Umbes nädala mänginud ja üpris asjalik tundub seni.
Keegi HV rahvast mängib?
Edid:Mis hea pärast mu srtronghold kingdomsi teema ära kustutati ja see post siia veeti?Kingdoms ja Stronghold 3 kaks eraldi mängu ju...
Ma juba päris pikka aega mängind. Hetkel olen ka oma esimese küla asukohas vallavanem ning kuulun 5-ndasse maja (hetkel edetabelis esimesel kohal) Kuigi paistab, et sõda on tulekul, aga eks näis mis edasi saab. Viimasel ajal kord päevas ajab asju sääl.
Leading videogame publisher, SouthPeak Interactive Corporation (OTC Bulletin Board: SOPK) and Firefly Studios have today announced that upcoming castle building strategy game Stronghold 3 will be released on PC later this summer. The release window has been pushed back to include a host of great new features that will ensure Stronghold 3 truly is the king of the castle.
“We want to make sure fans get the game they want and deserve,” said Stronghold 3’s designer Simon Bradbury. “Although some may be disappointed the game isn’t coming out as soon as they expected, we’re sure they won’t be disappointed with the new elements we’re adding to the franchise, to make this the best Stronghold yet.”
Ma esitaksin ühe naljaka küsimuse.Aga kas teil on siin foorumis äkki mingi Stronghold Kingdomsi grupeering ehk olemas või oma mingi teema lausa? Kus saaks rääkida sellest ja küsida üksteiselt abi jne.
Stronghold I aegades on väga head mälestused. Loodan, et nad on suutnud sama keskkonna ja mängitavuse luua. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
See proovimine lükkub natuke edasi töö tõttu, kuid tänase jooksul kindlasti. Katsun ka mõne pildi teha siis. _________________ http://nodejs.org/
Pettumus jah.
First impression on küll alla igasuguse arvestuse. Postin pärast pildid ka, siis näete ise millest räägin.
Edit:
Sai siis 10m mängitud või nii, rohkem küll soovi ei ole. VÕIBOLLA proovin MP ära kui see toimib ja millalgil peaks väga igav olema, kuid julgen selles kahelda.
Pildid on tehtud 1080p resoga ja ULTRA settingutel, kahju kohe et kõik nii kole on.
Mängumehaanikas eriti muutusi esimese osaga ei täheldanud. Maju nagu rohkem polnud jne.
Valida sai kahe "campaigni" vahel, ma võtsin economy.
Sellised mapi glitchid meenutavad 90'ndate mänge...
Eks tehke piltide põhjal omad järeldused, kui graafika mängudes oluline pole siis pigem mängige 1'st osa.
Raha ei soovita kindlasti selle peale raista. _________________ http://nodejs.org/
Proovin koju minnes mis jama selle S3-ga siis on. Esimene osa oli küll hea "omal ajal". Kahju oleks kui selline hea baasiga mäng niisama ülejala kokku vorbitud on _________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!"
Võtsin selle mängu ette. Üldiselt pole viga, kuid bugine on:
* hoonete ehitamine on jama. Kui elanikud või naised on platsil, siis sinna ehitada ei luba. Kui hoone oleks vaja teha liiklustihedale kohale, siis võib see üsna peavalu olla.
* kui vaenlane müüri maha lammutab, siis kohati ei saa müüri taastada ilma kogu müüri laiali lammutamata.
* uue müüri ja sellele trepi lisades ei lähe sõjamehed koheselt müüri peale, vaid alles natukese aja pärast. Seni aga näitab punast ringi ja sinna nad ei lähe.
* kui antakse uusi sõjamehi ja soovin neid kõiki korraga liigutada, siis nad ei liigu. Panin tähele, et kui ühte meest liigutada ja seejärel kõiki teisi, alles siis nad liiguvad. Rüütel on ka paar korda kohale kinni jäänud nii, et üldse ei liigu kuskile
* sõjamehed ei lähe torni otsa, kuigi nad sinna mahuksid. Need, kes jäävad torni kõrvale, need tuleb uuesti käskide torni otsa ronida.
* kui fookuses ilma valimiskastita valida kõiki ühte tüüpi sõjamehi (näiteks vibumehed), siis valitakse absoluutselt kõik seda tüüpi sõjamehed, kes on kaardil. See tähendab seda, et kaasa tulevad ka need kutid, kes kuskil lossi lähedal torni otsas passivad või mujal sõdivad. Senine harjumus tuleb ära unustada.
* jõudsin military osas päris kaugele, kuid nüüd jookseb mäng kokku. Kui võtan varasema salvestuse, siis laadimise ajal jookseb kokku. Esimesest juhust saaks aru, kuna mul vähe mälu (4 GB RAM), kuid teisel puhul tiba imelik. Varem salvestatud mängu laadimisega probleeme polnud, kuid võibolla on ka siin süüdi vähene mälu.
Kui midagi veel meenub, siis lisan hiljem. Seni ootaks patchi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.