Ma võiks õppimise eesmärgil mõnel tankistil engiks kõrval olla. Andke teada kui soovi on.
Mulle oleks sellist venda väga vaja..kuna iga pela ainult tankiga pmt,ning punkte jookseb kus kurat..16h mängitud ning level 17 juba.Lisa ming battlelog p6rsaskotis
Addin kindlasti, kui sul ehk meelde tuleb, siis BC2'd mängisime ka koos vahepeal (user oli munapea või booyah vms vist).
helikopteriga sa sõita muidugi ei osanud...
Mõni kopterijuht on ikka paras lammas. Stingray lukustub ära ja juht tõmbab koos kopterikaaslatega 200-ga maasse
Nii on neid putukaid päris hea jahtida _________________ Parandan lõhutud küttepuid. Hind kokkuleppel
Ah??? ms Üle 50 on juba siuke laggfest, et pole mõtet kahuriliha mängida.
sa mängid battlefieldi mitte csi
Misasja see siia üldse puutub? Sa väidad, et 90 pingil ja 30 pole mitte mingit vahet või? Kui tõesti nii siis ma ei hakka sinu peale isegi aega kulutama.
Ah??? ms Üle 50 on juba siuke laggfest, et pole mõtet kahuriliha mängida.
sa mängid battlefieldi mitte csi
Misasja see siia üldse puutub? Sa väidad, et 90 pingil ja 30 pole mitte mingit vahet või? Kui tõesti nii siis ma ei hakka sinu peale isegi aega kulutama.
Reeglina on asi tihendis. Sul võib olla 64tuumaga prose @7gh 8videot sli+crossfires varandusi maksvad matid klaverid ja hiired aga ikka failid.
Kohanemisoskus on kahjuks puudulik paljudel.
ChromaClear a.k.a KrisRazhta oli ka kuskil, aga ta campis suurema osa ajast mortari peal _________________ Battlefield 3: MrStriky
Bad Company 2: Mr.Striky
Steam: ruusmae
Kas on kellelgi veel vene võtmega BF3.exe kaduma läinud? Uus install originist ei paista kah toimivat. Eile panin mängu kinni täna lisasin 2 GB ram-i BF3 ei stardi. See oleks nagu sellest laulust all day, all night wtf
Origin pakkus paranduseks miski 40 mb uuendusi ja edasi ei midagi
äkki räägid sellest loogikast täpsemalt oma vanaemale, 5 matsu peale võiks tank vähemalt tossama hakata aga ei rollib samarõõmsalt edasi...
tsitaat:
no ma ei tea, ma mängin ainult engineeri ja päris fun on.
Tanke/IFVsid olen ribades lasknud tohutult ja disable'inud veel rohkem.
Unlocki miinid ära ja 2 tükki ja tank on puru.
RPGga veidi raskem, aga kahekesi peaks linnades tegema tankist hakkliha, üksi saab ka hakkama,aga raskem. Mõtle kuhu tank sihtida ei saa (väga kõrgele-alla)
veel kui käib kibe andmine, siis kutt satub peale esimest-teist matsu tihti paanikasse. Lase laks-kaks ära ja liigu teise nurga peale.
Üldjuhul, kui kuulen-näen, et tank on läheduses lausa mõnuga jooksen peale
Iga mäng õnnestub mul mitu masinat puru tõmmata, ja see on fun.
Olen üldjuhul mängija, kes
a) üritab conquestis lippu ära võtta
b) selle käigus lasta vastaste masinad puru
üldiselt õnnestub. Algul oli K/D ka negatiivne, aga väga ei kottinud ka - skoori poolest olen tihti ees ikka.
Nüüd on hakanud skill ka tulema. Sellised 21/7 skoorid on väga mõnusad, aga kui isegi on 1:1le K/D on hea juba, kui skoor on top 3-5 hulgas Ei koti eriti SPM (hetkel 277) ja K/D. Peaasi, et fun oleks!
Kohe Javelin käes, näeb ära mis teeb. IFV's on thermal camo kohe lahti.
Lausa armastan seda masinat, nii fun ja hea pill !
Sain selle APFSDS-T shellid lahti ja nüüd tundub, et suht overpowered olen
BMP: 87 killsi, aeg 1h40minti.
LAV: 53k, 1h1m
Toodavad masinad ka.. samas Jetis olen suht useless kutt, vb unlocke pole ja lennata ka ei oska ülihästi..
Helis on HEAT seeker lahti, saab juba midagi teha.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.