Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 163, 164, 165 ... 522, 523, 524  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
in-sane
HV kasutaja
in-sane

sõnum 26.10.2011 09:03:52 vasta tsitaadiga

Kes pole ikka tööle saanud siis mingi hulk lehti tagasi oli kuidas IE-st panna singapuri proxy peale. Töötas täiesti kenasti, ainult, et kohe kui regamine tehtud tuleks maha võtta muidu on battlelog jube aeglane.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 18
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Nu
HV Guru
Nu

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 26.10.2011 09:04:11 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Minu meelest on väiksem, samas on kaugused nii palju suuremad, et ega võib ka täiesti sama olla. Metro taolist CODi-iba ei paku õnneks ükski teine kaart. Tulevahetused on tihti 100+ meetrit.

Dam... Peak väike conquest. Seal põhiline sõda käib väikesel alal mäe sees ainult. Ei ütleks, et see jamam oelks kui suur conquest või rush.

tagasi üles
karvane
HV kasutaja

sõnum 26.10.2011 09:06:59 vasta tsitaadiga

Minu rant SP suhtes oli see, et destruction oli vahepeal ikka väga maha keeratud ja minu arvates ka need scriptitud lagunemised ülehaibitud. Näiteks Pariisi parklatasemetel granasid autode pihta visaates jäid tuled ikka terveks, tankidega hiljem mingi suure korrusmaja seina lasen sodiks, aga tiba varem ühekorruseline garaaz jäi terveks. Ühel korral õnnestus peatuda enne, kui triggerdasin quicktime evendi ja siis oli maskis vant seljaga minu poole, mingit dämmi talle teha ei saa. Ja need krdi quicktime evendid, need on ikka täiega saatanast.

Heliga oli imelik värk ka, et vahepeal osad kanalid lihtsalt kadusid ära, naljakas oli venelasi killida, kuuldes ainult mõningaid nende kirumisi. Mängu restart, teinekord lihtsalt surma saamine (mida juhtus normali peal üllatavalt tihti) parandas ka ära.

Nagu ülalpool ka mainitud, siis sellist filmilikku esitust on seal küllaga. Nõustun, et BC2'e sp stoori ja action oli palju nauditavam.

Aga nuh, ega sellel mängul SP polegi muud, kui mängu mootori võimaluste demo.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 26.10.2011 09:25:31 vasta tsitaadiga

SP on paras komöödia. AI on nii pime ja jubedalt scriptitud. Vaenlased on mingi paari meetri kaugusel külje peal. Omad vahivad ikka kella 12 suunas maja poole, ei tee ümbritsevast liikumisest väljagi. See hotelli Snaipri osa oli paras facepalm. Natukenegi võiks viitsimist olla vendadel selle mängu SP tegemisel.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 26.10.2011 09:44:59 vasta tsitaadiga

Mul viskab errorit "game does not appear to be installed", kui ma endale installifailid tõmbasin ja proovisin Bf3.exe käima panna.

On kusagilt leida mingit .reg faili, mis selle ära lahendab?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
snap3
Kreisi kasutaja
snap3

sõnum 26.10.2011 09:50:52 vasta tsitaadiga

ma tahaks mängu nv-l läpakas mängida, kas ma saan ühe kontoga ja ühe keyga teises arvutis käima panna?
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 66
tagasi üles
thenoob
HV kasutaja
thenoob

sõnum 26.10.2011 09:53:05 vasta tsitaadiga

snap3 kirjutas:
ma tahaks mängu nv-l läpakas mängida, kas ma saan ühe kontoga ja ühe keyga teises arvutis käima panna?

Peaks saama, mäng on ju originis aktiveeritud icon_wink.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 26.10.2011 09:54:00 vasta tsitaadiga

snap3 kirjutas:

Saad küll, lased läpakale Origin peale ja tõmbad sellega mängu.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
Scuall
Kreisi kasutaja
Scuall

sõnum 26.10.2011 09:59:36 vasta tsitaadiga

SanDuuu kirjutas:
Scuall kirjutas:
Niisiis, minu komotiga. Medium u40 fps. 8800gt

Umbes ? Pane fraps peale või siis Ingame FPS counter.

