King Arthur's Gold (KAG) is a game about mining, building castles and destroying your enemies. It is a side-scrolling 2D action multiplayer war game with focus on building, constructing siege machines and intense PvP-combat. Some inspirations for the game are Soldat, Minecraft, Dungeon Keeper, Ace of Spades and King Arthur's World.
In KAG two teams (red and blue) struggle to dominate the other on giant randomly generated or beautiful custom made 2D maps. Nobody remembers why the war started, but the battle is ferocious and never ending. Pick your class (the furious knight, the swift archer or the clever builder) and start your adventure now!
Kes on Michal Marcinkowski?
Michal Marcinkowski tuntud kui MM ja Soldati autor. Soldat on õnnestunud mäng, kuigi hetkel on mäng aktiivsust kaotamas. Soldati arendamise jättis ta pooleli paar aastat tagasi teiste hooldeks. Jätkas Crimson Glory ja LinkDead projektiga mis talle enam huvi ei pakkunud ja jättis need kõrvale. 6. mai 2011 alustas ta uue mänguga nimega King Arthur's Gold (Edaspidi KAG). KAG on inspireeritud Minecraft, Terraria ja Dwarf Fortress + mingil määral ka Soldat. MM ise väidab, et KAG'st hakkab edukas mäng olema.
Kellel WideScreen siis soovitan panna parema resolutsiooni.
global v_width = 1280; // Requires v_restart to take effect.
global v_height = 720; // Requires v_restart to take effect.
global v_smoothmap = 1; // Uses a filter to smoothen map pixels
kellel opengl'iga probleeme seal saab twiikida
global v_driver = 2 või 1 on software 5 on opengl
Tips
Soovitan enne läbida Tutorial kui soovite MP's mängida.
Kui teete konto ja nimes on Suured tähed, siis mängus sisselogimisel kasutage kõik väikseid tähti Nt: MercurY --> Mängus logite sisse mercury
Et muuta klassi, peab tegema seda Spawnis ja hoidma all E tähte. Lahti laskma alles siis kui olete hiirega valiku teinud! Mitte hiirega toksima!
Lugege läbi KAG raamat, seal saate palju uut teada http://dp.x10.mx/kagbook/.
viimati muutis Mercury 30.11.2011 21:18:32, muudetud 10 korda
Mäng tundub suht Terraria sarnane ikka olevat, ainult tasuta versioon kus on veel isegi mõte Kahjuks igakord ma saan vaid 5 minti mängida ja arvuti viskab bluescreeni ette -.-...
cubedude, proovi siis software rendering
KAG\Base\Scripts\autoconfig.gm
global v_driver = X
1= software
2=software+
5=opengl
sul video driver paneb segast kindlasti vms.
ja muide mäng on terrariast väga kaugel.
KAG on ikka rohkem combat mäng, see building osa on lihtsalt lisa sellel funile. _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
MM kirjutab oma blogis, et mäng muutub totaalselt. Põhirõhk jääb adventure peale. Hetkel on nii, et map algab siis paar tundi üksteist pommitatakse, üks tiim võidab ja server genereerib uue mapi. MM tahab teha maailma nagu MC's või Terrarias mis kestaks kauem kui paar tundi (kuni map reset?) Kus mängijad saavad ehitada oma kindlusi, rajada oma külasi, tsivilisatsioone. AI (zombies, necromancers) vastu võitlusi pidama.
Mina saan aru et hakkab olema King Arthur's Classic ehk tasuta versioon kus on CTF ja TDM ja King Arthur's Gold ehk ainult premium kasutajatele kus on Adventure gamemod kui just mitte uus mäng nagu Minecraft Classic (tasuta) ja Minecraft Survival (tasuline)
Kuidas see teoorias välja näeb. Minnes kaardi piiridest välja satud sa uue kaardi peale.
Kui nii ümber tehaksegi, siis peab igatahes itemeid juurde tegema. Ma tean, et premiumis on neid rohkem, kuid kui nii suur map tehakse, siis peab mängu küll natuke mitmekülgsemaks tegema. Muidu viskab päris kiiresti üle, ma usun.
Ma kahtlen, et ma ostma hakkan, aga eks vaatab.
It’s £6.29 on Steam, £7.20 on Desura, or $9.99 directly from the developers. The latter seems the best option, as more money will reach them, and you’ll get a Steam and Desura key anyway.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.