Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Heroes of Might and Magic VI märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 19, 20, 21  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
heretic666
HV Guru
heretic666

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 23.10.2011 11:16:42 vasta tsitaadiga

tsitaat:

MIngi jubin on, kuid see paras ussike pigem.

Esialgne draakon pärineb idamaade uskumustest ja seal nad ongi ussilaadsetena.
Spoiler Spoiler Spoiler

Üldiselt teretulnud nähtus, et paljudes hommides korduvatele "arch devil" ja "bone dragonile" on vaheldus tulnud ja uusi huvitavaid elukaid välja mõeldud.
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
morfea
HV kasutaja
morfea

sõnum 24.10.2011 10:27:37 vasta tsitaadiga

Pole olnud suurem campi mängija "Birth of Barbarian" aegadest saati...homm6 hommilik/king's bounty stiilis lähenemine paneb vihaga campe lõhkuma...

Inferno 2 mappi tehtud - Azkaal ja Mother Namtaru bossfightid on esimesel korral ikka suht lahedad. Imo väga viis konsept.

PS! Inferno blood-might imeb toorelt või see mäng on raske?!? Imo infernoga algus on ikka suht võigas...campis vähemalt.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 24.10.2011 12:27:35 vasta tsitaadiga

Kuhu save game läheb? Tahaks formatti teha aga ennem saved tahaks päästa.
noonius
HV kasutaja
noonius

sõnum 24.10.2011 12:46:56 vasta tsitaadiga

c:/Users/nimi/Documents/Might & Magic Heroes VI/nimi/Save

Mingi paks pihv paugub siin
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
miga
HV Guru
miga

sõnum 24.10.2011 13:19:27 vasta tsitaadiga

Võimatu on mängida custom game'i AI vastu easy tasemega icon_biggrin.gif
Enda arvates saan majad kiirelt püsti, hero ise maagiat ja skille täis päris ohtralt ja siis tuleb mingi võll ja teeb kiirelt 1-0
Kui kaotad, siis näitab palju vastasel oli experience'i ja no see number, mis vastu vaatab on ebamaine.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 24.10.2011 14:00:22 vasta tsitaadiga

Huvitav, ma pole veel sellise asja otsa sattunud. Normal AIst pole erilist vastast olnud.

Samas komistasin aga veidra bugi otsa - üks hea päev olid autosaved lihtsalt kadunud.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
smurfer
HV Guru
smurfer

sõnum 25.10.2011 09:23:23 vasta tsitaadiga

AI tears reputation ikka ulme, kust nad selle saavad? Bug?
Kommentaarid: 351 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 299
tagasi üles
morfea
HV kasutaja
morfea

sõnum 25.10.2011 10:23:20 vasta tsitaadiga

Abilitid + lased packid minema kes fleeda tahavad?
tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 26.10.2011 11:55:59 vasta tsitaadiga

morfea kirjutas:
Tcih kirjutas:

Närvi ajab, et mööda mäppi ei saa nooltega liikuda, klikin pidevalt hiirega minimapil siis. (Keegi teab selle tarbeks rohtu)?

Saab ju küll.

Saab jah, samas pole välistatud, et mängu bugi. Mina liigun ka nooltega mööda mappi, aga eile õhtul komistasin paari teise bugi otsa. Nimelt lahingutes alati W ei tööta (wait). Pidin hiirega klikkima icon_sad.gif Enamasti töötab, aga päris mitu juhtumit oli kus ei tööta. Muidugi necrode kampaanias, kus on need skeletonide matmispaigad vms...seal järgmine bugi...näitab et olen käinud 4 kohta 5-st läbi, kuigi olen kõik 5 läbi käinud icon_confused.gif Eraldi klikkides näitab kõik, et already visited, aga reaalselt läbinuks ei loe. Tean seda samuti millist ta ei loe, sest alati selle juures ta seal kisas miskit, aga selle ühe juures ta seda ei teinud icon_confused.gif

Necrode juures meeldib suur resurrectimine kogu aeg. Vähe on lahinguid kus vägesid hukkub ja neidki saab resurrectida icon_razz1.gif Suurt lossi vallutama minnes oli ~650 odaskeletoni, ~350 ghosti ja ~350 mis iganes zombie vehkijad need on. Vastas oli ~220 sisterit, ~350 vibu, ~35 championi, ~100 haldjat/spiret vms (need raisad kes lendavad, ründavad ja lendavad oma kohale tagasi nii et counterattackida ei saa icon_lol.gif ) ja ~350 mõõka. Peale lahingut jäi mul alles üle 600 odaskeletoni icon_razz1.gif Aga see oli ka lahing, kus vahepeal tundsin, et natuke keerulisemaks läheb kui tavaliselt (muidu 350 vibu + 350 mõõga mahavõtmiseks väge ei kulugi või teinekord kogemata 2 ghosti). Siin mängis rolli ka linnamüüride taga olemine.