Jah, fraps näitas keskmiselt 40. Sõltuvalt efektist 30-50.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Kristocfc
HV veteran
Kristocfc

sõnum 26.10.2011 10:03:49 vasta tsitaadiga

Totalbisquiti WTF'i vaadates tundub singleplayer küll crap... Aga eks pean ikka oma key ära ootama OKS'est
Kommentaarid: 64 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 55
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 26.10.2011 10:07:25 vasta tsitaadiga

Kristocfc kirjutas:
Totalbisquiti WTF'i vaadates tundub singleplayer küll crap... Aga eks pean ikka oma key ära ootama OKS'est

Too "revüü" on täis iba ja pullikakat. SP oli suurepärane, tõeline interaktiivne sõjafilm.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 26.10.2011 10:13:23 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Kristocfc kirjutas:

Too "revüü" on täis iba ja pullikakat. SP oli suurepärane, tõeline interaktiivne sõjafilm.

No TB on üks paremaid reviewereid on the planet! Tal on täiesti õigus, see on ju täiesti scriptitud ja seda oli ju arvata ja oodata. Ma nägin seda juba E3 tank batteli demost, mille peale kõik fapisid, et oh kui reaalne vahetab positsioone jne, teada oli et tuleb scriptitud ja selles osas on sul õigus, et on suurepärane sõjafilm nagu COD isegi parem aga ta on nagu film icon_biggrin.gif

Jack Vegas
HV kasutaja
Jack Vegas

sõnum 26.10.2011 10:20:14 vasta tsitaadiga

Õnneks SP pole väga tähtis Battlefieldi juures. icon_lol.gif
tagasi üles
snap3
Kreisi kasutaja
snap3

sõnum 26.10.2011 10:21:39 vasta tsitaadiga

Mängisin eile ~4h multiplayerit ja väga rahul siiamaani.. suurematel mapidel sai seda õiget BF2 feelingut!! Plusse on väga palju, ei hakka loetlema aga paar asja mis mulle ei meeldinud mainiks ära:

- juba betas märkasin et mäng on sinakat-halli-pruuni värvitooni.. võiks rohkem värve olla (teavas sinisem ja muru rohelisem:) )
- commo rose ei ole päris see mis oli vanades BF-des.. selline tunne et keegi peale sind ennast käske ei kuule.. võiks ikka raadio teel olla, või vähemalt oma squadi liikmetele raadio teel.. aga peaks pärast testima kas on seda teistel kuulda ja kui kaugele..
- 4h jooksul 1 kord bf3.exe crashis (windowsi error bf3.exe has stopped working vms), mõnikord harva ekraan vilgutab.. ei saa aru miks.. rohkem buge MP-s ei ole siiamaani märkanud
- liiga kiiresti roudid lõppesid 64p conquestides.. kõikides serverites oli 300 tickets, aga seda ilmselt saab rohkem panna:)
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 66
tagasi üles
bush
Kreisi kasutaja
bush

sõnum 26.10.2011 10:27:56 vasta tsitaadiga

Mafia kirjutas:
Scart kirjutas:
Kristocfc kirjutas:

No TB on üks paremaid reviewereid on the planet! Tal on täiesti õigus, see on ju täiesti scriptitud ja seda oli ju arvata ja oodata. Ma nägin seda juba E3 tank batteli demost, mille peale kõik fapisid, et oh kui reaalne vahetab positsioone jne, teada oli et tuleb scriptitud ja selles osas on sul õigus, et on suurepärane sõjafilm nagu COD isegi parem aga ta on nagu film icon_biggrin.gif

EI tea miks inimesed hädaldavad MP mänguga kaasas oleva SP üle, mis on rohkem nagu tech demo ja hea lisa featuur. Kiviajas elate? Hea , et üldse SP on. Tootja on võtnud vaevaks näidata mootori kõiki kellasid ja vilesid mida MP-s võib-olla üldse tähele ei panegi. Nüüd tuleb ving, et scriptitud ja lalalaa...

