Oskab keegi öelda, kas G25ega mängides on asi normaalne? Mäletan, et xbox controlleriga oli ikka jubelihtne mängida. _________________ Müüa HP Pavilion G series, lisainfo läbi postkasti.
www.iDrift.nl
#swag
Kas senjoorid siin väidavad, et üksnes selle mängu offline versioonis ei ole 3,5 € eesti funi? _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
offline peaks enamusel mitmeid kordi läbi tehtud olema imo... _________________ suck less | no slop grenade
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
kas need kellele on mitu korda läbi tehtud on täna müüdava mängu sihtgrupp?
kuidagi küüniline seltskond - esmalt saate 3a suurepärast mängu ja siis "no will preorder next time coz sux" jutt ...
Jaotage oma 50 € gametime'i peale ära ning vaadate mis 1h meelelahutuse hind on. Kas asi oli seda väärt?
Mina olen väga rõõmus ja rahul sellega, et ma olen saanud senini mingi 200h sinna alla matta ning dev on oma hästi tehtud töö eest raha saanud.
Ma loodan väga, et ta järgmine kord teeb vähemalt sama hea mängu, isegi kui serverid 2a pärast maha korjatakse, aga alles jääb LAN/Hamachi võimalus.
Btw, suur osa mängijaid ei mängi kunagi online'is üldse... _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Ma polegi öelnud, et mängul miskit viga oleks.
Mina naudin seda mängu veel siiamaanigi, mängides täiesti ametlikku versiooni. Mäng sai ostetud kohe, kui välja tuli.
Lihtsalt arvan mina, et see 75% discount ei tekita enam mingit ostuhullust, kuna mäng paljudel ammu läbimängitud. _________________ suck less | no slop grenade
Codemastersil veel jultumust seda mängu müüa pärast serverite sulgemist
+1
..minu jutt käis pigem nende senjooride pihta. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tõstatan teema taas üles.
Nimelt installisin mängu uuesti üle mitme aja (originaalmäng).
Win7 Pro 64b jookseb peal.
Mõnes sõidus tekib konkreetselt rõve input lag sisse. Pilt ka hakib veidi, milles asi võiks olla?
Olen protsessi affinity't muutnud, mis netis soovitati - ei aita. Replay faili asendamine ka mitte. Mis värk on? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Tõstatan teema taas üles.
Nimelt installisin mängu uuesti üle mitme aja (originaalmäng).
Win7 Pro 64b jookseb peal.
Mõnes sõidus tekib konkreetselt rõve input lag sisse. Pilt ka hakib veidi, milles asi võiks olla?
Olen protsessi affinity't muutnud, mis netis soovitati - ei aita. Replay faili asendamine ka mitte. Mis värk on?
Proovi tuule ja suitsu efekte madalamaks lülitada või üldse välja lükata. _________________ My stroke machine roars down the lustful highway.
Keefir RUULIB.
sellega http://www.tunngle.net/index.php?l=en&pg=downloads
drifti mulle endale nii väga ei meeldi mängida, igav. GT1, muscle või touring on kõige paremad, klaveriga muudel sõitudel rooli või pad vastu ei saa eriti.
touring ikka kõige kõvem muarust, kontakt ei mängi nii suurt rolli ja saab mõnusalt ratas-rattas sõita, hea adrenaliin
no mõõtsin enne mängimist - vererõhk 130, pulss 70
peale 30min mängimist - vererõhk 160 pulss 100
olengi siiamaani ainult kaks mängu leidnud mis niimoodi mulle mõjuvad, ja need on GRID ja MW3 infected
mitte miski muu niimoodi ei mõju
Igaks juhuks märgin juurde, et ilma mängu serveeriva keskserverita võib juhtuda, et thomsoni ruuteri tagant sa soovitud mängijaga ei kohtu.
Aga kuna tunngle selles süüdi pole, siis avaldan antud ettevõtmisele vaid austust. _________________ suck less | no slop grenade
mängisin vähe aega ja mõtlesin et teen video sõitmisest. video lõppeb ootamatult sest lindistamise tõttu tuli räige lag sisse ja panin seina
GRID on ikka siiamaani kõige parem sõitmine mida netis teha
sõitsin veel vähe aega ja tegin veel ühe video sel ajal, seekord on sõit reaalne ja collisions=on
taustalugu sobis hästi, just video lõpust, täiesti lambist
krt mul läpaka peal mingi keiss.. varem nagu töötas, aga nüüd enam mitte.. mängu avades tuleb splash screen ja siis stopped responding :S enivei rastaman, sul see viimane rada vist suht peas? ma oleks igas teises kurvis kuhugi valesse suunda lõikama pand
Panin GRIDI peale nimelt on selline probleem, et ei lase valida suuremat reso kui 1280x1024 , on kellelgi veel selline anomaaila selles mängus? 1920x1080 sooviks panna aga ei ole listis, proovisin ka config failis muuta aga sellest ka pole abi.
tegu siis läpakaga dell xps 17" l702x. ( teistes mängudes, mida mängin on 1920x1080 olemas, cod4, max payne3, rise of immortals, audiosurf)
e: leidsin lahenduse, kui muutsin pisut otsingusõnu googlis
Spoiler
1) Look for your hardware_settings_restrictions.xml file in your 'system' folder (default: C:\Steam\steamapps\common\grid\system\), and make a backup of it first.
