!
Kindlasti ta omab, kuid minu jutu eesmärk on selles, et ,,tihendi,, kvaliteet on tähtsam. Viska oma battlelog siia, tahaks vaadata, mis materjalist tihend tehtud!
"Connection timed out" ajab ikka soodsalt närvi.. teistel pole seda probleemi?
kadus ära peale formatit see probleem,
ainuke probleem mis hetkel kimbutab veel on et mängu esimest korda käima pannes ei lähe essa korraga ja esimest korda loadib mapi jube kaua
Okay so after six hours of desperately trying to get the game running with the major error being the "Your connection to the server has timed out" i finally managed to solve it. I'm on windows 7 64bit, i've tried everything there is to try and nothing helped. I cannot guarantee that this will work but you can give it a try. Now i can play rounds for as long as i like and theres NO disconnection or crash whatsoever.
Here goes:
1. Press: Windows-button (the one between lAlt and lCtrl) + R, a window should pop up.
2. Write: "services.msc" (without the ") then press enter.
3. In the list of services, scroll down to "UPnP Device Host", click it and press "Stop service".
4. Now do the same thing but with the service "SSDP Discovery".
5. Exit the window and go to control panel-> Network and Internet-> Network and Sharing Centre-> Change advanced sharing settings (to the left)-> Under "network discovery" select to turn off network discovery.
6. SAVE CHANGES
This should solve the problem, if it didn't, we'll just have to wait for Dice/EA to fix it.
Vaatasin, et te suhtusite sellesse suht kompetitiivselt, niisiis suhtusin mina ka
Selles samas mängus sain 2-3 headshotti c.a. 650 meetri pealt ka skoor oli 3200 midagi ja k/d=5/1. Kasutasin ainult snaiprit.[/img]
Saan ka nüüd normaalselt mängida ennem pidin aknas pelama,kuna ekraan hakkas vilkuma.
Probleem oli selles et 1600x900 full screen reso ei meeldinud sellele mängule,pidin ccc-st käsitsi panema mängudesse 1920x1080,pole sellega ennem probleemi kunagi old.
Kas see on normaalne, et chatboxis ei näita playerite nime kes mida ütles? Mul on lihtsalt ALL/TEAM ja siis tekst. Wtf nii ei saagi ju aru kes mida räägib
Mõtleks kõik niimoodi. Suurem osa helikapiloote on sellised, et kohe kui mootor töötab siis lendavat minema, vahet pole kas keegi tahab peale või ei.
Helika õhkutõusmiskiirus on ka imelik. Istub sisse, 2sek ja lendab nagu rakett...
Ükspäev oli lahe juhus. Olin transporthelikal miniguni peal ja vastase tank tõmbas mind mürsuga maha sealt
Helikas ise jäi õhku.
Proovin sõbraga coopi teha, aga ei saa. Avast ja kõik muud viled on välja lülitatud, connecting ära ja siis ütleb, et connection lost.On mul veel midagi tegemata? Ise arvan, et kala võib selles olla, et mul on vene regiooni cdkey ja tal inglise oma.
Proovin sõbraga coopi teha, aga ei saa. Avast ja kõik muud viled on välja lülitatud, connecting ära ja siis ütleb, et connection lost.On mul veel midagi tegemata? Ise arvan, et kala võib selles olla, et mul on vene regiooni cdkey ja tal inglise oma.
Mängisin täna hommikust lõunani väga edukalt coopi suvaliste vendadega ja mul vene key.
Mängisin täna hommikust lõunani väga edukalt coopi suvaliste vendadega ja mul vene key.
Okay so after six hours of desperately trying to get the game running with the major error being the "Your connection to the server has timed out" i finally managed to solve it. I'm on windows 7 64bit, i've tried everything there is to try and nothing helped. I cannot guarantee that this will work but you can give it a try. Now i can play rounds for as long as i like and theres NO disconnection or crash whatsoever.
Here goes:
1. Press: Windows-button (the one between lAlt and lCtrl) + R, a window should pop up.
2. Write: "services.msc" (without the ") then press enter.
3. In the list of services, scroll down to "UPnP Device Host", click it and press "Stop service".
4. Now do the same thing but with the service "SSDP Discovery".
5. Exit the window and go to control panel-> Network and Internet-> Network and Sharing Centre-> Change advanced sharing settings (to the left)-> Under "network discovery" select to turn off network discovery.
6. SAVE CHANGES
This should solve the problem, if it didn't, we'll just have to wait for Dice/EA to fix it.
Plaanis siis kah, nii kui raha saan omale BF3 ära osta. Nõudmisi vaadates jääb vähemalt cpu ja mälu osa recommendedi alla(x3 läheb x4 lahti vajadusel). Molude reso on 1680x1050 mõlemal. Mis graafika sätteid nende kastidega umbes loota oleks? Keegi mingi lahjema riistaga bf3 laseb võiks teada anda igatahes. Lisaks kui kiiret netti multi jaoks vaja on? Elioni 1mb vist välje ei vea?
mul NVS4200M ehk siis üldse mitte mänguläpparite kaart ja mängus fps nii 15-20 vahel _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
Plaanis siis kah, nii kui raha saan omale BF3 ära osta. Nõudmisi vaadates jääb vähemalt cpu ja mälu osa recommendedi alla(x3 läheb x4 lahti vajadusel). Molude reso on 1680x1050 mõlemal. Mis graafika sätteid nende kastidega umbes loota oleks? Keegi mingi lahjema riistaga bf3 laseb võiks teada anda igatahes. Lisaks kui kiiret netti multi jaoks vaja on? Elioni 1mb vist välje ei vea?
Kui sulle see inglisekeelne karp ei ole oluline, võta parem juba venekeelne BF3. Teemas ka korduvalt käinud läbi õpetusi, kuidas vene keelset BF3 saab väga kergelt muuta ka inglise keelseks.
Vene keelse BF3 erinevus inglise keelsega on vaid karbi ning keele vahe ja muidugi see, et saab märgatavalt soodsamalt kätte võrreldes inglise omaga.
Ma tean seda kõike ning arvatavasti võtan ka ainult koodi(kuigi esimest korda neti teel üldse ostan) kuid kuna mul pole nett just kõige kiirem(elisa MINT) siis selle lisa 1Gb tõmbamine võib päris palju aega võtta. Kui kiirelt muidu teistel(loe: Netipulga kasutajatel) originist mäng tuli?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.