Xenomorph
Kreisi kasutaja

sõnum 26.10.2011 10:33:14 vasta tsitaadiga

Kas defaultis on bf3 dx11 peal?Kui on siis kuidas ma näiteks. dx10 või 9 peale panna saan
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 29
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 26.10.2011 10:37:02 vasta tsitaadiga

Mäng ei toetagi Dx9 ju...
Chidori
HV Guru
Chidori

sõnum 26.10.2011 10:38:15 vasta tsitaadiga

Scart, Sama interaktiivne kui lõputus tunnelis jooksmine - 3H olen SP'd mänginud ja ütleks, et palju suurem tagasikäik BC1 ja BC2'ga võrreldes kui Crysis vs Crysis2.
Ainuke suurem ja vabalt liigutavam koht oli tankiga kõrbes aga seal jälle ei olnud absull midagi peale sileda liiva.
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 99
tagasi üles
Väikemees
HV kasutaja
Väikemees

sõnum 26.10.2011 10:43:10 vasta tsitaadiga

Kas kuidagi on võimalik ära "märkida" oma vastased? Ühes serveris mingi aktivist karjus koguaeg: "Mark your enemies!!" vms
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 26.10.2011 10:46:20 vasta tsitaadiga

Väikemees kirjutas:
Kas kuidagi on võimalik ära "märkida" oma vastased? Ühes serveris mingi aktivist karjus koguaeg: "Mark your enemies!!" vms

vahi vastasele otsa ja vajuta Q
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
kriist
HV veteran
kriist

sõnum 26.10.2011 10:47:20 vasta tsitaadiga

Scart, kuidas see revüü sinu jaoks pullikaka on, kui ütled mängukohta sama mida TB ütles, "interaktiivne sõjafilm". icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 93
tagasi üles
Väikemees
HV kasutaja
Väikemees

sõnum 26.10.2011 10:48:45 vasta tsitaadiga

madness kirjutas:
Väikemees kirjutas:

Ja siis see teeb nende kohale selle punase märgi?

Ja kas jeti on võimalik õhus niimoodi peatada ka nagu seal 2 SP missioonis?
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 26.10.2011 10:50:30 vasta tsitaadiga

kriist kirjutas:
Scart, kuidas see revüü sinu jaoks pullikaka on, kui ütled mängukohta sama mida TB ütles, "interaktiivne sõjafilm". icon_rolleyes.gif

Minu jaoks on see hea asi, sest mind viiakse fantastilise graafika abil sõja keskmesse. Kui ma tahan mingit "open world" kraami, mängin Saint's Row seeriat. Kes saab panna käe südamele ja öelda, et lennukimissioon ei võtnud põlvi nõrgaks?
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Killzone88
Kreisi kasutaja
Killzone88

sõnum 26.10.2011 10:54:34 vasta tsitaadiga

tsitaat:
[10:45] <Xcutor> @zerofaith_ We strongly advise you do not use VPN.. you can compromise the security of your account. ^CH
[10:45] <Xcutor> @Battlefield yes but will i get myself banned. thats the question!!!
[10:45] <Xcutor> @zerofaith_ If your account is related in suspicious activity, quite possibly. ^CH

Üks jurab ühte teine teist......... okse.gif

tsitaat:
Ok official response from EA.

There are NO restrictions on using a VPN to play the game
Aaron W.: As of right now, there are no restrictions listed, however, we have had issues in previous EA games with customers having trouble connecting over VPN. If you have connection issues while playing BF3, please feel free to contact us.
isaac: So I can play on my korean vpn to play battlefield 3?
isaac: just for confirmation
Aaron W.: As far as my research shows, there should be no issues with connecting over a VPN with Battlefield 3

isaac: Ok with my VPN it says on the Battlefield release date check that I can play on the 24th at 4pm GMT
isaac: Is that okay?
Aaron W.: Battlefield 3 will launch on the 25th at 12:01 Korean Standard Time.
isaac: So I am allowed to play it then using my VPN?
Aaron W.: The game will only be accessible after that time.
isaac: I can play it at that time using my korean vpn?
Aaron W.: Yes, that is correct.
thumbs_up.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 26.10.2011 11:02:04 vasta tsitaadiga

bush kirjutas:
EI tea miks inimesed hädaldavad MP mänguga kaasas oleva SP üle, mis on rohkem nagu tech demo ja hea lisa featuur. Kiviajas elate? Hea , et üldse SP on. Tootja on võtnud vaevaks näidata mootori kõiki kellasid ja vilesid mida MP-s võib-olla üldse tähele ei panegi. Nüüd tuleb ving, et scriptitud ja lalalaa...