Mis mängu juures meeldib:

hea muusika
hea graafika
uued üksusesd keda tundma õppida

Mis mängu juures ei meeldi:

liiga palju bugisid endiselt (kellel nooleklahvi jama, kellel wait jama, questi mitte lõppemine kuigi on kõik nõutud kohad läbi käidud, varem mainitud hiiro pooldumine jms)
liiga friggin palju hiiro levelite arendamise võimalusi, võtab silme eest liiga kirjuks icon_sad.gif Ei jõua neid läbi lapata ja mõelda pidevalt et mida nüüd panna
ei mainita leveli alguses, palju on hiiro max level tolles scenarios (vähemalt mina otseselt välja ei lugenud seda, vanemates hiirodes oli kohe kirjas, et limiteeritud selle levelini) icon_sad.gif
ainult 1 autosave (jah, mulle meeldib offlain mängida)
savesid ei saa sortida!!! Paneb neid tähestiku järgi, isegi HOMM V oli ajalises järjestuses ja nägin mis nimega save oli, praegu krt kruti kogu aeg alla ja vaata mis oli viimane save, kruti üles tagasi ja salvesta siis tolle nimega icon_sad.gif
samuti ei meeldi, et enteri klahvi ei saa ümber progeda näiteks hiiro liikumine ja päeva lõpetamine

Eks neid muljeid tuleb hiljem veel, iseasi kas viitsin siia kirjutada icon_razz1.gif
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
minake
HV veteran
minake

sõnum 26.10.2011 13:55:49 vasta tsitaadiga

onlines on saved ajalises j2rjestuses, kuigi bugi on kampaania j2tkamisega, vahest mingil imelikult p6hjusel laetaxe mingi ulme vana save... siis m6tled, et mis v2rk nüüd on, pool sellest kaardist oli enne ju lahti icon_confused.gif

minuarust on see jama, et online m2ngimises on tunduvalt rohkem autosave-sid kui offline, (pole kordagi offlines olnud, lihtsalt siit lugedes) a samas ise valitavaid save saab teha ainult 10tk...

samuti on arusaamatux j22nud see blood punktid, millega saad siis valida kas oled hea v6i halb, tundub, et m2ngus vahepeal taktikat vahetades saab k6ik need skillid mis seal pakutaxe... kuigi proovinud pole... hetkel m2ngin orc kampaaniat ja see kriips on seal yhele ja teiselepoole 2/3 liikunud...

icon_idea.gif icon_arrow.gif kysimus siit, et kas offlines m2ngides heroe-le m6ne relva ka k2tte saab panna icon_question.gif pole ise leidnud midagi sinna panna peale dynasty relvade... igalepoole mujale saab panna küll, kilpe, kaelakeesid jms jama.
Kommentaarid: 162 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 137
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 26.10.2011 13:58:45 vasta tsitaadiga

Link

minake
HV veteran
minake

sõnum 26.10.2011 14:06:30 vasta tsitaadiga

see tutvustus oli küll mitte midagi ytlev... a alatoon oli selline, et pettumus siiski...

mina v2hemalt ise küll ei kahetse m2nguostu, sai specail editioniga ka Homm3 complete kaasa.
tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 26.10.2011 14:19:16 vasta tsitaadiga

minake kirjutas:
onlines on saved ajalises j2rjestuses, kuigi bugi on kampaania j2tkamisega, vahest mingil imelikult p6hjusel laetaxe mingi ulme vana save... siis m6tled, et mis v2rk nüüd on, pool sellest kaardist oli enne ju lahti icon_confused.gif

minuarust on see jama, et online m2ngimises on tunduvalt rohkem autosave-sid kui offline, (pole kordagi offlines olnud, lihtsalt siit lugedes) a samas ise valitavaid save saab teha ainult 10tk...

hea et meelde tuletasid, sama jama oli minulgi eile. Loadis ära ja ühe linna ja fordi jagu oli vähem vallutusi meeles tal. Hea et endal savepoint tehtud oli.

