tangil tagumik kõige õrnem sealt saigi ühe lasuga maha
pigem häirib kui tank on kutuks tehtud siis mees liht elab edasi spawnib tangi kõrvale vms, või kõmmutab põlevast tangist sind edasi. wtf
just, vastu soomust paned litaka ei tee midagi kuid tagumiku tulistades suutsin isegi õhutõrjega tanki maha võtta suureks imestuseks
Küsimus suurele ringile. Kellelgi reaalselt ATI kaardiga töötab ka see mäng? Mul viskab vahepeal tühja kohapealt mängu kinni ilma errorita. Eile nägin korraks mingit DX errorit ka. Panin peale application profiled ka viimased aga perfi tõusu polnud küll märgata väga.
Küsimus suurele ringile. Kellelgi reaalselt ATI kaardiga töötab ka see mäng? Mul viskab vahepeal tühja kohapealt mängu kinni ilma errorita. Eile nägin korraks mingit DX errorit ka. Panin peale application profiled ka viimased aga perfi tõusu polnud küll märgata väga.
Mul Catalyst 11.10 v3, Radeon HD 6850, kõik HIGH, AA 0 ning AF 16 - FPS enamusajast 40+
kust saab ammot/medicut juurde küsida ja pingi vaadata mängus?
minul täpselt sama mure. Otsi tuletikuga taga ammo boxe ja q-alt ei leia ka küsimust, kust ammot saab küsida. Arendajatel jäi see kogemata välja?
hetkel ainuke võimalus on mingi ammo venna juurde minna (assault klass) ja siis ta peal q tähte peksta, kuni ta kuuleb läbi kõige (plahvatused jm), "Man I need ammo"
Pole just parim lahendus..
ootan oma värvipimedate supporti... ikka päris raske on ilma
Ei tea...mängin sõbraga kes on assault ma ise support.. ...kuid üksi mängides on ka vahel sellist asja esinenud aga harva...squad mate'd on suht normaalsed isegi olnud ja küsimise peale ammot visanud... v.a asjaolu, et recone on liialt palju olnud squadis ehk siis bushwookied spawnis passivad
Millegipärast ei saa origini sisse... Näitab et you are offline?
EDIT: NOTICE We are going to perform maintenance to improve stability on our servers. Therefore, online connectivity will be down. Thank you for your patience.
See chati aken on küll kõige veidramas kohas, kuhu ta üldse panna saaks. Vasak ülemine nurk oleks ju kõige loogilisem, nagu BC2-heski on.
Maitse asi vist aga ma panen seda hulga rohkem tähele nüüd kui BC2 s ja see scriin on vist mingi imeväiksel monitoril sest mul see küll niipalju ruumi ära ei võta
chat võtab ebamugavalt palju ruumi ära aga palju hullem, kui suurus, on see asukoht - see on ikkagi ekraani keskel, kuhu reeglina tahaks vaadata.
1920x1200 ei ole just väike reso ja mind häirib see kohutavalt. kasvõi suurem läbipaistvus aitaks tublisti kaasa. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
whoaa.. seletage nüüd keegi mulle miks mul originist mängu tõmbama hakkas??? Sisestasin plaadi, aktiveerisin ja origin hakkab mängu tõmbama... Plaadilt installida ei saagi? Mis selle plaadi point siis on?
whoaa.. seletage nüüd keegi mulle miks mul originist mängu tõmbama hakkas??? Sisestasin plaadi, aktiveerisin ja origin hakkab mängu tõmbama... Plaadilt installida ei saagi? Mis selle plaadi point siis on?
HC pole ka relvadel virtuaalset ristikest, ei näita mitu kuuli salves ja koguhulka. Surm tuleb ka kiiremini. Peaaegu nigu päriselus, see kes esimesena näeb ja laseb, see ka võidab. On küll reaalsem, ent soodustab liialt kämpimist - mängida ka ju tahaks.
Täna hommikul potsatas ka kiri, mis teatas rõõmsalt et nüüd võite BF3 mängima hakata. Ahjaa Physical Warfare Pack mingi cd-key ka tuli.
Sai ka SP läbi tehtud. Midagi erilist ei olnud, suht CoDilik SP tehtud. Neid cutscene või mis iganes jama kus pead nüüd "E" pressima jne oli liiga palju tüütavaks muutus. Lõpp oli muidugi eriti "huvitav", kuidagi lampi lõppes ära, oleks midagi etemat oodanud. Põnev oli ka see, et see lõpus kaklemine oli mul nii, et Solomon oli nähtamatu. Kaklesin õhuga. Co-op polnud ka midagi erilist, CoDi spec-ops oli kordades lõbusam ja huvitavam. Aga selle eest on MP üsnagi mõnus, kui saaks nüüd selle jama korda, et ei kickiks lampi välja serveritest.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.