Inimesed "hädaldavad" selle pärast, et mängu pähe on müüdud neile interaktiivne film. Ja mis kuradi kiviajas? Mida see peaks tähendama? Ole hea ja mõtesta lahti oma tobedad ütlused.

Kui eesmärk oleks olnud mootori kellasid ja vilesid näidata, siis oleks pidanud mängijale ka rohkem liikumisvabadust andma, sest teatavasti ei määra ühe korraliku mängumootori kvaliteeti ainuüksi graafika, vaid ka see, mida mida mängijal on võimalik mootoriga peale hakata.

Aga noh... kaitse aga tulihingeliselt edasi selliseid game design otsuseid. Varsti koosnevad terved mängud vaid quicktime eventidest. icon_rolleyes.gif (oh wait, juba koosnevad)

Scart kirjutas:
Kes saab panna käe südamele ja öelda, et lennukimissioon ei võtnud põlvi nõrgaks?

Mänginud pole, kuid olen täispikkuses vaadanud seda (ka ilma TB kommentaarideta) ja täiesti ausalt ajas südame pahaks ning häbi oli näha, kui madalale FPS žanr on langenud.

viimati muutis LightsabeR 26.10.2011 11:06:40, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 26.10.2011 11:04:01 vasta tsitaadiga

Chidori kirjutas:
Scart, Sama interaktiivne kui lõputus tunnelis jooksmine - 3H olen SP'd mänginud ja ütleks, et palju suurem tagasikäik BC1 ja BC2'ga võrreldes kui Crysis vs Crysis2.

siinkohal paneme tähele, et battlefield ja bad company on väga erinevad asjad.
battlefieldide singleplayer on siiani koosnenud piltlikult samadel mappidel ja mängutüüpidel bottide vastu madistamisest.

tagasi üles
in-sane
HV kasutaja
in-sane

sõnum 26.10.2011 11:08:18 vasta tsitaadiga

LightsabeR, Ma usun, et mitte keegi ei näe sellel vingumisel pointi siin. Kui ei meeldi ära mängi as simple as that!
tagasi üles
Lehys
Kreisi kasutaja
Lehys

sõnum 26.10.2011 11:13:56 vasta tsitaadiga

Kas keegi 6870 crossfires ka seda jooksutab?
Kui jooksutab siis mis sätetel,ning mis FPS?

Plaan on tellida teine veel,et oleks kibedalt vaja teada.Võimalusel visake PS-i andmed,pole vaja pärast mul otsida siit icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 26.10.2011 11:21:10 vasta tsitaadiga

in-sane kirjutas:
LightsabeR, Ma usun, et mitte keegi ei näe sellel vingumisel pointi siin. Kui ei meeldi ära mängi as simple as that!

Avaldan arvamust, ei vingu. Kui ei meeldi, ära loe. icon_smile.gif
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 26.10.2011 11:23:58 vasta tsitaadiga

LightsabeR, on üldse kunagi mõni mäng tehtud ka, mis sulle meeldiks?
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 122
tagasi üles
bush
Kreisi kasutaja
bush

sõnum 26.10.2011 11:28:56 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
bush kirjutas:

Inimesed "hädaldavad" selle pärast, et mängu pähe on müüdud neile interaktiivne film. Ja mis kuradi kiviajas? Mida see peaks tähendama? Ole hea ja mõtesta lahti oma tobedad ütlused.

Kui eesmärk oleks olnud mootori kellasid ja vilesid näidata, siis oleks pidanud mängijale ka rohkem liikumisvabadust andma, sest teatavasti ei määra ühe korraliku mängumootori kvaliteeti ainuüksi graafika, vaid ka see, mida mida mängijal on võimalik mootoriga peale hakata.