2) Then go ahead and open the file with Notepad. Scroll down to the bottom and you'll see these lines:
<data>
<res mem="270" maxWidth="1280" />
</data>
I think Codemasters have limited the resolutions to anyone with less than 270Mb of VRam to 1280 pixels horizontally. All you have to do is change it to:
<data>
<res mem="270" maxWidth="1680" />
</data>
3) If that does not work, try deleting the whole 'res mem' line altogether.
Ilmselt nvidia optimus järjekordselt süüdi, et mäng ei suutnud õiget videomälu detectida, graafika igatahes 10x parem nüüd õige reso ja ultra settingutega, ~45fps
Ei ole ainult nvidia viga, sama kehtib nt ka uute AMD kaartide puhul. Ise ma oletasin et mäng ei oska videokaarti avastata korralikult, kui tal on rohkem videomälu (nt 2+GB VRAM, kui grid välja tuli siis polnud selliseid kaarte veel).
Endal oli sama probleem tekkinud HD7970-ga, lahenduse tegin ma natuke teistmoodi. hardware_settings_restrictions.xml faili kustutasin üldse ära ja muudatuse tegin hardware_settings_options.xml sees.
Panin GRIDI peale nimelt on selline probleem, et ei lase valida suuremat reso kui 1280x1024 , on kellelgi veel selline anomaaila selles mängus? 1920x1080 sooviks panna aga ei ole listis, proovisin ka config failis muuta aga sellest ka pole abi.
tegu siis läpakaga dell xps 17" l702x. ( teistes mängudes, mida mängin on 1920x1080 olemas, cod4, max payne3, rise of immortals, audiosurf)
e: leidsin lahenduse, kui muutsin pisut otsingusõnu googlis
Spoiler
1) Look for your hardware_settings_restrictions.xml file in your 'system' folder (default: C:\Steam\steamapps\common\grid\system\), and make a backup of it first.
2) Then go ahead and open the file with Notepad. Scroll down to the bottom and you'll see these lines:
<data>
<res mem="270" maxWidth="1280" />
</data>
I think Codemasters have limited the resolutions to anyone with less than 270Mb of VRam to 1280 pixels horizontally. All you have to do is change it to:
<data>
<res mem="270" maxWidth="1680" />
</data>
3) If that does not work, try deleting the whole 'res mem' line altogether.
Ilmselt nvidia optimus järjekordselt süüdi, et mäng ei suutnud õiget videomälu detectida, graafika igatahes 10x parem nüüd õige reso ja ultra settingutega, ~45fps
Mul on peaaegu sama videokaart aga seda probleemi ei olnud, aga mu sõbral, kel on sama arvuti mis sul oli ka sellega hädas.
SinineSiil, keegi eespool mainis, et viga pidavat VIST olema sellest 3GB mälust, et varem polnud neid kui mäng välja tuli kuid nüüd on.
selles see vahe ongi, et sul 2GB versioon ja mul 3GB ja su sõbral siis ka arvasti 3GB.
olen eestlasi näinud netis, aga kõik on venelased olnud kes ei ela eestis ??
võiks te inimesed ikka mängida seda, parim racing mida netis sõita minu arust. võitlemised on lihtsalt üle mõistuse head
paar ringi järjest kahe vastasega ratas-rattas sõita, kohtasi mitu korda vahetada, tõsiselt võidelda esikoha eest, ning siis külg-külje kõrval finišist üle sõita ning 0.01 sekundiga võita.. see on võimas tunne ikka
olen eestlasi näinud netis, aga kõik on venelased olnud kes ei ela eestis ??
võiks te inimesed ikka mängida seda, parim racing mida netis sõita minu arust. võitlemised on lihtsalt üle mõistuse head
paar ringi järjest kahe vastasega ratas-rattas sõita, kohtasi mitu korda vahetada, tõsiselt võidelda esikoha eest, ning siis külg-külje kõrval finišist üle sõita ning 0.01 sekundiga võita.. see on võimas tunne ikka
Mul on See mäng arvutis olemas ja uus gamepad ka kingitusena saadud.
Võib sõita küll kui ajas kokku lepime. Aga neid 24 miniseid mina ei viitsi teha. Touring cars meeldib.
Ma tungleis MacGruber'i nime all, või oli Mel-MacGruber.. midagi sarnast. _________________ My stroke machine roars down the lustful highway.
Keefir RUULIB.