Onlainis siis on autosavesid rohkem aga tavasavesid vähem? Offlines mul hetkel üldse kokku miski 15 savet vist tehtud + siis see 1 autosave game enda poolt.

Onlainis saab ka mingeid eeliseid vist offline mängijatega? Siin lingatud videos viidatakse vähemalt ja mängides ka ei saa kampaania boonust panna kui onlain pole, samuti sai onlain "osta" igast nänni sellele mängule...teeb natuke ebavõrdsemaks nii olukorra...aga hambad ristis võitlen ka ebavõrdses seisus olles lõpuni välja.
tagasi üles
minake
HV veteran
minake

sõnum 26.10.2011 16:53:55 vasta tsitaadiga

orc campain level 2 on bug mis ei lase edasi m2ngida icon_confused.gif

"Sandor is already following the path of Dragon Tears. Path of Dragon blood quest failed."
tuleb see aken peale vahevideot ja muud midagi teha ei saa kui m2ng 2ra tappa, sest kuhugi vajutada ei saa... icon_mad.gif

krt uuesti ei viitzi ka algusest hakata, 2kki tuleb varsti patch v2lja, saab edasi sealt m2ngida

siin sellest l2hemalt, http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5861060878/m/1921030459

onlines on igasugu saavutused, tapad näiteks 100 kolli 2ra, saad 300 punkti.
mille eest saad siis boonuseid osta endale ja neid kasutada kus tahad - kapmaania/single map alguses.
paned boonused paika ja asud levelit m2ngima, kui level l2bi ja liigub kampaania j2rgmisse levelisse saad uuesti valida.
samuti on siis kangelastel mingid spets relvad mida siis leveldada saab, iga leveliga tuleb mingi uus boonus lisaks relval, k6igil relvadel 5 boonust.
relvad saavad expi ka siis kui hero on max leveli mapi kohta k2tte saanud.
relvi saab kasutada ka nii, et m2ngid undead kampaani l2bi mingi relvaga näiteks. ja kasutad sama relva orci kampaanias v6i kuidas ise tahad icon_smile.gif
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 26.10.2011 17:06:48 vasta tsitaadiga

Ma olen märganud et enamus uusi mänge "nõuavad" neti ühenduse olemasolu. Selleks et mäng normaalselt töötaks on vähemalt 1-e patchi vaja. Pole veel kuulnud, et tänapäeval patche keegi cd peal sulle kodu saadaks. Küsimus on pigem kui palju mäng neti olemasolu vajab.

HOMM VI online oleku bonused on päris suured. Eriti märgatavad on need campaigni esimese kaarti puhul kui su hero on veel level 1. Isiklikult ei hakkaks küll offline modes mängima. Dünastia ja relvade leveldamine lisab mängule ühe elemendi juurde. .... kui just piraati ei pane. Aga sellisel juhul ma viriseks igasuguste buggide üle. Näiteks noole klahvide bug on patchiga ära parandatud.

Mängust endast.
Meeldib.
Kindlasti oma zanris parim mis viimastel aastatel välja on lastud. Eriti meeldib, et mäng pole 3 päevaga läbi nagu enamus tänapäeval välja tulevast toodangust.
Lõpliku hinnangut ei tahaks siiski anda. Praegu on läbi mängitud ainult necro campaign normaliga , seega suurem osa mängust veel mängimata. Mängu raskus normaliga on täiesti normaalne võibolla veits kerge. (necrod olid muidugi üks kergemaid rasse)
Combati põhimõttega mul eriti probleeme ei ole. Rõhuasetus healile ja kaotuste minimiseerimisel on täiesti vastvõetav. (vahet pole kuidas, kas heali regen-i või mingite muude nippidega). See et vaenlase Herod lambist täisarmeega spawnivad on ka vastuvõetav ja arusaadav. Muidu oleks mäng peale põhi herode kohtumist sisuliselt läbi. Antud olukord asetab rõhu rohkem kindluste vallutamisele.
PvP kohalt on tegijad vist omale probleemi tekitanud. Niikaua kui mängus on 1 rass kelle peal lifesteal ei tööta on balansist raske rääkida. Õnneks pole campaigni mängides see eriti oluline.