Aga noh... kaitse aga tulihingeliselt edasi selliseid game design otsuseid. Varsti koosnevad terved mängud vaid quicktime eventidest. icon_rolleyes.gif (oh wait, juba koosnevad)

Scart kirjutas:
Kes saab panna käe südamele ja öelda, et lennukimissioon ei võtnud põlvi nõrgaks?

Mänginud pole, kuid olen täispikkuses vaadanud seda (ka ilma TB kommentaarideta) ja täiesti ausalt ajas südame pahaks ning häbi oli näha, kui madalale FPS žanr on langenud.

Single player moodustab mängust heal-juhul mingi 5%. Milleks selle meeldivuse/mitte meeldivuse üldse arutada - aru ma ei mõista. Kui ei meeldi single player siis keegi ei käse seda mängida. See mäng on pigem MP kui SP, alati battlefieldi puhul nii olnud. Minuarust on BC2 single mõttetu ja igav, ma ei paneks mingeid suuri ootusi BF3 single playerile. Nad olekski võinud üldse selle välja jätta oleks vingu vähem aga vennad nägid vaeva, tegid veel lisa featuuri, et inimesed saaksid ka üksi mängides natuke mängu proovida.

Jack Vegas
HV kasutaja
Jack Vegas

sõnum 26.10.2011 11:29:08 vasta tsitaadiga

Väikemees kirjutas:
madness kirjutas:
Väikemees kirjutas:

Ja siis see teeb nende kohale selle punase märgi?

Ja kas jeti on võimalik õhus niimoodi peatada ka nagu seal 2 SP missioonis?

Teeb selle märgi ja on paremini minimapil näha. Sõidukitega on küll vähemalt nii. Ei usu, et Mps võimalik sellist asja teha. Sellega tuli mul kohe H.A.W.X. meelde, kui nägin.
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 26.10.2011 11:48:26 vasta tsitaadiga

võtas-uxu kirjutas:
LightsabeR, on üldse kunagi mõni mäng tehtud ka, mis sulle meeldiks?

On.
bush kirjutas:
Single player moodustab mängust heal-juhul mingi 5%. Milleks selle meeldivuse/mitte meeldivuse üldse arutada - aru ma ei mõista. Kui ei meeldi single player siis keegi ei käse seda mängida. See mäng on pigem MP kui SP, alati battlefieldi puhul nii olnud. Minuarust on BC2 single mõttetu ja igav, ma ei paneks mingeid suuri ootusi BF3 single playerile. Nad olekski võinud üldse selle välja jätta oleks vingu vähem aga vennad nägid vaeva, tegid veel lisa featuuri, et inimesed saaksid ka üksi mängides natuke mängu proovida.

Et siis sinu meelest on väga äge see suund, kuhu FPS mängude SP kampaaniad praegu tüürivad?

Ja selle aja ja raha, mis kulutati SP tootmisele, oleks võinud MP alla panna.

See "kui ei meeldi ära mängi" argument on nii kulunud ja mõttetu, et ma tõesti ei saa aru, miks kaine mõistusega inimesed seda üldse välja käivad. Kui ei meeldi, siis tuleb arvamust avaldada ja seletada, miks ei meeldi, lootuses, et ehk kunagi muutub asi paremaks. Lihtsalt pea liiva alla matta ja teha nägu nagu kõik on ok pole mingi lahendus.

Ja enne, kui sa tuled ütlema, et siin foorumis arvamuse avaldamisest pole mingit kasu, siis tea, et seda arvamust, mida mina ja mitmed teised jagavad on ka ametlikes foorumites avaldatud. Kuid kahtlen, et ka sellest mingit kasu on.
tagasi üles
bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 26.10.2011 11:51:46 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:

Ja enne, kui sa tuled ütlema, et siin foorumis arvamuse avaldamisest pole mingit kasu, siis tea, et seda arvamust, mida mina ja mitmed teised jagavad on ka ametlikes foorumites avaldatud. Kuid kahtlen, et ka sellest mingit kasu on.