Kui kellelgi soovi mängida, siis ma võtaks ka osa. G27 rool ootab laua küljes väljakutseid. _________________ suck less | no slop grenade
vale. rammimine on algajate pärusmaa, valik nendele kes ei saa muidu hakkama. mulle meeldib neid omada, kasutades lihtsalt natuke pidurit kui nad nügima hakkavad, ning siis järgmises kurvis puhtalt mööda sõita.
tavaliselt ongi nii, et me sõidame kiiremate tüüpidega eest ära, ning rammijad jäävad kaugele taha omaette nügima. selliseid algajaid on õnneks vähe, ei mäletagi millal viimati juhtus, et keegi oleks mu seina puruks ramminud.
aga jah, pange tunngle peale, gridile 1.3 patch, ja võiks sõita. ma tavaliselt ikka õhtuti olen kihutanud, nimi on mul mängus sees SirSmokeALot
võite kindla aja ka öelda kui võiks koos sõita
Kes armastavad rammida, need sõidavad collisions on.
Igaühel on vaba valik. _________________ My stroke machine roars down the lustful highway.
Keefir RUULIB.
collisions off on ebareaalne, ei saa ju üksteise vastu sõita, ainult aja peale. collisions forward on kõige parem minumeelest, sest siis saab seisvatest masinatest rahumeeli läbi kihutada.
matzz007, ma võin selle asukoha enda postist ära kustutada, kust ma sain aga see ei tähenda, et ma piraatlusega tegelen kui ma plaati igakord dvd romi ei viitsi visata kui mängida tahan.
matzz007, ma võin selle asukoha enda postist ära kustutada, kust ma sain aga see ei tähenda, et ma piraatlusega tegelen kui ma plaati igakord dvd romi ei viitsi visata kui mängida tahan.
sain toimima.. crackis viga polnd kuigi jah, kasutan cracki, sest mul mäng suht koht ammu juba installitud plaadilt, aga siin ketaste vhaetus ekäigus suutsin ühe sata voolupistiku otsa puruks tõmmata, tuli leida kompromiss ja tööta jäigi plaadilugeja, seega mul polekski mõeldav ilma crackita.. mul piisas kui documentsis gridi kaustast need hardwareprofile failid ära kustutasin.. käin ka vahepeal onlines tunnglega.. nime all (tunngles nimi m6nu, mängus -m6nu-), aga nõuab uuesti õppist see radade tundmine, praegu olen ikka üldjuhul viimane sõitudes, vahel harva eelviimane, sest lihtsalt ei mäleta enam radasid ning kõik paugutavad täisgaasiga sõites eest ära ja oskavad väga haigelt hästi neid kurve võtta.. drifti tahaks kellegi vastu teha
Seal võiks mõni päris raskusaste kah olla. Online ei ole nagu eriti varianti et paned kellelegi sirge peal tagant sisse ja siis sõidad mööda. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Tekkis ka GRIDi isu .
Kahju, et enam vana savegame alles pole :c eks tuleb uuesti alustada :/.
EDIT: Ots lahti tehtud, 1. kohaga algus tehtud . Järgmisel rajal enam üldse ei läinud ja ei viitsinud rohkem üritada.
Väike gameplay video ka siis spoileris.
kõige kehvem rada GRIDis mu arust need hüpped käivad pinda
aga muidu normilt sõidad, vähe harjutamist veel ja saaksid sõita nii kiiresti kui võimalik. netis muudmoodi võite ei tuleks, seal vanad kalad teevad harva vigu
kuid väga põnev on sõita nende vastu kui endal ka käpas, palju ülipõnevaid momente tekib
10. sekundi juures tuli ikka haigelt lahe stunt .
Imo see rada mis seal videos on, on rõvedam kui see esimene rada .
Ise eelistan võimalikult tihti rammida neid raipesi tee pealt eest teistele jalgu enne pmst kõik peale esikolmiku panid korralikult hunnikusse . Aga kahjuks 2. kohaga ei leppinud ja tegin resa (nvn 2 lap race oli).
Aga ei oska öelda, ega hamachiga ei saaks multit teha ilma accita? Tahaks niisama mingil heal rajal rallida veits kellegagi
EDIT: http://www.vg247.com/2011/06/23/grid-pc-multiplayer-resurrected/ uurin selle asja kohta järgi :O.
EDIT2: tohoh, saangi nüüd multit pelada
Kui keegi tahab võib gamerangeriga veits pelada, freeroamida kasvõi . Koos uimelda
Ametlik Online mängimine sai läbi päris pikka aega tagasi. Servud võeti igaveseks maha ja isegi ei vabandatud.
Praegusel ajal käib online läbi Tunngle. Toimib enamvähem hamachi stiilis, et tekitatakse mängijate vahel VPN võrk ja mängust tuleb valida `LAN`. See, kas mäng on ametlik või mitte, ei koti kedagi. Tähtis on vaid, et versioon kattuks. _________________ suck less | no slop grenade
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.