juku1987, Olen külastanud WRC rallisid et nii tugevalt sõna võtad?
Isiklikult olen käinud vaatams Soome rallit ning Saksamaa rallit ning pea kõiki katseid sõidetakse läbi kaks korda ning trassi ei muudeta. Täitsa jube ikka, kui naiivne mõni inimene on. Mäng on üks asi ja elus on asjad hoopis teisiti. Ma isegi ei viitsi sulle siin tõestada midagi, ela enda teadmises edasi.
Ning kuidas siis sinu arvates ei saa identsel katsel olla rohkem võitjaid, kui üks. Kui katset läbitakse kaks korda, ongi võitjaid kaks. Kui kolm korda, on kolm võitjat jne. Mis siin nii arusaamatut sinu jaoks on?
juku1987, Olen külastanud WRC rallisid et nii tugevalt sõna võtad?
Isiklikult olen käinud vaatams Soome rallit ning Saksamaa rallit ning pea kõiki katseid sõidetakse läbi kaks korda ning trassi ei muudeta. Täitsa jube ikka, kui naiivne mõni inimene on. Mäng on üks asi ja elus on asjad hoopis teisiti. Ma isegi ei viitsi sulle siin tõestada midagi, ela enda teadmises edasi.
Ning kuidas siis sinu arvates ei saa identsel katsel olla rohkem võitjaid, kui üks. Kui katset läbitakse kaks korda, ongi võitjaid kaks. Kui kolm korda, on kolm võitjat jne. Mis siin nii arusaamatut sinu jaoks on?
Missugustel Algortimidel su loogika töötab ei saa ma hästi aru. Kui mäng on ametlik, siis mis mõistlikel põhjustel peaks rajad nimelt valed tegema? Kuidas selle võitmisega peaks olema... kirja peaks ikka minema Kiireim sõitja? võitjad ei saa ju mitu olla... ega ju??! Sinu loogika on nagu "Bermuda kolmnurga" mõistatus
Patch v1.1 solves the following issues: the game no longer crashes when customizing characters in "The Road to the WRC" game mode; corrupted custom livery for Subaru Impresa has been fixed; frame Car option in photo mode no longer causes camera to get 'dizzy'.
Sain ka proovida mängu täna koos MOMO rooliga ja minuarust ikka väga FAIL. Rool pöörab veerand kraadi mängus ainult ja millegipärast rool lagib (jõnksutab). Auto stardis veereb millegi pärast ???
Ja seestvaatest ei hakka parem rääkimagi, esimest korda kui sisse läksin mõtlesin et äkki on mingi vaade veel aga järgmine vaade oli veel rohkem vastu rooli - OMG
Mida rohkem seda mängida, seda rohkem meeldima hakkab. Sõltuvusttekitav on samuti, nii et tõenäoliselt tuleb lähiajal Henry Ford´i kliinikusse võõrutusravile minna.
Great game
Oleks võinud Sardiinia rada teha siis oleks näinud, kui kerge ja laiad need rajad on
Tõmmaku DLC välja, kus on kõik vanad rajad ka asendatud, oleks väga viis.
Üks asi oleks võinud veel mängus olla, et oma tiimi ja autoga oleks sul võimalus WRC -s ka osaleda. Praegu sõlmi seal lepinguid ainult.
Mängu kõige karmim auto on 08-10 Fordi WRC masin. Kitsastel radadel infarktivõimalus on üsna suur Puhkust selle masinaga ei ole .
PlatoonSgtElias, väidad et wrc2 mängus erilist raskust pole.... kulla mees, sul pole kiirust ollagi ju.... split2 ja saad 19 sekiga sisse.
walesi ss 1 ja aeg sul 4,10.... tase
sai kah proovitud mängu.
kuna mul pole siis proovisin all läbi wine - toimib perfekto
väike gameplay video ka
magasin starti maha kuna otsisin recordimis nuppu taga. ja üldse oli see esimene proov mängus, nii et mingit erilist aega sealt ei tulnud.. viimaseks jäin
mul siis selline probleem, et mängus rooliga keerab auto üli uimaselt...rool ise suht vana aga teistes mängudes pole veel sellist jama kohanud...äkki keegi oskab aidata.. _________________ Ega käsi kännust kaugele kuku!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.