ahahaha
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
tiivik
HV kasutaja
tiivik

sõnum 26.10.2011 11:59:37 vasta tsitaadiga

Sai öösel ära sikutatud ja hommikul nüüd language pack peale. Mäng töötab, fps on ca 45, alla 30 ei lange aga selline jube stuttering on sees et võimatu mängida. Eriti just kui ringi pöörata. Googeldades leian et paljudel sama viga vaatamata kui über kast kellelgi on. Uusimad driverid ei aita, nüüd panen vanemad 280.26 peale. Mõnes kohas öeldud et aitab.
tagasi üles
jules
HV veteran
jules

sõnum 26.10.2011 11:59:40 vasta tsitaadiga

LightsabeR, tekita endale võimalus mängida BC1, ning sa saad seda mida soovid.

enamusele läheb selline skriptitud SP peale (ja nagu näha, siis ka tõsised PC fännid - nii et mingit lollidmõtlemisvõimetud10akonsoolipärdikud jutt ei päde).

isiklikult, SP'st pole sooja ega külma BF3 juures.
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 73
tagasi üles
kazzka
HV kasutaja

sõnum 26.10.2011 12:02:43 vasta tsitaadiga

Kuidagi seda chati väiksemaks saab teha? Praegu nii, et kui scope peal, siis sellest vaatest veerand on chatboxi taga.
Pankook
HV kasutaja
Pankook

sõnum 26.10.2011 12:04:02 vasta tsitaadiga

tiivik kirjutas:
Sai öösel ära sikutatud ja hommikul nüüd language pack peale. Mäng töötab, fps on ca 45, alla 30 ei lange aga selline jube stuttering on sees et võimatu mängida. Eriti just kui ringi pöörata. Googeldades leian et paljudel sama viga vaatamata kui über kast kellelgi on. Uusimad driverid ei aita, nüüd panen vanemad 280.26 peale. Mõnes kohas öeldud et aitab.

Pane settinguid alla, 30fps sellele mängule eriti ei meeldi.
tagasi üles
SinineSiil
Kreisi kasutaja
SinineSiil

sõnum 26.10.2011 12:10:59 vasta tsitaadiga

TB ei tee revüüsid icon_exclaim.gif
Ta teeb esmamuljete kohta videosid icon_exclaim.gif

viimati muutis SinineSiil 26.10.2011 12:39:08, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
NuttyTecc
HV vaatleja

sõnum 26.10.2011 12:13:03 vasta tsitaadiga

Kas keegi BattleLogis serverite pingi näeb ?
tagasi üles
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 26.10.2011 12:13:25 vasta tsitaadiga

jules kirjutas:

isiklikult, SP'st pole sooja ega külma BF3 juures.

mul sama. jätsin suht alguses pooleli, sest tundus igav.

tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 26.10.2011 12:14:25 vasta tsitaadiga

Kui suur on tõenäosus, et LightsabeR ja ottf on vennad ? Koguaeg ainult mingi nutt ja hala tuleb nende suust.
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 89
tagasi üles
in-sane
HV kasutaja
in-sane

sõnum 26.10.2011 12:17:23 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kallid HinnaVaatluse kasutajad. On keegi teist olnud BF3 arendusega seotud lähemalt, et siin oleks ka inimesi kes võtaks kuulda ja teeksid mängu paremaks?
tagasi üles
Chidori
HV Guru
Chidori

sõnum 26.10.2011 12:18:09 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Mina
LightsabeR kirjutas:
Ja selle aja ja raha, mis kulutati SP tootmisele, oleks võinud MP alla panna.
+1 - Nad oleks võinud teha SP mis on MP bottidega - efekt oleks 100% parem olnud.
kui mängul on ikkagi mingi plotiga SP, siis seda tuleb hinnata eraldi MP'st ja peaks ütlema, et graafika on SP's kohati halvem kui MP's icon_biggrin.gif