Mängule kulutatud rahast kahju ei ole. Tegijad on selle ära teeninud.
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 26.10.2011 17:12:01 vasta tsitaadiga

SirAskAlot kirjutas:
Kindlasti oma zanris parim mis viimastel aastatel välja on lastud.

Julgen vastu vaielda, King's Bounty oli mäekõrguselt parem.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
enx
HV kasutaja

sõnum 26.10.2011 20:56:47 vasta tsitaadiga

Kas keegi teab,kui osta vene keelne versioon,siis kas key töötab inglise keelse peal?
minake
HV veteran
minake

sõnum 26.10.2011 21:22:06 vasta tsitaadiga

enx kirjutas:
Kas keegi teab,kui osta vene keelne versioon,siis kas key töötab inglise keelse peal?

usun, et v6ix, a samas midagi ei saa lubada kuna pole proovinud.
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 27.10.2011 11:08:46 vasta tsitaadiga

SirAskAlot kirjutas:

See ei ütle nüüd küll midagi. Viimaste aastate jooksul ongi zanris ainult õnnetu Disclipes ja Kings Bounty. Kings Bounty oli imo üsna revolutsiooniline ja polished.

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 27.10.2011 19:34:41 vasta tsitaadiga

SirAskAlot, online puhul imestasin ma väga, et savegamed ka salvestatakse internetti icon_eek.gif thumbs_up.gif Uuel arvutil sain kohe oma vanad salvestused laadida thumbs_up.gif
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 28.10.2011 10:00:50 vasta tsitaadiga

Killer85 kirjutas:
SirAskAlot kirjutas:

Julgen vastu vaielda, King's Bounty oli mäekõrguselt parem.

Kindlasti oli Kings Bounti hea mänga. Erinevalt HOMM-ist siiski ainult 1 kord läbi mängimiseks. Teist korda muutus juba igavaks. Minu jaoks jäi midagi puudu.

Might and Magicu seerias oli veel clash of heroes. Suht omapärane ja üsna mängitav.
Disciplest ei tahaks isegi mainida. Ma ei saandudki aru mis nad seal 3-ndas teha tahtsid. Nüüd veel tehti järg ka sellele. Õnneks jooksis piraaditud versioon kohe esimeses missioonis kokku.

Zanri all mõtlesin pigem turn based combatiga RPG-sid. Neid on viimastel aastatel siiski natuke rohkem välja tulnud.
Mainida võiks Puzzle questi. Combati pool oli pigem bejeweled kanti.
Elemental war of magic. Fantastilise ideega aga väga viletsa teostuse ja isegi peale 10-ndat patchi paksult vigasid täis.
Rohkem mängu nimesid ei tule antud hetkel meelde. Suht kindel et midagi oli veel.

Savegamede serveris hoidmine on hea kui mitme arvuti taga mängida või enda mänguga midagi juhtub. Steam on vist sellist teenust pikka aega juba pakkunud (pole ise steami kasutaja). Eks teised tegijad üritavad ka häid asju üle võtta. Eriti huvitavaks läheb "online" asi nõudega singleplayer tegevus ,siis kui diablo 3 välja tuleb. Kui blizzardi vendadel asi õnnestub , siis on tulevikus ilmselt enamus suurte tegijate mänge "online" nõudega.

Tagasi mängu juurde.
Märkasin et championite ostmiseks ei pea tegelikult linna nende maja ehitama. Piisab juba sellest kui kaardil vastava hoone ära vallutad. Kui see kiirelt ära vallutada võib vabalt tekkida situatsioon kus keegi jookseb 100 championiga ringi kui sul endal ainult 20 neid on.
tagasi üles
morfea
HV kasutaja
morfea

sõnum 28.10.2011 12:00:42 vasta tsitaadiga

minake kirjutas:
see tutvustus oli küll mitte midagi ytlev... a alatoon oli selline, et pettumus siiski...

mina v2hemalt ise küll ei kahetse m2nguostu, sai specail editioniga ka Homm3 complete kaasa.

See review on tehtud homm first-timeritele... üsna puudega onu heietab.
tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 28.10.2011 14:06:51 vasta tsitaadiga

SirAskAlot kirjutas:
Ma olen märganud et enamus uusi mänge "nõuavad" neti ühenduse olemasolu. Selleks et mäng normaalselt töötaks on vähemalt 1-e patchi vaja. Pole veel kuulnud, et tänapäeval patche keegi cd peal sulle kodu saadaks. Küsimus on pigem kui palju mäng neti olemasolu vajab.

