praegune kellaaeg 26.06.2025 00:26:10
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
newera
HV vaatleja
|
28.10.2011 13:36:25
Mure HP pavilioni graafikakaardiga??? |
|
|
Mure siis selline et otsustasin mängima hakata,mäng jõnksutas kuidagi,mõtlesin mis jama on
Siis vaatasin nn jõudlusteavet ja tegin uuesti hindamise,varem oli 5.3 ja nüüd järsku 4.1
See siis kukkunud selle graafika(windows aero jõudlus) arvelt,mis oli varem minu mäletamist mööda samuti 5.3,nüüd on 4,1
Et kas keegi oskab kuidagimoodi aidata,ise ei taju tõesti väga arvutitest suurt
Arvutiks HP pavilion g6 1002sy ja ostetud suve lõpupoole ehk siis suht uus ja garantii täiesti kehtiv
on seal üldse võimalik et seadetes v arvutis midagi või selline asi viitab sisemisele probleemile millega peaksin kohe garantii poole pöörduma???
Igatahes loodan vastuseid saada ja aitäh ette ära vastajatele
|
|
tagasi üles |
|
 |
-vodafone-
HV Guru

|
28.10.2011 13:37:03
|
|
|
Power optionsis on Hight performance või power saver?
|
|
tagasi üles |
|
 |
RaleStinre
külaline
|
28.10.2011 13:37:57
|
|
|
newera, muideks tarkvaralised probleemid garantii alla ei lähe.
|
|
tagasi üles |
|
 |
newera
HV vaatleja
|
28.10.2011 13:56:53
|
|
|
-vodafone- kirjutas: |
Power optionsis on Hight performance või power saver? |
Peal on ikka hp soovitatav ehk siis high performance ikka,ehk selles asi pole,power saveriga isegi ei lase arvuti jõudlushinnangut teha
RaleStinre kirjutas: |
newera, muideks tarkvaralised probleemid garantii alla ei lähe. |
aga et kui see tarkvaraline probleem siis pm windows üle lasta ja peaks korras olema uuesti,või saan ma millegist mõiste tarkvaraline probleem puhul valesti aru?
Garantiid mõtlsin seljuhul kui keegi mulle väidab et asi pole arvuti nn seadetes kinni vaid mingi graafikakaart või midagi tuksis omadega?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|