Pidevalt nähtamatud seinad (õigemini madalad asjad millest mees ei oska üle minna), suurtel tänavatel saab teadet (return to the battlefield koos 5 sek counteriga) ja pahad spawnivad surnust tagasi su silme ees icon_biggrin.gif äge mäng ikka.
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 99
tagasi üles
tiivik
HV kasutaja
tiivik

sõnum 26.10.2011 12:18:41 vasta tsitaadiga

280.62 draiverid vist aitasid. Stuttering kadunud, aga esimene crash kah. Teise missiooni alguses jäi pilt seisma, ainult audio jäi kestma icon_rolleyes.gif
tagasi üles
in-sane
HV kasutaja
in-sane

sõnum 26.10.2011 12:22:10 vasta tsitaadiga

Kellelgi ideid millal AMD kaartide jaoks non- beta ametlikud driverid võiks välja tulla kus BF3 jaoks mõeldud contenti ka sees oleks?
tagasi üles
smurfar
Kreisi kasutaja
smurfar

sõnum 26.10.2011 12:25:44 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Kui ei meeldi, siis tuleb arvamust avaldada ja seletada, miks ei meeldi, lootuses, et ehk kunagi muutub asi paremaks.

Siin võime nutta kui palju tahame, sellest mäng paremaks ei muutu. Arusaadavalt on nii mõnigi SP-s pettunud aga sellist gameplayd oligi oodata nagu ka varem siin juba mainiti... Mina ostsin selle mängu siiski ainult MP pärast icon_wink.gif

monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 26.10.2011 12:25:55 vasta tsitaadiga

snap3 kirjutas:
Mängisin eile ~4h multiplayerit ja väga rahul siiamaani.. suurematel mapidel sai seda õiget BF2 feelingut!! Plusse on väga palju, ei hakka loetlema aga paar asja mis mulle ei meeldinud mainiks ära:

- juba betas märkasin et mäng on sinakat-halli-pruuni värvitooni.. võiks rohkem värve olla (teavas sinisem ja muru rohelisem:) )
- 4h jooksul 1 kord bf3.exe crashis (windowsi error bf3.exe has stopped working vms), mõnikord harva ekraan vilgutab.. ei saa aru miks.. rohkem buge MP-s ei ole siiamaani märkanud

Kruti oma videokaardil saturation põhja ja saadki klantspiltide värvikirevust nautida. Minu arust olid värvitoonid suhteliselt normaalsed beetas. Teiseks, kui sul on liialt küllastatud värvid, siis hakkab see ka silmadele pikemal mängimisel. Kui pärismaailmas ringi vaatad (mitte ei vaata ülekeeratud fotosid), siis ei ole see ilm meil ka nii tohutult värvikirev alati. Taevas ei ole alati kärtssinine ja muru roheline nagu ennemuiste icon_smile.gif

Kas ekraani vilkumine ei või olla seotud ka videokaardiga. Tseki kui palju sul videokaardi temperatuur mängimise ajal on, endal kunagi ammu oli ühe kaardiga selline probleem, et kui liiga kuumaks läks, hakkas vahepeal vilgutama.

smurfar kirjutas:
LightsabeR kirjutas:
Kui ei meeldi, siis tuleb arvamust avaldada ja seletada, miks ei meeldi, lootuses, et ehk kunagi muutub asi paremaks.

Siin võime nutta kui palju tahame, sellest mäng paremaks ei muutu. Arusaadavalt on nii mõnigi SP-s pettunud aga sellist gameplayd oligi oodata nagu ka varem siin juba mainiti... Mina ostsin selle mängu siiski ainult MP pärast icon_wink.gif

Inimestel vaja nurisemine lihtsalt süsteemist välja saada. Las kurdavad, ise kobiseks ka vahepeal icon_smile.gif
Või on sul põhimõte: igal inimesel on õigus oma arvamusele nii kaua, kui ta seda teistega ei jaga?

Tule ja kiika minu fotomaailma.

viimati muutis monty11 26.10.2011 12:27:53, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
laulasmaa
HV veteran

sõnum 26.10.2011 12:27:40 vasta tsitaadiga

keegi mulle VPN url saab anda ? mis tasuta.mul ei tööta proxy teema,räägib ikka et date check on 28okt
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 87
tagasi üles
skyTronic
Kreisi kasutaja

sõnum 26.10.2011 12:30:29 vasta tsitaadiga

laulasmaa kirjutas:
keegi mulle VPN url saab anda ? mis tasuta.mul ei tööta proxy teema,räägib ikka et date check on 28okt

http://youtube.com/watch?v=izF2i9WSYxE
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 163, 164, 165 ... 522, 523, 524  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.