HOMM VI online oleku bonused on päris suured. Eriti märgatavad on need campaigni esimese kaarti puhul kui su hero on veel level 1. Isiklikult ei hakkaks küll offline modes mängima. Dünastia ja relvade leveldamine lisab mängule ühe elemendi juurde. .... kui just piraati ei pane. Aga sellisel juhul ma viriseks igasuguste buggide üle. Näiteks noole klahvide bug on patchiga ära parandatud.

Mängust endast.
Meeldib.
Kindlasti oma zanris parim mis viimastel aastatel välja on lastud. Eriti meeldib, et mäng pole 3 päevaga läbi nagu enamus tänapäeval välja tulevast toodangust.
Lõpliku hinnangut ei tahaks siiski anda. Praegu on läbi mängitud ainult necro campaign normaliga , seega suurem osa mängust veel mängimata. Mängu raskus normaliga on täiesti normaalne võibolla veits kerge. (necrod olid muidugi üks kergemaid rasse)
Combati põhimõttega mul eriti probleeme ei ole. Rõhuasetus healile ja kaotuste minimiseerimisel on täiesti vastvõetav. (vahet pole kuidas, kas heali regen-i või mingite muude nippidega). See et vaenlase Herod lambist täisarmeega spawnivad on ka vastuvõetav ja arusaadav. Muidu oleks mäng peale põhi herode kohtumist sisuliselt läbi. Antud olukord asetab rõhu rohkem kindluste vallutamisele.
PvP kohalt on tegijad vist omale probleemi tekitanud. Niikaua kui mängus on 1 rass kelle peal lifesteal ei tööta on balansist raske rääkida. Õnneks pole campaigni mängides see eriti oluline.

Mängule kulutatud rahast kahju ei ole. Tegijad on selle ära teeninud.

No mina jõudsin ilma pätsakata väga vähe mängida, enamus bugid ikka pätsakaga olnud. Mis puutub boonukatesse, siis ilma nendeta mängides ongi challenget natuke rohkem icon_razz1.gif Tegelt ma HÄID mänge mängin 2x läbi kui aega on. Esimesel korral siis normaliga/keskmise raskusastmega ja siis peale seda kõige-kõige raskema raskusastmega. Seega võibolla selle kõige raskemaga mängides tuleb onlainis mängida ja boonused abiks võtta, ei tea veel. AOE näiteks sai ka nii läbi tehtud. Kõikide kampaaniate peale kokku oli vist 2 mappi mida oli kõige raskemaga suht võimatu läbi teha. Üks oli see, kus olid miskil vasakul servas saarel ja pidid endale laeva convertima vastastelt aga niipea kui see tehtud lasti see põhja ja mehi ei jõudnud transportida jne jne. See kõik oli muidugi 10 aastat tagasi, kuidas ma nüüd sellega hakkama saaks ei oska öelda icon_razz1.gif AOE2 aga oli kõige raskemaga väga võimatu ka single mappe mängides icon_sad.gif Kui panid 7 vastast, siis nad kõik olid Sinu vastu ja omavahel põmst ei sõdinudki ja vot see oli challenge impossible icon_lol.gif

P.S Lihtsalt möödaminnes ka infoks, et osasid mänge ei saagi legaalselt mängida kui mäng on natuke vanem ja nende "copyright protection shit" uuema arvuti süsteemi pekki keerab. Olen ise sellise jamaga ühe kliendi juures kokku puutunud.

PlatoonSgtElias kirjutas:
SirAskAlot, online puhul imestasin ma väga, et savegamed ka salvestatakse internetti icon_eek.gif thumbs_up.gif Uuel arvutil sain kohe oma vanad salvestused laadida thumbs_up.gif

Onlain mängudes on savegamede limiidiks ainult 10?
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 28.10.2011 14:42:56 vasta tsitaadiga

SurfData kirjutas:

Onlain mängudes on savegamede limiidiks ainult 10?

Load kataloog näitab
10 enda tehtud, 10 autosave + fastsave.
Täpselt ei tea kas kõik on ka serveris.
tagasi üles
alartt
HV kasutaja

sõnum 31.10.2011 23:44:17 vasta tsitaadiga

Keegi oskab seletada miks ubisofti ametlikus poes maksab mäng 49- eu
aga gamestaris 31-eu Like wut? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Heroes of Might and Magic VI mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 19, 20, 21  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.